Moniek

11 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Enkhuizen. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station kwam ik je al tegen, daarna per ongeluk ook weer in dezelfde coupé. Ik kreeg een telefoontje welke ik op nam in een tussen stukje om je niet te storen. Daarna liep ik weer rustig met m’n spullen terug naar die plek, twee stoelen voor jou. Volgens mij hebben we daarna stiekem oogcontact gehad en bij het uitstappen maakte je me verlegen achter m’n mondkapje! Ik treinde vervolgens verder en bedacht me dat ik je graag nog eens zou willen zien."

Yves

3 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Op dinsdagmorgen 3 november kwam ik, jongeman, om 9.36 in Den Boch de intercity binnen, die vanuit richting Utrecht richting zuiden ging. Ik, jongeman in groene wollen jas, met een rugzak, schoudertas en statief, en kwam zoekend naar een plek toevallig bij jou uit. Jij zat al in de trein, jongedame met dansende paardenstaart, bruin/ zwart haar, in t-shirt gecombineerd met stijvolle kleren. Vreemd genoeg wist je met jouw blik mijn ogen toch te vinden achter mijn veel te grote lichtblauwe mondkapje. Ik, ook met bruin haar, als een soort van alter ego van Guust Flatert en een franse chansonnier. Uiteindelijk vond ik mijn plek op het lounge-bankje beneden in de dubbeldekker. Onderweg liep je 2 keer vlak langs me, waar onze blikken elkaar net iets te lang kruisten en ik voelde daar een erg fijne kriebel bij. Net als dat dit gebeurde toen je helaas in Weert, om 10.15, de trein verliet, en me nog even vrolijk wist aan te kijken. Doordat ik gewoon even niet zo goed wist wat te doen vergat ik achter je aan te lopen en mijn naam of telefoonnummer aan je te geven. Gelukkig keek je nog wel, glimlachend, 2x door het raampje de trein in naar me. Ik zou graag weten wie je bent en een keer kennis maken met je. Gegroet. Yves"

Roger

5 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Sittard. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"You're my everything, bigg kiss."

Leon mans

31 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Het was donderdag 31 januari +/- 12:00uur toen ik je zag tussen Eindhoven en Weert. Ik kwam terug van Lapland(Finland) en zat aan het raam, zwart t-shirt, blauwe jeans en een hoofdtelefoon op. Jij, brunette, zwarte jeans met gaten ter hoogte van je knieen, een mooie lach en ik meen een groene jas en grijze muts, het meisje dat ooit naar Mongolië wilt en daar te paard wilt reizen, je reisde samen met vermoedelijk je moeder. Ons eerste contact was een glimlach terwijl je reisgenoot met moeite haar koffer onder de stoel schoof. Jullie kwamen bij mij zitten. Jij zat naast me en ik had mijn hoofdtelefoon nog op. Kort daarna zette ik die af en jullie waren in gesprek. Je vertelde dat je al wat vertraging had gehad in Amsterdam(ik vermoed dat jullie daar ook vandaan komen) geloof ik en ergens anders ook nog 20min. Jij probeerde voor een evenement(school?) het thema te raden. Het was niet 'home sweet home' maar een van de hints die je had gekregen was "woestijnvos". Je ging er enthousiast in op en ik luisterde aandachtig mee. Zo leerde ik iets nieuws en dat benoemde ik. Zo brak voorzichtig in op jullie gesprek en raakte we aan de praat. Ik vertelde over mijn reis en jij vroeg me nog als ik ergens echt nog naartoe wil gaan. Ik kaatste die terug en jij zei Mongolië. In Weert om 12:16 moest ik helaas de trein uit en een vriend wachtte me op, dus ik ging overhaast eruit. Ik zei nog: "ik zou heel graag verder praten, maar ik moet er hier uit". Je stond voor me op en ik wenste jullie nog een fijne dag en jij succes met het ontcijferen van het thema. Jullie eindbestemming was volgens mij Maastricht. Gelijk nadat ik uit de trein was dacht ik "damn, was ik maar blijven zitten, had ik je nummer maar gevraagd", aangezien ik ontzettend nieuwsgierig ben naar welk thema het nu zal zijn en als je het geraden hebt, maar stiekem ook nieuwsgierig naar jou. Ik wist niet dat ik zo nieuwsgierig kon zijn, want dagen later denk ik er nog steeds over na! Wie weet komt dit bericht bij je terecht. Het is in ieder geval het proberen waard. Leon"

Anoniem

10 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Eindhoven Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in met je fiets en kwam naast me zitten. We hadden gelijk contact over de fietsen en de controleur. Je was wisten fietsen en had ook een wandelroute gedaan. Tja en toen was je al weer uitgestapt. Had jij ook dat gevoel? Ik wil best nog eens naast je komen zitten in de trein, misschien eens samen er op uit?"

Jean-paul

3 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Weert. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagochtend, 3 december 2017, vroeg troffen wij ons in de treincoupe op station Schiphol/Den Haag. Jij, knappe donkere Franse dame(oorsprong Senegal) werkzaam voor Dell, moest naar Tilburg. Ik naar Weert. We hebben leuk gebabbeld. Bij het vertrek in Tilburg zei je je naam. Ik verstond Amita. Graag zou ik met je afspreken."

Hihi

25 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie volle dame dr lieve dochter, ik kon mn ogen niet va je af halen, en jullie waren zo grappig! Na het uitstappen voel ik meer dan spijt dat ik ke nummer niet vroeg!"

