L

10 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei op in Zoetermeer en hadden oogcontact. Jij als mooie verschijning stapte uit bij Voorburg, toen ik naar je keek, moest ik blozen en zei jij spontaan gedag. Ik hoop dat we elkaar nog een keer tegenkomen."

Tom

14 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Zoetermeer. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"Het was geen trein, het was de randstadsrail. Ik stapte in bij Den Haag en jij stapte uit bij Leidschenveen. Je was erg overstuur en ik had moeten vragen of het wel goed met je ging. Ondanks je tranen had je een erg lieve lach, zou je graag eens spreken!"

E

30 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Voorburg naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14:50 stapten we samen uit de sprinter op Den Haag CS. Helemaal voorin de trein. Ik, met mijn groene jas, vond je bijzonder. Helaas was je aan het bellen en moest ik mijn volgende trein halen. Ik moet telkens aan je denken. Mag ik nog een keer met je uitstappen.....?"

John

16 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Den Haag Centraal. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je voor het eerst staan op station Zoetermeer vanmorgen rond negen uur.Op het station hadden we al een paar keer oogcontact. We stapten samen voorin de sprinter naar Dan Haag Centraal, ik bleef staan in het portaal jij ging naast een andere dame zitten. Jij licht getint kastanjebruin haar. Je droeg een kort zwart jasje, daaronder een beige blouse je droeg een spijkerbroek en had pumps aan met ik meen een tijgerprint, je had een grote zwart bruine tas bij je. Ik blond haar, bril ik droeg een rode winterjas met zwarte kraag en een spijkerbroek.In de trein probeerde ik nog een paar keer oogcontact te maken maar jij was aan het mailen/pingen op je telefoon. Ik stapte in Voorburg uit en baalde ervan je niet even aangesproken te hebben.Jou donkere ogen deden mij helemaal smelten van binnen. Ik hoop je nog eens terug te zien :-)"

Vicky

6 mei 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Gouda Goverwelle. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"Vanochtend was je er weer! :) Ik heb je al vaker gezien in de stoptrein die om 8.38 uur van Den Haag Centraal vertrekt naar Zoetermeer, waar ik werk. Jij stap uit in Voorburg, waarschijnlijk ook voor je werk. Je bent lang, slank, blond, goedgekleed en draagt een zwarte, wat langere jas en een zwarte tas. Ik ben het meisje met die bruine trenchcoat en die grote bruine ogen die graag terugkijken. We hebben regelmatig oogcontact, vaak wanneer je al uitgestapt bent en door het raam naar binnen kijkt. Je kunt me zo heerlijk doordringend aankijken. Altijd een leuk begin van mijn dag! :)Ik zou graag met je in contact komen en hoop dat je dit leest en reageert. Liefs, Vicky"