Je flirt uit het oog verloren op Station Wierden? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

N

23 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Wierden. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"Wow leuke treinconductrice in Sprinter naar Wierden. Je loopt langs en ik verwacht een kaartcontrole, je kwam zo weer zei je. Of ik een vraag had.. euhm! Jij kort haar, bruine ogen. Met mijn kaartcontrole viel me je Buddha to Buddha sieraden op.. De man voor me had zijn fiets wel ingecheckt maar zichzelf niet, je maakte er geen probleem van. Om 10.31 stap ik uit, donkerblauwe zonnebril, dito spijkerjas en zwarte rugzak.. Ik kijk nog wel achterom... Keer een biertje doen?..."

Trein100

25 november 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Zwolle. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"Ze had een rode trui, blauwe jas, lichtblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen aan. Je had ook een koffer bij je en je maakte huiswerk uit een (veels te) dik boek. In Wierden moest ik uitstappen en ben ik dit schattige meisje uit het ook verloren."

David

29 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Wierden. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"Woensdag zag ik je in de stoptrein van 21:36 van Deventer naar Almelo. Jij zat op een balkonzitje en ik schuin tegenover je met de een deur tussen ons. We hadden een paar keer oogcontact. Zou je graag nog es zien maar dan zonder deur. Je heb blond haar tot op je schouders , witte blouse een zwarte broek en zwarte gympen. Ik en spijkerbroek met gaten en een grijs jasje . Je stapte in wierden uit. ik bleef zitten. Hopelijk tot gauw"

Anoniem

16 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Wierden. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, waarschijnlijk ga je dit niet lezen... Maar even proberen. Vandaag woensdag 16 december zat je bij mij in de trein je zat op de stoel van de 2e rij naar de deur. Ik op de eerste rij. Je had oordopjes in met een rood snoer en de dopjes waren zwart. Je had zo'n tapijt jas aan en je had blond haar in eerste instantie vast. We hadden een paar keer oog contact. We stapten tegelijk uit in Wierden en jij stapte over naar Rijssen. Herken je jezelf of weet je (misschien) wie dit is. Reageer."

Bennie

8 maart 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Nijverdal. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"je moest naar wierden en kwam bij me zitten voor de gezelligheid. we hebben leuk gekletst, je studeert boekhouden en had een afspraak met een vriendin. je bent 25 woont in Twekkelerveld bij AH en werkt ook nog bij Willemsen. je stapte in wierden uit, ik ook maar was te bleu om je uit te nodigen voor een bakje koffie op de oude markt. Ik was in het zwart, jij had een beige jas met spijkerbroek en het was half 11 id ochtend. ik ga elke dag ong. 10.15 hopelijk zie ik je weer"

Twentefans

27 maart 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede Kennispark naar station Wierden. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de voetbaltrein van 23.04 na de wedstrijd FC Twente - Sparta. Vanuit Enschede Drienerlo vertrok de trein en het was aardig druk. Wij 2tjes zaten in een coupé samen met jullie en in Hengelo stapten er al veel supporters uit. Toen het treindeel dus al aardig leeg was, vroeg één van jullie welk station er na Almelo kwam. Wij waren met jullie aan het meeluisteren en antwoordden: Wierden! Bij het station in Almelo stonden jullie op en jullie draaiden je om richting ons. We dachten meteen: zozo, wat een leuke jongens! Bij het verlaten van de trein zeiden jullie: 'Dag dames'. We konden onze ogen niet meer van jullie afhouden. Toen jullie buiten stonden, hadden we eerst oogcontact. De jongen met de langere haren zwaaide en wij zwaaiden terug. Later zwaaiden jullie nog een keer en bleven maar naar ons kijken. Ook toen de trein wegreed uit Almelo hielden we oogcontact. We hebben hyves al afgezocht, maar komen natuurlijk niet ver, want we weten niet eens zeker of jullie wel in Almelo wonen en al helemaal jullie namen niet. Het enige wat we weten is dat één van jullie blond haar heeft met een soort pony (korte haren, gemillimeterd(?)) en je had een roze rugzakje om en de andere van jullie had donkerblond/bruin langer haar met een pony zegmaar, jij was iets langer dan jouw vriend. Hopelijk lezen jullie dit en hebben jullie hetzelfde gevoel als wij bij jullie hebben. Laat dan alsjeblieft wat van jullie horen! xx van de 2 meisjes die ook naar Twente gingen!"

Evert

29 juli 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wierden naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ging op dinsdag 28 Juli met sneltrein naar Den Haag Centraal.Rond 12.00 uur, vrouw uit Almelo roept mij !Ik ken wel op haar en Vrouw uit Almelo kent natuurlijk ook op mij !Inderdaad, heel verassing !Wat Jammer, ik weet het niet meer over je naam.We verloren elkaar uit het oog in Ik wil misschien contact of praten met jou.Ik probeer een paar keer naar Den Haag Centraal of Almelo Centraal of Station Deventer.Via Hyves :http://www.hyves.nl/?&pageid=3JO1URWJKPWKG4CSCMet groet met Evert Olthuis"