Anoniem

10 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Vught. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heeyy, helaas ben ik hopeloos op zoek naar een jongen. Ik zag hem gisteren 10 augustus op het centraal station van Utrecht. Ik kwam daar aan op een perron en had wat moeite met het vinden van mijn trein en het goede spoor... in mij ooghoek zag ik dat hij keek naar hoe ik zo aan het stuntelen was. Ik dacht, ik spreek hem gewoon aan om het te vragen. Dus ik vroeg of hij er iets vanaf wist. Ik moest namelijk naar Den Bosch en dit stond op de app aangegeven dat dit op spoor 19 was, maar op het bord was het niet helemaal duidelijk voor mij. Dus hij keek samen even mee. Hij lachte vriendelijk en wees me er nog even op dat ik niet in dezelfde trein moest stappen als waarin hij stapte... maar helaas ben ik helemaal vergeten in welke trein dit was aangezien ik vooral keek naar zijn mooie ogen... Ik denk dat het de trein richting Nijmegen was en deze vertrok rond 20.39. Wat ik wel nog weet is dat hij een donkerblauwe blouse aan had met witte stippen en een effe spijkerbroek. Ook had hij een grijze/blauwe rugzak. Hij had donker bruin en redelijk kort haar.  En dit allemaal was  tussen 20.30 en 20.40. Anoniem delen mag!! Groetjes een hopeloos meisje. (Kenmerken; niet al te lang, onder de 1.70 met bruin haar en groene ogen. Grijze broek met witte verf spatters en een donker blauw topje met een wit jasje. Ik had een zilveren koffer bij me met daarop een donkere regenjas.)"

Sophie

29 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vleuten naar station Best. Op station Vught verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Het is al even een tijdje geleden, omdat ik erg twijfelde of ik dit er wel op wilde zetten, maar ik blijf maar aan je leuke krullenbos denken... Ik stapte in Utrecht centraal in de intercity naar Maastricht, helaas was er iemand tussen Roermond en Maastricht voor de trein gesprongen dus was er daar geen treinverkeer mogelijk, gelukkig moest ik naar best, zoals je mij vroeg en jij moest naar Vught! We hebben gelachen om de paniekerende Limburgers in de trein die niet wisten wat ze moesten doen. Na een telefoontje naar m'n nichtje, waar ik die dag was en naar m'n mama, hebben we niet zoveel gepraat, we zaten in een stiltecoupé! In Den Bosch misten we onze aansluiting en moesten we lang wachten, helaas ben ik je toen uit het oog verloren en zag ik je uitstappen in Vught en ik weet niet eens je naam...."

Patrick

4 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Vught. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo meissie met blonde haren, TREIN DE VERKEERDE KANT OP, dinsdagavond 4 maart om 23:48, ben ik ingestapt op station Nijmegen. Jij zat in de trein naar Den Bosch en je moest als ik het goed heb naar Vught. Ik met oranje broek, donker regenjack, fietsschoenen aan en mijn fiets in de tussengang, bril op, kwam je coupe binnen en bemerkte dat de trein niet naar Arnhem maar naar Den Bosch ging. Jij was toen zeer vriendelijk met een leuke, spontane lach en je keek gelijk op je mobiel of ik tussendoor nog kon uitstappen. We spraken nog over een hotel in Den Bosch of Vught voor mijn overnachting, want ik kon niet meer terug naar Nijmegen/Arnhem. Uiteindelijk kon ik nog uitstappen in Oss. Ik vond je zo leuk dat ik graag met je in contact zou willen komen, al is het maar voor een kop koffie, maar ik denk dat er meer verhaal in zit voor ons. Zou het erg leuk vinden als je zou willen reageren. Alvast dank. Mijn mailadres: patrickvm@live.nl Liefs, Patrick de verkeerde kant op reizende"

Marcel

15 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Vught verloren we elkaar uit het oog.
"Op woensdagavond hadden we laat in de avond 23:45 de trein van Utrecht Centraal richting Eindhoven. Jij zat op een vierzitter naast het gangpad en keek enkele plaatsen verder recht op mij. Ik zat ook naast het gangpad. Jij stapte op Centraal station in Den Bosch. Je had mooi rood lang haar en droeg een grijs truitje met V hals en een spijkerbroek met een paar gympies. We zaten elkaar continue aan te staren. Je had mooie prachtige ogen, evenals het mooie lange rode haar wat je had. Jammer genoeg stopte het contact toen je uitstapte, ik had je graag beter willen leren kennen. Ik droeg een blauwe trui met cappuchon en een spijkerbroek. Ik heb blauwe ogen en donkerblond.grijs haar. als je dit leest, neem dan even contact met mij op."

Ronald

7 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Vught verloren we elkaar uit het oog.
"Hoewel ik dagelijks met de trein reis, spot ik eigenlijk zelden leuke jongens. Maar vandaag was het raak. Je stapte in bij Amsterdam Amstel en in Den Bosch stapte je over richting Boxtel (Den Bosch of 's-Hertogenbosch kan ik alleen nergens vinden in de lijst, dus heb maar Vught ingevuld). Af en toe keken we elkaar even aan. Je hebt donker haar, een zwarte jas, een rode tas en een bril. Als je mij ook kunt omschrijven, stuur dan een berichtje terug!"

Schoudertas en

24 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vught naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie blonde dame, we zagen elkaar in de trein van Den Bosch naar Utrecht, ik kan me even niet herinneren of jij ook in Den Bosch was ingestapt, maar je stapte uit in Utrecht waar ik je verloor. Ik zag je kijken, zo tussen de stoelen door. En ik keek ook naar jou. En als ik dan niet keek, voelde ik dat jij wel keek, dus ik keek weer naar jou. Weer vonden jouw ogen de mijne. Ik verloor er een beetje in. Je ondeugende, maar lieve blik. Ik zat te denken, zal ik haar aanspreken: \"Wat doe je vanavond?\". Maar dit heb ik niet gedaan, want jij stond al op de roltrap toen ik uit de trein kwam. Je keek nog een keer naar beneden, toen we elkaar voor de laatste keer aankeken. Ik zou je graag nog een keer willen zien. Fingers crossed, dat je dit leest. (ps. ik had een slaapzak en een schoudertas bij me)"

Celine

19 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vught naar station Amsterdam Amstel. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi mooie jongen waarmee ik mijn krantje deelde in de trein. Zullen we nog een keer samen een krantje lezen? Maar dan in een café met een lekkere kop koffie?"