Je flirt uit het oog verloren op Station Zwolle? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

C

6 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hij had donkerblond krullend haar. Stond een kwartier of langer te wachten op station Amsterdam Zuid op de trein. Voordat we in de trein stapten hadden we even oogcontact haha en glimlachte je. Je stapte in en ging in de beneden coupé zitten. Er was geen plek dus ik ging boven zitten en we stapten beiden uit in Zwolle. Wie was dit?????"

JongenZwolle

4 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Heyhey, Oke de kans is echt een op de miljoen dat je dit leest maar het is het proberen waard. Om 17:49 vertrok ik met de trein uit Utrecht. De eindbestemming van deze trein is overigens Groningen. Tijdens het zitten in de trein zat je naast een andere jongen, maar we hadden oogcontact en glimlachte al naar elkaar. Toen we bijna bij Zwolle waren kregen we vertraging. Jij stond met die jongen al bovenaan het trappetje bij de deur van de trein en ik stond nog onderaan de trap in de deur. Ik maakte een soort zucht gezicht naar je van nou, lekker deze vertraging waarop jij hetzelfde deed. Daarna moest ik in mezelf lachen hahah. Toen we de trein uitstapte ging jij toevallig met die guy dezelfde kant op, eerst de trap af en daarna naar rechts (volgensmij). Ik liep naar de Albert Heijn en had niet meer verwacht je ooit nog te zien. Vervolgens keek ik uit het raam in de winkel naar buiten en zag ik dat je mij ook door het raam zag. Ik ‘bevroor’ eigenlijk eerst even, daarna probeerde ik nog snel af te rekenen, maar helaas kon ik je niet meer vinden. Over mij: groene trainingsbroek, grijs shirt en basic fit tas, en een koptelefoon om mijn nek, kort donkerbruin haar. Van jou kan ik eigenlijk alleen je leuke en lieve glimlach , gezicht en haar herinneren. Ik baal er stiekem best flink van dat ik je niet direct heb aangesproken en om je nummer heb gevraagd."

Brian

2 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle.
"Ik in zwarte jogingsbroek, jij in grijze. Mooie blonde haren en een super mooi gezicht. Zwarte jas en zwart witte schoenen heb je aan. Ik zit naast je aan de andere kant links, we gaan zitten achteruit. Ik durf niks te zeggen, maar je bent super leuk en super mooi. Je straalt een fijne energie uit."

Melissa

4 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Lelystad Centrum. Op station Kampen Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep heen en weer over het peron, maar ik had je direct al gezien. Je ging voor mij zitten op een bankje, helaas met je rug naar mij toe. Je was aan het werk. Je controleerde ieders vervoerbewijs, ook het mijne. De jonge man achter mij had geen vervoerbewijs, dus bleef je langer vlak bij mij staan om dat op te lossen. Ik stapte op op Kampen Zuid, je leek je te haasten om de deur open te doen en mij een fijne avond te wensen. Ik hoop je nog eens te zien."

Reiziger

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Een blik een bliksem in de stiltecoupe.. Elkaar gesproken in Groningen. Rode rugzak met rood parapluutje zoekt pak met taart, laptop tas en plastic zak"

Jasper

7 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen.
"Hey jij! Ik stond met een slaapzak en blond haar op Perron 6 van Zwolle omw naar Groningen. Ik zag je paar meter naast me staan: glinsterende blond haar, streepjes shirt en een groene broek? We keken elkaar aan en het voelde anders dan normaal. Lentekriebels! Ik ging je volgen en ik kon de kans pakken naast je te gaan zitten maar… too shy. Ik ging verderop zitten en ik heb de hele reis getwijfeld om je aan te spreken. Bij station Groningen uitgestapt en je in het oog gehouden. Je pakte de fiets en reed weg… achteraf spijt dat ik je niet heb aangesproken. Als jij dit leest… ik hoop dat jij dit ook zo voelde en hierop wilt reageren. Liefs, Jasper!"

R

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Had leuk contact met jou van Utrecht (17.21u) tot en met Zwolle. Je liet je dop vallen, die ik weer aan je terug gaf. Vind je het leuk om ons contact voort te zetten?"

