Je flirt uit het oog verloren op Station Woerden? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Mark

11 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 11 uur s-avonds zag ik jou, een mooi meisje met donkere krullen en een zwart spaghettitopje, in de trein. We zaten beiden op het balkon. Je las Dead Poets Society. Wilde je even laten weten dat ik onder de indruk was. Hoop dat je nu fluitend door deze week gaat xD"

Marleen

21 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Hopelijk was de drukte snel voorbij en kon je de weg naar de wc vinden. Of heb je hier toch je fluit voor moeten gebruiken? ? Groetjes, het domme blondje die de volgende keer iets langer nadenkt voordat ze iets zegt"

Emiel

25 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
""Je stond daar op het perron. ik pak een trein later dan dat jij zou doen. maar toen we elkaar tegenkwamen had jij zo een mooie glimlach. toen ging ik zitten op het bankje en kwam je dichtbij staan ik wou je aanspreken maar ik durfde niet. soms keken we elkaar even kort aan en weer die lach. Je droeg een zwarte trui met daarop een volkswagen auto. ik in mijn witte trui en zwarte broek met een nike rugzak had ik je toen maar aangesproken. (Niet mijn echte naam)""

Roze jurk

1 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Vaartsche Rijn. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden lief oogcontact in de stoptrein richting Utrecht. Ik (roze jurk, rood haar, zonnebril) zat in de vierzits tegenover je en vond je ontwapenend, maar ik klapte dicht en durfde niets te zeggen. Voor het uitstappen in Woerden zwaaide je naar me. Normaal ben ik niet zo verlegen. Krijgen we nog een kans?"

J

4 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Woerden. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg me of deze trein naar Bodegraven ging. Tijdens de treinreis riep het systeem een naam op welke totaal niet het geen was waar we ons bevonden. Ik lachte naar je en zei “dat klopt niet, dit is leidsche rein” waarna je mij vroeg of hier dat grote winkelcentrum is… nee dat is Leidschendam. Vervolgens hadden we het over waar we naartoe gingen en vertelde je dat je met een vriendin een drankje had gedaan en naar de nieuwe Spider-Man film geweest was. Toen moest ik uitstappen want dit was station terwijde. Het zou leuk zijn als ik nog eens met je in contact kon komen."

Remco

1 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Geen flirt!! Wel een heel boeiend gesprek met een jongedame die naar Leiden ging. Zij is net twee maanden ambtenaar in Utrecht en is dieren-consulent. Ik heb net twee maanden een nieuwe baan in Amsterdam. Ik zou het gesprek graag voortzetten, vond je vraag erg interessant :) Misschien reis ik deze week wel vaker via Utrecht. Je draagt een bril met rond montuur. Ik draag er eentje met rechthoekig montuur. En o ja, mijn bakje met pasta mocht op de stoel naast jou blijven staan."

Samuel

2 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
""Lekker lezen tussen de Ajaxsupporters" Jij: begin 30, de leukste lachende ogen, bruin haar, een mooie grijze? zachte, wat langere jas, en een zwarte North Face trolley. Ik: ook begin 30, blond haar in een knot, 3 dagen baardje, zwarte jas, blauwe broek, en een vrij stom blauw mondkapje. Waarschijnlijk kwamen we beiden vanaf Utrecht centraal (18.39 uur) en gingen naar Amsterdam centraal. Door een omleiding moesten we overstappen in Woerden en daar kwam ik je tegen. Ik zat in een soort hoekbank en jij in een normale tweezits bij de deurtje van de coupe. We hadden al even oogcontact toen een hele bende Ajaxsupporters luid zingend binnenkwam. Ondanks dat we beiden een mondkapje droegen zagen we van elkaar dat we moesten lachen. Vervolgens probeerde je een boek te lezen terwijl de supporters keihard aan het scanderen waren, dat vond ik zowel grappig als indrukwekkend. Dat was ook wat ik tegen je zei toen we naar buiten liepen om Adam CS. Toen wilde ik je natuurlijk eigenlijk uit/om je nummer vragen maar ik voelde me verre van fit en durfde het niet. Iets waar ik uiteraard gelijk spijt van had, vandaar dit bericht. Hoop je nog eens te zien mooie, stoïcijnse lezeres met de lachende ogen! Liefs, Sam"

I

10 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat een beetje onderuitgezakt naast je gitaartas, maar toen je plotseling opveerde, keken we elkaar aan. Even draaide ik mijn hoofd weg, maar we keken elkaar weer snel in de ogen. Ik stapte in op station Alphen aan den Rijn en stapte uit in Woerden. We hebben geen woord gesproken, maar misschien is het leuk om dat wel een keer te doen."

Herstel veld 2

6 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alphen ad Rijn naar station Woerden. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagnacht rond 0:10 hadden we een aantal keer goed oogcontact in de trein van Alphen naar Woerden/Utrecht. Toen ik uitstapte in Bodegraven lachte en glimlachte ik naar je, en deed jij hetzelfde terug. En shit, nu ben je uit het zicht verdwenen. Komt het nog goed?"

