Mel

14 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kan me wel voor mijn kop slaan. Toen ik je vanuit de trein zag staan op het perron van Zwolle vond ik je meteen interessant. Met je wit met zwarte broek. Leuk patroontje hoor. Je zwarte croptop. Je leuke bruine haren. Ging je ook nog eens praktisch naast me zitten! Terwijl je daar best voor had moeten doorlopen. Zaten we daar in de stiltecoupe, laptop opengeklapt, telefoon voor de neus. Bij aankomst op Groningen centraal keken we elkaar in de ogen. Een kort moment met je mooie glimlach. En toen, toen heb ik het verpest. Ik heb je niet meer aangesproken. Jij liep naar de bus. Ik moest iemand bellen. We gingen een tijdje in dezelfde richting, maar zeiden niets. Volgens mij heb ik niet eens meer je blik gezocht. Eeuwig zonde, heel erg dom van me. Nu wil ik niets liever dan een tweede kans om je tegen te komen."

Gert-Jan

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Raalte naar station Zwolle. Op station Heino verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag een hele leuke meid van een rijpe leeftijd staan op station Ralla. Ik ben zelf een jongeman, in de bloei van mijn leven, maar ik hoop dat dat geen probleem is. Je had grijs haar, sexy rimpels en een stralende glimlach toen je naar me keek. Ik kan niet stoppen met aan je denken. Hopelijk schrijf je me snel. (Fax mag ook) Groetjes, jouw Gert-Jan"

C

28 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op Amersfoort centraal en had een koptelefoon op en bruin haar. Toen je de coupé binnenkwam hadden we al meteen oogcontact en dit ging de hele treinrit door tot je uitstapte op Zwolle centraal. Toen je wegliep keek je nog achterom en toen je de trap af liep lachte je nog lief naar me :) Dit was rond 2 uur in de middag geloof ik? Verder was het niet al te druk in de trein en zat ik op een vier-plek en jij een rij erachter, waardoor we oogcontact konden maken tussen de stoelen door :)"

Roel

31 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Zwolle. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Op zaterdagavond 29 juli in de trein op station Emmen. Jij aan het werk, ik terugkomend van een feestje met vrienden. We hadden heel kort oogcontact. Ik heb je verder niet aan gekeken omdat jij waarschijnlijk veel jonger bent dan ik. Je liep naar ons toe en in het voorbij gaan kreeg ik een vette knipoog en een ondeugende lach. Een stijlvolle, nuchtere vrouw met een heerlijke open en tegelijk onschuldig maar ondeugende blik . Ik denk vaak aan die knipoog en je lach. Misschien beleef ik het heel anders dan jou, maar mocht je hetzelfde hebben ervaren en in de gelegenheid zijn om te reageren , zou ik dat leuk vinden."

J

22 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Na de vierdaagse van Nijmegen zaten we bij de deur van de wagon. Jij op een klapstoeltje en ik zat op het trapje om dat het zo druk was. Je had een grote rode koffer bij je waar een wieltje van kapot was wat ik je nog vertelde vlak voordat ik uit stapte"

Anoniem

12 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in de trein op almere centrum jij aan de ene kant van de coupé, en ik aan de andere kant van de coupé. Toen ik je binnen zag lopen had ik mijn plekje al gevonden in een 4 zits met 3 duitsers en naast me zat een oudere vrouw met zwart haar. Ik droeg een witte trui en een blauwe jas. Je viel me al vanaf het begin op, je lach, je haar, je zag er mooi uit. Onderweg hebben we meerdere malen oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. Jij droeg een zwarte top en speelde onderweg beverbende."

Irian

3 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en toen je me gezondheid wenste omdat ik nieste begon je een gesprek met me over hooikoorts. Daarna hadden we het over je opleiding/stage in de hotel business en mijn werk in de beveiliging, Maar ook over relaties en dat je binnenkort op vakantie ging. Toen we elkaars leeftijd gingen raden was je erg complimenteus over mij wat me veraste. Het gesprek was reuze gezellig en toen je me vertelde dat je elke dag dezelfde trein nam had ik je eigenlijk toen voor je nummer moeten vragen. Ik dacht er nog over maar twijfelde door hoe je over het positieve van niet in een relatie zitten praatte en dat je een van nature erg sociaal persoon bent. Hoop dat ik ook je interesse heb kunnen vinden en van je hoor."

A

15 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep beneden de trap af en we hadden lang oogcontact. Je bent een mooie dame (dacht met korte roze broek) Helaas bleef het daarbij.."

Alex

6 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen.
"Zomers in de trein, we stappen in Zwolle in. Jij zomerse bands in je haar, kwam aan de andere kant v.h. gangpad zitten. We hadden meerdere keren oogcontact en je lachte naar mij. Toevallig stapten we allebei in Hardenberg uit... maar ik durfde je niet aan te spreken. Was gehaast voor een afspraak. En nu.. wil ik je terugvinden"

Marjon

27 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Op Deventer leek het of de trein niet verder zou rijden. Dit bleek vals alarm. Gelukkig! We raakten- in de stilte coupe, met ook nog een andere reizigster- aan de praat over het mooie Arnhem en we bleken ook nog andere overeenkomsten te hebben. Ik was onder de indruk van je verschijning en je energie. Jij ging kamperen in Appelscha. Bij uitstappen zei je ook naar de Nacht van de mode te gaan. Daar wilde ik jou een drankje aanbieden, maar in de menigte zag ik jou niet terug. Bij deze een nieuwe poging?"

Vanessa

27 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk gesprek gehad met een blonde jonge uit Zuid Afrika, wonend in Amsterdam. Jij ging mountainbiken met je vrienden en ik was met mijn racefiets. Volgende keer maar eens samen fietsen?"

René

30 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Meppel. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Geen trein tussen Zwolle en Meppel. Maar een bus. De bus was bijna vol. Naast jou was nog plaats. Je groette zachtjes. Jij blond haar spijkerbroek witte sneakers. In Meppel stapte ik als eerste op. Keek nog even naar je om en je groette weer. Ik wel veel ouder dan jij maar het voelde gelijk soort van vertrouwd..Zal ik je ooit nog weer tegenkomen"

T

25 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leiden Centraal. Op station Kampen Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Voor als je het leest, je kwam tegenover me zitten vanuit zwolle terwijl je me gedag zei. Je had een rode jas aan en donker bruin haar. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte naar toen je met iemand belde. In kampen zuid stapte je uit en knikte je gedag. Je bent me bij gebleven! Misschien tot een volgende keer in de trein :-)"

Romeo

16 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben een kort maar zeer leuke gesprek gehad. Je bent het creatieve meisje van de camera dat naar Leuwaarden gaat om architectuur afstuderen.Ik ben de colombiaanse jonge en het zou wel fijne om met je nog een keer een leuke gesprek hebben. Ps: Je hebt echte mooie ogen."

Sora

5 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoogeveen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag een heel leuk meisje die naast mij opstapte in hoogeveen. Ik heb normaal nooit iemand mij opvalt maat ze trok een paar keer mijn aandacht. Ze zag er stijlvol uit en we hadden beide een lichtbruine mantel jas. Daaronder had ze nike sneakers en een zwarte lederen lijkende tas. Bruine krullen. Ze was op weg naar de Ikea aan haar telefoon gesprek te horen."