J.

21 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een jongen die schuin tegenover mij heeft gezeten in de trein van Weert naar Einhoven. Toen we uitstapten op Eindhoven en ik naar de bushalte liep werd ik door deze jongen aangesproken. Hij gaf me een compliment over mijn haar. Helaas moest hij alweer snel weg om zijn overstap te halen. Hij ging met de roltrap naar perron 5 of 6. Ik zou hem graag nog willen bedanken voor het leuke compliment! :)"

L

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein naar Maastricht (17:27) op Eindhoven centraal, maar jij zat vermoedelijk al eerder in deze trein. Ik zat op een stoel in een andere vierzit, en jij op een enkele stoel schuin tegenover me. Je had een hockeystick bij je, een zwarte sport/weekendtas en droeg yeezy’s (schrijf je dat zo?). Hoe dan ook, je zag er fantastisch uit (blonde haren, blauwe ogen en een mooi gezicht, ik gok tussen de 20 en 23 jaar oud). Ik was een boek aan het lezen, maar werd regelmatig afgeleid. We hadden dan ook meerdere keren oogcontact. Ik twijfelde om iets te zeggen aangezien we in de stiltecoupé zaten. Toen ik de moed bijna bij elkaar had geschraapt stapte je uit in Weert.. ik heb nog gezocht op hockeyteams in Weert maar heb helaas niks kunnen vinden 😉 dan maar op deze manier proberen!"

Jermain breuer

2 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Weert. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat al in de trein een boek te lezen ik kwam langs jou zitten ik had gerend om de trein te halen en hierop reageerde je dat je het merkte en hebben een leuk gesprek gehad je vertelde dat je 3dagen per week stage liep een opleiding volgde op een school in Eindhoven nadat je in Roermond op het station aankwam moest je nog een half uurtje met de scooter naar huis je had witte met zwarte all star schoenen aan een zwarte broek en een groene nike jas met achterop het nike loge in het wit (groot) je had blond haar Wie kan mijn vertellen wie dit was ?? Of herken jij jezelf hier in ?"

Larissa

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Alkmaar. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Om 16:47 stapte ik de trein in en liep naar boven, daar ging ik in de 4 zit tegenover jou zitten met al mijn spullen. Ik had een turquoise vest aan en pakte al snel een blikje drinken uit mij tas en een broodje. Direct vond ik je een knappe vent, donkere krulletjes met bruine ogen en net gekleed met blauwe stoffen jas en grijze sjaal. Je leren weekendtas viel ook best op. Denk dat je tussen de 25-30 jaar oud bent. Je had je koptelefoon op en op een gegeven moment werd je gebeld en kon ik je stem even horen. Helaas moest je vrij snel erna de trein uit. Toen je je koptelefoon op aan het bergen was, maakte ik een compliment over het hoesje. Je zei dat een maat zijne kwijt was, maar jij blij was dat je jouwe nog had. Je wenste mij een fijne reis en ik jou een fijne avond. Ik denk dat de kans klein is dat je hier kijkt, maar wilde het toch proberen. Misschien lijkt het jou ook leuk om te appen en wat te gaan drinken/eten."

Anoniem

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Enkhuizen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station weert om naar eindhoven te gaan, ik ging zitten en jij zat aan de andere kant bij de 4 stoelen. We hebben elkaar een paar keer aangekeken en je lachte naar mij toen je muts viel. We stapten allebij uit in eindhoven centraal alleen ik moest de trap omlaag en dan naar links terwijl jij naar rechts ging. Meteen daarna had ik spijt dat ik niet een gesprek had aangebroken. Het meisje met een zwarte muts en airpods in ik hoop dat je dit leest😁"

L.

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weert. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagochtend 4 december. Om iets na half 11 stapte jij de trein in vanuit Utrecht. Je kwam tegenover mij in de vierzits zitten. Een lange man, met prachtige heldere lichtblauwe ogen, zeer lichtblond haar. Je had een houten horloge om, en enkele kleine armbandjes daarbij. Donkerbruine klassieke leren enkellaarzen, zeer licht blauwe jeans en een mooie bruine gemêleerde mid-lengte jas. Je hield de glazen coupe deur voor mij open bij ons eindstation: Weert. Ik bedankte je toen we waren uitgestapt. Zo kwamen we in een leuk (en nog best lang) gesprek over onder andere werk (Amsterdam), wonen en studie (Leiden). Ook over waarom we beide uitstapten in Weert. We waren op weg naar familie om Sinterklaas te vieren. Je had een licht over je heen waarvan ik later dacht.. Wauw. Dat ik dit mocht meemaken. Beste man met de heldere lichtblauwe ogen.. Wie ben je? Vele groetjes, de dame met de donkerbruine dikke jas, lichtbruine sjaal en muts."

Maaike

9 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Weert. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Jij bent een jongen met blond haar. Spijkerbroek, witte schoenen en een rugzak met gekleurde patronen. Ik vond je meteen mega leuk en zocht oogcontact. Dit lukt 4/5 keer. We stonden toen allebei nog te wachten op Strijp-S spoor 4 voor de sprinter naar Weert. Ik moest er in Eindhv uit en heb jou niet meer gezien. Dat vind ik super jammer ik zou je graag nog eens zien en spreken. Ik ben een blond meisje, lichtblauwe jas en een bril. Ik had ook een gele jumbo tas bij me."

