Reinand

24 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Op het perron op Amsterdam Zuid hadden we al enkele keren oogcontact. Toen ik eenmaal in de trein zat kwam jij niet veel later schuin tegenover mij zitten. We hadden de trein van 15:47u. Toen je ging zitten hadden we opnieuw oogcontact. Ik pakte mijn boek erbij en jij een bolletje wol en breinaalden. Volgens mij maakte je een sjaal. Je had zelf een lichtblauwe sjaal om en prachtig dik zwart haar. Je droeg een zwart shirt en een hele coole wijde beige broek met daaronder stoere zwarte laarsjes. Ik vond het leuk om te zien hoe je aan het breien was, maar steeds wanneer ik keek had je me door en keek je terug. Ik keek dan maar weer uit het raam of in mijn boek. Ik was blij verrast toen je je jas uittrok, omdat je een naamplaatje op je borst had bevestigd. Misschien helpt het me met de zoektocht. Ik zou graag een zelfgebreide sjaal van je kopen, Joëlle!😊"

Martijn

23 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Amsterdam Zuid, jij zat een paar stoelen tegenover me. Je had bruin haar en een koptelefoon op, super knap. We keken elkaar een paar keer aan maar in Zwolle moest ik uitstappen, ik durfde niks te zeggen."

T

17 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Zwolle.
"We stapten beide in de trein naar Zwolle, ik stapte uit bij station Grou-Jirnsum. We hadden veel oogcontact en je zat zo wat naast me. Ik wilde je mijn nummer geven maar de trein was al snel bij mijn station. Je was een mooie jongen met bruine krullen en een bruine jas en blauw overhemd. Onze blikken bleven elkaar vangen maar we waren beide te terughoudend."

E

17 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Eigenlijk is het meer een stationsding, maar we hadden een kort gesprek bij de belabberde piano op het station van Nijmegen nadat ik er even op speelde. We kwamen tot de conclusie dat er eigenlijk een Nijmeegse symfonie moet komen die rekening houdt met alle toetsen die niet werken. Ik moest snel door en kon je niet meer horen spelen, maar achteraf gezien had de trein ook wel even kunnen wachten."

Hirzo

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat een paar rijen voor me aan de andere kant van het gangpad. Je had een groen vestje aan. We hadden sowieso 2x oogcontact, voor mn gevoel heel lang, en ik vond het intens, in a good way. Toen je er in Zwolle uit ging en je langs me heen liep keek je me nog een keer aan. Ik moest er daar ook uit. Toen, toen je bijna naast me bleef staan omdat je niet direct door kon lopen had ik ook op moeten staan en wat tegen je moeten zeggen, but i chickened out."

Jona

21 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ja waarschijnlijk ben je niet zo wanhopig om hier te kijken maarja dacht kan t altijd proberen"

Kyaar

20 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond op station Deventer, blauwe broek blauwe jas, grote tas, donkerbruine en een haarkleur waarvan ik niet perse wist waar ik het moest plaatsen... we stapten in de trein naar Zwolle en moet bekennen dat ik op je heb gewacht tot je als laatste van die coupe naar buiten kwam. Zag mn kansen niet heel hoog in maar dacht als ik met je wil praten voor ik je nooit meer zie, dan moet dat nu... en wat vroeg ik: he rare vraag maar waar heb je die koptelefoon vandaan. Wauw, Ik haat koptelefoons HAHA. zag je verdwijnen in bus elf en dat was dat. Je kijkt hier wss nooit op maar dacht u never know.. heb geen andere aanknopingspunten"

Matthijs

17 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Dieren verloren we elkaar uit het oog.
""Je keek een film toen we vanaf Zwolle vertrokken en ik vroeg welke film dat was, het was de film Awake en je wist nog niet helemaal wat je er van vond, daarna keken we nog eventjes samen. We raakten daarna aan de praat en hadden een leuk gesprek, waar we het hadden over boeken en interesses. Aan het eind van mijn rit, Dieren, ben ik vergeten je nummer te vragen, hoop ik je nu jou via dit medium te bereiken.""

TheNorthFace

15 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb uiteindelijk toch een IPhone lader in me tas gevonden. Als je tijd hebt breng ik die langs. Blonde krullen 3 energiedrank Bullit naast je met 1 of twee bekers. En ik zat achter je. Had zelf een TNF jas aan. We stapten beide uit in Amersfoort Centraal."

Cherry

12 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Muziekwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Woorden schoten mij tekort toen ik je prachtige ogen zag . Je verliet de trein helaas in Almere muziekwijk.. We hadden oogcontact , ik vertelde je dat ik tot aan Zwolle ging en wenste elkaar een fijne dag , Who are you"

nina

26 september 2021
We hadden oogcontact in de trein naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"je vroeg m’n nummer op zwolle centraal maar misschien heb ik in alle haast een typfout gemaakt, sorry anyways, als je dit ziet, wil ik hem wel opnieuw geven :)"

Maud

26 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 19:19 stapte we vanaf Utrecht centraal in de trein naar Leeuwarden, we hadden 7 minuten vertraging. Jij zat schuin achter me en we hadden een paar keer oogcontact. We stapte later ook beide in Zwolle uit maar verloren elkaar uit het zicht. Ik baal er erg van dat we geen contactgegevens hebben uitgewisseld. Komt dit je misschien bekent voor? Stuur een berichtje/reageer. Fijne avond nog!"

Isan

24 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Op het perron bij Utrecht Centraal zag ik je al staan, je mooie krullenbos en je vrolijke uitstraling. Toen ik in de vertraagde trein zat, kwam je toevallig naast mij te zitten. Je keek een film en ik vroeg je wat de titel was. We begonnen te praten over de vertraging, waar onze reis heen ging en wat voor kleur muts je moest bestellen. In Zwolle moesten we heel plotseling afscheid nemen. Toen ik de trap afliep naar de stationshal, keek je nog één keer om. Ik heb heel erg veel spijt dat ik je contactgegevens niet heb gevraagd en ik hoop heel erg dat ik je vind. De film heet tales from earthsea, je had een soort weekendtas mee en je ging naar Sneek. Groetjes, het meisje met de roze JBL koptelefoon uit Kampen."

Brian

18 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Ommen verloren we elkaar uit het oog.
"We keken elkaar de hele rit aan maar durfte elkaar niet aan te spreken. Bij Ommen stapte je helaas uit en was ons laatste oogcontact. Je had mooi blond haar en mooie blauwe ogen."

martijn

15 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"In Utrecht zaten we met een aantal mensen in een voorportaal van de trein, jij op een klapstoel. We bleven met zijn tweeen over, maar het bleef te stil. En bovendien werd ik uitgezwaaid bij het overstappen in Zwolle. Wie ben jij?"