Je flirt uit het oog verloren op Station Zwijndrecht? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Rob

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Dordrecht. Op station Zwijndrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Door drukte stond ik in vlakbij jou in de coupé. Jij zat naast een vriendin en we hadden een paar keer oogcontact. Je bleef in mijn hoofd zitten dus vandaar deze oproep. Ik hoop dat je dit ziet en contact opneemt.. X"

Wilmer

24 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwijndrecht naar station Nunspeet. Op station Ermelo verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam uit Middelburg en je was best wel aardig maar ik was zo stom om verder niks te vragen, zodat ik niks van je weet.?"

Arlene

6 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Zwijndrecht. Op station Rotterdam Lombardijen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op R'dam zuid. Er zat een antiliaanse vrouw heel hard te telefoneren. Onze ogen ontmoette elkaar, je lachte lief en bleef me aan kijken. Ik hoopte dat je naast me kwam zitten, maar helaas, je ging zitten bij de klapstoeltjes bij de deuren. Je kon nog wel naar me kijken en ik naar jou. Je stapte uit bij Lombardijen en we keken en lachten naar elkaar, en bij trap bleef je ff staan. Je glimlachte en zwaaide naar me en ik naar jou. Ik hoop dat je ook op zoek bent naar mij en hier terecht komt en dit leest, want ik krijg je niet uit mn hoofd! Je had een een blauwgrijze hoodie aan geloof ik."

Calvin

23 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Dordrecht. Op station Zwijndrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Je zei nog...Doei... zo benieuwd! Ik zat schuin tegenover je en jij had blauwe oordopjes in.. Tot snel..!"

Andre

29 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Zwijndrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke vrouw, Je zat schuin tegenover me in de trein met je zoontje. Lekker gebruind en gekleed in een opvallende fleurige jurk. We hadden een aantal keren oogcontact en je ondeugende oogopslag vond ik opvallend. Vooral toen je gaapte en mij betrapt aankeek. In Zwijndrecht stapte je ca. 18.44 uit, mij achterlatend met een onuitwisbare indruk. Of we elkaar ooit weerzien.....? Ik zou het in ieder geval leuk vinden."

Zwijndrecht

17 november 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwijndrecht naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey dames, Ik zok een leuke dame voor contact en misschien wel meer van tussen de 16 en de 35 jaar. Ik ben een Nederlandse jonge van 17 jaar. Bruin haar blauwe ogen. Op de volgende data sta ik op perron 7b op rotterdam centraal te wachten op de sprinter richting breda, ik heb een blauwe jas aan met zwart op de armen en een blauwe spijker broek. 18-11 om 14:59 u 21-11 om 14:59 22-11 om 17:29 23-11 om 14:59 24-11 om 15:45/15:59 25-11 om 14:59 Zin om gezellig samen te reizen of in meer kom dan tegen over me zitten en knip oog naar me en sla je benen over elkaar Ik hoop tot dan! Xxx me"

Zwijndrecht-bar

14 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwijndrecht naar station Barendrecht. Op station Barendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Zovaak oogcontact binnen zo'n korte tijd, totdat je omstreeks 13:00 uur uitstapte in Barendrecht. Als je dit leest hoop ik dat je weet wie ik ben en me een mail stuurt! :)"

Flirt

7 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwijndrecht naar station Rotterdam Blaak. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"Vanochtend stond ik op station Zwijndrecht en zag daar een aantrekkelijke jongeman. We keken naar elkaar en lachte. Van een gesprek kwam het niet, maar jouw glimlach was voor mij voldoende om dit berichtje te plaatsen. Je hebt zwart haar en een 'hipter' look. Daarbij droeg je een zwarte tas. Ik had een wijd rood vest aan met een spijkerbroek en allstar gympjes. We nemen al een paar weken achter elkaar dezelfde trein van 09:11u richting Rotterdam. Ik hoop dat je dit leest en anders tot volgende week ;)"