Jongen

18 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vorden naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben elkaar al een aantal keer gezien in de trein, jij met een vriend? en ik met 2 klasgenoten. We hebben elke keer oogcontact maar ik durfde niks te zeggen. Ik had een donkerblauwe superdry jas aan en een blauwe tas. Ik heb blonde haren en een bril. Verder praat ik vrij veel met mijn klasgenoten. Jij bent een stuk rustiger en luistert naar muziek met witte oortjes. Je hebt een groene jas aan en donker haar, iets gebruinde huidskleur en zwarte nikes. Verder draag je een donker blauwe eastpack rugtas. Jij stapt altijd in een Arriva trein richting Apeldoorn of Oldenzaal? Ik stap ik de trein naar zwolle op het zelfde perron. Misschien kunnen we een keer afspreken?"

Paul

30 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Vorden. Op station Vorden verloren we elkaar uit het oog.
"Op vrijdagavond 30 juni stonden we op station Zutphen allebei te wachten op de trein van 19.06 uur naar Winterswijk. Die bleek er al te staan, maar die ging pas om zeven uur open. We stapten tegelijk in en wijzend op het bestemmingsbordje vroeg je aan mij: gaat deze trein naar Apeldoorn? Mijn antwoord 'ik ga er van uit dat-ie naar Winterswijk gaat, maar dat de chauffeur dat nog niet weet'. Jij moest daar ook heen en we praatten nog wat. Vlak voor station Vorden stonden we allebei op en ik zei tegen je 'Winterswijk is me bij nader inzien te ver, ik ga er hier uit'. Jij dacht er ook zo over en we raakten weer aan de praat, stapten samen uit en liepen pratend het perron over. We namen leuk afscheid en gingen ieder ons weegs, ik met de auto en jij waarschijnlijk met de bus. Heel stom van mij om niet nog even naar je toe te lopen, want ik vond je ontzettend leuk. Zou je heel graag weer willen zien, jij mooie opgewekte vrouw in jurkje met uitdagende zijsplitten. Een keer samen verder reizen naar Winterswijk?"