Je flirt uit het oog verloren op Station Zaandam? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Lois

5 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg je om een tandenstoker en ik ging eruit bij Zaandam station! Benieuwd of je dit leest!"

Benjamin

27 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Alkmaar. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Zag een meisje met krukken en was zo onder de indruk ongelofelijk. Stapte uit en heb nog geprobeerd terug de trein in te gaan. Wij keken elkaar twee keer aan met een blik die zo ontkend fijn voelde…. Hoop dat je ook op zoek bent naar mij ❤️ Gr Benjamin"

Rick

12 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden vertraging en een paar mooie blikwisselingen, maar voordat ik de moed had verzameld een gesprek te beginnen was je al weer uitgestapt. Jij was erg lang (ca. 1.84), lichte ogen (blauw?), donker opgestoken haar, zwart topje, zwarte broek met witte strepen in de lengte, witte oordopjes, en vrije extreme gezichtskenmerken (grote ogen, wijde mond etc.), sneetje in je lip.droeg een kleine waterdichte grijzige rugtas. Ik zat tegenover je met gemillimetert haar en een T-shirt met groot wibra erop (I know, veelste vet) en rij een rare gemotoriseerde eenwieler. Ik vond je magisch!"

Luke

8 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Bij aankomst op het station, veranderde de trein plots van richting veranderde, waardoor je struikelde in de trap. We moesten er allebei een beetje om lachen :). We maakten nog een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar, maar ik was behoorlijk duf van een kantoordag. Later zag ik dat je een blauw reiskussentje aan je tas droeg. Heb je een fijne vakantie gehad?"

Damian

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Hoorn. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"De trein zou vanuit Zaandam zou om 17:12 naar Hoorn vertrekken maar vertrok om 17:17 uiteindelijk. Het was druk en jij zat aan de raamkant / perronkant van de trein. Je was zelf zo beleefd om je tas weg te halen en mensen naast je te laten zitten. Ik stond in de trein bij de deur. Je had blond haar in een staart, knap gezicht met hele mooie ogen en ( volgens mij ) airpods in. Ik schat je zo tussen de 18 en 22 jaar. Bij station Purmerend ( 1 van de 3 ) werd het minder druk en wees je een plek aan waar ik kon zitten. Ik wees je aanbood beleefd af aangezien ik al de hele dag met mijn werk moest zitten. Bij station Hoorn stapte we beide uit, we hadden nog even oogcontact toen ik aldaar de kiosk binnen ging en jij het station verliet. Ik heb spijt dat ik niet voor je nummer hebt gevraagd maar wie weet brengt dit toch nog geluk :)"

E.

26 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Het gaat om een jongen met een muts en rood wit blauwe jas? Allereerst zag ik je op station lekker in jezelf aan het dansen op je muziek. Ik dacht wat een leuke jongen. Vervolgens liep je langs me in de coupe en zwaaide naar me maar ik had niet door dat het naar mij was. Ik had een bloem gekregen van een lieve man en wilde die aan je geven. Helaas liepen we elkaar net mis. De man van wie ik de bloem had gekregen had je benaderd en je rende nog naar het raam toe en zei gedag maar helaas reed de trein net weg.."

D

19 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik ging zitten lachte je al lief ook een beetje uit oplichting door de andere tegenover je. Tot je uitstapte over en weer lieve lachjes. X"

Deb

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke conducteur op deze trein. Ik wilde je aanspreken toen we oogcontact hadden, maar vond het ongepast met mijn dochter naast mij. Ik: grijze lange jas. Dochter: groene blazer Bij deze koffie?"

Mirthe

22 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Uitgeest. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de sprinter van Amsterdam Amstel naar Zaandam. Jij kwam aanlopen op het perron, zonder schoenen aan. Wel leuke kleren trouwens! Lang krullend, bruin haar. We stapten ongeveer gelijk in en ik was meteen onder de indruk. Je ging in de vier zits naast mij zitten. Ik durfde niet echt te kijken maar toch hebben we aantal keren oogcontact gehad. Toen ik de trein uitliep in Zaandam keek ik je nog eens aan vanaf buiten, jij mij ook."

