J

23 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Den Haag Centraal. Op station Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar toen ik om 13:05 in de sprinter stapte naar Den Haag Centraal vanaf Gouda. Je had een leuke baard, pet op, longboard vast en was een boek aan het lezen. Na wat heen en weer gekijk durfde helaas geen van ons twee een gesprek te starten, en ben ik gaan breien terwijl ik zat te twijfelen of ik je mijn nummer toe moest stoppen of niet. Een vraag wat je aan het lezen was wat ook nog een optie, maarja... misschien verbeelde ik het me wel. Helaas moest ik in Zoetermeer de trein uit en kon ik mezelf wel schoppen toen ik je nog vanuit de trein zag kijken. Ik hoop een beetje dat we op deze manier alsnog in contact kunnen komen ^^."

Tim

29 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dronk een biertje en jij zat schuin tegenover mij je tentamen over techniek door te nemen. Eerst dacht ik dat je huiswerk aan het nakijken was. We raakte aan de praat en ik vond het erg gezellig. We stapte beide im Gouda uit en ik liep met je mee naar het perron naar Utrecht waar we afscheid namen. Graag zou ik ons gesprek willen voortzetten, echter had ik spijt dat ik niet naar je telefoonnummer heb gevraagd. Dmv deze oproep hoop ik weer in contact met je te kunnen komen. Nog succes met leren;)"

L

10 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei op in Zoetermeer en hadden oogcontact. Jij als mooie verschijning stapte uit bij Voorburg, toen ik naar je keek, moest ik blozen en zei jij spontaan gedag. Ik hoop dat we elkaar nog een keer tegenkomen."

Tom

14 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Zoetermeer. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"Het was geen trein, het was de randstadsrail. Ik stapte in bij Den Haag en jij stapte uit bij Leidschenveen. Je was erg overstuur en ik had moeten vragen of het wel goed met je ging. Ondanks je tranen had je een erg lieve lach, zou je graag eens spreken!"

Hans

8 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij mooie meid iets kleiner dan mij zwart haar bruine highlights licht getint met sproetjes ❤️zwarte jas grijze rugzak. Randstadrail richting Den Haag centraal. Je stapte in Leidschenveen in. Vandaag 08-03-2018, Rond 08:00.We hadden oogcontact en je lachte. Druk met je spullen in je tas aan het stoppen zag ik nog net een autosleutel van een Fiat. Ook zwarte handschoenen en armyboots zwart volgens mij. Ik wilde je aanspreken maar vond dat in de RR ongepast. Ik hoop dat je dit ergens nog leest. Ik hoop je snel weer te zien dan waag ik het er maar op. Ik grijze jas kort haar zwart blauwe bril spijkerbroek zwart t-shirt 5dagen baardje zwarte armyboots"

Fer

13 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam de overvolle trein binnen en keek je op het balkon recht in je ogen aan. Luisterend naar mijn muziek wist jij precies toen bij mij "de drop" landde wat je beantwoorde met een mooie glimlach. Na regelmatig zoekende ogen in de trein en bij het uitstappen een mooie glimlach naar elkaar vertrok je over het perron naar je bestemming. Wie ben je? Samen eens een Latte doen?"

Jennifer

9 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Zoetermeer.
"BRIAN! Wat was jij onwijs lief tegen de dame die op jouw schoot viel :) en dan vanuit het niets vraag je of je me mee mag nemen?! Jaaaaa dat mag jij, maar had een afspraak... Je stapte uit bij Voorweg laag.. Ik heb écht naar je gezocht, maar heb je enig idee hoeveel Brians er bestaan lol"

S

31 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"Heehoi, we hebben net tot Zoetermeer even kunnen kletsen, je zwaaide nog na het uitstappen, dat ik je nummer niet heb gevraagd... je bent vandaag naar scheveningen gegaan, weet je zeker dat ik het ben;)"

R

6 maart 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op deze mooie, zonnige vrijdagmiddag namen we rond 17:10 de trein vanaf Zoetermeer naar Gouda. Je had mooi lang (donker)blond haar, beetje nonchalant in een roze klipje vast. Tijdens de treinreis was je opeens de hele tijd aan het swipen op je mobiel, waarschijnlijk een spelletje. Ik wilde je vragen wat je aan het doen was, helaas kwam het er niet van. Ondertussen hadden we vaak oogcontact en zag ik de prachtige blik in je ogen. In Gouda stapten we over op de trein naar Utrecht, helaas konden we niet tegenover elkaar zitten. Tijdens die reis werd je gebeld over je opa, het was een heel kort gesprekje. In Utrecht stapte je uit, en keken we elkaar weer steeds aan. Je zei nog "fijn weekend" tegen me, maat helaas hebben we elkaar niet meer kunnen spreken. Ik droeg eem colbertje en een blauw gestreept overhemd, blauwe broek en een lange geruite jas. Hopelijk zie je dit bericht en komen we met elkaar in contact!"

