Je flirt uit het oog verloren op Station Zwolle? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

louk

24 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Steenwijk naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"24 januari, ochtend, perron Steenwijk. Jij, vrouw had een paar dagen bij vriendin gelogeerd in caravan. De trein had vertraging. Ik, man, suede jasje was op weg naar Amsterdam. Je ging naar de Fundatie. Bij het uitstappen had ik je graag uitgenodigd voor koffie. Helaas, niet gedaan. Volgens mij hadden we gespreksstof genoeg. Speld in hooiberg, maar ik probeer het toch."

Lars

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Heel kort oogcontact, een glimlach over-en-weer, nog eens kijken en toen stapte je uit op station Nijkerk, met 22:54 op de klok."

A Koster

10 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek geen relatie met haar maar ik vond het gewoon heel gezellig om met haar te praten ik ben alleen helaas vergeten te vragen naar haar nummer of naam. ik stond om 10:18 vast op station Meppel en ik begon te praten met een meid van rond de 19 of 20 jaar oud, ze had bruin haar , een kleurrijke wollen trui of sjaal aan met daar overheen een blauwgrijze jas. volgens mij droeg ze één tas op haar rug. en ik weet het niet zeker maar het kon een tas zijn voor een blaasinstrument. ook had ze witte oortjes in (met draad). ze woont geloof ik in Amsterdam maar ze gaat rond het weekend terug naar haar huis in Sneek Noord. we stapte allebei uit in Zwolle na elkaar succes wensen en afscheid nemen ben ik haar uit het oog verloren toen zij op Zwolle in een trein instapte naar Almere centrum zodat ze daar kon overstappen in een trein naar Amsterdam centraal denkt iemand deze vriendelijke meid te herkennen? ik zelf heb blond lang haar voor één oog en droeg een grijze wollen jas, een muts en ook een paar zwarte handschoenen."

Julian

20 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ze moest iemand hebben waarmee ze mee reis korting kreeg"

E

14 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, je stapte in en had een kerstmuts op. Dit deed je blijkbaar elk jaar. ik vond het gezellig je te spreken! Helaas moest jij nog een volgende trein halen in Utrecht en ik de tram. Mijn tentamen heb ik trouwens gehaald, er was nog een vraag over de termen waar je me over gevraagd had! Die was dus gelukt. Dankjewel :) haha hopelijk is het ook gelukt met de hamer maken. mocht je nog een kerstfilm samen willen kijken, dan zou ik dat ook leuk vinden. Groetjess"

Wouter

12 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast je in een vertraagde trein die om 10:04 vertrok(wisselstoring) en vroeg toen we in Zwolle aankwamen of je misschien de zon had besteld. Het was nogal grijs buiten. Je reageerde heel spontaan. Je zei dat de zon om 2 uur zou gaan schijnen. Ik vertelde dat ik met een vriend een wandeling ging maken. Hij stond me op te wachten op het perron en ik heb hem ook nog even aan je voorgesteld. Helaas belandden we op weg naar Steenwijk niet in dezelfde coupé. Ik zou je graag nog eens ontmoeten."

A

12 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat al in de NS sprinter richting Amersfoort vanaf Zwolle van 9:23 (ipv de IC ivm storing) en jij stapte na mij ook op Zwolle in. Je lachte en keek heel lief naar me voordat je naast me kwam zitten. Ik had een koptelefoon op en een zwarte north face jas aan en jij speelde af en toe met je vingers en je haar naast me. Je had blond haar en een neusvleugel piercing (ringetje) In de volle trein vroeg ik je op het einde of jij er (hier) ook (bij Amersfoort) uit moest (waarop je heel langzaam een paar keer ja knikte terwijl we oogcontact hadden). We stapten allebei uit, gingen de trap op en ik wilde je om je nummer vragen zodra we op het station waren. Maar jij ging links en ik ging rechts. Op één of andere manier durfde ik je op het laatste moment niet aan te spreken (zo dom). Hoop dat je dit ziet!"

