Je flirt uit het oog verloren op Station Wijchen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Heidy

10 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wijchen naar station Lage Zwaluwe. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vertrok om 10:32 uur vanaf station Wijchen samen met mijn ouders met de trein (6533?) naar Lage Zwaluwe. Rond 10:40 uur kwam jij (conducteur) controleren. Je zag dat ik vergeten was om in te checken en vertelde me dat ik er bij station Oss even uit mocht om in te checken, (waarop ik zei : "Niet stiekem wegrijden hè"!!") Dat deed ik. Toen de trein weer reed, kwam je voorbij gelopen. Mijn vader wees naar mij en je zei : "Ja , ik heb het gezien, ik heb haar zelfs zien rennen"... Sindsdien laat het mij niet los en ik zou graag met je in contact komen. Je bent lang, slank gebouwd, kaal, rossig baardje en je droeg een bril..... Help!!??"

Selina

30 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Wijchen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Den Bosch in de trein van 21:02 richting Nijmegen. Je liet me voorgaan bij het instappen en had een heel warme open uitstraling waar ik meteen van onder de indruk was. We hadden daarna een paar keer oogcontact en naar elkaar gelachen. Hahah, onder andere toen je iemand hielp (super aardig!) die niet zag waar het slot van de wc zat. Net voordat je uitstapte keken we nog even naar elkaar en zeiden we elkaar gedag. Om het helemaal personal adds stylo te maken: jij bent vrij lang (1.9m gok ik zo), donkerblond haar en droeg een grijze spijkerbroek en jas Ik had een lange grijze jas aan en heb heel lang donkerbruin haar met een pony."

Mark

26 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Wijchen. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik zag je staan bovenaan de trap, perron 1, wachtend op de sprinter richting Arnhem. Je probeerde een aantal keer iemand te bellen, maar volgens mij kreeg je niemand aan de lijn. We hadden een paar keer oogcontact en wat vond ik je een prachtige verschijning. Het mooiste wat ik ooit had gezien en graag zie ik je nog eens! Je hebt donker haar, donkere (legging) broek en het mooiste gezicht. We stapten in en helaas zaten we niet dicht bij elkaar. Op station Oss stapte je uit en zag ik je nog eens mijn richting op kijken, we hadden weer oogcontact. Ben jij die prachtige verschijning? Dan wil ik dolgraag met je in contact komen!"

Anoniem

8 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Wijchen. Op station Wijchen verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben elkaar gisteren ontmoet in de trein van Nijmegen naar Wijchen. Jij in je carnaval outfit en ik in mijn gewone kloffie.. Op station wijchen hebben we een leuk gesprek gehad maar toen gingen we ieder onze eigen kant op... Jammer vond ik. Jij ook?"

Pindetrein

16 maart 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Wijchen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat een studieboek te lezen, had een grijze tas met poppetjes erop, droeg een petje, zat een deel van de reis te sms'en. Ik was de jongen met een bril, een groene jas met zandkleurige broek. We lachten naar elkaar tot jij in Wijchen was uitgestapt. Ik zou je toch graag nog eens spreken;)"