Annemieke

31 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in een vier-zits met m’n broertje in Groningen in de trein naar Zwolle om 09:19 op eerste Paasdag jij kwam in een twee-zits tegenover ons zitten. We hadden maar een paar keer kort oogcontact maar ik kon me maar met moeite op Lord of the Rings concentreren die we op mijn broertjes laptop aan het kijken waren. In Zwolle stond ik nog even achter je in het halletje maar ik durfde je niet aan te spreken of een briefje met mijn nummer te geven waar ik nu toch een beetje spijt van heb want je lijkt me heel leuk ????. In Zwolle liep je vrij hard richting centrum-uitgang naar hopelijk een leuke Paasactiviteit!Je hebt bruin haar, een bril, witte sneakers, een koptelefoon en volgens mij iets geels maar dat weet ik niet meer zeker ????. En je bent heel knap ????. Ik heb bruin haar, had een bruinige jas aan met een wollen sjaal en m’n broertje een rolkoffertje. Het lijkt me leuk om een keer een drankje met je te doen! ????"

Mees

29 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging naast mij zitten op station Groningen met je mooie krullen… Ik zat op mijn laptop mijn essay af te schrijven en jij zat op je telefoon piano tutorials te kijken. Je had een hele lieve uitstraling en ik kreeg vlinders in m’n buik ook al zeiden we niks. Voor station Meppel vroeg ik of ik langs je mocht en maakte ik een opmerking over mijn vele tassen, toen wenste je me een fijne dag. Ik stond nog even bij de deur met m’n jas aan met bontkraag, ik wilde je je nummer vragen maar ik durfde niet, dus ik hoop dat ik je hier kan vinden! Ik wil dolgraag met je kletsen en mijn fout je niet te hebben aangesproken goedmaken."

Willemijn

15 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Amersfoort Vathorst. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een paar keer oogcontact. Helaas stapte ik al bij station Putten uit.. Jij had een pet op en ik zat schuin achter je :)"

Jan

11 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Heb je mij wel gezien? Ik jou wel en probeerde te flirten. Jij was de hele tijd met jouw telefoon bezig. Ik heb jou wel gezien en wil je nog heel vaak zien. Ik vond jou een heel mooie vrouw. Ik schat jou ongeveer 50 jaar. Ik stapte dus in Heerenveen uit, want ik moest naar Drachten, waar ik dus woon. Ik ben een wakkere niet-rokende naturist en pescotariër en zat aan de andere kant van het pad volgens mij 4 banken verder. Jij bleef nog even zitten, maar ik moest er toch echt uit. Helaas hebben wij dus geen woorden gewisseld. Als jij nu twijfelt of ik degene ben, die met jou geflirt heeft, je mag sowieso reageren en dan merken we gauw genoeg of we voor elkaar de moeite zijn om verder te kletsen."

Veerle

11 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan op Zwolle in je NS jas, gok met een leerling of jij was de leerling machinist ????jonge vent van ik schat 23/24, lief gezicht, leuk lichaam en een hele lieve lach! Ik keek je een paar keer aan en jij mij ook. In Arnhem moesten wij overstappen op een andere trein mijn vermoeden is dat jij dat ook moest. Graag kom ik in contact want deze lieve glimlach wil ik nog wel is zien ???? de trein vertrok om 11.20 uit Zwolle richting Arnhem. Groetjes, Veerle"

P

28 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik in Zwolle instapte in de trein richting Groningen en naast je ging zitten, dacht ik: wauw, wat een mooie vrouw. We hadden het even over je goudkleurige sneakers, die ik vet vond, waarop je zei dat ze alleen shit liepen, en dat je ze nog moest inlopen. Bij het samen uit de trein gaan in Groningen waren we nog even in de war of de telefoon die op de grond viel van jou of mij was:) Op het perron liepen we nog een stukje naast elkaar, maar bij de uitcheck-drukte verloren we elkaar uit het oog. Ik had je graag nog even gedag gezegd, en heb nog een tijd aan je gedacht daarna. Leuke onbekende, laat het me weten als je nog eens wil kletsen over schoenen, handschoenen en telefoons:)"

louk

24 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Steenwijk naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"24 januari, ochtend, perron Steenwijk. Jij, vrouw had een paar dagen bij vriendin gelogeerd in caravan. De trein had vertraging. Ik, man, suede jasje was op weg naar Amsterdam. Je ging naar de Fundatie. Bij het uitstappen had ik je graag uitgenodigd voor koffie. Helaas, niet gedaan. Volgens mij hadden we gespreksstof genoeg. Speld in hooiberg, maar ik probeer het toch."

Lars

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Heel kort oogcontact, een glimlach over-en-weer, nog eens kijken en toen stapte je uit op station Nijkerk, met 22:54 op de klok."