Robin

5 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zaandam. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met de trein vandaag en zag een hele leuke Conducteur en hij stapte de trein uit, we lachte naar elkaar. Alleen ik weet ze naam niet. Hij was getint, zwart haar en had een staartje in. Hij was ongeveer in de 20 dacht ik. De trein was vanaf Amsterdam centraal naar Amsterdam Sloterdijk en zaandam richting Den Helder om 18:09 5 Ik stapte uit op Zaandam en ik zag je om je heen kijken ik ben dat meisje met het bruine haar en groen bruine ogen die naar je lachte oktober (vandaag). Ik hoop dat Iemand mij kan helpen en ze naam weet ??"

Lisa

30 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"donderdag 30-01, 08:19 - Onderweg naar mijn werk van Zaandam station naar Amsterdam Sloterdijk. Gewoon een ochtend als altijd, dacht ik. Ik stond beneden aan het trappetje bij de glazen deur van de coupé. En daar zat jij, op het bankje bij de eerste klas. We keken elkaar tegelijk aan en ik vond je meteen leuk. Ondanks dat ik in gesprek was met een vriendin, kruisten onze blikken nog een paar keer. Hoe kan het dat ik dit niet uit mijn hoofd krijg? Je bent een man met een ontzettend leuke uitstraling. Je jas hing aan het haakje achter je. Je droeg een grijze trui, zwarte sokken met gekleurde streepjes, nike airmax 1 sneakers en je las het financieel dagblad. De trein reed die dag niet verder dan Amsterdam Centraal. Aangezien je niet op Sloterdijk uitstapte, ben je dus (als je daar niet al moest zijn) op Amsterdam Centraal gestrand. Ik heb rood haar (droeg het die dag vast), had een crème kleurige teddy jas aan, een blauwe jeans en zwarte vans sneakers. Ik hoop dat "onze reis" ook bij jou in je gedachte is blijven spoken en dat ik via deze weg met je in contact kan komen. Lisa"

Blonde dame in

9 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schagen naar station Zaandam. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"8:20 stap ik uit de trein. Starend sta ik rustig op de roltrap naar boven en zie in mijn ooghoek iemand de trap aflopen. Een lief gezicht zie ik eerst, daarna een lange jas in creme. Een donkere man staart mij ook aan. Ik word verlegen en kijk weer weg. Toch kon ik het niet laten en kijk weer. Hij kijkt nog steeds en ik moet stiekem lachen. Ik ben benieuwd naar je, jij ook naar mij?"

Tb

26 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Wormerveer.
"Je kwam aanlopen op station Zaandam waar ik al een tijdje zat te wachten. Je was niet heel lang, niet heel klein, met knalrood haar, een zwarte jurk en sproetjes was je prachtig en ging je even verderop staan. Ik zat een beetje naar je te staren, sorry. Maar je was mooi. Even later kwam je naast me zitten en ik zei niets. Later in de trein gluurde ik naar je vanuit de andere cabine, volgens mij gluurde jij naar mij. Dat beeld ik me ten minste graag in. Toen ik in Wormerveer uitstapte had ik een notitie op mn telefoon gemaakt die ik tegen je raam wilde houden. Ik had geschreven: “sorry dat ik naar je keek, maar je bent mooi.” Ik liep langs je raam met mn telefoon in mn hand om je het berichtje te laten zien maar durfde niet. Ik keek nog een keer achterom toen je in de trein weg reed. Zonde. Je bent mooi."

Harold

25 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Abcoude. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie dame met prachtige tatoeages. Vooral die van de moleculen. Je studeerde geen scheikunde naar werkt in de zorg. Je werkt vannacht, ik hoop niet al te warm. Ik zou je graag een kopje koffie of wat anders aanbieden. Je woont denk ik in het centrum van Zaandam. Ik hoop je nog eens te treffen."

Tijmen

23 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan toen je uit het eerste klas hokje probeerde te gaan maar er heel onhandig iemand voor stond waardoor jij er niet uit kon. Je zag er leuk uit met zwarte krullen en een zwarte leren jas aan. Toen ik nog een keer naar je keek maakte je oogcontact en lachte je naar me. Even dacht ik dat het voor iemand anders bedoelt maar als bevestiging maakte we iets daarna weer oogcontact en lachte je weer naar me. Bij het uitstappen bij Station Zaandam maakten we weer oogcontact en gaf je me een knipoog terwijl je langs me liep. Zelfs toen de deuren sloten stond je nog even op het perron en lachten we weer naar elkaar. Als je dit leest stuur me een berichtje!"