TSL

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Winterswijk naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Onze blikken kruiste elkaar op spoor 9 rond 11:25. Een mooie dame (jij) stapte uit de trein die kwam vanuit de richting van Doetinchem. Jouw mooie ogen en lieve lach zal ik niet vergeten. Onze blikken kruisten elkaar nogmaals vlak voordat jij met de trap naar beneden liep. Wie weet kunnen wij elkaar weer zien."

De reiziger

20 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Winterswijk naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Hi leuk gezin met de flower powers truien aan. Lijkt mij leuk jullie nog een keer te zien en een koppie koffie te drinken. Ik ben ook benieuwd hoe jullie het gehad hebben bij de toppers. Ik hoop dat jullie mijn berichtje hier lezen en terug reageren ook natuurlijk... Lieve groeten jullie weten nu wel wie?"

Sandra

20 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Duiven verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat maar heel even tegenover je. Je had een spel in je handen en een klein meisje links van je vroeg wat voor een spel het was. Jij praatte even met haar grootouders. Ik had graag met je gepraat, maar ik moest er al uit in Duiven. Het lijkt me leuk om met je in contact te komen :-) xxx"

Yoram

17 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk.
"Jij stapte in op Arnhem Velperpoort, ik zat al in de trein. Je ging schuin tegenover mij zitten. Je had blonde haren, een bruine jas, een zwarte tas en Nike schoenen met een klein vleugje oranje. Ik zat daar, stiekem naar je te kijken, nadat jij meteen oogcontact had gemaakt toen je ging zitten. Ik durfde niet lang te kijken, omdat ik bang was dat je het raar zou vinden. Je nieste twee keer en ik zei gezondheid, maar door de airpods die je in had heb je mij niet kunnen horen. Ik had een Feyenoord vest aan en ook oortjes in. Ik had een zwart mondkapje op en had een grijze tas naast mij staan. Toen ik uitstapte op station Duiven, liep ik langs de ramen waar wij zaten, daar keek ik achterom en zag ik jou ook naar mij kijken. Herken je jezelf hierin? Reageer alsjeblieft!"

Lisa

20 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Dat we het gezellig hadden is 1 ding wat zeker is! We hadden de laatste trein van Arnhem centraal naar Winterswijk. We hebben veel gepraat en vooral jij ook samen met mijn collega’s (vrienden). Je broertje woont in Doetinchem, daar waar ik uitstapte. Vergeten te vragen hoe je heet en Social media om in contact te komen.. je voetbalt in Winterswijk, je hebt je eigen bedrijfje, je kwam uit Nijmegen die avond en woont op jezelf in Winterswijk. Je bent rond de 26 jaar wat ik me herinner en ik zou je graag weer eens spreken"

Romy

21 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Winterswijk naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een knappe jonge stapte uit op Arnhem centraal en we bleven naar elkaar kijken.Ik durfde niet op je af te stappen, wat heb ik spijt. Je hebt donker haar en had een blauw trainings pak aan (ik weet niet zeker😬), ik had een spijker jasje met zebra print aan.Het is een hele kleine kans, maar ik hoop dat ik wat van je hoor."

Rianda

11 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Hij zat bij de rolstoel zit, ik op de klapstoeltjes. Hij heeft geblondeerd haar, gele trui, jbl koptelefoon en zijn jas hing aan het haakje, waar hij af en toe tegenaan lag. Je lachte zo lief naar me en keek telkens naar mij, waardoor ik wel moest glimlachen"

Milan

16 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover me in de trein van Arnhem naar Winterswijk om 17:02. Een meisje met blonde haren in twee knotjes, je glimlachte lief naar me elke keer als we oogcontact maakten gisteren in de trein. Je zwaaide glimlachend naar me toen ik de trein uit liep in Zevenaar. Ik draaide me om toen de trein langs me heen reed en we keken elkaar nog even aan. En toen was je weg, richting Winterswijk, ik vroeg me af waar je uit zou stappen. Je was in de trein bezig met je agenda & je laptop waarop een sticker zat van Wr!teNow terwijl je me af en toe eens in de ogen keek direct of indirect via het raam. Je had een tas langs je staan en een sjaal om. Wat baalde ik dat ik je verder niet aangesproken had! Ik ben zo benieuwd naar wie je bent!"

