Je flirt uit het oog verloren op Station Zutphen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

A.

27 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Zutphen. Op station Delden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je schuin tegenover me zitten, het meisje met prachtig blond haar, witte schoenen & een verlegen blik. “Super cute!” dacht ik, zou deze stranger het leuk vinden om me te leren kennen? Ik zal er wellicht nooit achterkomen, in Delden stapte je uit nog voor ik met je kennis kon maken. Mocht je me, de jongen met de bruine haren & het blauw-bruine vest, herkennen: hit me up!"

L

26 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in de trein in Hengelo. Ik ging zitten op een plaats schuin achter je. We hadden oogcontact terwijl ik ging zitten, en je keek later nog een keer schuin om naar mij. Je had een oranje pet op, een backpack bij je en een grijs matras. Je zag er sportief uit, ook qua kleding. Ik was benieuwd naar wat je van plan was (geweest) met kerst. We stapten allebei uit in Zutphen. Je liep voor naar de paaltjes om uit te checken. Je keek een paar keer om, maar ik durfde geen oogcontact te maken uit verlegenheid en spanning. Ik ben benieuwd of je dit zult lezen."

J

19 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lochem naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Een leuke man, met wild blond haar.. jongen van een jaar of 12 bij je. We lachten naar elkaar toen je trein richting Arnhem vertrok, en ik op het perron in Zutphen op het bankje zat. Wat een vrolijkheid straalde je uit! Groetjes, meisje met blonde haren en een zwarte trui en een grote rugtas x"

JanWillem

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Zutphen. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met je rods btwin racefiets I could fall in love with easily."

Blauwe jas

1 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Zutphen.
"Ik weet niet waar je instapte, maar we stapte het zelfde station uit (Zutphen). Bruin krullend haar, koptelefoon, armband, facial hair en een outfit met bruin (ik ben nu al een beetje vergeten welke kleding je aan had haha). We hadden een paar keer lichte oogcontact tijdens het wachten tot de trein in Zutphen stopte. Ik hoopte zo dat je ook naar Apeldoorn moest gaan of tenminste de zelfde trein. Je lijkt mij echt een chill persoon om contact mee te hebben. Ik wou je snap vragen, maar dacht misschien toch niet zo maar iemands socials vragen?... A missed opportunity fr Ik hoop dat je toevallig ook hier kijkt en ik wens je een fijne weekend toe!"

Lindi

14 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lochem naar station Zutphen.
"Je kwam binnen in de trein in Lochem.. je haar zat in de knot en ging net voor zutphen ging het haar los. Je stapte in Zutphen uit om in de trein richting Roosendaal te gaan. Je hielp mij met de buggy in de trein. Ik was meteen verkocht door je blik. Maarja waar je gebleven bent helaas ik ging eerste klas en jij bleef daar staan. Mooie man?"

MJ

19 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Roosendaal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Zutphen en ik zag je toen al :) we zaten ook in dezelfde snelbus tussen Arnhem en nijmegen, zelfde coupe later ook, bij Den Bosch sprak je me aan maar ik was uiteraard een mietje"

Romee

19 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zutphen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover mij zitten in een vierzit we lachten twee keer naar elkaar. Vervolgens complimenteerde je me op mijn schoenen en raakte we aan de praat over waar we naar toe gingen en hoe oud we waren.Jij was opweg naar je ouders in Arnhem. Ik moest helaas al bij het volgende station eruit in Nijmegen lent en had geen tijd meer om je naam te vragen. Hopelijk kijk je hier, en stuur je mee een mail want je had een super lieve lach! Ik had een grote bruine jas aan met een zwarte flair broek en hakken. Jij had een tas met allemaal zwemmers erop."

J

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein naar station Zutphen. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en ging verder in je boek. Er zaten van die bruggers tegenover ons. we stapte beide in Elst uit. ik pakte mn fiets en jij moest de trein pakken richting Tiel. Was natuurlijk weer de bang om voor je insta ofzo te vragen..."

Suzan

31 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Dag Jev, Je liet een heel leuk en lief briefje achter op mn schoot en liep toen weg. Je naam stond erop! Ik wil je hiervoor bedanken! Dit heeft mn hele dag goed gemaakt! Hele fijne dag gewenst en wellicht tot ooit! Liefs Suzan"

Wouter

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Hengelo. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"In Hengelo verlieten we de stampvolle trein. Daar checkten we samen uit en maakten we een kort praatje bij de trap. Ik ging te voet verder, jij op je fiets. Je zwaaide nog even. En ik vroeg mij nog af: wat schreef je toch allemaal op in je schriftje? :-)"

Jakob

3 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
""Hee jij met jou mooie lieve zee kleur blauwe oogjes jij zat tegen over mij en we keken elkaar aan en lachten naar elkaar ik wil graag weten of jij hier mijn berichtje leest en of je het wel ziet zitten en leuk lijkt met mij gezellig op een terrasje een frisje of een kopje koffie te pakken Met een broodje gezond. Ik trakteer Jij had een telefoon in je hand met portomonee en ov kaart de achterkant van je telefoon mijn richting opgedraaid had 3 cameras. Waar ben jij lieffie?""

Anoniem

6 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Roosendaal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een keer of 4 a 5 hadden we even oogcontact. Jij stapte in en je viel me meteen op. Ik was voor school een boek aan het lezen en streepte met een blauwe markeerstift steeds wat zinnen aan totdat ik de kans kreeg om even naar jou te kijken als iemand jou kant op liep. Het was druk en we zaten allebei aan het gangpad. Een rij of 4 zat er tussen ons. Je keek elke keer terug en ik vroeg me af of ik jou ook was opgevallen. Je had bruin krullend haar met een fade en blauwe jeans aan. Toen in arnhem centraal werd aangekondigd dat dit het eindpunt van de trein zou worden wegens teveel vertraging begon ik mijn spullen in te pakken. Het werd een lange reis op deze manier en mijn mood werd er niet positiever op. Ik stapte snel de trein uit om te kijken waar ik heen moest. Jij stapte wat later uit en lachte heel vriendelijk naar namelijk, jij had het ook gemerkt! Ik lachte vriendelijk terug. Ik hoopte dat je zou blijven wachten op de volgende trein zodat ik je aan kon spreken. Maar binnen een paar minuten was je weg. Ik heb het perron nog van voor tot achter afgelopen om te kijken of je ergens stond, maar je was al weg. Ondanks dat je het niet wist was je een lichtpuntje in mijn reis van 4 uur lang. Ik acht de kans niet groot dat je dit leest maar als je dat wel doet hoop ik je ooit nog eens te zien."

Ben

15 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Daar kwam je binnen op station Nijmegen omstreeks 15:35, ging staan op de trap, geen plek in de trein te verkennen. Ik zat naast mijn collega en zag jou staan. Hoe vaak je naar mij keek, hoe vaker ik terug keek. In zutphen ging ik de trein uit, had verwacht dat jij dat ook deed maar je bleef staan en verdween in een seconde. IIk zou graag met jou in contact willen komen, om wel ergens te kunnen zitten?. (Blonde stijle haren, Lang, sportlegging grijs, heuptasje, witte schoenen.)"

Ilse

28 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Begin van de avond stapte je uit op station Zutphen en lachte naar mij. Met je pet en je zonnebril op je pet :)"