Anoniem

25 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Eerder vanavond stapte ik op station Zwolle in de trein en daar kwam ik je tegen. Je mooie donkerblonde haren vielen direct op. We hadden kort oogcontact, met een klein glimlachje verschuild achter een mondkapje. Op het station zagen we elkaar nog kort, maar na een snelle "hoi" bij de uitcheckpaaltjes waren we elkaar kwijt. Het lijkt me leuk je nog een keer te zien en dan meer tegen elkaar te zeggen dan enkel dat woordje 😄. Hopelijk lees je dit en komen we nog met elkaar in contact!"

Teun

4 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve jongen tussen Zutphen en Zwolle op 4 oktober om 20:03 -20:40. Toen ik tegenover je ging zitten zei je heel liefjes “Hoi” waarop ik Hoi terug zei, ik had het gevoel dat we de hele reis een beetje oogcontact hadden maar we beiden niet durfden de kans te pakken. Je stapte uit in zwolle met de sleutels in je hand. Je was een jongen rond een jaar of 18 met bruin haar, een beige trui en een zwart mondkapje. Je had een wit maremeren hoesje om je mobiel. Ik wil graag je tegen komen en dan wel met je praten. Groetjes de andere jongen (blond met paars t-shirt en spijkerjasje)"

Mike

22 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"He, Ik zag je zitten en kon mijn ogen niet van je afhouden, toen je de trein verliet zwaaide je naar me en ik zwaaide terug. Ik was die gast met het witte shirt en blonde haar. Wie weet zie je dit bericht! xx"

Ids

11 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je zitten aan het einde van de coupé. Met je mooie blonde haren, je had een soort lichte blouse/ jas aan. Ik had oortjes in maar jij was de hele reis met je vriendin aan het kletsen. We hadden steeda weer oogcontact, en ik dacht: ik ga je aanspreken als ik uit moet stappen. Helaas moesten jij en je vriendin al uitstappen in Almere, en ik bleef zitten tot Den Haag. Ik had een donkerrood overhemd met en een 'leren' jas. Mocht je dit lezen, dan lijkt het me wel leuk een keertje een drankje te doen ;)"

Sam

7 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al staan op het perron bij station Tilburg , lang, ik denk zo’n meter of 2, krullen en mooie ogen. Ondanks je mondkapje straalde je spontaniteit uit. Echter ben ik veel te verlegen om zomaar zo iemand aan te spreken, toch dacht ik, wat heb ik te verliezen, als we bij dezelfde halte uitstappen spreek ik je gewoon aan. Helaas raakte ik je kwijt op station Den Bosch waar we beide uit/over stapten. Je had die dag een donkerblauw gestreept shirt aan met een spijkerbroek en witte sportschoenen, ook had je een grote sporttas bij van een bekend merk. Ikzelf had een leren jas aan met een roze topje en jeans, lang bruin krullend haar. Ik had het idee dat we oogcontact hadden en ik hoop zo toch mijn mislukte poging om je aan te spreken voort te zetten."

Joris

1 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Raalte. Op station Raalte verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Robin, Ik sprak je aan toen we 1 september eind van de middag uitstapte in Raalte, je zegt mij te kennen. Ik denk dat ik je ook herken, misschien kunnen we er samen achter komen! Ik ben heel erg benieuwd"

R

15 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep op je af om hulp te vragen en jij liep mij observerend tegemoet, pratende met degene naast je. We liepen elkaar tegemoet en wij kwamen veel te dicht bij elkaar, maar dat vond ik eigenlijk niet zo erg. Hoe jij naar mij keek, je blik, je liet mij voelen als een echte vrouw. De hele weg naar Leeuwarden heb ik over vervolg scenario's gefantaseerd. Bij het uitstappen waren we weer samen. Maar degene met wie je in de trein was, wist de situatie ongemakkelijk te maken door totaal niet subtiel je op te hemelen. Hij had het over je fysieke kracht en hoe gespierd je was. Stiekem vond ik het hilarisch, maar omdat het te opvallend was, durfde ik niet meer zelf iets te vragen over je verhalen. Toen wij onze eigen wegen gingen, had ik gehoopt dat jij nog wel iets kon vinden om door te praten. Maar helaas, daar ging ik met mijn fantaserende brein. Toen bleek mijn band lek. Ik hoopte dat ik je onderweg naar huis weer zou tegenkomen. Het was middernacht en allerlei vreemd volk met vreemd gedrag op straat. Ik bad dat je mij achterna zou komen en zou redden als ridder op het witte paard. Dat je die jongens op de hoek die mij om mijn nummer vroegen en zeiden dat ze met mij wilden 'neuken', dat je voor mij op zou komen en mij weer veilig zou laten voelen daardoor. Zelfs voor mijn deur keek ik nog om of je niet heel toevallig langs kwam. Maar helaas, we zagen elkaar niet meer. Zal ik je ooit nog zien?"

