Je flirt uit het oog verloren op Station Vlissingen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Patrick

23 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Je was op weg naar de receptie voor het pensioen van je moeder. Je vroeg om een pen om je kaartje te schrijven en had een stralende lach op je gezicht. We raakten kort aan de praat maar ik moest even bellen. Toen ik ophing stond je op en wenste mij een fijne dag. Ik zou je graag beter willen leren kennen en wellicht een keer wat gaan drinken."

Amarachi

19 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Vlissingen. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar een vriendelijke conducteur die ik vrijdag 19 april jl. op Haarlem station heb ontmoet en gesproken over het werk bij de NS. Hij had dienst als conducteur op de trein die rond 11.51.u van Haarlem station vertrok richting Vlissingen. We hadden een leuk gesprek maar ik moest met een andere trein een andere richting op. En hij had dienst met de trein die naar Vlissingen ging. Hij is een lange heer ongeveer 1.90. Hij was in zijn werkkleding wat de conducteurs dragen met een zwarte rugtas. Volgens mij droeg hij ook een bril. Ik droeg die dag een groene winterjas. We hadden beide weinig tijd voor een lang gesprek. Ongeveer 5 minuten met elkaar gesproken. Hij vertelde mij dat hij conducteur is maar wil overgaan als machinist. Wie help me out om hem te vinden. Ik wil graag weer in contact met hem komen. Iemand zal hem toch ook hebben gezien."

Conductrice

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam met 3 dames aangerend op Amsterdam centraal en vroegen direct of deze trein naar Haarlem ging. Hier lachten we blozend naar elkaar. Toen ik kwam controleren hadden we nogsteeds deze zelfde lach en oogcontact. Ik wenste jou nog een fijne reis. Op Haarlem verliet je de trein en bleven onze blikken elkaar volgen. Ik was druk bezig met de portofoon dus helaas geen tijd om te vragen hoe je heet! Je had donker haar en een lange grijze jas, jullie waren ingecheckt op Apeldoorn."

LJ

5 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"De vertraagde trein (rond 17.45) richting Vlissingen. Ik nam op Amsterdam Sloterdijk schuin tegenover jou plaats in een vol 4-tje voorin het voorste treinstel. Jij in de rijrichitng bij het raam, ik aan het gangpad. JIj gekleed in zwart met een reeks aan armbandjes, ik in het blauw met lichtblauwe overjas en witte gympen. Beide in een leeftijd met ervaring. Onze blikken kruisten elkaar een paar keer. We moesten nog even wachten bij Haarlem Spaarnwoude voordat we Haarlem Centraal binnen reed - waar jij de trein verliet. Bij het verlaten wel weer die blik en glimlach. Veel te kort om je (aan te) spreken - hoop dat die kans alsnog komt"

Bianca

31 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"M’n beste vriendin en ik zaten tegenover elkaar in de trein toen op Amsterdam Sloterdijk jij instapte en met mijn geluk naast me kwam zitten. Je had een zwarte jas aan, een donkere broek met een zwarte blouse waarvan de mouwen opgerold waren waardoor je je tatoeages heel goed kon zien. Droeg veel zilveren sieraden (ringen, oorbellen). Zelf had je donker haar, en beetje iets Aziatisch (denk ik?) in je gezicht. Ik had onhandig m’n Waterstones tas en m’n zwarte tas uit de weg gehaald en zag je later toevallig naar iets over Rusland kijken op je telefoon lol. Maar dacht dus niet dat je mij en m’n vriendin hoorde toen ik aan haar uitlegde dat ik altijd m’n OV in m’n handen moet hebben omdat ik hem al te vaak heb verloren in 2023, zelfs als ik alleen moet overstappen. Ik zei dat ik eigenlijk zo’n pasjeshouder met een koordje die je eruit kan trekken moet hebben. Een moment later haal je er eentje van Securitas uit je tas en gaf je het aan mij, je zei dat je er toch al van af moest komen. Dus ik neem aan dat je er niet meer werkt? In m’n hoofd wilde ik je van alles vragen, zoals je naam en misschien je IG of nummer, eigenlijk ook gewoon meer over de situatie van de pasjeshouder hahaha.. Maar dat gebeurde niet en ik had je alleen een fijne jaarwisseling gewenst toen ik zelf op Haarlem moest uitstappen helaas… Heel veel spijt van en hoop dat je dit misschien nog gaat zien"

Thomas

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Vlissingen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en wat glimlachjes tussen Oss en Den Bosch. Je droeg een witte koptelefoon (denk jbl) en had vans aan. Deze beschrijving moet genoeg zijn haha"

Do

3 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Breda in een mega volle trein. Iedereen stond super dicht op elkaar. Je viel me direct op omdat je me recht aankeek met je bruine ogen. Ik kwam dichterbij staan en tussendoor hadden we een aantal keer oogcontact. Vlak voordat ik uitstapte in Bergen op Zoom (17:18) was je aan de telefoon en vertelde je dat je in Rotterdam werkt en vanavond gaat boksen. Ik vind je erg aantrekkelijk maar durfde je niet aan te spreken. Nu vind ik het toch jammer dat ik het niet gewoon gedaan heb, dus mocht je dit lezen en ook interesse hebben, let me know!"

