Ferrari-fan

2 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Leiden Centraal. Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam van de F1 in Zandvoort en stond met m’n zoons in een overvolle hal van de trein. Jij stapte bij ons in het halletje in en vroeg hoe we het hadden gehad en waar we heen gingen. Ik vertelde dat ik m’n auto bij station Voorhout had geparkeerd, waarop jij zei dat je daar woont. Doordat er nog meer mensen in de trein kwamen werden schoof jij wat verder door waardoor ons gesprek voorbij was. Eenmaal in Voorhout stapten we wel samen uit en heb je mij via het tunneltje naar de andere kant van het station geleid. Daar stapte jij op de fiets en wenste ons een goede reis verder en ik ben samen met m’n zoons naar de auto gelopen. Ik had graag nog wat langer met je gepraat, maar dat kwam er op dat moment niet zo goed uit. Jij: rode jurk. Ik: als een van de weinigen die dag een rood Ferrari-shirt."

Nordine

14 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Haarlem. Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag jou al wachten op de trein die om 18:11 vertrok richting Haarlem, ik ging schuin tegenover je zitten en de hele tijd oogcontact, uiteindelijk moest ik er snel uit, snel een laatste blik gewerpt en jij ging verder reizen."

B

21 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Den Haag Centraal. Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog.
"Hoii leuke blonde dame met een mooie glimlach. Je zat ongeveer voorin de trein en deze trein had 3 bakken. Treinnummer 6375. Ik heb je 1 keer gepasseerd. en toen voelde ik een bepaalde chemie.Ik weet niet precies waar je bent ingestapt maar je ging op voorhout uit de trein, om 19:11. Bij de deur waar ik stond heb je uitgechekt en daar hadden we nog eens leuk oogcontact. Je droeg een zwarte/wit gestreepte broek en had rode lippenstift op. Je haar was volgens mij niet al te lang. Ik: had een uniform aan en zilveren oorbellen in. Ik hoop dat je jezelf in deze herkent en ik zou graag met je in contact willen komen."