L

3 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Oldenzaal.
"Je kwam (denk ik) met een groep van studenten ergens van een korte vakantie. Je had een blauw koffertje en een blauwe jas en sjaal om. Je haar is blond. Je vond mij dochtertje geweldig in haar roze jas, je had de slappe lach om haar. Je zat voor mij in een vierzits. Je zat eerst aan het gangpad en daarna zat je bij het raam. Mijn dochtertje en ik zijn fan van je! Ik kreeg je naam net niet mee maar hoorde dat je uit moest stappen in hengelo en dat daar je fiets stond. Wist ik je naam maar!"

MJ

19 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Roosendaal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Zutphen en ik zag je toen al :) we zaten ook in dezelfde snelbus tussen Arnhem en nijmegen, zelfde coupe later ook, bij Den Bosch sprak je me aan maar ik was uiteraard een mietje"

Romee

19 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zutphen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover mij zitten in een vierzit we lachten twee keer naar elkaar. Vervolgens complimenteerde je me op mijn schoenen en raakte we aan de praat over waar we naar toe gingen en hoe oud we waren.Jij was opweg naar je ouders in Arnhem. Ik moest helaas al bij het volgende station eruit in Nijmegen lent en had geen tijd meer om je naam te vragen. Hopelijk kijk je hier, en stuur je mee een mail want je had een super lieve lach! Ik had een grote bruine jas aan met een zwarte flair broek en hakken. Jij had een tas met allemaal zwemmers erop."

J

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein naar station Zutphen. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en ging verder in je boek. Er zaten van die bruggers tegenover ons. we stapte beide in Elst uit. ik pakte mn fiets en jij moest de trein pakken richting Tiel. Was natuurlijk weer de bang om voor je insta ofzo te vragen..."

Suzan

31 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Dag Jev, Je liet een heel leuk en lief briefje achter op mn schoot en liep toen weg. Je naam stond erop! Ik wil je hiervoor bedanken! Dit heeft mn hele dag goed gemaakt! Hele fijne dag gewenst en wellicht tot ooit! Liefs Suzan"

Wouter

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Hengelo. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"In Hengelo verlieten we de stampvolle trein. Daar checkten we samen uit en maakten we een kort praatje bij de trap. Ik ging te voet verder, jij op je fiets. Je zwaaide nog even. En ik vroeg mij nog af: wat schreef je toch allemaal op in je schriftje? :-)"

Jakob

3 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
""Hee jij met jou mooie lieve zee kleur blauwe oogjes jij zat tegen over mij en we keken elkaar aan en lachten naar elkaar ik wil graag weten of jij hier mijn berichtje leest en of je het wel ziet zitten en leuk lijkt met mij gezellig op een terrasje een frisje of een kopje koffie te pakken Met een broodje gezond. Ik trakteer Jij had een telefoon in je hand met portomonee en ov kaart de achterkant van je telefoon mijn richting opgedraaid had 3 cameras. Waar ben jij lieffie?""

Anoniem

6 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Roosendaal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een keer of 4 a 5 hadden we even oogcontact. Jij stapte in en je viel me meteen op. Ik was voor school een boek aan het lezen en streepte met een blauwe markeerstift steeds wat zinnen aan totdat ik de kans kreeg om even naar jou te kijken als iemand jou kant op liep. Het was druk en we zaten allebei aan het gangpad. Een rij of 4 zat er tussen ons. Je keek elke keer terug en ik vroeg me af of ik jou ook was opgevallen. Je had bruin krullend haar met een fade en blauwe jeans aan. Toen in arnhem centraal werd aangekondigd dat dit het eindpunt van de trein zou worden wegens teveel vertraging begon ik mijn spullen in te pakken. Het werd een lange reis op deze manier en mijn mood werd er niet positiever op. Ik stapte snel de trein uit om te kijken waar ik heen moest. Jij stapte wat later uit en lachte heel vriendelijk naar namelijk, jij had het ook gemerkt! Ik lachte vriendelijk terug. Ik hoopte dat je zou blijven wachten op de volgende trein zodat ik je aan kon spreken. Maar binnen een paar minuten was je weg. Ik heb het perron nog van voor tot achter afgelopen om te kijken of je ergens stond, maar je was al weg. Ondanks dat je het niet wist was je een lichtpuntje in mijn reis van 4 uur lang. Ik acht de kans niet groot dat je dit leest maar als je dat wel doet hoop ik je ooit nog eens te zien."

