Anoniem

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Den Haag Centraal. Op station Zoetermeer Oost verloren we elkaar uit het oog.
"We namen allebei de sprinter vanuit Gouda rond 19u. Je lachte naar me toen de trein aankwam. Ik kwam daarna een paar stoelen tegenover je zitten. Daarna keek je een paar keer en lachte je weer zo mooi. Uiteindelijk stapte je uit in Zoetermeer oost. Ik zou je graag nog eens willen spreken."

D

15 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Zoetermeer Oost. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen nacht stond ik te wachten op mijn bus naar Zoetermeer op station Leiden Centraal toe ik jou tegenkwam. We hadden beide een leuke avond achter de rug, ik bij vrienden en jij bij jou schoonzuster. Er bleken geen treinen meer naar Den haag te rijden (waar jij naar toe moest) waarop jij vanuit de stationshal naar de bussen liep en wij in gesprek raakten. Ik heb je uiteindelijk overgehaald om toch maar de bus te pakken naar Zoetermeer en vanaf daar over te stappen naar de nachtbus richting Den haag Laan van NOI waar jij naar toe moest. Tijdens de rit zaten we naast elkaar en hebben het over van alles en nog wat gesproken wat ik erg gezellig vond. Op een gegeven moment was ik bij mijn halte in Zoetermeer waar ik moest uit stappen en wij nog even afscheid van elkaar namen. Pas toen hebben wij eigenlijk onszelf aan elkaar voorgesteld waarbij jij zei dat je Merel heet. Ons laatste gesprek dat we hadden ging over gezelschapsspellen waarbij jij mij een tip hebt gegeven voor een spel dat ik zeker ga uitproberen namelijk EXPLODING KITTENS :) Ik vind het leuk om met je kennis te maken en hoop via deze weg nog in contact met je komen als jij dit ook leuk zou vinden ;) in ieder geval heb ik nog een super leuke afsluitende nacht met je gehad en daar wil ik je voor bedanken!!"

Sonja

7 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal. Op station Zoetermeer Oost verloren we elkaar uit het oog.
""gezondheid" zei ik tegen je nadat je nieste. Met het gangpad tussen ons in maakten we een praatje over het weer en onze planning voor de komende dagen. Jij werken en ik vrij: genieten van de zon waarop jij jaloers reageerde. Je vertelde mij in het kort over je reis die je had gemaakt in Indonesie. Jammer dat je niet verder kon vertellen omdat je in Zoetermeer uit moest stappen. Ik had graag langer naar je geluisterd .."

Janine

23 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer Oost naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke en knappe jonge, zat al in de sprinter toen ik instapte op Zoetermeer Oost om 08:34. Je zat voor in de trein op een vierzits. Ik ging schuin tegenover je zitten. Je was een boek aan het lezen. Ook ik las een boek al had je dat misschien niet door omdat het een E-book was. Je keek meerdere keren mijn kant op met je prachtige grijze ogen. Je had kort zwart haar met een kort baardje. Bijna bij de eind bestemming van de trein verdween het boek in je rugzak waar een waterfles in het zijvak zat. De laatste 1 á 2 minuten zat je op je telefoon, op een dating app. Eenmaal de trein uit liep ik achter je waar ik je mooie loopje kon bewonderen. Je had er flink de pas in. Stiekem hoopte ik had je zou overstappen naar de zelfde trein omdat die elk moment kon vertrekken. Maar helaas jij verliet het station en ik moest naar perron 3 voor de sprinter richting Dordrecht om op Delft pas het station te kunnen verlaten. Hopelijk kom ik je nog een keer tegen want ik had gewoon 'hallo' moeten zeggen."

Anoniem71

6 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Zoetermeer Oost.
"NS medewerkster.....wie was jij........ Ik stapte in op Gouda, in de stoptrein van 13:09 richting Den Haag CS je zei me vriendelijk gedag en lachte lief, even later controleerde je mijn OV pas. Ik kom niet veel mooie conductrices tegen maar jij was de uitzondering :-)"

Anoniem

5 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Zoetermeer Oost.
"Niet vandaag, maar veel eerder..We rende tegelijkertijd uit de tram, die zo traag reed. Deed die bestuurder dat express? Het was de trein van rond half 6 op een doordeweekse dag. We raakte even in gesprek...sindsdien zeggen we altijd gedag. Maar wie ben je eigenlijk?"

Sofia

21 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Zoetermeer Oost verloren we elkaar uit het oog.
"Nadat je me aantikte om te kijken of ik de conducteur wel had horen praten hebben we een kort gesprekje gehad waarin ik jou vooral heb verteld over mezelf ;-). ALs het goed is weet je waar ik werk (daar ging ik heen) en in wat ik ben afgestudeerd. Ik weet dat jij onderweg was naar een vriend in Rotterdam.. Aan het eind vroeg je me om mijn naam en jij vertelde die van jou. Maar toen ik uitgestapt was had ik eigenlijk spijt want op 1 of andere manier ben ik nieuwsgierig naar je.. Totaal niets voor mij om hier een oproepje te plaatsen maar ik zou geen idee hebben hoe ik je anders nog een keer te spreken krijg :-) . Ik heb bruin krullend haar en blauwe ogen ;)"

Nepnaam1

31 mei 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Zoetermeer Oost. Op station Zoetermeer Oost verloren we elkaar uit het oog.
"Apart om hier een oproep op te doen, maar hier komt die!De ochtend van 31 mei zag ik je weer zitten naast het raam. Tja wat was de tijd, ongeveer 5 voor half 9.Jij ziet mij niet, maar ik zie jou wel.Het zou leuk zijn als ik een keer een praatje met je kon maken, maar de situatie leent zich vaak er niet zo goed voor(te volle trein).Even een korte omschrijving: Je hebt/had bruine schoenen aan.Je had die dinsdag een tennisracket bij je (een zwarte met gele bedrading) of was het squash?Ook nog een blauw/paarse sjaal om.Wat ik zo interessant vind aan je is de kalmte die je uitstraalt... of ben je gewoon heel erg moe haha :P"

Larst

18 maart 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer Oost naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We verloren na het zwaaien elkaar uit het oog op Den Haag Centraal. Dit was rond 11.50h. Ik moest mijn trein alleen snel halen. Hopelijk lees je dit :)"