L

10 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zevenaar naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, je vriendin, een vriend van me en ik stapten in op Dusseldorf Hbf. De ingevulde locaties moesten helaas Nederlandse stations zijn, dus vandaar stations op de route. Jullie waren al sinds vroeg in de ochtend op reis, volgens mij vanuit Italie. Net voor de Nederlandse grens stapten wij uit en verloor ik jou uit het oog. Jullie zaten direct bij de deur op een vierzit, wij eentje verder. Je spontane blik viel mij direct op via het raam van de trein, maar gezien de situatie vond ik het lastig om contact te leggen. Ik zou graag contact met je hebben. Als jij dit ook ziet zitten, reageer dan hierop en wie weet zien we elkaar binnenkort."

J

31 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zevenaar naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag hem zitten verderop in de trein. Hij had donker bruin/zwart haar en een baardje. Hij seinde of ik een mondkapje had en hij liep naar me toe toen ik het had gepakt, daarna liep die weer terug naar zijn plaatst. We hadden regelmatig oogcontact maar hij ging helaas bij Arnhem Velperpoort eruit. Hij zei nog dankjewel en een fijne dag toen hij uit stapte. If this is u, hit me up :)"

Rianda

11 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Hij zat bij de rolstoel zit, ik op de klapstoeltjes. Hij heeft geblondeerd haar, gele trui, jbl koptelefoon en zijn jas hing aan het haakje, waar hij af en toe tegenaan lag. Je lachte zo lief naar me en keek telkens naar mij, waardoor ik wel moest glimlachen"

Eline bekkers

3 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zevenaar naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wij zaten beiden in de bus in Zevenaar naar het Centraal Station van Zevenaar. Hij was al wat laat, de trein stond er al maar gelukkig hadden we een hele lieve buschauffeur die ons wat eerder afzette zodat wij rennend naar de trein konden. Onderweg wilde ik nog inchecken en botste jij tegen me aan aangezien jij wel wist dat er nog een incheckpaaltje op het perron stond. Een andere jongen hield de deur voor ons open en ja hoor! Gelukt. Dus jij hield een stoeltje naast je vrij zodat ik daar kon zitten. We hebben eventjes gepraat over de trein en toen was het gesprek al snel voorbij.. terwijl ik daar zat wist ik nog 10 dingen te zeggen, maar helaas. Jij deed je oortjes in en ons gesprek was voorbij. Dus snelle jongen, ik zou je toch nog willen vragen wat je in hemelsnaam in Zevenaar doet."

Milan

16 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover me in de trein van Arnhem naar Winterswijk om 17:02. Een meisje met blonde haren in twee knotjes, je glimlachte lief naar me elke keer als we oogcontact maakten gisteren in de trein. Je zwaaide glimlachend naar me toen ik de trein uit liep in Zevenaar. Ik draaide me om toen de trein langs me heen reed en we keken elkaar nog even aan. En toen was je weg, richting Winterswijk, ik vroeg me af waar je uit zou stappen. Je was in de trein bezig met je agenda & je laptop waarop een sticker zat van Wr!teNow terwijl je me af en toe eens in de ogen keek direct of indirect via het raam. Je had een tas langs je staan en een sjaal om. Wat baalde ik dat ik je verder niet aangesproken had! Ik ben zo benieuwd naar wie je bent!"

Matthijs

2 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Zevenaar. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Haastend in de hitte haalde ik net de trein op Velperpoort om 17:50, je liep voor me zoekend naar een plek en attendeerde me dat deze plekken koeler waren dan de andere coupe. Ik was gecharmeerd van je lieve gebaar en mooie verschijning dus volgde ik je advies op en gingen ook tegenover elkaar zitten. Daar zaten we dan, niet wetende wat we nou moesten doen. Ik vond je mooi en je keek me heel erg leuk aan en blijkbaar toonde je ook interesse in mij, maar ik kon niks bedenken om iets zinnigs te zeggen, ook al weet ik achteraf dat het niks uitmaakt wat je zegt. Het is toch een rare ongemakkelijke situatie maar ook iets heel prettigs grappig genoeg. In Zevenaar stapte als eerste op en wenste me nog een fijne dag. Ik zei dat ik er ook uitging. Jammer dat je de andere kant opliep en heb spijt dat ik je niet achteraan ben gegaan. Ik zou je graag beter leren kennen!"

Pieter

21 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Zevenaar. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte op Arnhem Velperpoort in met je huisdier in een kooi, het leek me een fret)) Je had lang donker haar en een donker hemd aan en je was de hele tijd maar bezig om je huisdier gerust te stellen :) Ik, blond haar, niet geschoren, wlide haren, probeerde de hele tijd oogcontact te maken. In zevenaar stapte ik uit en jij ging verder( Misschien via hier dat je me herkent!"

Syntus

12 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte vanmiddag uit in Zevenaar en ik kon mijn blik in de trein niet van je af houden..Met je blonde haren en zwarte jas :-)X"

Peter

2 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Doetinchem. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte in Arnhem velperpoort in veels te volle trein helemaal voor in. Je had een beige broek aan en paarse all-stars en een zwarte jas en blond lang haar.. Naar wat oogcontact en een klein glimlachje moest ik helaas uitstappen in Zevenaar. Wat jou bestemming was is helaas onbekend. Het was een uur of 5 in de avond."