Pieter

25 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Amsterdam Centraal.
"We bleven elkaar maar tegenkomen toen we allebei ‘s avonds terug fietsten vanaf centraal. Zo enorm veel toeval en je zag er leuk uit bij de fietsenstalling, maar was net een té rare situatie om je s’ nachts zomaar aan te spreken. Dus vandaar maar hier…"

Anoniem

14 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was aan het praten met een jongen en een wat oudere man die ik op het station voor het eerst had ontmoet. Terwijl ik aan het woord ben zie ik vanuit mn ooghoek jou naar me kijken. Mooie sprankelende ogen die naar me blijven kijken terwijl ik mn verhaal afmaak. Was wat ik zei dan zo interessant? Maar gedurende de rit vangen we elkaars blik voortdurend en een keer wel zo lang dat ik uiteindelijk wegkijk uit verlegenheid. Je was met een vriendin en de druk van de uiteindelijk 3 mensen om me heen weerhield me ervan je aan te spreken. Hopelijk bereikt dit je en zien we elkaar nog eens"

Ruud

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik net genoeg moed had verzameld om op je af te stappen, stapte je uit... Ik zat op het eerste bankje vanaf jou gezien, links."

X

17 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14.41 nam ik de trein op Amsterdam Centraal richting Amersfoort Vathorst. Ik zag een jongen zitten met Jordan 1 aan (volgensmij de kleur Mocka), hij had een donker groene jas aan (volgensmij een bomberjas zoiets). Hij zat bij de hoge 4-stoelzit en ik zat op de lage 4-stoelzit. Op een gegeven moment hadden we telkens oogcontact. Hij was zooo mooi maar ik he uiteindelijk niet om zijn naam gevraagd (spijt!!). Zelf ben ik uitgestapt op weesp om overtestappen. Toen ik de deur uit liep deed ik mijn mondkap omlaag en keek ik achterom naar hem en lachte we naar elkaar. Mijn overstap trein was letterlijk naast deze trein dus via de andere trein keken we elkaar ook steeds aan. En nu ben ik hem kwijt :(((("

Adel

5 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Weesp. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden vaak oogcontact.. snap niet hoe ik jou heb laten gaan. Ik was die jongen met een zwarte pet op, zegt al genoeg denk ik.. 😊 je had op je telefoon een sticker met het merk : zadig & voltaire.. dacht stiekem dat je naam er iets mee te maken had 😊. Ik stapte uit bij weesp, en jij ging door met de trein. Hoop dat je dit bericht leest !"

Adel

5 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden vaak oogcontact.. snap niet hoe ik jou heb laten gaan. Ik was die jongen met een zwarte pet op, zegt al genoeg denk ik.. 😊 je had op je telefoon een sticker met het merk : zadig & voltaire.. dacht stiekem dat je naam er iets mee te maken had 😊. Ik stapte uit bij weesp, en jij ging door met de trein. Hoop dat je dit bericht leest !"

Anoniem

7 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Science Park naar station Almere Centrum. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Op weg van Amsterdam Science park naar Almere centrum. Ik zat tegenover een jongen die de volledige ruimte van de 4zits in nam "oeps sorry, ik zit echt asociaal breed". Ja, zei ik sarcastisch. En dan zit je ook nog eens te eten, kan echt niet. "gekker kan het niet worden, zei je". Nee, ik vind dit al gek, zei ik. Even later staarde we wat om ons heen en ik was te schijterig om het gesprek verder te voeren. Jij ook, of wellicht bezet getrouwd homoseksueel of simpelweg niet geïnteresseerd. Geen idee. Wat me opviel was je trui. Het was zo een warme fluffy trui, ik was enigzins jaloers. In weesp stapte je uit. "doeg, zei je". Ik zei dat je de rest van de dag niet meer gek moest doen. "jij ook niet hé, zei je". Nee, was mijn antwoord. Weg was je. Jammer dat ons gesprek niet langer duurde."

Paul

29 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn naar station Haarlem. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ontmoette jou, leuke lange blonde vrouw, op het station van Baarn samen met je vriendin met haar lieve pronkrug hond die jou uitzwaaide. Jij ging spontaan naast me zitten in de trein. We hadden gelijk een leuk gesprek over oude katten en over jouw leven in Lombok. Jij was op weg naar je huis in Haarlem en ik moest uitstappen in Weesp wat jij jammer vond. Achteraf had ik spijt je niet mijn kaartje te hebben gegeven. En nu probeer ik het op deze manier contact met je te krijgen. Ik ben zeer benieuwd of dat lukt."

