Robin

5 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zaandam. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met de trein vandaag en zag een hele leuke Conducteur en hij stapte de trein uit, we lachte naar elkaar. Alleen ik weet ze naam niet. Hij was getint, zwart haar en had een staartje in. Hij was ongeveer in de 20 dacht ik. De trein was vanaf Amsterdam centraal naar Amsterdam Sloterdijk en zaandam richting Den Helder om 18:09 5 Ik stapte uit op Zaandam en ik zag je om je heen kijken ik ben dat meisje met het bruine haar en groen bruine ogen die naar je lachte oktober (vandaag). Ik hoop dat Iemand mij kan helpen en ze naam weet 😂😘"

Lisa

30 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"donderdag 30-01, 08:19 - Onderweg naar mijn werk van Zaandam station naar Amsterdam Sloterdijk. Gewoon een ochtend als altijd, dacht ik. Ik stond beneden aan het trappetje bij de glazen deur van de coupé. En daar zat jij, op het bankje bij de eerste klas. We keken elkaar tegelijk aan en ik vond je meteen leuk. Ondanks dat ik in gesprek was met een vriendin, kruisten onze blikken nog een paar keer. Hoe kan het dat ik dit niet uit mijn hoofd krijg? Je bent een man met een ontzettend leuke uitstraling. Je jas hing aan het haakje achter je. Je droeg een grijze trui, zwarte sokken met gekleurde streepjes, nike airmax 1 sneakers en je las het financieel dagblad. De trein reed die dag niet verder dan Amsterdam Centraal. Aangezien je niet op Sloterdijk uitstapte, ben je dus (als je daar niet al moest zijn) op Amsterdam Centraal gestrand. Ik heb rood haar (droeg het die dag vast), had een crème kleurige teddy jas aan, een blauwe jeans en zwarte vans sneakers. Ik hoop dat "onze reis" ook bij jou in je gedachte is blijven spoken en dat ik via deze weg met je in contact kan komen. Lisa"

Blonde dame in

9 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schagen naar station Zaandam. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"8:20 stap ik uit de trein. Starend sta ik rustig op de roltrap naar boven en zie in mijn ooghoek iemand de trap aflopen. Een lief gezicht zie ik eerst, daarna een lange jas in creme. Een donkere man staart mij ook aan. Ik word verlegen en kijk weer weg. Toch kon ik het niet laten en kijk weer. Hij kijkt nog steeds en ik moet stiekem lachen. Ik ben benieuwd naar je, jij ook naar mij?"

Tb

26 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Wormerveer.
"Je kwam aanlopen op station Zaandam waar ik al een tijdje zat te wachten. Je was niet heel lang, niet heel klein, met knalrood haar, een zwarte jurk en sproetjes was je prachtig en ging je even verderop staan. Ik zat een beetje naar je te staren, sorry. Maar je was mooi. Even later kwam je naast me zitten en ik zei niets. Later in de trein gluurde ik naar je vanuit de andere cabine, volgens mij gluurde jij naar mij. Dat beeld ik me ten minste graag in. Toen ik in Wormerveer uitstapte had ik een notitie op mn telefoon gemaakt die ik tegen je raam wilde houden. Ik had geschreven: “sorry dat ik naar je keek, maar je bent mooi.” Ik liep langs je raam met mn telefoon in mn hand om je het berichtje te laten zien maar durfde niet. Ik keek nog een keer achterom toen je in de trein weg reed. Zonde. Je bent mooi."

Harold

25 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Abcoude. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie dame met prachtige tatoeages. Vooral die van de moleculen. Je studeerde geen scheikunde naar werkt in de zorg. Je werkt vannacht, ik hoop niet al te warm. Ik zou je graag een kopje koffie of wat anders aanbieden. Je woont denk ik in het centrum van Zaandam. Ik hoop je nog eens te treffen."

Tijmen

23 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan toen je uit het eerste klas hokje probeerde te gaan maar er heel onhandig iemand voor stond waardoor jij er niet uit kon. Je zag er leuk uit met zwarte krullen en een zwarte leren jas aan. Toen ik nog een keer naar je keek maakte je oogcontact en lachte je naar me. Even dacht ik dat het voor iemand anders bedoelt maar als bevestiging maakte we iets daarna weer oogcontact en lachte je weer naar me. Bij het uitstappen bij Station Zaandam maakten we weer oogcontact en gaf je me een knipoog terwijl je langs me liep. Zelfs toen de deuren sloten stond je nog even op het perron en lachten we weer naar elkaar. Als je dit leest stuur me een berichtje!"

A

11 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Wormerveer. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover me, blond haar, lichtbruine jas en witte Bose koptelefoon. Ik, blond, baardje, geelbruine ribfluwelen jas. Wilde je aanspreken maar durfde niet, je stapte uit in Zaandam. Eens iets drinken?"

M

2 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zaandam. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"There was a big delay because there was a car on the railway between Utrecht and Arnhem. It was very busy in the first train that went to Amsterdam. We had to take a other train in Utrecht and you took the same one as me. I saw you kept looking at me and when you were about to get out of the train in Amsterdam central you walked to me and said ‘I just wanted to say you look really good’. I wonder who you are. You had brown hair, a bag pack, black with white shoes and I think you were from India? I’m Dutch, brown long hair and was wearing a black coat with black shoes and a black backpack."

