Reinier

15 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al op station Zwolle. We stapten beiden in dezelfde trein die richting Utrecht ging. Jij stapte uit in Amersfoort. We zaten per toeval naast elkaar in de trein. Je las een boek (wat volgens mij niet goed lukte) Het boek was Paulo... Tasmanie volgens mij? Toen je uitstapte wenste je mij een goeie reis. Ik was danig onder de indruk van jouw glimlach. Ik, man in groene jas. Ik had het lef niet je aan te spreken."

Femke

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Den Haag naar Groningen. Volgens mij stapte je in in Amsterdam. Je ging zitten aan de andere kant van de gang, tegenover mij. Onze blikken kruisten elkaar en bleven even in elkaar hangen leek het. Ik werd betoverd door die mysterieuze donkere ogen van je. Je had donkerbruine krulletjes, mooie jukbeenderen, een donkergrijze jas, mooie nette zwarte schoenen en je droeg ringen om je vingers. Ja, ik heb je even goed geobserveerd terwijl je aan het lezen was in je e-reader, hehe. Ik werd verlegen van je! Was graag naast je gaan zitten toen de coupé rustiger werd, maar toen stapte je zelf ook uit… Liefs het meisje (25 jaar) met bruin (beetje roodtint) haar, bruin suède jasje met wollige trui eronder, rode sjaal, beige broek en de vele tassen"

Luna

25 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat naast me in de intercity richting Groningen vanaf Amsterdam zuid, geloof ik, of vanaf Almere. Ik stapte uit in Zwolle rond 14:13. Je had een oranje-rode muts op, jeans met licht gebleekte wassing, witte gympen, donker haar en een korte baard. We hadden geen woord uitgewisseld, maar ik zag je een paar keer naar me kijken, ik deed niks en zat met mijn koptelefoon op.. En meteen erna toen ik uitstapte voor mijn overstap dacht ik.. jammer dat ik je nummer niet heb gevraagd! Groetjes, die meid met rood haar naast je"

Floris

25 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"In de stiltecoupe hadden we een aantal keer oogcontact. Je zag er zo aantrekkelijk uit met je donkerblonde haren, bruine broek en gouden ketting. Ik zat aan de andere kant van het gangpad, met koptelefoon op. Zo graag had ik je willen aanspreken en je willen vragen om samen eens een drankje te doen. Maar we zaten in de stiltecoupe en toen stapte je in Assen al uit terwijl ik verder ging naar Groningen..."

Emily

24 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Hey daar leuke meid met dat roze haar en super leuke outfit en tas Je zat aan de andere kant van t gangpad en we kwamen helaas pas aan de praat toen ik er al uit moest op Amersfoort Schothorst Je gaf me een compliment over mijn look en ik vond je er zelf ook super leuk uit zien en je persoonlijkheid was echt heel leuk Had best wel een instant klik met je Lijkt me leuk je nog een keer te ontmoeten"

Anoniem

23 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Nijkerk stapte je in. Je had een groene jas aan. We zaten tegenover elkaar en hadden zo nu en dan oogcontact. Helaas durfde ik je niet aan te spreken..."

Romanique

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kreeg bijna een tas tegen mijn hoofd. En jij zag het gebeuren. We begonnen allebei heel hard te lachen. We keken elkaar aan en we haalden allebei onze schouders op. Ik vond het moment zo cute. Heb het gelijk naar men vriendinnen geappt!"

Wim

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je was bij het Dickens festival in Deventer geweest en onderweg naar Groningen. Tussen Deventer en Zwolle hadden we prachtig gesprek. In Zwolle verdween je zomaar."

Deianairo

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou mijn lieve knappe dame ik was met een minder knappe dame de moeder van mijn neefje die deed mag al raar en jij moest er om lagen en ik deed of ik ze niet kende en dat ze gek waren we lenen me kaar vaak aan en lachte naar elkaar ik had zelf donkerblond haar met witte plukken er in en gif groende pogen"

Anoniem

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een prachtige jongen, ik zit in een vier zit plek. Jij links van mij. Zo nu en dan oog contact :), verlegen lachen. Je swingt mee met de muziek. Ik vind het prachtig en kan zelf ook genieten van muziek. Misschien als je dit ziet, je maakte echt mijn avond! Dankjewel ☺️"

Mo

29 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je zitten in de 1e klas vond je mooie lange vrouw met je rood geverfde haren. We hadden oogcontact en wou je aanspreken maar had beetje gedronken en daardoor heb ik je niet aangesproken en heb er spijt van het was laat tegen 11 uur savonds op perron bij Deventer"

Sara

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag zaten we schuin tegenover elkaar in de trein. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte naar me. Die lach is me nog de hele dag bijgebleven. Jij stapte bij Amersfoort al uit terwijl ik nog verder moest en ik durfde je niet aan te spreken in de stilte coupe. Je had een spijkerjas aan met handen op de borstzak en mooie krullen. Ik had een leren jas aan en een vlecht in. Ik hoop je hier te vinden!"

Robert

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat in je eentje bij het raam bij een vierzits. Ik zat aan de overkant met een zwarte sporttas en een rode tennistas. Toen de trein Utrecht Centraal verliet ben ik even naar de wc geweest. We hadden een paar keer oogcontact. Bij Amersfoort Centraal stond je op, wenste mij een leuke dag en verliet de trein. Had ik je maar aangesproken, want ik was echt nieuwsgierig naar jou..."

Suzan

31 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Dag Jev, Je liet een heel leuk en lief briefje achter op mn schoot en liep toen weg. Je naam stond erop! Ik wil je hiervoor bedanken! Dit heeft mn hele dag goed gemaakt! Hele fijne dag gewenst en wellicht tot ooit! Liefs Suzan"

Jonathan

23 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat in de trein van Amersfoort naar Groningen en stapte uit in Zwolle, naast wat kinderen en een oudere dame. Ik stond schuin achter je omdat het zo druk was in de trein en meteen onder de indruk van de mooie verschijning! We hadden een paar keer oog contact en ik kreeg gelijk vlinders in me buik, ik durfde op het moment zelf niet op je af te stappen en voordat ik het wist was je uit de drukke trein. Zin om eens wat te drinken?"