Nawien

26 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Hengelo. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Dit oproepje is voor Aïsha (18jr) uit Deurne. Je stapte op Deventer in en had een hel van een reis! Je was al vanaf 10:00uur onderweg naar je zus in Enschede en gesloopt door de rit. We raakte gezellig aan de praat maar vergat je nummer te vragen. Dit is een naald in een hooiberg maar je weet het nooit. Hopelijk lees je dit berichtje en krijgen we contact....."

Mimi

12 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Zoetermeer. Op station Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein en ja daar kwam HIJ; Helderblauwe ogen Hugo boss petje op Ik kan je sinds dien niet vergeten als je dit leest weet dan dat ik je zoek ben je uit t oog verloren en loop je al maanden te zoeken maar tevergeefs vind je nergens We hadden oogcontact en hadden een praatje gemaakt ik bleef maar naar je staren ik weet alleen dat je in Zoetermeer woont maar waar ik zou het niet weten!! Aub als je dit leest neem dan zo snel mogelijk contact met me op !!"

Waarbenje

22 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Zoetermeer. Op station Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je toen we instapten op Gouda ( 18:54? ).Ik keek naar je toen je instapte en toen je ging zitten. Even later stond je op en ging tegenover mij zitten. Ik kon niet naar je kijken zonder te glimlachen, omdat je iets uitstraalt en heel mooi bent. Jij lachte ook naar mij, maar jij keek ook steeds opzij.Toen we uitstapten in zoetermeer liep ik vrij snel weg. Ik probeerde je nog te zoeken, maar volgens mij stapte je in een auto.Ik ben een jongen van 23 met krullen en een jas met blauw en groen. Jij hebt stijl haar en een lief gezicht."

Spookje

1 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Den Haag Centraal. Op station Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi daar!Ben benieuwd of dit bericht aankomt bij de persoon waarvoor het bedoeld is.Ik zie je af en toe 's ochtends staan op station Gouda wachtend op de stoptrein van 08:24 naar den haag centraal. Ik kan/durf niet echt op je af te stappen, want ja het zijn nogal volle treinen en je bent wat druk bezig met Wordfeud geloof ik, je zult daar vast al goed in zijn :p.Voor zover ik je nog kan herinneren had je toen een rode jas aan, met op de achterkant zwarte letters met iets in de trend van d.r.v. euros licht. Het was lastig om te lezen, geen koffie op enzo. Ow ja, je bent ook niet zo groot en je hebt blond haar :p.Als je nou wilt weten wie dit heeft gestuurd moet je even reageren. Ik ben niet per direct op zoek naar een relatie en ik ben ook geen vies oud mannetje (als je lang genoeg wacht met reageren dan wel).Misschien tot mails!"

John

16 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je voor het eerst staan op station Zoetermeer vanmorgen rond negen uur.Op het station hadden we al een paar keer oogcontact. We stapten samen voorin de sprinter naar Dan Haag Centraal, ik bleef staan in het portaal jij ging naast een andere dame zitten. Jij licht getint kastanjebruin haar. Je droeg een kort zwart jasje, daaronder een beige blouse je droeg een spijkerbroek en had pumps aan met ik meen een tijgerprint, je had een grote zwart bruine tas bij je. Ik blond haar, bril ik droeg een rode winterjas met zwarte kraag en een spijkerbroek.In de trein probeerde ik nog een paar keer oogcontact te maken maar jij was aan het mailen/pingen op je telefoon. Ik stapte in Voorburg uit en baalde ervan je niet even aangesproken te hebben.Jou donkere ogen deden mij helemaal smelten van binnen. Ik hoop je nog eens terug te zien :-)"

Michael

18 augustus 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Zoetermeer. Op station Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"Vier uur: een zwoele zomermiddag, tussen de buien door. Jij veertiger, elegant in het zwart rustte je vermoeide voeten op de bank voor je: ik keek je aan en moest lachen.Voor het eerst in Zoetermeer moest ik eruit,maar cappuccino in Den Haag ?"