Ben

15 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Daar kwam je binnen op station Nijmegen omstreeks 15:35, ging staan op de trap, geen plek in de trein te verkennen. Ik zat naast mijn collega en zag jou staan. Hoe vaak je naar mij keek, hoe vaker ik terug keek. In zutphen ging ik de trein uit, had verwacht dat jij dat ook deed maar je bleef staan en verdween in een seconde. IIk zou graag met jou in contact willen komen, om wel ergens te kunnen zitten😉. (Blonde stijle haren, Lang, sportlegging grijs, heuptasje, witte schoenen.)"

Ilse

28 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Begin van de avond stapte je uit op station Zutphen en lachte naar mij. Met je pet en je zonnebril op je pet :)"

dylan

5 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Arnhem Centraal.
"Jij zat daar in de gang in de treincoupe een boek te lezen op je stoeltje en je had commentaar op een medereiziger, die een vouwfiets tegen jouw fiets had aangezet. Halverwege de reis sprak jij die man nog aan en bood je lief aan of hij niet wou zitten. Maar hij reageerde niet. Ik vond het stoer dat jij de ballen had om, die man aan te spreken. Jij droeg Zwart witte Vans met daarop een spijkerbroek. Je was niet groot van stuk. Jij had een fiets mee in de trein met daarin een pakketje van bol.com."

T

5 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Bij station Zutphen rond 21:20 kwam ik het perron oplopen waar jij al stond te wachten. We hadden vluchtig oogcontact voor de trein richting Arnhem aankwam en ineens voelde deze ijskoude avond een stukje warmer aan. Pas in Arnhem zag ik je weer bij het uitstappen waar onze blikken kruisten, ik moest hier de overstap maken richting Utrecht en dacht je niet meer te zullen zien... tot op vrijwel het laatste moment je toch ook het zelfde perron opliep en net na mij de trein instapte, ik hield de coupedeur voor je open waarop je mij bedankte en aankeek(denk ik, want je bril was inmiddels erg beslagen door je mondkapje) je stem klonk zo warm en lief dat ik direct te nerveus was om iets te zeggen en enkel naar je kon glimlachen... het was pas toen ik was gaan zitten dat ik besefte dat je dit door mijn mondkapje überhaupt niet hebt kunnen zien. Wat baal ik er van dat ik niet naar je toe kwam of iets heb gezegd want kort daarna stapte je al uit in ede-wageningen. je bent niet zo heel erg lang, hebt prachtig stijl bruin haar en een beetje een ronde bril. Je had geloof ik een licht roze sjaal om en een soort biotas met een groen logo "switch" er op(meen ik) bij je. Ik, droeg een witte trui, daarover een redelijk lange zwarte jas en had een rugzak mee. Heb kort donkerbruin krullend haar en ben dusdanig lang dat ik nauwelijks door de treindeur pas. Dus, als je nog eens naar elkaar zou willen glimlachen, dit keer zonder mondkapje en beslagen bril?"

M

30 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Om 08.03 stapte wij beide in de trein op station Zutphen. We zaten schuin naast elkaar, jij had een zwarte jas, groene coltrui, zwarte broek en witte Reeboks met een zwarte streep aan. Ik stapte in Deventer uit en keek nog een laatste keer achterom, jij keek ook. Ik ben heel erg nieuwsgierig wie je bent, let me know!"

Teun

4 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve jongen tussen Zutphen en Zwolle op 4 oktober om 20:03 -20:40. Toen ik tegenover je ging zitten zei je heel liefjes “Hoi” waarop ik Hoi terug zei, ik had het gevoel dat we de hele reis een beetje oogcontact hadden maar we beiden niet durfden de kans te pakken. Je stapte uit in zwolle met de sleutels in je hand. Je was een jongen rond een jaar of 18 met bruin haar, een beige trui en een zwart mondkapje. Je had een wit maremeren hoesje om je mobiel. Ik wil graag je tegen komen en dan wel met je praten. Groetjes de andere jongen (blond met paars t-shirt en spijkerjasje)"

Mike

22 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"He, Ik zag je zitten en kon mijn ogen niet van je afhouden, toen je de trein verliet zwaaide je naar me en ik zwaaide terug. Ik was die gast met het witte shirt en blonde haar. Wie weet zie je dit bericht! xx"