Emma

16 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Hi jongen met bruin haar en een lila shirt! We zagen elkaar in de trein om 17:30 toen jij uitstapte op HS. Ik (blond haar, wit shirt) zat op een stoel en jij liep richting de uitgang. We hadden kort en krachtig oogcontact, haha. Het was te kort om te praten maar wie weet zie je dit! :)"

John

30 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte met je fiets uit op station Goes, we maakten niet alleen oogcontact maar spraken zelfs even op het peroon omdat er (minimaal) een klik was...jij ging op fietsvakantie met als eerste stop Zierikzee..ik moest een zorgtaxi ophalen en naar gouda brengen Na de lift troffen we elkaar lachend weer...en liepen we pratend naar het stationsplein waar ik je de richting naar Zierikzee aangaf... overdonderd door jou, het gesprek en het gevoel wat me ""overviel"" vergat ik als een grijze puber om je naam en telefoon nr te vragen en toen ik ""bij zinnen kwam"" en terug liep was je - helaas- al aan je fietstocht begonnen. Ik was overdonderd door je uitstraling, je warme gelaat en je sportieve, enthousiaste ogen, gesprek ...persoon en zou je graag nogmaals ontmoeten"

Blonde fietser

19 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met een vriendin reisde ik inclusief wielrenfietsen terug naar Leiden van een vriendenweekendje. Ingestapt bij Rilland-Bath zetten we onze fiets bij jouwe (een toffe Giant met carbon wielen). Je reageerde op ons gesprek over de Waal, maar ik durfde daarna niet door te vragen over waar je vandaan kwam en waar je heen ging. Aan het eind gelukkig wel nog gesproken over je naderende reis naar Zwitserland en het feit dat je nieuwe wielen had opgehaald ter voorbereiding hierop. Rotterdam Centraal of Blaak stapte je helaas uit, en had ik niet de ballen om nog je nummer te vragen. Dus vandaar op deze manier een poging :)"

M

19 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de stiltecoupé tegenover elkaar in de trein van 08:15, toen er plots een jongen nogal heftig de trein binnen kwam vallen en er vervolgens uit gezet werd. We wisselden wat blikken en opmerkingen over de situatie uit (excuus aan de mensen die voor hun rust in de stiltecoupé zaten). Je had groene ogen, een roze overhemd aan en las, net als ik, een boek die je uit een plastic AH tas haalde (niet net als ik). Mijn start van de dag was, ondanks het gebrek aan initiatief om je mijn nummer te geven, in ieder geval een heel stuk beter dan die van de arme jongen die achter bleef op Leiden Centraal. Er was wat aansporing voor nodig, maar hier dan mijn oproep. Laat het me weten als het jou ook leuk lijkt om een keer af te spreken! :-)"

Job

14 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Meer dan een aantal keren oogcontact was het niet, maar tóch ben ik benieuwd of de interesse wederzijds was. Jij zat eerst met je vriendin, maar die ging uit de trein in Kruiningen-Yerseke (als ik het me goed herinner). Opvallend was je leuke zeeuwse accent :) Groetjes de jongen met het lelijke groene mondkapje!"

Anna

18 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station kruiningen-Yerseke samen met mijn zusje. We gingen zitten in de laatste coupe van boven. Daar zat jij alleen in een ‘vierzit’ met je zwarte koptelefoon op. Wij gingen een ‘vierzit’ voor jou zitten. Wij zaten met de ruggen naar elkaar toe. Een aantal keer keek je achterom tussen de stoelen door en lachte je mee om onze grappen. We moesten er in Roosendaal uit en ik liep naar de deur. Even keek ik achterom en jij keek me recht aan met je leuke blauwe ogen. Het leek wel een scène uit een film. Ik liep langs de trein en keek naar boven waar jij zat. Je keek me met een grote glimlach aan en zwaaide naar me. Hierna liep ik het station uit hopende dat ik je ooit nog zal zien. Ik hoop dat je dit ooit zult lezen..."

Anoniem

12 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Dag Meneer Boek in de IC stiltecoupé van 16:04 uur Amsterdam naar (Haarlem)Vlissingen. Het was kort en voor mij een beetje ongemakkelijk, maar ons oogcontact is bij mij binnen blijven hangen. Hangt nog steeds. Ik had natuurlijk kunnen vragen wat jij las of op z'n minst 'hallo' kunnen zijn, misschien was ik al een beetje strucked by. Samen een keer koffie? Groet, Vrouw Boek - Ongemakkelijke Flirt"

Stan

10 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Maandagavond 21:45 was het heel druk op leiden en we moesten dan ook in het gangpad staan. We stonden naast elkaar en hielden onze handen 'toevallig' dichtbij elkaar. Toen er plek vrij kwam gingen we tegenover elkaar zitten en begon het echte oogcontact, we begonnen zelfs overduidelijk te lachen naar elkaar... maar voordat ik echt iets kon doen moest je al uitstappen. Ik zou je graag nog een keer zien x"

Charlotte

7 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb je nu al een aantal keer zien staan op station Laan van NOI, een lange jongen met bruin haar, een lange beige jas en een bruine laptoptas. Ik weet niet of ik jou ook wel is ben opgevallen, maar met mijn blauwe jas en grijze haar denk ik dat jij mij ook wel gezien hebt. Als ik je zie is het altijd op een donderdagochtend rond een uurtje of 10 op spoor 5. Volgens mij zitten we ook in dezelfde metro, want ik zag je een keer voor me lopen toen ik uit de metro stapte, maar in de metro heb ik je nog nooit gezien. Afgelopen donderdag zag ik je weer, maar dit keer stond ik op een ander spoor. Ik wilde nog naar je toe lopen, maar je trein was er al. Omdat ik nu andere schooltijden heb, is de kans klein dat ik je nog een keertje tegenkom, daarom doe ik hier maar een poging. Ook al is de kans klein dat je dit leest, het is een poging waard."

