Je flirt uit het oog verloren op Station Wormerveer? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Arjen

15 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Wormerveer. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij heet Esther en was blond en slank. Ik heet Arjen, blond, zwarte jeans en lichtblauw overhemd. We hadden een gesprek over het leven, muziek en uitgaan. Je ging naar Haarlem voor een jazz evenement. Je moest er plotseling uit en het schoot erbij in je telefoonnummer te vragen... Hoor ik van je?"

Tb

26 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Wormerveer.
"Je kwam aanlopen op station Zaandam waar ik al een tijdje zat te wachten. Je was niet heel lang, niet heel klein, met knalrood haar, een zwarte jurk en sproetjes was je prachtig en ging je even verderop staan. Ik zat een beetje naar je te staren, sorry. Maar je was mooi. Even later kwam je naast me zitten en ik zei niets. Later in de trein gluurde ik naar je vanuit de andere cabine, volgens mij gluurde jij naar mij. Dat beeld ik me ten minste graag in. Toen ik in Wormerveer uitstapte had ik een notitie op mn telefoon gemaakt die ik tegen je raam wilde houden. Ik had geschreven: “sorry dat ik naar je keek, maar je bent mooi.” Ik liep langs je raam met mn telefoon in mn hand om je het berichtje te laten zien maar durfde niet. Ik keek nog een keer achterom toen je in de trein weg reed. Zonde. Je bent mooi."

A

30 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Wormerveer. Op station Wormerveer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam tegenover je zitten in Amsterdam Centraal. Jij: vrouw, roodbruin haar, geel truitje, zwarte broek. Ik, man, blond, baardje, zwart t-shirt, blauwe spijkerbroek, bretels. Op Sloterdijk kwam je afspraak erbij zitten. We ging er allemaal in Wormerveer uit. Ben nieuwsgierig wie je bent, eens afspreken? A."

A

11 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Wormerveer. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover me, blond haar, lichtbruine jas en witte Bose koptelefoon. Ik, blond, baardje, geelbruine ribfluwelen jas. Wilde je aanspreken maar durfde niet, je stapte uit in Zaandam. Eens iets drinken?"

Menno

8 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Wormerveer. Op station Wormerveer verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten zaterdagochtend vanaf 7.20 vooraan in de bus richting Wormerveer (er reden geen trienen. We hadden leuk gepraat en jij ging naar het Superrelatie event in het Ziggo dome. Graag zou ik nog eens met je af willen spreken."

Mandy

1 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wormerveer naar station Zaandam. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag ochtend (+/- 9:00 uur) 1 september stapte ik samen met mijn buurjongen in de trein. We gingen tegenover een prachtige jongeman zitten met zwarte krullen en een lief getint gezicht. We hadden gelijk oogcontact en we hebben zelfs wat woorden gewisseld. Toen ik uit de trein moest, vroeg ik je nog om met me mee te gaan. Maar jij moest er een halte verder pas uit. Van mijn buurjongen heb ik nog vernomen dat je naar mijn gegevens vroeg. Maar meer dan mijn naam heb je niet gekregen... Aangezien ik er al snel uit moest hebben we geen tijd gehad om elkaar beter te leren kennen. Maar dat zou ik wel graag willen! Groetjess van Mij"

Noble

12 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Wormerveer. Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke meid met bril die aan het lachen was om dronken passagiers jongen met witte trui."

Verlegen meisje

2 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Krommenie-Assendelft naar station Wormerveer. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Op station wormerveer stapte er een jongen in het was onegeer kwart oover 9. Ik kon me ogen al meteen niet hem afhouden. je was een klein beetje licht getint, mooie bruinen ogen en bruin haar. je had een grijs gevlekte spijkerbroek aan, wite gympen, zwart zomer jasje en een leger groenen trui aan. Je ging recht tegen over mij en me vriendin zitten wat valk naast de deur was van de trein. Je had nog even een praatje met de conducteur over je ov, je twijfelde aan je zelf of je wel had ingechekt. We hadden een paar keer oogcontact. In zaandam moest ik al weer uitstappen en jij bleef zitten. Ik denk dat je naar school moets want je had een grote rugtas mee. Dat ik op stond om uit te stappen keken we elkaar nog een paar keer aan. Ik heb spijt dat ik niet meer op je in was gegaan met het gesprek, mischien was het dan anders gelopen.. Hoop dat ik je nog is zie"

P

14 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Uitgeest. Op station Wormerveer verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi.. ik kwam een meisje tegen met rood kort haar , je was best lang en we keken elkaar een paar keer aan . ik heb zelf kort geschoren haar lang en had een zwarte jas aan en stapte uit Wormeveer. ik zou je nog wel een keer willen zien . als jij het bent die in stapte twee haltes van wormeveer. neem contact op oke ToT Dan"

Miranda

17 oktober 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Wormerveer verloren we elkaar uit het oog.
"heey lekkere gozer die vanavond op zaandam in trein stapte rond 20:30.je had een groen petje op en we hadden een paar keer oogcontact.heel toevallig stapte je ook op hetzelfde station uit waar ik uitstapte, maar je fietste helaas de andere kant op.misschien via deze weg tot nog een ontmoeting??ik had een zwarte wollen jas aan en heb rood geverfd haar... groetjes miranda"

Tremio

12 november 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest. Op station Wormerveer verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte samen met mij in de trein richting Uitgeest. Je had een spijkerbroek, zwarte Allstars en een jas aan. Je zat rechtstegenover mij en we glimlachten een paar keer naar elkaar.. echter ik kon niet bij je komen zitten.. Ik keek je aan, je was beeldschoon. Jij keek mij ook aan. We voelden elkaar.. Toch? Neem je contact met me op? Ik wil je glimlach heel graag nog een keer zien...Ik ontmoette je op Sloterdijk en ging naast je zitten. Je was beeldschoon... Je had mooi blond krullend haar.. mooie ogen en een mooi glimlach..."