Je flirt uit het oog verloren op Station Voorhout? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Nordine

14 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Haarlem. Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag jou al wachten op de trein die om 18:11 vertrok richting Haarlem, ik ging schuin tegenover je zitten en de hele tijd oogcontact, uiteindelijk moest ik er snel uit, snel een laatste blik gewerpt en jij ging verder reizen."

B

21 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Den Haag Centraal. Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog.
"Hoii leuke blonde dame met een mooie glimlach. Je zat ongeveer voorin de trein en deze trein had 3 bakken. Treinnummer 6375. Ik heb je 1 keer gepasseerd. en toen voelde ik een bepaalde chemie.Ik weet niet precies waar je bent ingestapt maar je ging op voorhout uit de trein, om 19:11. Bij de deur waar ik stond heb je uitgechekt en daar hadden we nog eens leuk oogcontact. Je droeg een zwarte/wit gestreepte broek en had rode lippenstift op. Je haar was volgens mij niet al te lang. Ik: had een uniform aan en zilveren oorbellen in. Ik hoop dat je jezelf in deze herkent en ik zou graag met je in contact willen komen."