Daniel

31 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje had net haar laatste werkdag als kapster gehad. Is begonnen aan een nieuwe baan dichterbij huis (driebergen meen ik) we maakte oogcontact op ede wageningen. Ze was ter herkennen aan haar grote bos met bloemen!"

Martin

22 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zag je staan op het spoor 8a op vrijdag 22-03-2019 rond 21.00 uur Amsterdam CS en toevallig stapten we in dezelfde coupe en zaten ook naast elkaar(niet echt naast elkaar maar jij zat aan de linkerkant en ik aan de rechterkant van de coupe). Je zag er heel mooi uit met je zwarte lange haar en je droeg een hele mooie groene plisse rok met zwarte laarsen. Ik zat af en toe naar links te kijken omdat je er zo leuk uitzag. Weet niet of je dat opgemerkt heb. Als je dit leest mag je me berichten maar hoef geen contact."

Tommy

28 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Leiden Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag avond in de sprinter van Zaandam naar Leiden centraal stapte je in in de eerste klas. Er was verder niemand in de eerste klas, alleen ik. Je viel me al meteen op, maar toen we op station Amsterdam Sloterdijk wat onverwacht lang stil stonden twijfelde je of je de goede trein had. We raakten kort in gesprek hierdoor en we hebben wat gelachen. Toen de trein weer ging rijden wist je zelfs niet eens meer dat je al de hele tijd achter uit reed en je was verward of de trein niet de verkeerde kant in reed. Helaas stapte je een halte later op Amsterdam Lelylaan uit en wenste je mij nog een goede reis en ik jou een wel thuis. En helaas weet ik je dus niet te vinden. Ik hoop dat je dit bericht leest en weet dat jij dit bent, en als je het leuk zou vinden om een keer samen iets leuks te gaan doen en een hapje eten, dan hoor ik heel graag van je. Ik hoop je via hier te vinden."

Jonathan dos sa

1 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Krommenie-Assendelft naar station Zaandam. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben nu twee jaar dakloos, maar dat terzijde gaat het prima. Ik heb veel liefde in me zitten, maar niemand om het aan te geven. Prima, je kan natuurlijk niet alles willen. Ik ben niet per sé volwassen, maar deze treinflirt heeft mijn leven compleet veranderd. Ten eerste ben ik sinds 1 september 2018 geen één mooiere meid tegengekomen, compleet bizar. Normaliter worden treinflirts geplaatst om mensen te vinden, deze is echter om mijn hart te luchten. Ik heb bijna geen eerlijk geld verdiend, en menig mensen opgelicht zonder geweten. Nooit spijt van gehad, ook niet van alle andere dingen die ''fout'' zijn gegaan in mijn leven zoals het contact met mijn familie. Maar ik heb zo'n spijt van hoe ik Asmira benaderd heb nadat ik dacht dat ze altijd bij me zou blijven, ze heeft me direct duidelijk gemaakt dat ik nutteloos voor haar ben. Dit leidde tot een psychose. Waarom ik dit verhaal typ? Iedereen die dit leest mag weten dat ik voor altijd van haar hou, onvoorwaardelijk. Gelukkig zal zij dit nooit zien, anders wordt ze nog bozer! Hopeloos gevalletje ik? Jazeker. Asira, ik hou van je. Ik hoop dat je me vergeeft voor mijn daden, maar ik heb alles wat ik ''eigende'' weggegeven. Ik ga carriére maken en je de mijne maken, let maar op! Ik hou van je. X"

Mandy

1 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wormerveer naar station Zaandam. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag ochtend (+/- 9:00 uur) 1 september stapte ik samen met mijn buurjongen in de trein. We gingen tegenover een prachtige jongeman zitten met zwarte krullen en een lief getint gezicht. We hadden gelijk oogcontact en we hebben zelfs wat woorden gewisseld. Toen ik uit de trein moest, vroeg ik je nog om met me mee te gaan. Maar jij moest er een halte verder pas uit. Van mijn buurjongen heb ik nog vernomen dat je naar mijn gegevens vroeg. Maar meer dan mijn naam heb je niet gekregen... Aangezien ik er al snel uit moest hebben we geen tijd gehad om elkaar beter te leren kennen. Maar dat zou ik wel graag willen! Groetjess van Mij"

Ben

23 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Purmerend.
"Je zag me lopen en je reageerde positief.. ik zag het aan je gezichtsuitdrukking. Sardinië.. daar zat je al meer je hoofd. Ik sprak je aan. Lunch? Was rond 15:20 station zaandam"

Anoniem

15 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Uitgeest. Op station Zaandijk Zaanse Schans verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein op station Zaandam richting Uitgeest in een overvolle trein. Ik had een grijs vest aan en jij een zwarte jas met je capuchon op, je glimlachte meerdere keren met je mooie bruine ogen en ik glimlachte terug. Uiteindelijk ging ik op een vrijgekomen stoel zitten en hadden we nog een beetje oogcontact totdat jij uitstapte bij Koog Zaandijk (Zaandijk Zaanse Schans). De kans dat je dit leest is klein, maar je weet het maar nooit"