Joyce

27 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nunspeet naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! We zaten tegenover mekaar in de trein, je groene ogen vielen me op. Buiten de momenten om dan waarop ik aan het in dutten was, omdat ik bij Defqon vandaan kwam. Je zuchtte een paar keer overdreven toen je naar je telefoon keek, ik vroeg me af of je dat deed om een gesprek te beginnen. Door je koptelefoon begon ik het gesprek echter niet, bang dat je het niet zou horen, of er geen zin in had. Tot 2 minuten voor Zwolle, toen begon je te kletsen. Ik wilde je nummer vragen, maar durfde niet! Ik zou het leuk vinden om met je in contact te komen :)"

E.

22 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dalfsen naar station Zwolle.
"Vandaag rond half twee was ik in alle drukte aan het leren voor mijn tentamen op station Dalfsen. Er kwam een jongen naar me toe die vroeg of het lukte met leren. Dit leidde tot een leuk gesprek waarin ik me op mijn gemak voelde. Tot station Zwolle hebben we over vanalles gepraat. Helaas door de hectiek van mijn tentamen ben ik je naam helemaal vergeten en kan ik je niet meer vinden. Ik ben toch erg benieuwd naar wie je bent. Ik weet dat je op Windesheim Zwolle zit. En in je tweede jaar zit van je opleiding. Dit gesprek is me zeker bijgebleven en ik ben benieuwd geworden naar wie je bent. Ik hoop dat je deze oproep leest en dat we misschien elkaar op deze manier weer kunnen vinden. Of wie weet zien we elkaar nog eens in de trein of op station."

A

17 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Bij aankomt op station Deventer. En opstaand. Keek ik naar achteren van mijn stoel. En zag ik een mooie meid opstaan met half kort, krullend zwart haar. Witte blouse. ,, Ze gaf een blik en een lach die mij even overhoop gooide. Ik lachte terug. Ze stak haar sigaretje in de mond en liep naar de deuren om naar buiten te gaan,. Ik wilde mee gaan.. Maar dat leek me een vreemd idee. mijn trein ging door binnen een minuut. Had graag een sigaretje mee gerookt en kennis gemaakt. Maar helaas. Ik was verward 🙄"

M.

14 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Zwolle. Op station Nijverdal verloren we elkaar uit het oog.
"Het zal in Hengelo geweest zijn, ongeveer kwart voor zes en druk in de trein. Een jonge vrouw stapte in en bleef bij de stoel naast me staan. Ik keek even kort naar je en maakte de stoel voor je vrij. • Maar wat ik had gezien was een heel mooi gezicht met golvend stroblond haar. Je was lang, droeg een horizontaal in blauw en wit gedeelde trui en een lichtblauwe spijkerbroek. Je kleding was op zich eenvoudig maar leek je helemaal te complimenteren. Ik zie je hele uitstraling nog voor me … • – “Hallo.” • En je ging zitten. • Ik ben lang, heb bruin haar, een baardje en droeg een zwarte spijkerbroek met lichtblauwe poloshirt en schoenen. Na een volle dag was ik gewoon heel moe. Maar waarom had ik niets teruggezegd? Jammer, want je bent in Nijverdal uitgestapt en ik ben toch nieuwsgierig naar je. • Zullen we een keer wat gaan drinken? Dan kan ik even hallo terugzeggen … :-)"

S.

13 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Utrecht naar Leeuwarden zag ik jou, jonge vrouw, met je lieve gezichtje 😍 Je lieve blik naar buiten (of mij) deed mij heel goed, je vertelde je vriendin over mooie stationnetjes. Samen met een vriendin stapte je in Zwolle uit 👋🏼 ga ik je nog eens zien?"

D

9 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle Centraal naar station Leiden Centraal. Je was samen met je vrienden en je had een jumbo tas vol kleding. Ik vond je super leuk en wil graag contact met je hebben."

M

5 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Raalte naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen beide terug van ribs en blues, in de trein hebben we gepraat en vanaf station zwolle zijn we samen weggefietst. Halverwege zijn onze wegen gescheiden en ik heb er best wel spijt van dat ik niet eens je naam heb gevraagd laat staan je nummer. Maar oke hier ben ik dan met de hoop dat je dit ooit gaat lezen xoxo iedereens favoriete e-girl!"

Thomas

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Zwolle. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Leeuwarden naar zwolle stelle uit Rotterdam ontmoet en hier een goed gesprek mee gehad en wil haar bedanken voor het goede gesprek en hoop een vriendschap op te bouwen."

Nick

4 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg vriendelijk of je naast me mocht komen zitten en begon te lezen in een boek over de opvoeding. Tussendoor hadden we nog paar keer een gesprek over van alles en nog wat. Toen je uitstapte zwaaide je nog vriendelijk vanaf buiten naar me, en bedacht ik me dat ik eigenlijk niet eens naar je naam had gevraagd :/"

Stephanie

27 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging met 3 vrienden op vakantie vanaf Schiphol, na onze ontmoeting in de trein vroeg jij mij mee... Op Almere Centraal sprong ik toch uit de trein na een mislukte poging mijn nummer goed in jouw telefoon te zetten. Het enige wat ik nog weet is: Je word september 30 en komt uit Stadskanaal."

Ben

15 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Daar kwam je binnen op station Nijmegen omstreeks 15:35, ging staan op de trap, geen plek in de trein te verkennen. Ik zat naast mijn collega en zag jou staan. Hoe vaak je naar mij keek, hoe vaker ik terug keek. In zutphen ging ik de trein uit, had verwacht dat jij dat ook deed maar je bleef staan en verdween in een seconde. IIk zou graag met jou in contact willen komen, om wel ergens te kunnen zitten😉. (Blonde stijle haren, Lang, sportlegging grijs, heuptasje, witte schoenen.)"

Anouska

9 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Emmen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag zaterdag 9 april Traject van 13.23 uur van Zwolle naar Emmen Van blauwnet Ik ging toen in gesprek met een leuke machinist van ongeveer 30 jaar oud Ik ging toen reizen tot Coevorden samen met mijn 13-jarige dochter Ik wil graag met jou/hem in contact komen Wellicht kom ik jou hier tegen Ik had een driekwart zwarte jas aan, half lang blond haar, blauwe ogen Groetjes van Anouska"

Ilse

28 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Begin van de avond stapte je uit op station Zutphen en lachte naar mij. Met je pet en je zonnebril op je pet :)"

Merel

27 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in in Zwolle en jij zat al in de trein. Ik ging in de rij naast jou zitten waarna er twee dames tegenover mij kwamen zitten. Deze dames tetterde door hoewel we in een stilte coupe zaten, jij zei er wat van. Dat was het eerste moment dat jij mij opviel. Ik was al snel geïntrigeerd door jou geleefde hoofd, rusteloosheid en blauwe kijkers. We wisselde wat blikken. Toen jij uitstapte bij Amsterdam Zuid bleef jij ter hoogte van ‘ons’ raam hangen. Ik ben het die jongedame in het zwart met kleurige oorbellen en cowboylaarzen. Ik wil graag met je in contact komen…"

Annemarie

24 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden naast elkaar bij de treindeur te wachten om in te stappen, op station Zwolle om 19:15. We zaten achter elkaar, allebei in een tweezit. Ik zag je in de weerspiegeling van het raam. Toen je uitstapje gaf je me een briefje met een schattig spookje dat Hi zegt. Ondertekend door RC. Ik durfde niet achter je aan te gaan en toen je wegliep over het perron zwaaide je nog even. Neem je contact op als je dit leest?"