Ben

8 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zetten-Andelst naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op het altijd mooie station Zetten-Andelst liep ik jou, prachtige meid met mooi lang blond haar, gekleed in het zwart en een mooie ted baker tas tegen het lijf. Wij maakten diverse keren oogcontact maar ik kreeg helaas niet de kans om jou aan te spreken. Op station Arnhem Centraal liep je gehaast naar de bussen en draaide je nog om... wie ben jij en zin in een drankje?"

Richard

22 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Zetten-Andelst verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat schuin tegenover mij in de trein richting tiel. Je ogen hadden zo een lieve uitstraling, telkens moest ik naar je kijken via de weerkaatsing van het raam. En zo keken we elkaar soms aan. Jammer dat je er bij station Zetten-Andelst uit moest :/ Denk aan de mevrouw die vertelde dat de sleutel niet paste in de deur ;) Ik zat naast haar, wie weet lees je dit bericht :)"