Thijs

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je CoC op je telefoon spelen in een beige Naruto (toch?) hoodie. Toch die van mij maar even opgestart met geluid hard genoeg dat je het hoorde en even keek"

Moniek

11 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Enkhuizen. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station kwam ik je al tegen, daarna per ongeluk ook weer in dezelfde coupé. Ik kreeg een telefoontje welke ik op nam in een tussen stukje om je niet te storen. Daarna liep ik weer rustig met m’n spullen terug naar die plek, twee stoelen voor jou. Volgens mij hebben we daarna stiekem oogcontact gehad en bij het uitstappen maakte je me verlegen achter m’n mondkapje! Ik treinde vervolgens verder en bedacht me dat ik je graag nog eens zou willen zien."

Yves

3 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Op dinsdagmorgen 3 november kwam ik, jongeman, om 9.36 in Den Boch de intercity binnen, die vanuit richting Utrecht richting zuiden ging. Ik, jongeman in groene wollen jas, met een rugzak, schoudertas en statief, en kwam zoekend naar een plek toevallig bij jou uit. Jij zat al in de trein, jongedame met dansende paardenstaart, bruin/ zwart haar, in t-shirt gecombineerd met stijvolle kleren. Vreemd genoeg wist je met jouw blik mijn ogen toch te vinden achter mijn veel te grote lichtblauwe mondkapje. Ik, ook met bruin haar, als een soort van alter ego van Guust Flatert en een franse chansonnier. Uiteindelijk vond ik mijn plek op het lounge-bankje beneden in de dubbeldekker. Onderweg liep je 2 keer vlak langs me, waar onze blikken elkaar net iets te lang kruisten en ik voelde daar een erg fijne kriebel bij. Net als dat dit gebeurde toen je helaas in Weert, om 10.15, de trein verliet, en me nog even vrolijk wist aan te kijken. Doordat ik gewoon even niet zo goed wist wat te doen vergat ik achter je aan te lopen en mijn naam of telefoonnummer aan je te geven. Gelukkig keek je nog wel, glimlachend, 2x door het raampje de trein in naar me. Ik zou graag weten wie je bent en een keer kennis maken met je. Gegroet. Yves"

Roger

5 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Sittard. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"You're my everything, bigg kiss."

Leon mans

31 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Het was donderdag 31 januari +/- 12:00uur toen ik je zag tussen Eindhoven en Weert. Ik kwam terug van Lapland(Finland) en zat aan het raam, zwart t-shirt, blauwe jeans en een hoofdtelefoon op. Jij, brunette, zwarte jeans met gaten ter hoogte van je knieen, een mooie lach en ik meen een groene jas en grijze muts, het meisje dat ooit naar Mongolië wilt en daar te paard wilt reizen, je reisde samen met vermoedelijk je moeder. Ons eerste contact was een glimlach terwijl je reisgenoot met moeite haar koffer onder de stoel schoof. Jullie kwamen bij mij zitten. Jij zat naast me en ik had mijn hoofdtelefoon nog op. Kort daarna zette ik die af en jullie waren in gesprek. Je vertelde dat je al wat vertraging had gehad in Amsterdam(ik vermoed dat jullie daar ook vandaan komen) geloof ik en ergens anders ook nog 20min. Jij probeerde voor een evenement(school?) het thema te raden. Het was niet 'home sweet home' maar een van de hints die je had gekregen was "woestijnvos". Je ging er enthousiast in op en ik luisterde aandachtig mee. Zo leerde ik iets nieuws en dat benoemde ik. Zo brak voorzichtig in op jullie gesprek en raakte we aan de praat. Ik vertelde over mijn reis en jij vroeg me nog als ik ergens echt nog naartoe wil gaan. Ik kaatste die terug en jij zei Mongolië. In Weert om 12:16 moest ik helaas de trein uit en een vriend wachtte me op, dus ik ging overhaast eruit. Ik zei nog: "ik zou heel graag verder praten, maar ik moet er hier uit". Je stond voor me op en ik wenste jullie nog een fijne dag en jij succes met het ontcijferen van het thema. Jullie eindbestemming was volgens mij Maastricht. Gelijk nadat ik uit de trein was dacht ik "damn, was ik maar blijven zitten, had ik je nummer maar gevraagd", aangezien ik ontzettend nieuwsgierig ben naar welk thema het nu zal zijn en als je het geraden hebt, maar stiekem ook nieuwsgierig naar jou. Ik wist niet dat ik zo nieuwsgierig kon zijn, want dagen later denk ik er nog steeds over na! Wie weet komt dit bericht bij je terecht. Het is in ieder geval het proberen waard. Leon"

Anoniem

10 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Eindhoven Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in met je fiets en kwam naast me zitten. We hadden gelijk contact over de fietsen en de controleur. Je was wisten fietsen en had ook een wandelroute gedaan. Tja en toen was je al weer uitgestapt. Had jij ook dat gevoel? Ik wil best nog eens naast je komen zitten in de trein, misschien eens samen er op uit?"

Jean-paul

3 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Weert. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagochtend, 3 december 2017, vroeg troffen wij ons in de treincoupe op station Schiphol/Den Haag. Jij, knappe donkere Franse dame(oorsprong Senegal) werkzaam voor Dell, moest naar Tilburg. Ik naar Weert. We hebben leuk gebabbeld. Bij het vertrek in Tilburg zei je je naam. Ik verstond Amita. Graag zou ik met je afspreken."

Hihi

25 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie volle dame dr lieve dochter, ik kon mn ogen niet va je af halen, en jullie waren zo grappig! Na het uitstappen voel ik meer dan spijt dat ik ke nummer niet vroeg!"