Rianda

11 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Hij zat bij de rolstoel zit, ik op de klapstoeltjes. Hij heeft geblondeerd haar, gele trui, jbl koptelefoon en zijn jas hing aan het haakje, waar hij af en toe tegenaan lag. Je lachte zo lief naar me en keek telkens naar mij, waardoor ik wel moest glimlachen"

Milan

16 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover me in de trein van Arnhem naar Winterswijk om 17:02. Een meisje met blonde haren in twee knotjes, je glimlachte lief naar me elke keer als we oogcontact maakten gisteren in de trein. Je zwaaide glimlachend naar me toen ik de trein uit liep in Zevenaar. Ik draaide me om toen de trein langs me heen reed en we keken elkaar nog even aan. En toen was je weg, richting Winterswijk, ik vroeg me af waar je uit zou stappen. Je was in de trein bezig met je agenda & je laptop waarop een sticker zat van Wr!teNow terwijl je me af en toe eens in de ogen keek direct of indirect via het raam. Je had een tas langs je staan en een sjaal om. Wat baalde ik dat ik je verder niet aangesproken had! Ik ben zo benieuwd naar wie je bent!"

L

28 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Varsseveld verloren we elkaar uit het oog.
"Je zette jouw zwarte koffer tussen 2 bankjes in en kwam tegenover mij zitten. Ongemakkelijk zag ik jou werken aan een e-mail op de laptop. Jouw koffer rolde tijdens de treinreis van zijn plek en mijn aandacht voor de filmpjes waar ik naar keek, was volledig verdwenen. Ik probeerde oogcontact te maken, maar keek verlegen weg. Ik herinner nog jouw blonde haar en een schoonheidsvlek boven je lippen. Voordat jij uitstapte in varsseveld, maakte jij nog contact en zei gedag. Spijtig dat ik toen mijn kans niet zag."

Lin

28 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Varsseveld verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station van arnhem om 7 uur zag ik jouw lopen.Je zette jouw zwarte koffer tussen 2 bankjes in en kwam tegenover mij zitten. Ongemakkelijk zag ik jou werken aan een e-mail op de laptop. Jouw koffer rolde tijdens de treinreis van zijn plek en mijn aandacht voor de filmpjes waar ik naar keek, was volledig verdwenen. Ik probeerde oogcontact te maken, maar keek verlegen weg. Ik herinner nog jouw blonde haar en een schoonheidsvlek boven je lippen. Voordat jij uitstapte in varsseveld, maakte jij nog contact en zei gedag. Spijtig dat ik toen mijn kans niet zag."

Anoniem

15 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam met m'n twee tassen schuin tegenover je zitten in Arnhem. Daarna hadden we het geluk dat een stel dronken, middelbare huisvrouwen bij ons kwamen zitten. Eentje kon haar flesje drinken daadwerkelijk niet meer recht houden en knoeide het over broek heen. Jij was blond en lang en had, net als ik, twee volgepakte tassen bij je. Beiden negeerden we de vrouwen enigszins, terwijl we lachend in ons eigen notebookje aan het schrijven waren. Toen jij uitstapte in Doetinchem, lachtte je nog naar me en zei je doei. En meer dan dat kreeg ik er, met mijn asociale oordopjes-in-mijn-oren-gedrag ook niet uit. Ik droeg een knalrode trui met daarover een donkergroene jas."

T

21 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zie je nog zo zitten, met die prachtige blauwe ogen, Half lange blonde haren tot aan je schouders... je droeg een wit shirt met een kleurrijk kort broekje. Ik; kort blond haar, wit shirt met een zwart/grijze jas. je kwam tegenover me zitten met je rol koffer in de trein van Arnhem richting Winterswijk rond klokslag 13;30, ik keek je even lachend aan en maakten daarna nog wat oogcontact tot je uitstapte in Doetinchem de Huet, ik heb spijt dat ik niets tegen je heb gezegd... Misschien dat deze website wonderen kan verrichten, of dat ik je ooit nog eens tegen kom..."

Angela

20 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op Utrecht centraal, je was er met een andere man, ik met een andere (oudere) vrouw. We hadden meteen al oogcontact. We gingen met de trein van 20.54 uur richting Arnhem. Ik zat schuin tegenover je en kon mn ogen niet goed van je afhouden. Jij ook niet van mij. Tot mijn verbazing stapten we uit in Arnhem en Namen dezelfde trein naar Winterswijk. In deze trein konden we elkaar niet zien zitten, maar bij het uitstappen (jij bij de huet in Doetinchem ) zochten jouw ogen mij op. We zwaaiden naar elkaar. Ook toen je buiten was hadden we oogcontact. Ik zou graag met je in contact komen en hoop je via deze weg te vinden, je hebt iets in me losgemaakt."

Anton

21 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 21 mei, de trein van 13:31 uit Arnhem, jij dame met donkerblond haar, o.a. zwarte broek en zwarte handtas, stapte uit in Doetinchem om 14:06. Je zat eerder al op het station van Arnhem naast me op het bankje en we zaten schuin tegenover elkaar in de trein. Je maakte me sprakeloos, maar toch blijft de vraag of dit een toevallige ontmoeting was of dat we misschien toch eens kennis met elkaar zouden moeten maken in mijn hoofd spoken. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Ik was degene met het rode shirt met Citroën er op. p.s. Laat je niet afschrikken door de woonplaats die bij mijn naam vermeld staat.Hopelijk lees je dit en neem je de moeite om te reageren."

Anne

16 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Winterswijk. Op station Lichtenvoorde-Groenlo verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is die jongen die de trein naar Lichtenvoorde-Groenlo rond 17:00 nam? Je had een trui of vest aan met horizontale streepjes, je had een effen bruinige tas en je had donker, kort haar. Je nam de bus naar de Viersprong in Eibergen. Wie ben je?"

Eva

12 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Duiven verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie donkere krullen, warme blik.....Heerlijke patat aan het eten! Smakelijk zei ik, toen ik je voorbij liep. Ik liep naar perron 7, wachtend op de trein..had de aansluiting gemist namelijk. Toevallig nam jij ook dezelfde trein...je bleef in de buurt, maar je kwam niet naast me zitten....jammer...misschien was je toch wel een beetje verlegen.. vond het eigenlijk erg schattig..wie weet denk jij ook terug met hetzelfde gevoel en ga je ook op zoek deze flirt oproep..want dat deden we zeken..flirten...leuk!!"

Syntus

12 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte vanmiddag uit in Zevenaar en ik kon mijn blik in de trein niet van je af houden..Met je blonde haren en zwarte jas :-)X"