Jan

17 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Weesp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de eerste klasse in op Amsterdam-muiderpoort en we hadden meteen en leuk gesprek. Ik baalde dat ik er in Weesp uit moest. Ik vond je namelijk meteen heel leuk en dat overkomt mij niet zo vaak. Ik had het erover om over 3 jaar in Spanje te gaan wonen. Ik zou graag met jou in contact komen om het gezellige gesprek voort te zetten."

Ems

13 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weesp.
"We zagen elkaar op station Naarden-Bussum waar we allebei moesten overstappen naar Weesp. We hadden even contact. In Weesp spraken we even met elkaar. Jij was met vrienden in Utrecht geweest en ik naar een try out van Claudia de Brey. Beneden zei je dat je mij leuk vond.... je ging naar de uitgang met de parkeerplaats naar je auto, ik ging lopend naar de andere uitgang en dan lopend naar huis. Ik zou graag in contact komen."

Angelo

6 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Weesp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beide in de bijzonder volle trein en moesten uitstappen, terwijl ik bezig was met kijken of het mn oma goed lukte op te staan bleef jii bijzonder lief wachten(wat ik eerst niet doorhad), toen ik omkeek zag ik dat jij(meid met blonde haren, een groene trui, een skateboard en een warme lach) ontzettend lief zat te wachten tot ik op zou staan, ik knikte toen dat je door kon lopen aangezien mn oma langzaam opstond en jij liep door met een leuk lachje, toen ik(jong, lang rood haar en altijd lachend)het overvolle perron op Weesp waar 300 man zich naar beneden haastte richting de ns bus op kwam zag ik jou nog even omkijken en erg charmant lachen. Aan die charmante lach bleef ik tijdens het naar huis lopen nog even denken."

Datisnoggeheim

29 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Bussum Zuid.
"Jij, man, kort haar en staartje bovenop, felblauwe sneakers en luisterend naar muziek, ik lang bruin haar, mouwloos bloesje en rok, ook muziek luisterend:) Op station Weesp hadden we veelvuldig oogcontact:) Bij het instappen eindelijk elkaar aangekeken. Ik stapte uit in Bussum Zuid maar durfde niet langs te lopen; ik zag jou wel kijken. Het zou leuk zijn om op deze manier in contact met je te komen. Fingers crossed!"

Ewoud b

11 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Weesp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, we hadden vanaf Amsterdam Zuid een leuk gesprek, over adoptie, en kinderen, en de toekomst! Zou het leuk vinden om nog eens verder te praten! Jij ging naar Bussum Zuid, ik naar Utrecht. Laat wat weten?"

N

26 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Hoofddorp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Om 10.48 stapte jij en ik vandaag op station Almere de sprinter in richting Hoofddorp. We zeiden allebei niks, maar het voelde alsof één van ons dat toch had moeten doen. Maar verder dan een paar (ongemakkelijke) glimlachjes kwamen we niet. Toen ik in Weesp de trein weer uit moest hebben we elkaar wel nog gedag gezegd. Aan de overkant van het perron stapte ik vervolgens een overvolle sprinter in richting Amsterdam Centraal. Door de treinraampjes heen moesten we hier allebei een beetje om lachen. En toen reed de trein weg.. Vind jij, net als ik, ook dat je iets had moeten zeggen in de trein? Laat het me weten!"

Paul

10 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: leuke vrouw van omstreeks 28 jaar (?) Je kwam uit Haarlem. Ik: man middelbare leeftijd met bruine, leren hoed en bril. We raakten aan de praat over de barre winter van 1979. Ik vertelde dat mijn ouders toen in Friesland woonden en waren ingesneeuwd. Jij vertelde over schaatsen op de Ankeveense plassen. Samen stapten we uit in Hilversum. Tot mij verbazing gaf je me een wonderdadige medaille met een beschrijving van dit bijzondere sieraad. Ik was te beduusd om je te vragen waarom. Graag zou ik je nog eens willen ontmoeten."