Je flirt uit het oog verloren op Station Weert? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Anoniem

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Heeze verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat alleen in een 4-zits. Jij zat in de 4 zits aan de overkant (ernaast) met een koppel tegenover je, waarmee je praatte. (Jullie kenden elkaar) We hadden n paar keer goed oogcontact. In Heeze meldde je hardop dat je mee zou lopen met de andere 2 en uiteindelijk werd je bij het incheckpoortje aangesproken door 2 kerels waarvan je er 1 een hand gaf. Ze leken onbekend? Het oogcontact voelde goed en we bleven dit aanhouden, ook toen de trein vertrok...Wie weet herkent deze blonde dame met (licht gekruld) lang haar zich. Koppel kan worden gekenmerkt door de dame met grote bril, die ze graag wilde behouden? Maar had oogpijn en moest naar de huisarts daarvoor."

Mischa

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Eindhoven Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, vrouw, getint, witte jas, grijze trui en broek en ontzettend knap. Ik, man, zwarte jas en spijkerbroek. Je stapte in op station Roermond omstreeks 13.15 uur. Ik zat in een eenpersoons stoel. Jij ging in een stoel aan de overkant zitten. Ik keek jou aan en jij keek mij aan een glimlachte. Ik dacht woow wat een knappe vrouw.Helaas stapte je in Weert uit waarna we nog snel even oog contact hadden. Ik was te verlegen om verder nog wat te vragen. Maar wat zou ik graag met jou in contact willen komen."

Teun

11 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, een jongen van gemiddelde lengte met een baardje, blauwe lange jas en zwarte rugzak, keek mij, een lange blonde jongen tot tweemaal toe aan in de trein. Eerst in de IC naar Eindhoven, daarna de IC naar Maastricht. Toen je in Weert uitstapte hadden we even oogcontact en heel even had ik de gedachte om ook uit te stappen. Heb dat niet gedaan, heb er wel spijt van haha. Had ook het idee je al ooit eerder in de trein gespot te hebben. Lijkt me leuk je een keer te spreken :)"

Anouk

23 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Eindhoven Centraal. Op station Maarheeze verloren we elkaar uit het oog.
"Dirk, wat een briljant verhaal blijft het. De wc deur indrukken en daar zat jij.... omdat je hem vergeten was (niet wist hoe) hem op slot te moeten doen. 1 nachtje bij je moeder in Maarheeze, woonachtig in Rotterdam. Jammer van de korte rit! ?"

jongen met bril

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat schuin tegenover je (in een 4tje) tussen Eindhoven en Weert. Naast mij (dus tegenover jou) zat een vrouwen te bellen in een vreemde taal. Je las een boek en luisterde naar muziek. Een aantal keer maakten we oogcontact. Je glimlachte. Je bent beeldschoon, ogen en lippen om bij weg te dromen, een gezonde blos op je wangen. Had ik maar het lef gehad om je aan te spreken! Ik had mijn kans moeten pakken toen de bellende vrouw wegging, maar helaas werd haar plaats al snel weer ingenomen (dit is geen excuus voor mijn lafheid...)"

Ruben

4 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar op Eindhoven centraal. Jij had rood kort haar en coole tattoos, waarvan een nog in de folie. Ik heb donker haar en een zwarte jas en zat voor je"

M

25 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Amsterdam Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beide eerste klas tussen Roermond en Weert, toen jij er helaas in weert al weer uit moest. Je had een mooie (blauwe) jurk aan, een bril en lekker kort haar. We hadden veel oogcontact, maar daar bleef het helaas bij, ik hoop dat ik je hier kan vinden!"

J.

21 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een jongen die schuin tegenover mij heeft gezeten in de trein van Weert naar Einhoven. Toen we uitstapten op Eindhoven en ik naar de bushalte liep werd ik door deze jongen aangesproken. Hij gaf me een compliment over mijn haar. Helaas moest hij alweer snel weg om zijn overstap te halen. Hij ging met de roltrap naar perron 5 of 6. Ik zou hem graag nog willen bedanken voor het leuke compliment! :)"

L

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein naar Maastricht (17:27) op Eindhoven centraal, maar jij zat vermoedelijk al eerder in deze trein. Ik zat op een stoel in een andere vierzit, en jij op een enkele stoel schuin tegenover me. Je had een hockeystick bij je, een zwarte sport/weekendtas en droeg yeezy’s (schrijf je dat zo?). Hoe dan ook, je zag er fantastisch uit (blonde haren, blauwe ogen en een mooi gezicht, ik gok tussen de 20 en 23 jaar oud). Ik was een boek aan het lezen, maar werd regelmatig afgeleid. We hadden dan ook meerdere keren oogcontact. Ik twijfelde om iets te zeggen aangezien we in de stiltecoupé zaten. Toen ik de moed bijna bij elkaar had geschraapt stapte je uit in Weert.. ik heb nog gezocht op hockeyteams in Weert maar heb helaas niks kunnen vinden ? dan maar op deze manier proberen!"