Dreadlocs

11 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Almere Centrum. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey you Ibiza boy Je droeg witte kleding, lang haar in knot, tatoos wat een mooie energie Heb jij 😍 je keek me tussen de stoellen door aan ikwerd er verlegen van Je had een koffer bij je ... we hebben nie met elkaar gesproken maar Het voelde alsof ik je al eeuwen ken... mocht je dit lezen ik wil je graag nog een keer Ontmoeten groetjes van mij je weet wel wie ik ben getint en dreadlocks"

Iemandje

11 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wezep naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Volgens mij was je met je moeder en je broertje en nog iemand en 2 fietsen ,je had zwarte kleren aan en je betoverde mij"

A

31 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"In de avond/nacht van vrijdag 31 Juli stapten we samen in Zwolle op de trein, en zaten schuin van elkaar in de stiltecoupe. We keken veel naar elkaar en lachten met onze ogen. Je had mooi bruin haar en was leuk gekleed. Ik stapte uit in Assen en keek nog een paar keer om naar je, toch teleurgesteld dat ik niks aan je gevraagd heb. Je leek zo leuk."

Disneyfan

2 april 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wezep naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo dan, Treinstoring en toch een heel goed gesprek over tinder en over de opleiding tandheelkunde. Misschien spreken we elkaar nog. Ik hoop het wel!"

Martin

31 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Jij knipte de kaartjes, je aaide mijn hond en daarmee raakte we elkaars handen, mijn hart stopte heel even met kloppen.... jouw ogen staat de me aan zoals ik jou aankeek, was dit een droom?"

Daan

31 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende, Je ging met Oud & Nieuw kamperen, bespraken we tijdens een sigaretje op Utrecht Centraal. Toen ik de coupé instapte, had ik pas in de gaten dat je nog acher me liep. Graag had ik ons gesprek voortgezet, maar de ontmoeting met een bekende leidde mij weg van jou. Ik wenste je een goede kampeertocht toe, toen je in Zwolle de trein verliet. Jij riep mij "wandelse" toe, omdat ik je had verteld dat ik naar Spanje wil gaan lopen. Misschien lees je dit. Dat lijkt me leuk. Je hebt bruine ogen, kort zwart haar en bent ongeveer 1,70 m. Verder weet ik eigenlijk niks van je. Niet eens je naam. De mijne is Daan. Wie weet vinden we elkaar terug..."

Clemens schoond

24 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kampen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Dit is eigenlijk een flirt buiten de trein. Ik zag je namelijk ongeveer begin november in op een zaterdagmorgen bij de Aldi op de Bisschop Willebrandlaan en je had je sexy mooie outfit van de NS aan. Je had waarschijnlijk koffie gekocht en na checken van je kassabon was die niet goed afgerekend en ging je terug om alsnog juist te worden afgerekend. Ik kende je al langer van de NS omdat we samen zo'n 15 tot 20 jaar geleden samen gezellig kwebbelend uit de trein kwamen en afscheid namen en daarna zijn we elkaar uit het oog verloren en bij de Aldi ben ik je helaas vergeten te vragen hoe je nu eigenlijk heet en hoe het met je gaat. Je reed de Pelmolenstraat in op je brommertje met je NS outfit aan om bij het eind nog een keer naar mij om te kijken en dan richting de Deventerstraatweg te rijden, en daarna heb ik je niet meer gezien. Als je mij leuk vindt en als ik je opgevallen ben bij de Aldi die zaterdagmorgen neem dan contact met me op want ik zou je graag onder vier ogen willen zien en spreken."

Rik

5 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Amsterdam Centraal.
"Je kwam tegenover mij zitten in het middenstuk van de trein, met de uitklapbare stoeltjes. We hadden veel en langdurig oogcontact en glimlachten naar elkaar toen ik uitstapte. Alles aan je was prachtig. Ik had je moeten vragen voor iets om in contact te blijven, maar heb daar niet aan gedacht. Ik hoop dat jij ook in contact wil komen met mij? :)"