Anna

18 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station kruiningen-Yerseke samen met mijn zusje. We gingen zitten in de laatste coupe van boven. Daar zat jij alleen in een ‘vierzit’ met je zwarte koptelefoon op. Wij gingen een ‘vierzit’ voor jou zitten. Wij zaten met de ruggen naar elkaar toe. Een aantal keer keek je achterom tussen de stoelen door en lachte je mee om onze grappen. We moesten er in Roosendaal uit en ik liep naar de deur. Even keek ik achterom en jij keek me recht aan met je leuke blauwe ogen. Het leek wel een scène uit een film. Ik liep langs de trein en keek naar boven waar jij zat. Je keek me met een grote glimlach aan en zwaaide naar me. Hierna liep ik het station uit hopende dat ik je ooit nog zal zien. Ik hoop dat je dit ooit zult lezen..."

Jasper

16 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Aan het begin van mijn lange reis van Vlissingen naar Roosendaal kwam ik naast jou te zitten (maar dan tegenover het gangpad, op 1.5m :). Je ging een document op je laptop lezen. Eer ik doorhad wat voor een knappe meid je bent, moest je er helaas al uit - station Goes. Terwijl je opstond uit je stoel en de coupé uitliep maakten we nog een aantal keer oogcontact, wat ik telkens niet heel lang vol durfde te houden. Voordat je de hoek om ging keken we elkaar nog één keer aan. Ik kon mezelf daarna wel kapot slaan, ik had je graag aan willen spreken. Zodoende probeer ik je via hier alsnog te bereiken… Dus, ben jij die meid met blond, krullend haar die tussen 17:20 en 17:45 in de trein van Vlissingen naar Goes zat en toevallig een jongen met een zwart overhemd ook wel interessant vond - ondanks het feit dat hij ernstig naar de kapper moest - stuur een berichtje :)."

Anoniem

12 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Dag Meneer Boek in de IC stiltecoupé van 16:04 uur Amsterdam naar (Haarlem)Vlissingen. Het was kort en voor mij een beetje ongemakkelijk, maar ons oogcontact is bij mij binnen blijven hangen. Hangt nog steeds. Ik had natuurlijk kunnen vragen wat jij las of op z'n minst 'hallo' kunnen zijn, misschien was ik al een beetje strucked by. Samen een keer koffie? Groet, Vrouw Boek - Ongemakkelijke Flirt"

Stan

10 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Maandagavond 21:45 was het heel druk op leiden en we moesten dan ook in het gangpad staan. We stonden naast elkaar en hielden onze handen 'toevallig' dichtbij elkaar. Toen er plek vrij kwam gingen we tegenover elkaar zitten en begon het echte oogcontact, we begonnen zelfs overduidelijk te lachen naar elkaar... maar voordat ik echt iets kon doen moest je al uitstappen. Ik zou je graag nog een keer zien x"

Charlotte

7 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb je nu al een aantal keer zien staan op station Laan van NOI, een lange jongen met bruin haar, een lange beige jas en een bruine laptoptas. Ik weet niet of ik jou ook wel is ben opgevallen, maar met mijn blauwe jas en grijze haar denk ik dat jij mij ook wel gezien hebt. Als ik je zie is het altijd op een donderdagochtend rond een uurtje of 10 op spoor 5. Volgens mij zitten we ook in dezelfde metro, want ik zag je een keer voor me lopen toen ik uit de metro stapte, maar in de metro heb ik je nog nooit gezien. Afgelopen donderdag zag ik je weer, maar dit keer stond ik op een ander spoor. Ik wilde nog naar je toe lopen, maar je trein was er al. Omdat ik nu andere schooltijden heb, is de kans klein dat ik je nog een keertje tegenkom, daarom doe ik hier maar een poging. Ook al is de kans klein dat je dit leest, het is een poging waard."

Mark

9 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen.
"Het was om 16:00 uur op leiden centraal bij het rokersgedeelte van het station. Jij, blonde meid, blauwe ogen, bril, in beveiligingssysteem, we keken elkaar een paar keer recht aan. Ik dacht jij bent te jong voor mij en sprak je daarom niet aan. Ik was in ruiten overhemd, spijkerbroek en zwarte laptoptas. Ik hoop dat je deze week weer de trein van 16:15 neemt en anders datje op dit bericht reageert!"

Mark

9 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen.
"Het was om 16:00 uur op leiden centraal bij het rokersgedeelte van het station. Jij, blonde meid, blauwe ogen, bril, in een outfit van een beveiligingsbedrijf , we keken elkaar een paar keer recht aan. Ik dacht jij bent te jong voor mij en sprak je daarom niet aan. Ik was in ruiten overhemd, spijkerbroek en zwarte laptoptas. Ik hoop dat je deze week weer de trein van 16:15 neemt en anders datje op dit bericht reageert!"

Lange man

2 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Vlissingen. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Aziatische dame! We stapten tegelijk in op Haarlem centraal. Op het station hadden we al een vriendelijke blik uitgewisseld. In de trein zaten we allebei in een vierzitter, gescheiden door het gangpad. We wisselden meerdere nieuwsgierige blikken uit, lachten naar elkaar, je zei me gedag toen ik ging zitten en bij het weggaan. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Je stapte in Leiden uit. Ik was die lange man, die naar je terug lachte. Laat je iets van je horen?"

Sylvia

29 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Welke leuke man zat zondag 29 juli jl. al in de trein richting Vlissingen toen ik instapte op Leiden Centraal om 9.45u. We hadden meteen oogcontact en een blik van verstandhouding vanwege twee passagiers manoeuvrerend met koffers en ik kwam tegenover je zitten. Je ging verzitten vanwege de zon en zat toen schuin tegenover me. Je had zo'n vriendelijke open uitstraling! Ik wilde graag contact maar je moest er al uit bij de Laan van NOI. Je had een blauwe spijkerbroek aan met rood-blauw geblokt houthakkershemd met korte mouw en een groene katoenen tas. Ik droeg een donkerblauwe jurk met bloemen in alle kleuren. Ik ben niet uit op een flirt maar op een fijn contact."