Jermain breuer

2 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Weert. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat al in de trein een boek te lezen ik kwam langs jou zitten ik had gerend om de trein te halen en hierop reageerde je dat je het merkte en hebben een leuk gesprek gehad je vertelde dat je 3dagen per week stage liep een opleiding volgde op een school in Eindhoven nadat je in Roermond op het station aankwam moest je nog een half uurtje met de scooter naar huis je had witte met zwarte all star schoenen aan een zwarte broek en een groene nike jas met achterop het nike loge in het wit (groot) je had blond haar Wie kan mijn vertellen wie dit was ?? Of herken jij jezelf hier in ?"

Larissa

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Alkmaar. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Om 16:47 stapte ik de trein in en liep naar boven, daar ging ik in de 4 zit tegenover jou zitten met al mijn spullen. Ik had een turquoise vest aan en pakte al snel een blikje drinken uit mij tas en een broodje. Direct vond ik je een knappe vent, donkere krulletjes met bruine ogen en net gekleed met blauwe stoffen jas en grijze sjaal. Je leren weekendtas viel ook best op. Denk dat je tussen de 25-30 jaar oud bent. Je had je koptelefoon op en op een gegeven moment werd je gebeld en kon ik je stem even horen. Helaas moest je vrij snel erna de trein uit. Toen je je koptelefoon op aan het bergen was, maakte ik een compliment over het hoesje. Je zei dat een maat zijne kwijt was, maar jij blij was dat je jouwe nog had. Je wenste mij een fijne reis en ik jou een fijne avond. Ik denk dat de kans klein is dat je hier kijkt, maar wilde het toch proberen. Misschien lijkt het jou ook leuk om te appen en wat te gaan drinken/eten."

Anoniem

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Enkhuizen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station weert om naar eindhoven te gaan, ik ging zitten en jij zat aan de andere kant bij de 4 stoelen. We hebben elkaar een paar keer aangekeken en je lachte naar mij toen je muts viel. We stapten allebij uit in eindhoven centraal alleen ik moest de trap omlaag en dan naar links terwijl jij naar rechts ging. Meteen daarna had ik spijt dat ik niet een gesprek had aangebroken. Het meisje met een zwarte muts en airpods in ik hoop dat je dit leest?"

L.

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weert. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagochtend 4 december. Om iets na half 11 stapte jij de trein in vanuit Utrecht. Je kwam tegenover mij in de vierzits zitten. Een lange man, met prachtige heldere lichtblauwe ogen, zeer lichtblond haar. Je had een houten horloge om, en enkele kleine armbandjes daarbij. Donkerbruine klassieke leren enkellaarzen, zeer licht blauwe jeans en een mooie bruine gemêleerde mid-lengte jas. Je hield de glazen coupe deur voor mij open bij ons eindstation: Weert. Ik bedankte je toen we waren uitgestapt. Zo kwamen we in een leuk (en nog best lang) gesprek over onder andere werk (Amsterdam), wonen en studie (Leiden). Ook over waarom we beide uitstapten in Weert. We waren op weg naar familie om Sinterklaas te vieren. Je had een licht over je heen waarvan ik later dacht.. Wauw. Dat ik dit mocht meemaken. Beste man met de heldere lichtblauwe ogen.. Wie ben je? Vele groetjes, de dame met de donkerbruine dikke jas, lichtbruine sjaal en muts."

Maaike

9 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Weert. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Jij bent een jongen met blond haar. Spijkerbroek, witte schoenen en een rugzak met gekleurde patronen. Ik vond je meteen mega leuk en zocht oogcontact. Dit lukt 4/5 keer. We stonden toen allebei nog te wachten op Strijp-S spoor 4 voor de sprinter naar Weert. Ik moest er in Eindhv uit en heb jou niet meer gezien. Dat vind ik super jammer ik zou je graag nog eens zien en spreken. Ik ben een blond meisje, lichtblauwe jas en een bril. Ik had ook een gele jumbo tas bij me."

Thijs

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je CoC op je telefoon spelen in een beige Naruto (toch?) hoodie. Toch die van mij maar even opgestart met geluid hard genoeg dat je het hoorde en even keek"