dylan

5 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Arnhem Centraal.
"Jij zat daar in de gang in de treincoupe een boek te lezen op je stoeltje en je had commentaar op een medereiziger, die een vouwfiets tegen jouw fiets had aangezet. Halverwege de reis sprak jij die man nog aan en bood je lief aan of hij niet wou zitten. Maar hij reageerde niet. Ik vond het stoer dat jij de ballen had om, die man aan te spreken. Jij droeg Zwart witte Vans met daarop een spijkerbroek. Je was niet groot van stuk. Jij had een fiets mee in de trein met daarin een pakketje van bol.com."

T

5 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Bij station Zutphen rond 21:20 kwam ik het perron oplopen waar jij al stond te wachten. We hadden vluchtig oogcontact voor de trein richting Arnhem aankwam en ineens voelde deze ijskoude avond een stukje warmer aan. Pas in Arnhem zag ik je weer bij het uitstappen waar onze blikken kruisten, ik moest hier de overstap maken richting Utrecht en dacht je niet meer te zullen zien... tot op vrijwel het laatste moment je toch ook het zelfde perron opliep en net na mij de trein instapte, ik hield de coupedeur voor je open waarop je mij bedankte en aankeek(denk ik, want je bril was inmiddels erg beslagen door je mondkapje) je stem klonk zo warm en lief dat ik direct te nerveus was om iets te zeggen en enkel naar je kon glimlachen... het was pas toen ik was gaan zitten dat ik besefte dat je dit door mijn mondkapje überhaupt niet hebt kunnen zien. Wat baal ik er van dat ik niet naar je toe kwam of iets heb gezegd want kort daarna stapte je al uit in ede-wageningen. je bent niet zo heel erg lang, hebt prachtig stijl bruin haar en een beetje een ronde bril. Je had geloof ik een licht roze sjaal om en een soort biotas met een groen logo "switch" er op(meen ik) bij je. Ik, droeg een witte trui, daarover een redelijk lange zwarte jas en had een rugzak mee. Heb kort donkerbruin krullend haar en ben dusdanig lang dat ik nauwelijks door de treindeur pas. Dus, als je nog eens naar elkaar zou willen glimlachen, dit keer zonder mondkapje en beslagen bril?"

M

30 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Om 08.03 stapte wij beide in de trein op station Zutphen. We zaten schuin naast elkaar, jij had een zwarte jas, groene coltrui, zwarte broek en witte Reeboks met een zwarte streep aan. Ik stapte in Deventer uit en keek nog een laatste keer achterom, jij keek ook. Ik ben heel erg nieuwsgierig wie je bent, let me know!"

Teun

4 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve jongen tussen Zutphen en Zwolle op 4 oktober om 20:03 -20:40. Toen ik tegenover je ging zitten zei je heel liefjes “Hoi” waarop ik Hoi terug zei, ik had het gevoel dat we de hele reis een beetje oogcontact hadden maar we beiden niet durfden de kans te pakken. Je stapte uit in zwolle met de sleutels in je hand. Je was een jongen rond een jaar of 18 met bruin haar, een beige trui en een zwart mondkapje. Je had een wit maremeren hoesje om je mobiel. Ik wil graag je tegen komen en dan wel met je praten. Groetjes de andere jongen (blond met paars t-shirt en spijkerjasje)"

Mike

22 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"He, Ik zag je zitten en kon mijn ogen niet van je afhouden, toen je de trein verliet zwaaide je naar me en ik zwaaide terug. Ik was die gast met het witte shirt en blonde haar. Wie weet zie je dit bericht! xx"