Jamie

8 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om 07:15 bij Leiden de trein in richting Vlissingen en jij zat er al of was eerder ingestapt. Jij zat een rij voor me en we konden elkaar precies aankijken. Je luisterde naar muziek en had af en toe een pet op, als je hem afdeed had je een mooie lange bruine lok haar naar achteren. Ik had een spijkerjasje, donkere broek en witte converse aan. Af en toe hadden we oogcontact, maar niet voor heel lang. Ookal wilde ik dat stiekem wel. Ik stapte uit bij Rotterdam Centraal en jij bleef zitten. Ik liep langs je de trein uit en sindsdien blijf ik aan je denken. Je leek me zo aardig en had graag contact met je willen maken. Ik weet niet of het wederzijds is of dat je hier überhaupt op kijkt, maar dacht ik waag maar een poging 😊 X"

Ellen

10 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"s' avonds rond 22:00 uur Ik heb haast, de trein naar Haarlem vertrekt bijna. Vlak voor ik wil instappen zie ik je staan. Je staat nog een sigaretje te roken. Jouw bruine krullen vallen direct op. Ik stap in de trein en jij stapt ook in. Aangezien het druk in de trein is zitten we vlakbij de deur, athans ik probeer te gaan zitten waar twee vouwfietsen staan. Met een beetje hulp van jou en de eigenaaressen van de vouwfiets kan ik gaan zitten. Je luistert muziek en balanceert een beetje met jouw gitaar. Ik droom al snel weg na een lange dag werken. Opeens hebben we oogcontact en begin je tegen mij te praten. Je vind mijn stijl leuk maar bied gelijk jouw excuses aan voor het storen. Dat hoeft helemaal niet en we beginnen te kletsen. Je vertelt dat je op Sloterdijk moet overstappen om verder te reizen naar een plaats in noord holland waarvan ik de naam alweer ben vergeten. En opeens komen we bij Sloterdijk aan, we twijfelen beide maar zeggen dan toch gedag. Ik weet dat je Emelio heet, een gitaar met zwarte hoes bij je hebt, bruin haar met krullen hebt en dus ook (af en toe) een sigaret rookt. Ik had een donker blauw jurkje aan met een leren jasje, een soort glitter schoenen en een blauwe schipperspetje op. Graze mille voor het korte maar fijne gesprek! De volgende keer iets langer?"

Daan

1 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! Je zat schuin tegenover me in de vierzitter. Ik stapte in op Haarlem, jij zat al in de trein en bleef zitten toen ik op Den Haag Laan van NOI weer uitstapte. Wat was jij leuk! Je hebt donker haar, had een nonchalante joggingbroek aan en een zwarte rugzak bij je. Allebei hadden we oordopjes in en je had goed door dat ik naar je lachte. Ik had je graag gesproken, maar dat kwam er jammergenoeg niet van... In de herkansing? Tot snel!"

Ns

13 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Spitsuur, rond een uur of 5/ half 6 en de trein van Amsterdam CS naar Vlissingen heeft forse vertraging. We zitten tegenover elkaar in de trein bij het raam te wachten tot de trein eindelijk vertrekt. (ik druk aan het bellen) Je bent kaal en hebt een baardje en bruine ogen. Helaas moest je in Haarlem de trein alweer verlaten. Het lijkt me leuk om een keer een drankje te doen!"

Bill

18 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen.
"Station Breda wachtend op de trein van 14.50. Me, grijs, blauw shirt en met een kleine zwarte trolley. Ik dronk rustig mijn blikje radler en ineens was je daar, je viel gelijk op. In mijn beleving keken we naar elkaar op dezelfde momenten. Ik wilde je niet volgen en we gingen beiden naar een andere coupe. Station Roosendaal overstappen voor de trein richting Zeeland. Roosendaal heeft een lang perron maar onverwacht stonden we weer naast elkaar. Zonder woorden maar met regelmatig oogcontact wachtend op de trein. Uiteindelijk zijn we zijn beiden ingestapt in een andere coupe. Ik heb je voor mij niet zien uitstappen, ik gok een beetje dat je naar Middelburg of Vlissingen ging. Nu zijn oogcontacten soms toeval, mocht dit niet het geval zijn reageer dan op deze oproep. Ik realiseer mij dat de kans erg klein is dat je dit leest, maar niet geschoten is ook mis. Groetjes."

Bill

18 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen.
"Station Breda wachtend op de trein van 14.50. Me, grijs, blauw shirt en met een kleine zwarte trolley. Ik dronk rustig mijn blikje radler en ineens was je daar, je viel gelijk op. In mijn beleving keken we naar elkaar op dezelfde momenten. Ik wilde je niet volgen en we gingen beiden naar een andere coupe. Station Roosendaal overstappen voor de trein richting Zeeland. Roosendaal heeft een lang perron maar onverwacht stonden we weer naast elkaar. Zonder woorden maar met regelmatig oogcontact wachtend op de trein. Uiteindelijk zijn we zijn beiden ingestapt in een andere coupe. Ik heb je voor mij niet zien uitstappen, ik gok een beetje dat je naar Middelburg of Vlissingen ging. Nu zijn oogcontacten soms toeval, mocht dit niet het geval zijn reageer dan op deze oproep. Ik realiseer mij dat de kans erg klein is dat je dit leest, maar niet geschoten is ook mis. Groetjes."