Iemandje

11 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wezep naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Volgens mij was je met je moeder en je broertje en nog iemand en 2 fietsen ,je had zwarte kleren aan en je betoverde mij"

Disneyfan

2 april 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wezep naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo dan, Treinstoring en toch een heel goed gesprek over tinder en over de opleiding tandheelkunde. Misschien spreken we elkaar nog. Ik hoop het wel!"

Wouter de jong

21 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein naar station Amersfoort Centraal. Op station Wezep verloren we elkaar uit het oog.
"Jij herkende mij van een vorige reis Utrecht naar Kijkduin. Jij sprak me aan en herkende me, ik vond jou een leuke kerel maar een vriend van je stapte bij je inde coupe en jullie gingen wandelen van Wezep naar t Harde. Jij vroeg hoe oud ik was. Je woont in de buurt van de Schouwburg. Zou je wel weer willen zien Je draagt een leuke muts.................. Groet van Wouter"

Anoniem

8 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ermelo naar station Zwolle. Op station Wezep verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein in Ermelo, ik vroeg of ik tegenover je mocht zitten. Jij had oortjes in en keek een film. Een powerbank met een houten print had je achter de telefoon. Je had een doorzichtig hoesje met ik geloof een papiertje er in waar wat met pen op geschreven was. Je ging naar een vriend om te slapen en die plaats begint geloof ik met een H dat je zei. Ik was een boek aan het lezen met een rode omslag waarop stond: Wat sex met je doet. We hadden een beetje ongemakkelijk gesprek, maar het was wel erg gezellig. Jij zei dat je 15 was en vroeg hoe oud ik was. Ik reageerde dat ik 19 jaar ben. Graag zou ik weer contact met je willen zoeken en gezellig verder kletsen."