Max

26 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag hadden we een aantal keer oogcontact in de trein van 's-Hertogenbosch naar Utrecht centraal. We zaten beide in het tussenstuk van een dubbeldeks trein. Je was een boek aan het lezen met een witte kaft en inktvlekken ;) Ik zat op de trap naar boven (groen shirt, bril, rugtas) Ik had je moeten aanspreken en kan me nu wel voor mijn kop slaan haha. Mocht je dit lezen dan is dat een wonder haha (Den bosch, staat niet in de keuze lijst :/)"

Tim

29 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Culemborg. Op station Zaltbommel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij.. leuke dame, studerend in Utrecht en naar je ouders in Zaltbommel onderweg met de trein. Jou had ik gevraagd om mee te reizen met jouw kortingskaart (studenten OV). We hadden een leuk gesprek met elkaar en ik zou graag eens een drankje met je willen doen, hopelijk andersom ook. :)"

Lizzi

5 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zaltbommel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Wat hadden we leuk contact! o.a. over lezen, boeken, e-reader (die van mij), en de (veel te) vele boeken die ik heb. Jij (man) stapte uit in Geldermalsen, ik (vrouw) ging nog 2 stations verder. Toen je uitstapte, keken we elkaar weer aan. Graag nog een keer!"

Hans

4 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op station Zaltbommel met een Poolse jongen te praten, toen jij achter me stond. In de trein onstond een gesprek over reizen, studie en familie. Je bent eerst in Australie geweest, daarna in Zuid-Amerika. Nu doe je de master Economic and Consumer Psychology in Leiden. We moesten er beiden op Utrecht Centraal uit, waar we met een knuffel afscheid namen. Contactgegevens werden niet uitgewisseld, iets waar ik achteraf spijt van heb. Daarom deze oproep om alsnog met jou in contact te komen."

Jos

16 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"We waren rond 17:00 op station Zaltbommel samen in de kiosk. Jij kocht een Snickers, ik een mueslireep. Op het perron stonden we naast elkaar en we hadden af en toe vriendelijk oogcontact. We stapten in de sprinter naar Utrecht centraal, ik ging naast je zitten maar miste het lef om een gesprek met je te beginnen. Volgens mij keek je me wel af en toe aan en ik dacht in je ogen een uitnodiging te zien om je aan te spreken, maar for some reason bevroor ik. Misschien omdat er twee andere jongedames tegenover ons zaten in de 4-zits. Bij station Geldermalsen vroeg je aan het meisje tegenover je of dit al station Culemborg was geloof ik. Daaruit merkte ik op dat je niet regelmatig in deze trein zit, helaas! Ik elke dag namelijk. Eenmaal bij station Culemborg maakte ik ruimte voor je om uit te stappen, je bedankte me en we keken elkaar nog vriendelijk aan. Ik kom graag met je in contact! Voor anderen die dit lezen en haar misschien herkennen uit de omschrijving: 1.70m lang schat ik, slank, (licht)donkere huidskleur, zwart haar (deze dag in een staartje), prachtige grote donkere ogen en een hele lieve glimlach."

Marcel

25 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zaltbommel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij kwam tegenover mij zitten in de trein vanaf Utrecht. Ook kwamen er twee oude mannen bij ons zitten tot aan culemborg. Zij hadden het over de oorlogsjaren die ze hadden meegemaakt. We keken elkaar soms lachend aan, maar ik keek ook wel naar jou. Ze gingen er bij culemborg uit en toen raakten we in gesprek. Het begon over de twee oude mannen over de oorlog en al gauw spraken we over onze grootouders. Ik vond het een erg leuk gesprek, maar duurde te kort. In Geldermalsem moest je de bus halen en was je jammer genoeg snel weg. Het zou leuk zijn om je weer eens te kunnen spreken. Ik hoop jij ook. Groetjes Marcel"

Dr

19 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Houten naar station Breda. Op station Zaltbommel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond aan het eind van het perron waar ik de trein ook in stapte. Ik had gezien dat je een rode sjaal had en lang blond haar. Je ging op een plek zitten voor twee personen, en ik op een plek voor 4 personen waar later een oud stel bij kwam. Ik kon je precies zien vanaf waar ik zat. Je zat een boek te lezen en had een mp3 speler in. We hadden de halve reis oogcontact en je lachte heel leuk toen ik de trein uit stapte. Ik ben zó benieuwd wie jij bent! Hopelijk lachen we vaker naar elkaar?"

Sanne

5 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zaltbommel. Op station Zaltbommel verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf het moment dat je tegenover me kwam zitten in Utrecht hadden we oogcontact en uiteindelijk bij het uitstappen in Zaltbommel toch nog een gesprekje over dwarsliggers.. Helaas werd ik opgehaald en ging jij met de bus naar Den Bosch. Jij komt uit Roosendaal, woont in Den Bosch, blauwe schoenen, blauwe spijkerbroek, blauw t-shirt en volgens mij ook blauwe ogen ;) Ik zou je graag nog eens willen tegenkomen!"

Marcy

8 juli 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaltbommel naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagmiddag, rond 12.05 uur, ik onderaan de roltrap bij uitgang Station Den Bosch centraal, op weg naar het centrum, met roze paraplu, lang blond haar, taupe bruine broek,vestje en tshirt, kamde net mijn haar even en jij liep langs, jeans, donker colbertje, grijzend haar, en je zei verrast \\\'hallo\\\' alsof we elkaar kenden.. Die paar seconden raakten me diep, jammer dat ik doorliep ivm een afspraak! Jij bleef staan wachten buiten! Kunnen we dat nog \\\'ns over doen? Dan spreek ik je deze keer wel aan!"

Anoniem

13 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Zaltbommel verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo,Het is toch al best lang geleden, maar ik blijf aan je denken. Ik stapte in in den bosch en ging tegenover je zitten, jij sprak me aan na een paar minuten. We hadden een leuk gesprek, alleen toen moest ik me haasten om uit te stappen in zaltbommel dus had ik geen tijd meer om je naam of tel nr te vragen en daar baal ik nu van. Ik hoop echt dat je dit toevallig leest."

Sophie

13 april 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaltbommel naar station Utrecht Centraal. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Tweede paasdag. Eigenlijk zou ik niet eens in de trein vanaf Zaltbommel hebben gezeten, maar toch was het zo. Daar zag ik een jongeman in een blauw pak (lang, donker haar, donkere ogen, kortom leuke uitstraling), hij stapte uit de trein, en stapte daarna weer in de trein. Volgens mij zei ik iets van goedemorgen (maar dat weet ik niet zeker), uiteraard met een stralende glimlach, want het was een heerlijke dag. Op Geldermalsen stapte ik uit de trein. Daar kwam ik hem weer tegen op het perron. Hij zei gedag en ik ook. En dat was het dan. Ik liep weg, richting de parkeerplaats. Heb er geen moment aan gedacht om hem mijn nummer te geven, of wat dan ook. Vandaag heb ik je weer gezien! Althans dat denk ik, je hebt mij niet gezien. Toen bedacht ik me ineens dat ik iets moest doen. Ik had niet verwacht dat wanneer ik je nog een keer zou zien, ik dat eigenlijk wel leuk zou vinden. Dus vandaar dat ik het op deze manier probeer. Ik heb geen enkele illusie dat je deze site leest, wist zelf ook niet dat zoiets bestond, maar wie niet waagt wie niet wint."