Je flirt uit het oog verloren op Station Winschoten? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

S

22 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Winschoten. Op station Groningen Europapark verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie jongen met felblauwe jas en blond haar Jij kwam naast mij zitten achteraan in de coupé, trein van 14.53 .Vanaf Groningen naar Winschoten. Ik luisterde muziek en liet expres mijn naam nog zien van mijn Spotify list en ging nog naar mijn Instagram, in de hoop dat je mee zou kijken op mijn mobiel en mij een berichtje ging sturen. Dit heb je niet gedaan, helaas. We keken elkaar een paar keer aan en lachten. De trein maakte nog een harde bocht en wiebelde erg, ik hield me vast aan de stoel voor me haha. Hier lachten we beide om. Ik had bijna alle moed bij elkaar geraapt om je aan te spreken maar toen stapte je uit bij Groningen Europapark, ook nog zonder iets te zeggen, helaas. Ik hoop dat je je zelf hierin herkend en dit stiekem leest!!"

Mo

16 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Winschoten. Op station Martenshoek verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam net optijd in de trein van 13:22 richting station Winschoten Ik had al een mindere dag maar toen ik jou zag werd mijn dag een stuk beter want ik zag jou gelijk zitten. Je had van die groene glimmende ogen en bruine stijle haar, een strakke broek waar jou kont uitstak en mooie leren jas waar je borsten mooi rond waren. We keken elkaar de hele tijd aan en ik zag dat er een soort van connectie was net als Romeo en Julia. Maar toen ik je net wou spreken stapte je uit. Ik hoop dat ik je de vorige keer mag spreken. Met liefdevolle groet, Mo"