Je flirt uit het oog verloren op Station Vlissingen Souburg? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Bas

27 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen Souburg naar station Bergen op Zoom. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond al op het perron kijkend naar het scherm ivm vertraging.Ik vroeg aan jou wat er aan de hand was en je wist ook nog niet precies wat er aan de hand was,je zei(ik ga eens een keer met de trein)Ik liep verder het perron op,jij bleef staan en je rookte een sigaret.De trein kwam om 12.57 aan en we stapte bij dezelfde deur in.Ik liep omhoog en jij liep achter mij aan.We zaten achter elkaar en je vroeg of je moest in en uit checken met een online ticket.Ik stapte in Goes uit en jij ging door naar voorbij Roosendaal zei je.Kleine kans dat je dit nog leest en herkent maar wie was die mooie vrouw vandaag?"

Remy van der pi

24 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen Souburg. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag op station Roosendaal, een vrouwtje van indiaase of hindostaanse afkomst, ze viel gelijk bij me op. Daarna kwam ze dichtbij me staan en tegenover mij zitten. We hadden wat oogcontact maar bij bergen op zoom ging ze eruit, jammer want we hadden nog niet gesproken. Ik hoop je hier te vinden, groetjes van de blonde jongen met ride trui. Trein van Roosendaal naar Vlissingen van 18.52 zondag 24 mei 1e pinksterdag."

Rik

9 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen Souburg. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Na een verhuizing tegen over jou met 2 vrienden liepen we wat te grappen. Wat rare verhalen en een gesprek over de horoscoop. (Dit doe ik met mijn reisgenootje eigenlijk dagelijks om er nog wat plezier in te houden) Zo doende kreeg ik je zover om ook jouw horoscoop te krijgen, Ram, maar alvore deze uitgelezen was, met genoeg gegrap moest je al weer uitstappen. Nog een opmerking over hyves en krabbelen (lekker nostalgisch en relevant tot wat eerdere grappen) verdween jij de wagon uit. Helaas geen naam. Hopelijk kom ik je nog eens tegen :)"