Je flirt uit het oog verloren op Station Wijhe? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Merel

28 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Wijhe verloren we elkaar uit het oog.
""Jij zat in een vierzit, ik kwam aanlopen in de coupe en ik zag je gelijk zitten. Ik keek je aan en jij mij. Je had hele mooie tattoos en een muts op. Buitenom had je een hele mooie stijl qua kleren. Ik ging een paar zitjes achter je zitten in de zelfde coupe in een 2zit. We hadden daar geen oogcontact maar toen ik in Wijhe uitstapte zag ik je nog zitten in de coupe, je keek me aan en ik moest glimlachen.""

Schuilnaam

7 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Deventer. Op station Wijhe verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke blonde meid. We kwamen elkaar op het perron in Zwolle zaterdagavond al tegen, rond kwart voor 10, en zeiden toen vriendelijk hoi tegen elkaar. Moesten het laatste treinstel verlaten omdat dat in Zwolle bleef staan. Je had oordoppen in en in de stiltecoupé gingen we vlakbij elkaar zitten. Nu en dan was er oogcontact en in Wijhe stapte je uit en groetten wij elkaar weer. Je ziet er goed uit (had een staart). Ik had een zwart vestje aan, zwarte schoenen, heb donker haar en pakte in de trein mijn laptop erbij (werk). Misschien lees je dit en kunnen we op een of andere manier met elkaar in contact komen."

Harry

6 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Deventer. Op station Wijhe verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo Mysterieuze vrouw Omdat ik niet op de hoogte was van het bestaan deze site heb ik de vroegst mogelijke datum opgegeven. Maar het gaat feitelijk om de trein van Zwolle naar Deventer op 24 februari 2015, vertrektijd 09.19 uur. Ik zoek een vrouw van 55-60 jaar, van een gemiddelde lengte, met spierwit haar en een opvallende zwarte lok op haar achterhoofd. Ze had een voor zover ik mij herinner een lichtgroene das om en droeg een lichtbruine broek. Zelf ben ik 1.92 meter, blond, een fors postuur en ik droeg een zwarte jas. Tijdens het instappen beleefde ik een heel bijzonder moment. Toen ik de trap op liep zag ik een vrouw, zij stond net voor de deur in het midden van de coupé. Zij ontdeed zich tergend langzaam van haar das. Er ging een merkwaardig gevoel door me heen. Ik dacht wat overkomt mij nu, het lijkt wel liefde op de eerste rug. Normaal ga ik zitten op de eerste vrije bank, maar nu liep ik bijna automatisch door. Ik hoopte haar gezicht te kunnen zien, maar ze bleef maar met de rug naar me toe staan. Het leek wel alsof ze haar gezicht niet wilde laten zien. Toen ik vlak achter haar stond ging ze toch nog zitten. Ik dacht als ik door de tussendeur ga kan ik in ieder geval haar gezicht nog zien. En inderdaad, ik ving een glimp van haar op. Ik groette haar en zij groette mij terug, met een levensechte flirt............. Ik was al bijna door de deur en kon met goed fatsoen niet meer terug. Dan maar straks in Deventer ruimschoots voor aankomst nog even bij haar langs. Kon ik meteen zie hoe ze zou reageren als ze me toch weer zag verschijnen. Maar.........., compleet verbijsterd keek ik naar een lege plek. Zij moet dus in Wijhe of Olst zijn uitgestapt. Ik maak mijzelf een enorm groot verwijt. Dom, dom dom, waarom ben je niet eerder teruggegaan. Achteraf meende ik iemand uit een ver verleden te herkennen, die ik na veel moeite op heb kunnen sporen. Zij beweert echter het niet te zijn geweest. En eerlijk gezegd twijfelde ik, op het moment dat ik haar na zoveel jaar weer terugzag, direct of zij het wel is geweest. Daarom doe nu alsnog deze oproep aan die bijzondere en mysterieuze vrouw die op 24 februari zomaar verscheen en even stilletjes ook weer verdween. Ondanks het feit dat het inmiddels bijna acht maanden is geleden hoop Ik dat ze toch nog iets van zich zal laten horen."

Ilons

4 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Zwolle. Op station Wijhe verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi. Helaas zat je niet tegenover mij maar nog een bankstel verder. Je droeg een beetje een roze shirt en spijkerbroek. Je stapte uit in station wijhe.. je had donker haar en een leuke lach. Ik heb blond haar en blauwe ogen en verplaatste me bij Deventer naar een andere bank omdat ik even dacht dat ik er al uit moest. Any way je was erg cute en het lijkt me leuk een keer in het echt te spreken.."

Meg

22 december 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Wijhe verloren we elkaar uit het oog.
"ik was het die uitstapte, ene korte rit van een kwartier. omste beurt keken we elkaar aan. stiekem keekcik je vanuit het raam aan en zag ik dat je keek. je keek weg als ik keek. dus ik wist da tik bijna uit moest stappen.....keek je aan jij keek weg. ik liep stiekem weg, jij keek mij kant op maar zag me niet. ik stond zo dat je mij aan keek in mijn ogen, zoals voorspeld stond je namelijk op! jij blond kort haar en redelijk lang...hoop dat je net zoals mij zo slim bent een bericht te posten, op ene of andere manier blijf je in gedachten!"

Maverick

21 maart 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Wijhe verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie brunette je had grijze laarsjes met witte zolen en een leuke bruine jas! We zaten boven in de intercity en je zat naast me aan de andere kant van het gangpad! Achter ons waren ze een kaartspelletje aan het doen in het engels! Laat wat van je horen leuke meid!"