Roland

26 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maarheeze. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi schoonheid die altijd in de trein naar Weert stapt bij dezelfde deur waar ik uitstap in Maarheeze. Je hebt lang zwart haar en lacht heel leuk als ik uitstap, vanochtend zei je ook gedag. Ik kom je meestal tegen op dinsdag en woensdagochtend, iets voor half negen. Als je dit leest weet je vast wie ik ben. Lijkt me leuk om je te leren kennen ! Groetjes Roland"

John

16 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Weert. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten met z'n 10 personen in en jij zat alleen. We zijn toen bij je komen zitten. Dat was in Den Bosch rond 23:40u. We hadden een uitje gehad van onze Scoutinggroep en waren een beetje aangeschoten. Jij vertelde dat je vanuit Amsterdam onderweg was naar Eindhoven. Je bleef slapen bij een vriendin en de volgende dag ging je voor een weekje naar Frankrijk. Je ging op retraite in de buurt van Limoges en je had via BlaBlacar een chauffeuze geregeld. Ik dacht dat je vertelde dat de chauffeuze Irene heette en dat ze 59jaar was en dat je je daarover geen zorgen maakte. Ik vind je erg leuk!! Plotseling waren we al in Eindhoven en moest je uitstappen.Ik weet je naam helemaal niet en ik was te laat om je telefoonnummer te vragen.... Ik hoop dat we elkaar zo kunnen vinden. Ik was die jongen die rechts tegenover je zat en die nog even is meegelopen toen je opstond om in Eindhoven uit te stappen. Ik heb toen nog gezegd dat je maar met ons mee moest reizen naar Tungelroy!!"

Roland

5 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in Heeze of Geldrop in de trein en ging op de bank aan de andere kant van mij zitten...zo gedraaid dat je mijn kant op keek. Ik wilde iets zeggen maar er kwam niks uit. Toen ik jou kant op keek, keek je snel weg, maar ik voelde je ogen kijken toen ik naar mijn telefoon keek en uit het raam. We stapten allebei bij dezelfde deur uit en volgens mij moest je de trein richting Alkmaar of Den Haag hebben. Je had mooi donker haar, donkere ogen en sproetjes. Zwarte jas, broek en een zwarte tas met een soort ketting eraan. Ik wou dat ik iets tegen je gezegd had...."

Twan

14 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weert. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi , We moesten beiden in de ochtend met de NS bus van Utrecht naar Geldermalsen om verder maar het zuiden te komen. Ik stond al bij de bus te wachten en lachte naar je. Jij stralend, lachte naar me terug. Ik moest nog op mijn zus wachten en stapte later in. Toen we in Geldermalsen aankwamen hadden we weer oog contact en lachte we weer naar elkaar. Je speelt viool en hebt mooie krullen en een mooie lach. Ik had een baardje en droeg een houthakkers blouse. Ik zag je later uitstappen in Den Bosch. Ik wil je weer zien!"

Extra trein

22 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Roermond. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Vannacht. Gezellig op perron 1 in Ehv zag ik jou. Je bent echt kei knap. En toen zaten we in deze prachtige extra trein! Het was echt gezellig (met die 2 mannen met koffertjes) helaas stapte je in Weert uit :/ je was namelijk van harte welkom in Remunj :p je weet wel wie ik ben x"

Dreamer

1 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Weert. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Het is al 10 tot 12 jaar geleden. maar wilde toch evem kwijt. Ik stapte binnen in de coupé. Deze jongen zat schuin tegenover mij met zijn ogen gesloten. Ik betrapte mijzelf dat ik hardop zei " wat ben jij knap zeg!". Het schaamrood stond aan mijn kaken. Ik zag de jongen lachen namelijk. tot overmaat van ramp belde mijn moeder op wat ik wilde eten . Er hadden het over eten. Ik gaf toe dat ik honger had. De jongen luisterde volgens mij. Hij zei tegen me... Zo lief... Wil jij een stukje brood van me , mijn moeder heeft het gemaakt, mag wel ..het is heerlijk. En wat zeg ik... NEE!! stom stom... Hij ging een toneelacademie in Maastricht geloof ik. De jongen had helder blauwe ogen en mooie blonder haren en een lichte bakkebaard. Ik had lang donker haar en bruine ogen... "Hij zal het nooit lezen denk ik" .. zal het nooit vergeten..."

Wesley indo

13 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Sittard. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar de schone blonde slaapster die tegenover mij zat in de trein (intercity) naar Heerlen..toen je wakker werd toen lachte je een paar keer naar mij..je had een colaflesje op t tafeltje staan en je had grote tassen bij je omdat je waarschijnlijk in Heerlen studeert..ik ben die Indo (half Indonesisch half Nederlands) met Adidas kleding aan..ik ben uitgestapt in Sittard omstreeks 15.40 uur om vervolgens over te stappen naar Geleen..de kans acht ik klein dat je dit zal lezen..maar je weet maar nooit..ik hoop dat jij dit zal lezen...op goed geluk!! Groetjes Wesley"

Kevin

24 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, Heel erg maar we hebben elkaar niet eens aan elkaar voorgesteld, dus ik weet je naam niet.. Je vroeg op station Eindhoven of je met me mee kon reizen. Jij ging naar je broer en zus in Roermond, om daarna weer terug in ehv te gaan stappen. Ik moest er in Weert uit om bij mn broer wat te gaan eten en te chillen. Ik vond dat we leuk gebabbeld hadden en zou leuk zijn als je dit leest en we zo toch weer in contact kunnen komen. Groeten, Kevin"