Rick

9 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Woerden.
"plaats dit berichtje omdat ik een beetje spijt heb dat ik je niet heb aangesproken in de trein. die 13. 25 of 14.25 uit Utrecht vertrok.(de trein naar woerden). ik zat zelf al in de trein en jij kwam het laatste moment nog binnen gerend. je had een papieren tasje vast (klein vierkant) waar een tekst tegen dierengevechten / experimenten / labtesten op dieren op stond. en je droeg een bruine schoudertas. en je had bruine lange laarzen met een klein goud/geel randje aan. ik zat aan de tegenovergestelde kant van jou op een stoel naast de deur. je had wel witte muziek oortjes in en we hebben meerdere keren naar elkaar gelachen en elkaar aangekeken heel kort steeds. door verlegenheid durfde ik je toch niet aan te spreken , maar misschien lees je dit berichtje nog en misschien hoor ik nog wat van je ."

Yannick

11 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Woerden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je lopen op station Utrecht Lunetten.com 11:15u. Je zag er leuk en lief uit en je lachte al vanaf het moment dat je mij zag zitten in de trein en jij de trein nog moest instappen. Je had blauw haar met bruin gemixt en een zwarte jas met buttons erop en een zwarte rugtas. We hadden veel oogcontact in de trein en lachte samen naar elkaar. Toen we uitstapte liepen we samen richting de kant van hoogcatharijn alleen jij had een spoor (dacht spoor 5) om te pakken en ik naar mijn werk liep ondertussen. Hopelijk kunnen we met elkaar in contact komen :) en dat je dit leest"

Lisa

17 december 2019
We hadden oogcontact in de trein naar station Utrecht Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Op 17 december kwam ik net terug van een kerstborrel van mijn studie in Utrecht. Ik wou de trein van 21:48 pakken naar Groningen/Leeuwarden en dan in Zwolle eruit stappen. Ik was er helaas niet helemaal bij met mijn hoofd en stapte in de trein naar Leiden centraal die aan de overkant van het perron stond. Jij ging een paar rijen verder tegenover mij zitten en we hadden meteen oogcontact. Het duurde even voordat de trein begon te rijden en in de tussentijd hadden we meerdere malen oogcontact gemaakt. Toen de omroeper zei dat het de trein naar Leiden was, was het enige dat in mijn hoofd omging: ik moet eruit! Ik zocht snel op hoe ik het beste terug kon en stapte er al uit bij station Woerden. In deze 5 minuten van paniek had ik niet de moed verzameld om je nummer te vragen, wel keken we elkaar nog snel aan toen ik langs je liep om uit de trein te gaan. Ik heb er ontzettend spijt van dat ik je nummer niet heb gevraagd aangezien we flink oogcontact hadden. Ik hoop je via deze manier te bereiken en alsnog met je in contact te komen. Je had blond haar en een laptop voor je liggen. Liefs, Hele blonde, kleine meid die een zwart rokje droeg en een knalroze jas"

Dennis

19 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Leiden Centraal. Op station Bodegraven verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Knapperd, In de trein van Utrecht naar Leiden zat ik toen jij, een bloedmooie meid, in Woerden op 19 aug. rond 18:36 instapte. Je lachte lief, ging tegenover mij zitten en zei me nog gedag. Je had een blauwe spijkerbroek, donker shirt, stijl bruin haar en een piercing in. Later hadden we weer oogcontact, ik werd er verlegen van. Moet nu nog aan je denken. Graag zou ik een keer een wat met je gaan drinken. Jongen met die blauwe blouse."

Tim

7 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Woerden. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij! Vandaag in de trein van 17:06 ging ik een rij voor jou zitten. Nou ja in eerste instantie bleef ik even staan om mijn jas en grijze vest uit te doen en om nog iets uit mijn tas te halen. Op dat moment kruisten onze blikken elkaar. We glimlachten naar elkaar. Op een gegeven moment hoorde ik je achter me een foto maken, ik keek om en jij zei sorry. Later bij station Geldermalsen stonden we even stil en riep de conducteur iets onverstaanbaars om. Wij wisselden een paar woorden over de mensen achter ons. We konden altijd nog gaan lopen zei jij, en vroeg of ik nog ver moest. Ik gaf aan bij het volgende station eruit te moeten. Dat is in theorie nog te doen. Inderdaad in theorie zei jij. Eenmaal bij dat volgende station aangekomen wenste we elkaar een fijn weekend. Toen ik bijna uit ging stappen keek ik nog eens om en zag jouw blik gericht op mij. Achteraf gezien had ik terug willen lopen en verder met je in gesprek gaan. Helaas koos ik ervoor uit te stappen.. Herken jij dit verhaal? Reageer dan even!"

Anoniem

9 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Woerden. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, rond de 20 jaar, kwam omstreeks 17:00 de trein in bij station Rotterdam Noord of Alexander. Ik zat bij de deur op een koffer en we hadden direct oogcontact. Je ging vervolgens een stukje verderop zitten maar in mijn zicht, waardoor we elkaar een aantal keren goed aankeken. Toen je uitstapte bij Gouda keken we elkaar weer diep aan en vervolgens lachte je naar me. Het bracht iets los bij me, vandaar deze oproep. Wie o wie ben jij?"