Thomas

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Vlissingen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en wat glimlachjes tussen Oss en Den Bosch. Je droeg een witte koptelefoon (denk jbl) en had vans aan. Deze beschrijving moet genoeg zijn haha"

Do

3 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Breda in een mega volle trein. Iedereen stond super dicht op elkaar. Je viel me direct op omdat je me recht aankeek met je bruine ogen. Ik kwam dichterbij staan en tussendoor hadden we een aantal keer oogcontact. Vlak voordat ik uitstapte in Bergen op Zoom (17:18) was je aan de telefoon en vertelde je dat je in Rotterdam werkt en vanavond gaat boksen. Ik vind je erg aantrekkelijk maar durfde je niet aan te spreken. Nu vind ik het toch jammer dat ik het niet gewoon gedaan heb, dus mocht je dit lezen en ook interesse hebben, let me know!"

N

20 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"They were really beautiful playing with their rings, and smiling at me. I don’t know why we didn’t speak but we should have done it. I hope I’ll meet you again."

Eddy

2 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Nou zat ik in de trein (19.21 vertrok deze) richting vlissingen. Ik zat een serie aan het kijken op mijn foon ik was je eigenlijk al aan het checken vanuit mijn ooghoeken. We kregen steeds meer oogcontact en voor mij werd duidelijk dat we elkaar zagen zitten. Jij zwarte strakke broek donkere zwarte jas, je was met een vriendin van jou in de trein. Ik had een zwart/wit geblokte blouse aan en een donker blauwe spijkerbroek. Ik had een rugzak en een stoffe tas bij me. Toen ik er bijna uit moest ging ik snel opzoek naar een pen in mijn tas. Maar had er geen bij en het punt kwam dat ik er uit moest en mezelf wel door mijn kop kon schieten waarom ik je niet gewoon gevraagd had. Je zonnebril bleef steken in je haar en je vriendin hielp je met los maken. Ik hoop zo dat je dit leest!! Ik wil meer van je weten!!"

Jenna

2 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat op Rotterdam Centraal te wachten op de trein naar Vlissingen. We raakten aan de praat over je persoonlijke hotspot wachtwoord “gameofthrones”. Ik vond het jammer dat ons gesprek zo snel afgekapt werd! Ik zou het leuk vinden om je nog eens te zien! Ik was de meid met de blauwe beanie :)."

Edoardo

8 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"You sat in front of me on the 17:05 train to Vlissingen at Amsterdam Centraal. I was wearing a black coat and glasses. While I was drawing on my almost blank notepad we kept exchanging glances and smiling at each other. Eventually we both got off at Haarlem, and after walking down the stairs there we went our separate ways. I wish I had talked to you then, but maybe that can happen one of these days?"

Jeffrey

8 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Vlissingen. Op station Vlissingen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij Goes en ging tegenover je zitten. Je had een rode top aan met een patroontje erop, blond haar en eyeliner. Naast je lag een zwart leren jack. Ik had een gele zomerjas aan, een donkerblauwe broek. We keken elkaar 2 keer aan en jij glimlachte terug, maar ik heb je niet aangesproken. Spijt van! Ik vind je echt stoer en cute tegelijk. Had graag een drankje met je willen doen. Kan nog steeds. Stuur me even een berichtje!"

Nandi

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Rotterdam Centraal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Gister stapte ik rond half vijf s middags uit op Roosendaal. Toen ik uitstapte met kinderwagen, vonden onze blikken elkaar voor het eerst. Je was onderweg dus liep goed door, hetzelfde gold voor mij, maar onze blikken kruisten nog een aantal keer terwijl we over het perron liepen en we hadden vrij intens oogcontact (voor het laatst toen je met de lift naar beneden ging). Je droeg een soort van staartje, een Patagonia shirt en had donkere ogen en donker haar. Mocht je dit lezen, het lijkt me leuk je beter te leren kennen."

TD

21 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan op het perron, niet helemaal doorgelopen naar de zon, waar ik stond. Je zwarte haren, vlekkeloos gezicht, witte blouse en rode tas, prachtig. We stapten in en eindigde dicht bij elkaar. Jij met je oordoppen kijkend uit het raam, ik met een krant. Soms keken we elkaar even aan. Je ringen zaaiden twijfel of je een opmerking zou waarderen. Ik besloot te melden dat je mooi was, maar toen stapte je uit. Wie weet wil je een keer verder met me naar de zon."