N

20 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"They were really beautiful playing with their rings, and smiling at me. I don’t know why we didn’t speak but we should have done it. I hope I’ll meet you again."

Eddy

2 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Nou zat ik in de trein (19.21 vertrok deze) richting vlissingen. Ik zat een serie aan het kijken op mijn foon ik was je eigenlijk al aan het checken vanuit mijn ooghoeken. We kregen steeds meer oogcontact en voor mij werd duidelijk dat we elkaar zagen zitten. Jij zwarte strakke broek donkere zwarte jas, je was met een vriendin van jou in de trein. Ik had een zwart/wit geblokte blouse aan en een donker blauwe spijkerbroek. Ik had een rugzak en een stoffe tas bij me. Toen ik er bijna uit moest ging ik snel opzoek naar een pen in mijn tas. Maar had er geen bij en het punt kwam dat ik er uit moest en mezelf wel door mijn kop kon schieten waarom ik je niet gewoon gevraagd had. Je zonnebril bleef steken in je haar en je vriendin hielp je met los maken. Ik hoop zo dat je dit leest!! Ik wil meer van je weten!!"

Jenna

2 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat op Rotterdam Centraal te wachten op de trein naar Vlissingen. We raakten aan de praat over je persoonlijke hotspot wachtwoord “gameofthrones”. Ik vond het jammer dat ons gesprek zo snel afgekapt werd! Ik zou het leuk vinden om je nog eens te zien! Ik was de meid met de blauwe beanie :)."

Edoardo

8 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"You sat in front of me on the 17:05 train to Vlissingen at Amsterdam Centraal. I was wearing a black coat and glasses. While I was drawing on my almost blank notepad we kept exchanging glances and smiling at each other. Eventually we both got off at Haarlem, and after walking down the stairs there we went our separate ways. I wish I had talked to you then, but maybe that can happen one of these days?"

Jeffrey

8 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Vlissingen. Op station Vlissingen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij Goes en ging tegenover je zitten. Je had een rode top aan met een patroontje erop, blond haar en eyeliner. Naast je lag een zwart leren jack. Ik had een gele zomerjas aan, een donkerblauwe broek. We keken elkaar 2 keer aan en jij glimlachte terug, maar ik heb je niet aangesproken. Spijt van! Ik vind je echt stoer en cute tegelijk. Had graag een drankje met je willen doen. Kan nog steeds. Stuur me even een berichtje!"

Nandi

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Rotterdam Centraal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Gister stapte ik rond half vijf s middags uit op Roosendaal. Toen ik uitstapte met kinderwagen, vonden onze blikken elkaar voor het eerst. Je was onderweg dus liep goed door, hetzelfde gold voor mij, maar onze blikken kruisten nog een aantal keer terwijl we over het perron liepen en we hadden vrij intens oogcontact (voor het laatst toen je met de lift naar beneden ging). Je droeg een soort van staartje, een Patagonia shirt en had donkere ogen en donker haar. Mocht je dit lezen, het lijkt me leuk je beter te leren kennen."

TD

21 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan op het perron, niet helemaal doorgelopen naar de zon, waar ik stond. Je zwarte haren, vlekkeloos gezicht, witte blouse en rode tas, prachtig. We stapten in en eindigde dicht bij elkaar. Jij met je oordoppen kijkend uit het raam, ik met een krant. Soms keken we elkaar even aan. Je ringen zaaiden twijfel of je een opmerking zou waarderen. Ik besloot te melden dat je mooi was, maar toen stapte je uit. Wie weet wil je een keer verder met me naar de zon."

Anoniem

19 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen.
"Tussen 7.45-8u vanmorgen zat je op Rotterdam Centraal perron 6/7 achter mij op het bankje. Ik zag je pas toen ik m’n boek dichtklapte en omkeek om op te staan voor mijn trein richting Vlissingen. Jouw trein zal de eerst volgende op perron 6 zijn (wellicht Eindhoven). Je keek mij met lieve grote lichtbruine ogen aan in je lange beige jas. Ik voelde dat je mij met je ogen volgde toen ik richting de trein liep waardoor ik nog eens omkeek en onze blik elkaar voor de laatste keer vond. Zie ik je nog eens? Meisje met boek, spijkerjas en rugtas."