Mark

9 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen.
"Het was om 16:00 uur op leiden centraal bij het rokersgedeelte van het station. Jij, blonde meid, blauwe ogen, bril, in beveiligingssysteem, we keken elkaar een paar keer recht aan. Ik dacht jij bent te jong voor mij en sprak je daarom niet aan. Ik was in ruiten overhemd, spijkerbroek en zwarte laptoptas. Ik hoop dat je deze week weer de trein van 16:15 neemt en anders datje op dit bericht reageert!"

Mark

9 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen.
"Het was om 16:00 uur op leiden centraal bij het rokersgedeelte van het station. Jij, blonde meid, blauwe ogen, bril, in een outfit van een beveiligingsbedrijf , we keken elkaar een paar keer recht aan. Ik dacht jij bent te jong voor mij en sprak je daarom niet aan. Ik was in ruiten overhemd, spijkerbroek en zwarte laptoptas. Ik hoop dat je deze week weer de trein van 16:15 neemt en anders datje op dit bericht reageert!"

Lange man

2 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Vlissingen. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Aziatische dame! We stapten tegelijk in op Haarlem centraal. Op het station hadden we al een vriendelijke blik uitgewisseld. In de trein zaten we allebei in een vierzitter, gescheiden door het gangpad. We wisselden meerdere nieuwsgierige blikken uit, lachten naar elkaar, je zei me gedag toen ik ging zitten en bij het weggaan. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Je stapte in Leiden uit. Ik was die lange man, die naar je terug lachte. Laat je iets van je horen?"

Sylvia

29 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Welke leuke man zat zondag 29 juli jl. al in de trein richting Vlissingen toen ik instapte op Leiden Centraal om 9.45u. We hadden meteen oogcontact en een blik van verstandhouding vanwege twee passagiers manoeuvrerend met koffers en ik kwam tegenover je zitten. Je ging verzitten vanwege de zon en zat toen schuin tegenover me. Je had zo'n vriendelijke open uitstraling! Ik wilde graag contact maar je moest er al uit bij de Laan van NOI. Je had een blauwe spijkerbroek aan met rood-blauw geblokt houthakkershemd met korte mouw en een groene katoenen tas. Ik droeg een donkerblauwe jurk met bloemen in alle kleuren. Ik ben niet uit op een flirt maar op een fijn contact."

Jamie

8 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om 07:15 bij Leiden de trein in richting Vlissingen en jij zat er al of was eerder ingestapt. Jij zat een rij voor me en we konden elkaar precies aankijken. Je luisterde naar muziek en had af en toe een pet op, als je hem afdeed had je een mooie lange bruine lok haar naar achteren. Ik had een spijkerjasje, donkere broek en witte converse aan. Af en toe hadden we oogcontact, maar niet voor heel lang. Ookal wilde ik dat stiekem wel. Ik stapte uit bij Rotterdam Centraal en jij bleef zitten. Ik liep langs je de trein uit en sindsdien blijf ik aan je denken. Je leek me zo aardig en had graag contact met je willen maken. Ik weet niet of het wederzijds is of dat je hier überhaupt op kijkt, maar dacht ik waag maar een poging 😊 X"

Ellen

10 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"s' avonds rond 22:00 uur Ik heb haast, de trein naar Haarlem vertrekt bijna. Vlak voor ik wil instappen zie ik je staan. Je staat nog een sigaretje te roken. Jouw bruine krullen vallen direct op. Ik stap in de trein en jij stapt ook in. Aangezien het druk in de trein is zitten we vlakbij de deur, athans ik probeer te gaan zitten waar twee vouwfietsen staan. Met een beetje hulp van jou en de eigenaaressen van de vouwfiets kan ik gaan zitten. Je luistert muziek en balanceert een beetje met jouw gitaar. Ik droom al snel weg na een lange dag werken. Opeens hebben we oogcontact en begin je tegen mij te praten. Je vind mijn stijl leuk maar bied gelijk jouw excuses aan voor het storen. Dat hoeft helemaal niet en we beginnen te kletsen. Je vertelt dat je op Sloterdijk moet overstappen om verder te reizen naar een plaats in noord holland waarvan ik de naam alweer ben vergeten. En opeens komen we bij Sloterdijk aan, we twijfelen beide maar zeggen dan toch gedag. Ik weet dat je Emelio heet, een gitaar met zwarte hoes bij je hebt, bruin haar met krullen hebt en dus ook (af en toe) een sigaret rookt. Ik had een donker blauw jurkje aan met een leren jasje, een soort glitter schoenen en een blauwe schipperspetje op. Graze mille voor het korte maar fijne gesprek! De volgende keer iets langer?"