L

28 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Varsseveld verloren we elkaar uit het oog.
"Je zette jouw zwarte koffer tussen 2 bankjes in en kwam tegenover mij zitten. Ongemakkelijk zag ik jou werken aan een e-mail op de laptop. Jouw koffer rolde tijdens de treinreis van zijn plek en mijn aandacht voor de filmpjes waar ik naar keek, was volledig verdwenen. Ik probeerde oogcontact te maken, maar keek verlegen weg. Ik herinner nog jouw blonde haar en een schoonheidsvlek boven je lippen. Voordat jij uitstapte in varsseveld, maakte jij nog contact en zei gedag. Spijtig dat ik toen mijn kans niet zag."

Lin

28 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Varsseveld verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station van arnhem om 7 uur zag ik jouw lopen.Je zette jouw zwarte koffer tussen 2 bankjes in en kwam tegenover mij zitten. Ongemakkelijk zag ik jou werken aan een e-mail op de laptop. Jouw koffer rolde tijdens de treinreis van zijn plek en mijn aandacht voor de filmpjes waar ik naar keek, was volledig verdwenen. Ik probeerde oogcontact te maken, maar keek verlegen weg. Ik herinner nog jouw blonde haar en een schoonheidsvlek boven je lippen. Voordat jij uitstapte in varsseveld, maakte jij nog contact en zei gedag. Spijtig dat ik toen mijn kans niet zag."

Anoniem

15 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam met m'n twee tassen schuin tegenover je zitten in Arnhem. Daarna hadden we het geluk dat een stel dronken, middelbare huisvrouwen bij ons kwamen zitten. Eentje kon haar flesje drinken daadwerkelijk niet meer recht houden en knoeide het over broek heen. Jij was blond en lang en had, net als ik, twee volgepakte tassen bij je. Beiden negeerden we de vrouwen enigszins, terwijl we lachend in ons eigen notebookje aan het schrijven waren. Toen jij uitstapte in Doetinchem, lachtte je nog naar me en zei je doei. En meer dan dat kreeg ik er, met mijn asociale oordopjes-in-mijn-oren-gedrag ook niet uit. Ik droeg een knalrode trui met daarover een donkergroene jas."

T

21 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zie je nog zo zitten, met die prachtige blauwe ogen, Half lange blonde haren tot aan je schouders... je droeg een wit shirt met een kleurrijk kort broekje. Ik; kort blond haar, wit shirt met een zwart/grijze jas. je kwam tegenover me zitten met je rol koffer in de trein van Arnhem richting Winterswijk rond klokslag 13;30, ik keek je even lachend aan en maakten daarna nog wat oogcontact tot je uitstapte in Doetinchem de Huet, ik heb spijt dat ik niets tegen je heb gezegd... Misschien dat deze website wonderen kan verrichten, of dat ik je ooit nog eens tegen kom..."

Angela

20 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem De Huet verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op Utrecht centraal, je was er met een andere man, ik met een andere (oudere) vrouw. We hadden meteen al oogcontact. We gingen met de trein van 20.54 uur richting Arnhem. Ik zat schuin tegenover je en kon mn ogen niet goed van je afhouden. Jij ook niet van mij. Tot mijn verbazing stapten we uit in Arnhem en Namen dezelfde trein naar Winterswijk. In deze trein konden we elkaar niet zien zitten, maar bij het uitstappen (jij bij de huet in Doetinchem ) zochten jouw ogen mij op. We zwaaiden naar elkaar. Ook toen je buiten was hadden we oogcontact. Ik zou graag met je in contact komen en hoop je via deze weg te vinden, je hebt iets in me losgemaakt."

Anton

21 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Doetinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 21 mei, de trein van 13:31 uit Arnhem, jij dame met donkerblond haar, o.a. zwarte broek en zwarte handtas, stapte uit in Doetinchem om 14:06. Je zat eerder al op het station van Arnhem naast me op het bankje en we zaten schuin tegenover elkaar in de trein. Je maakte me sprakeloos, maar toch blijft de vraag of dit een toevallige ontmoeting was of dat we misschien toch eens kennis met elkaar zouden moeten maken in mijn hoofd spoken. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Ik was degene met het rode shirt met Citroën er op. p.s. Laat je niet afschrikken door de woonplaats die bij mijn naam vermeld staat.Hopelijk lees je dit en neem je de moeite om te reageren."

Anne

16 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Winterswijk. Op station Lichtenvoorde-Groenlo verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is die jongen die de trein naar Lichtenvoorde-Groenlo rond 17:00 nam? Je had een trui of vest aan met horizontale streepjes, je had een effen bruinige tas en je had donker, kort haar. Je nam de bus naar de Viersprong in Eibergen. Wie ben je?"