Anoniem

19 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen.
"Tussen 7.45-8u vanmorgen zat je op Rotterdam Centraal perron 6/7 achter mij op het bankje. Ik zag je pas toen ik m’n boek dichtklapte en omkeek om op te staan voor mijn trein richting Vlissingen. Jouw trein zal de eerst volgende op perron 6 zijn (wellicht Eindhoven). Je keek mij met lieve grote lichtbruine ogen aan in je lange beige jas. Ik voelde dat je mij met je ogen volgde toen ik richting de trein liep waardoor ik nog eens omkeek en onze blik elkaar voor de laatste keer vond. Zie ik je nog eens? Meisje met boek, spijkerjas en rugtas."

lange man

15 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Rotterdam centraal 23.30 wachten op de vertraagde trein naar Vlissingen. Ik sta te wachten met mijn dochter. Jij kleiner dan ik rood haar, mooie winterjas, plissé wijde broek zou ik zeggen en hakken komt het perron op. Wow wat een vrouw. Stappen in, jij in ander treinstel. In Dordrecht stap ik uit. Ik zie je niet. Ik loop met dochter naar haar fiets. Tot mijn verbazing zie ik je aan komen lopen, pakt je fiets, loopt langs mij heen en verdwijnt al fietsend in het donker richting spoorwegovergang. Jij en natuurlijk ieder die deze vrouw herkent graag reageren."

Emma

16 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Hi jongen met bruin haar en een lila shirt! We zagen elkaar in de trein om 17:30 toen jij uitstapte op HS. Ik (blond haar, wit shirt) zat op een stoel en jij liep richting de uitgang. We hadden kort en krachtig oogcontact, haha. Het was te kort om te praten maar wie weet zie je dit! :)"

John

30 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte met je fiets uit op station Goes, we maakten niet alleen oogcontact maar spraken zelfs even op het peroon omdat er (minimaal) een klik was...jij ging op fietsvakantie met als eerste stop Zierikzee..ik moest een zorgtaxi ophalen en naar gouda brengen Na de lift troffen we elkaar lachend weer...en liepen we pratend naar het stationsplein waar ik je de richting naar Zierikzee aangaf... overdonderd door jou, het gesprek en het gevoel wat me ""overviel"" vergat ik als een grijze puber om je naam en telefoon nr te vragen en toen ik ""bij zinnen kwam"" en terug liep was je - helaas- al aan je fietstocht begonnen. Ik was overdonderd door je uitstraling, je warme gelaat en je sportieve, enthousiaste ogen, gesprek ...persoon en zou je graag nogmaals ontmoeten"

Blonde fietser

19 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met een vriendin reisde ik inclusief wielrenfietsen terug naar Leiden van een vriendenweekendje. Ingestapt bij Rilland-Bath zetten we onze fiets bij jouwe (een toffe Giant met carbon wielen). Je reageerde op ons gesprek over de Waal, maar ik durfde daarna niet door te vragen over waar je vandaan kwam en waar je heen ging. Aan het eind gelukkig wel nog gesproken over je naderende reis naar Zwitserland en het feit dat je nieuwe wielen had opgehaald ter voorbereiding hierop. Rotterdam Centraal of Blaak stapte je helaas uit, en had ik niet de ballen om nog je nummer te vragen. Dus vandaar op deze manier een poging :)"

M

19 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de stiltecoupé tegenover elkaar in de trein van 08:15, toen er plots een jongen nogal heftig de trein binnen kwam vallen en er vervolgens uit gezet werd. We wisselden wat blikken en opmerkingen over de situatie uit (excuus aan de mensen die voor hun rust in de stiltecoupé zaten). Je had groene ogen, een roze overhemd aan en las, net als ik, een boek die je uit een plastic AH tas haalde (niet net als ik). Mijn start van de dag was, ondanks het gebrek aan initiatief om je mijn nummer te geven, in ieder geval een heel stuk beter dan die van de arme jongen die achter bleef op Leiden Centraal. Er was wat aansporing voor nodig, maar hier dan mijn oproep. Laat het me weten als het jou ook leuk lijkt om een keer af te spreken! :-)"