Aj

11 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Almelo. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"hey, (this is so cringy but okay) Dinsdag 11 augustus Zutphen 20:03 Deventer 20:15 dus dit is zwaar ongemakkelijk maar ik ben op zoek naar iemand die ik zoals duidelijk op de trein zag, een androgyne uitstraling, kort zwart haar, zwarte fedora stijl hoed, baby yoda shirt, bril, zwart met rood mondkapje en een kleine rode tas. we stapten allebei in op station Zutphen en maakten voor en tijdens de trein rit een aantal keer oogcontact. we stapten allebei uit op station Deventer waar jij uit-checkte en ik ben overgestapt. Ik wou je graag aanspreken maar ik ben ongemakkelijk en wou je niet storen. daarnaast had ik een lange dag bij een meer achter de rug en zag ik er niet uit (kan geen goede eerste indruk zijn geweest) You seem like a really cool person and I’d really like to be your friend on the off-chance you see this (≧◡≦) (from the girl with the spiky grin face mask, glasses, blonde hair and rainbow bracelet)"

Mourice

29 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Bij Zutphen zat jij voor mij met je grote IKEA tas vol 'schoenen'. Na een tijdje werd het zo druk in de trein dat je je tas moest verzetten. Kijkend naar je tas vroeg ik je of dat je hele schoenencollectie was, waarop je mij vertelde dat het leren jassen waren. Kijkend door je gouden bril droomde ik heel even weg. Je droeg een grote gouden hanger, waar vast een mooie foto in is verstopt. Je had zwarte krullende haren en een Duitse tas waarop stond 'dar geht mehr rein wie Mann denkt'. Ook had je meerdere ringen en de meest lieve blik in tijden. Bij het uitstappen wenste ik je nog veel succes met je reis en tas, en ik zag dat je bleef staan op spoor 1, terwijl ik door reisde naar Amersfoort. Graag zie ik je nog weer eens, zodat we het kunnen hebben over wat je met zoveel leren jassen voor hebt ;)! Groetjes, de jongen voor je met de zilveren ketting, pinkring en zwarte blouse met wollen broek en happy socks."

Bert

22 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, mooie blonde (geblondeerde) meid, ging in Zutphen, samen met een vriend, schuin tegenover me zitten. Je at een rijstwafel. We hadden meermaals leuk oogcontact. Ik, met lang haar, grote bakkebaarden en een zwarte pet op, moest er helaas in Deventer al weer uit. Ik zou je graag nog eens willen zien :-)"

P

9 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen.
"Iets voor half 11 sprak ik je aan, terwijl je ingepakt stond te kleumen op het perron, wachtend op de sprinter naar Zutphen - zelf was ik juist uit de wachtruimte naar buiten gelopen, omdat daar zitten en wachten nog kouder aanvoelde, dan buiten wat bewegen. Je moest met dezelfde sprinter, een halte verder. Nadat we instapten ging je wat verderop zitten en kwam ik bij het uitstappen niet verder dan "fijne avond". Een volgende keer wat meer?"

Jongen

18 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vorden naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben elkaar al een aantal keer gezien in de trein, jij met een vriend? en ik met 2 klasgenoten. We hebben elke keer oogcontact maar ik durfde niks te zeggen. Ik had een donkerblauwe superdry jas aan en een blauwe tas. Ik heb blonde haren en een bril. Verder praat ik vrij veel met mijn klasgenoten. Jij bent een stuk rustiger en luistert naar muziek met witte oortjes. Je hebt een groene jas aan en donker haar, iets gebruinde huidskleur en zwarte nikes. Verder draag je een donker blauwe eastpack rugtas. Jij stapt altijd in een Arriva trein richting Apeldoorn of Oldenzaal? Ik stap ik de trein naar zwolle op het zelfde perron. Misschien kunnen we een keer afspreken?"