K

2 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje verstopt in sjaal (grijze jas) zoekt jongen met bruine krullen en bruine schoenen Gisterenavond laat zaten we beiden in de trein van Utrecht naar Amersfoort, jij zat rechts achterin de trein en ik links achterin. We maakten op en af oogcontact en stapten op het zelfde station uit. Helaas verstopte ik me in mijn sjaal, jammer want ik had je graag willen spreken :)"

Stephen Fry

12 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jij las Mythos en ik had iets moeten zeggen maar ik deed het niet. En nu ben ik zo nieuwsgierig dat ik het zo maar probeer…"

Twan

7 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Dit verhaal gaat over een jongen met blonde krullen, volgens mij altijd met zwarte doctor Martens aan en je had vandaag een paars/oranje sjaal om. Ik moet dit traject vaak hebben en heb jou dan ook vaker gezien. Altijd zag ik je pas in Den Bosch op het perron lopen en vroeg me altijd af waar je dan ingestapt zou zijn. We hebben al een paar keer oog contact gehad. Je hebt zelfs een keer hoi tegen me gezegd maar toen keek je me heel verschrokken aan. Ik weet dus eigenlijk niet zeker of het tegen mij was, of dat je misschien per ongeluk hoi zei omdat je dacht dat ik iemand anders was. Vandaag toen ik de trein verliet op station Nijmegen liep ik opeens naast je. Ik wilde je heel graag aanspreken maar wist zo snel niks te verzinnen en nu heb ik spijt. Omdat ik je al vaker heb gezien op dit traject hoop ik je natuurlijk snel weer te zien en zal ik meteen iets zeggen als ik je zie lopen."

V

5 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (man, lang krulhaar, koptelefoon op) zat 2 stoelen verder tegenover je. Je had een lange beige jas aan, roodgeverfd haar en was een telefoongesprek aan het houden. Je leek van streek, en in het korte oogcontact dat we hadden probeerde ik je wat sterkte mee te geven. Ik had graag gevraagd of ik iets voor je had kunnen betekenen, een kop koffie te halen oid, maar het was druk en jij moest uitstappen. Niet als flirt, maar die koffie en een gesprek zou ik je bij deze willen aanbieden"

Vera

4 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Utrecht Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dame met rood haar kwam met mijn collega in de trein te zitten tegenover jou een leuke man. Wij gingen naar de jaarbeurs en jij ging naar Amsterdam. Mijn collega vertelde hele verhalen terwijl ik graag wat meer met jou had willen praten. We hadden oogcontact en je vroeg nog of ik vaker met de trein reisde. Helaas ging je in Zwolle eruit. Vanaf station keken we elkaar nog even aan. Ik heb spijt dat ik je niet mijn telefoonnummer heb gegeven.. Misschien lees je dit en kunnen we keer elkaar weer zien."

Jalou

3 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"De trein reed niet verder dus beide moesten we uitstappen in Den Bosch, jij op weg naar Groningen, ik (eigenlijk) op weg naar Nijmegen. We hebben even staan kletsen op het perron. Ik wilde je nummer vragen, maar was een schijterd. Achteraf natuurlijk spijt van dus proberen we het maar op deze manier. ??‍♀️"

Hans

23 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
""Ik stapte om 11.12 uur in Nunspeet in de sprinter van Zwolle naar Utrecht Centraal toen ik oogcontact kreeg met jou, aantrekkelijke vrouw met lang grijs haar in rood donsjack. Wij wisselde regelmatig blikken (van herkenning?) tot op het moment dat ik op station Putten de trein verliet. Spijt dat ik niet een gesprek met jou ben aangegaan en wellicht had kunnen vragen om met jou bij het station iets te gaan drinken en wellicht verder contact zouden kunnen hebben.""

Patricia

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de intercity naar groningen van 14:45 de trein was erg vol jij vroeg of je naast me mocht zitten. We hebben meerdere keren oogcontact gehad. Toen de trein in Assen stopte keek ik naar buiten en toen vroeg je of ik er daar uit moest dat hoefde ik niet we moesten allebei door naar groningen. Ik vond je er goed uit zien. Ben jij die persoon die naast me zat met een bril op en werkend op zijn laptop. Ik had een groene broek aan en rood haar. Hopelijk vindt ik je terug op deze manier."