Stephanie

13 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Alphen ad Rijn. Op station Waddinxveen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi wij hadden oogcontact en je stapte uit in Waddinxveen. dat vond ik jammer .. wil je graag beter leren kennen. Je keek mij ook aan. Ik ben in Alphen uitgestapt. Kan je contact met me opnemen?"

N

2 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Waddinxveen Noord. Op station Waddinxveen verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging naast mij zitten op het bankje op gouda station om daarna de trein te pakken richting alphen. Toen we instapten ging ik voor je zitten in een 4 zitter. Je deed op een gegeven moment je oordopjes uit. Alleen ik was te verlegen om gewoon een gesprek aan te knopen. Toen stapte je uit op waddinxveen, je glimlachte naar mij en ik glimlachte terug. Ik: jongen, blond haar, had eerst een blauwe blouse aan en nette schoenen"

Rik

12 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Alphen ad Rijn. Op station Waddinxveen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag op station Rotterdam Alexander deed je de stoel voor mij naar beneden zodat ik kon gaan zitten. Toen ik op stond hield je de stoel tegen zodat die niet in zou klappen. Daarna deed ik de treindeur voor jou open. We keken elkaar prettig aan. Daarna kwamen we elkaar nog eens tegen in de trein van Gouda naar Alphen aan den Rijn. Weer was er prettig oogcontact. Ik was een kaartje voor je aan het schrijven maar plotseling was je weg. Weet zelfs niet meer welk station je was uitgestapt."

Joris

14 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Gouda. Op station Waddinxveen verloren we elkaar uit het oog.
"Voordat we in dezelfde trein zaten, passeerden we elkaar al bij de fietsenstalling. Ondanks dat jij je capuchon op had (het regende) vielen jouw mooie, bruine ogen mij direct op. Dat we even later in de dezelfde trein stapten, die van 17:38 van Leiden Centraal naar Gouda, kan geen toeval zijn! We zaten op een balkon, allebei aan een andere zijde van het gangpad met onze rug in de rijrichting. Ik deed net alsof ik een boek las terwijl ik in gedachte mooie openingszinnen aan het bedenken was. Al gauw werd het drukker in de trein, waardoor ik een stoeltje opschoof om plaats te maken. Vanuit deze stoel kon ik minder snel oogcontact maken. Bij station Waddinxveen ging jij helaas de trein uit, waarbij we nog even kort oogcontact hadden en jij een lieve glimlach liet zien. Wie o wie is deze mooie dame die ik op Valentijnsdag heb gezien? Jij: vrouw, donkergroene(?) jas, bruin/donkerblond haar, bruine ogen Ik: man, kort haar, geruit overhemd, lichte spijkerbroek, weekendtas"