Robin van eijke

9 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Daar gaan we dan.. Ik was aan het roken op station Zutphen en daar liep jij ineens langs.. Een leuke, lange jonge man van 20 jaar. Toen in de trein in liep zag ik een tas liggen zonder dat daar iemand bij dat.. Dus ik dacht ik ga maar bij die tas zitten.. En daar kwam je aan, verbaast keek je me aan en het eerste wat ik zei: 'is die tas van jou?' en jij zei 'ja' dus ik ging een op een andere plek zitten zodat ik je nog wel kon aankijken.. En we zaten in de trein en elke keer dat we oogcontact maakten kreeg ik een warm gevoel in mijn borst.. Een heel het was een fijn gevoel! Toek we in arnhem aankwamem kwamen er allemaal mensen in de trein en ik schoof een plek naar het raam en jij jammer genoeg ook. Er kwam een oud stel bij ons zitten de man bij jou en de vrouw bij mij... Toen deed ik mijn oordoppen in en zette de muziek op zn hardst want ik vond het echt erg jammer.. Toen tikte de vrouw mij aan dus ik luisterde wat deze dame te zeggen had.. De trein reed niet meer verder maar Nijmegen! Wat was ik toen blij! Ik dacht bij het uitstappen'yes! Kan ik hem toch nog 1 keertje zien.. En toen we de trein uitstapte mompelde ik wat in mijzelf en jij gaf antwoord en toen raakte we aan de praat, ik vertelde dat ik naar Elst moest en jij moest maar Nijmegen Lent, ik ben toen wezen kijken op 9292 en gelukkig moesten we in dezelfde bus! Lijnbus 14 naar Nijmegen brakkenstein via elst, die stopte gelukkig ook bij het Citadel college waar jij uit moest stappen, al pratend onderweg naar de poortjes om uit te checken liepen we daarna naar de bus, wij zaten toen in Lijnbus 14 en waren gezellig aan het kletsen, jij vertelde mij jouw naam en je heette Matthijs, je kwam uit de richting van Twello en je zat op kamers in Nijmegen Lent, je huurde een kamer bij een leuk gezin. Je studeerde in Nijmegen en het was een hele bijzondere studie, soort ict. Helaas moest ik bij de halte Elst 'De Wuurde' er weer uit, ik had je bedankt en ik zei dat ik hoop je ooit nog eens te zien. Toen ik de trein uit was keek ik de Lijnbus 14 nog na en ik dacht 'S*it! Waarom heb ik je nummer niet gevraagd!' ik hoop dat ik via deze weg met jou in contact kom! Groetjes Robin, als je mij een berichtje wilt sturen doe het dan via instagram mijn naam is daar Rb.elst"

Indebuurt

11 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Velp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, was je al eens in de trein tegengekomen, maar nu fietste ik je achterop terwijl je van het station naar huis liep. Ik stopte even en liet je voorbijlopen, daarna kwam ik je weer achterop en sloeg je af... Al die keren hadden we oogcontact en viel me je super leuke glimlach en rode haarbos op :) Snel iets afspreken? Groetjes, P"

Bt

16 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Vandaag kwamen wij elkaar tegen in de trein richting Roosendaal, waarbij we uitstapten in Zutphen. Ik heb eigenlijk alleen oogcontact met je gehad tijdens het uitstappen en toen we naar beneden liepen naar het stationshalletje in Zutphen lachten we nog naar elkaar. Ik wou dat ik je had aangesproken. Jij had bruin haar en in geloof dat je een blauw shirtje aan had :)"

Eric

16 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen.
"Je stond op het perron te wachten op dezelfde trein als ik. Ik had een flinke vertraging opgelopen en had een broodje met wat drinken gekocht. Jij kwam speciaal voor mij in de wachtruimte zitten die veerder helemaal leeg was op het station. Ik had een gesprek over mijn vertraging en ik had de indruk dat jij dacht dat het mijn geliefde was die ik belde maar het was gewoon een kennis. Ik durfde je niet aan te spreken."

P

20 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Velp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Jij, in een zomerse blauwe jurk kwam tegenover me zitten, na al je tassen te hebben weggestopt... We hadden vaker kort oogcontact, vooral ik had moeite je niet (steeds) aan te kijken, maar meer kwam er niet van op het korte stukje. Woon je ook in de buurt, of was je gewoon toevallig onderweg? Meldt je maar als nieuwsgierig bent, ik wel! Fijn weekend, P."