R

13 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een zwarte broek aan en een grijze hoodie en viel soms in slaap haha. Ik had een oranje jas aan en heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd."

Isabelle

12 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, we hadden af en toe oogcontact terwijl ik aan het leren was. Ik zat links tegenover je, meisje met krullen. In Den Bosch moest ik er uit waardoor ik niet je nummer heb kunnen vragen. Wil je contact op nemen?"

Lena

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dag lieve jij! Op goed geluk... Op station Muiderpoort viel je me al op met je blonde krullen en donkere baard. Quasi nonchalant ging ik in de buurt, maar niet te dichtbij staan. Gelukkig stapte jij ook uit op Amstel, waar ik je in de Intercity naar Venlo de trap op achtervolgde en we precies in elkaars zicht aan weerszijde van de coupe kwamen te zitten. Ik zat een boek te lezen, jij op je telefoon. Op Utrecht stapte we beiden uit. Halverwege de reis vond ik onverwachts je blik en durfde daarna niet meer op te kijken, maar lezen lukte niet meer.. Bij gebrek aan insta en facebook bracht de Google search iemand tegenkomen in de trein me hier. Wie weet! Liefs van iemand met eveneens blonde krullen en een lange beige jas..."

J

11 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Een knappe gast met leuke kledingstijl, baardje en AirPods in (wie niet), die al in de trein zat toen ik de stiltecoupe binnenstapte. We raakten kort in gesprek over een (illegale) toerist die probeerde de conducteur te slim af te zijn, maar faalde. Jij wist hier een goed trucje voor. Hier hield het op, maar toch jammer…"

J

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Venlo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden bij elkaar gepropt bij de trap in een overvolle Intercity, samen met de rest van de kudde. Jij naar Hilversum, ik naar Eindhoven. Jij zwart haar, ik blonde krullen. Ik vond het wel leuk naast je, maar jouw stop in Hilversum maakte iets te vroeg een einde aan een gezellig treinritje :)"

Anoniem

25 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht Centraal stapte ik in en ben gaan zitten aan het andere kant van het gangpad. Dit was schuin tegenover je in een vier zits. Tijdens de rit, ik zat met mijn rug naar de rij richting, hebben we meerdere keren net geen oogcontact gehad. Jij was gekleed in het zwart met mooie blonde haren nonchalant achterover gedragen. Ik droeg een witte trui met horizontale zwarte strepen en heb bruin/blonde krullen halflang. Voor je uitstapte in Den Bosch wilde ik oogcontact maken maar was te verlegen. Voor ik het wist was je uitgestapt en zag ik je de roltrap naar boven nemen. Wat zou het me leuk lijken om wel een keer echt oogcontact met je te maken."

hapee

14 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Een flirt is een groot woord. Ik zat op het bankje aan de Maas in Steyl en jij kwam bij me zitten. Toen het pontje kwam vertrok ik met mijn fiets. Daarna was er spijt."

J

23 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo.
"Dag mooie meid. Daar stond je dan op Eindhoven centraal op spoor 2 (om ongeveer 21.40h) te wachten op de intercity naar Venlo. Ik (oranje polo, groene geruite broek en cognackleurige sneakers) zat op een bankje, jij (donkerblond, licht krullend haar, beige broek, bijpassende pumps en lichtroze topje) leunde tegen een pilaar, relaxt een boekje lezend. Ik liep achter je aan toen je de trein instapte en je hield de deur voor me open. Die glimlach! Ik was verkocht! Ik ging ging op de bank naast je zitten, maar ik durfde je niet aan te spreken... En nu heb ik echt heel veel spijt dat ik dat niet deed. Ik stapte uit op station Helmond, jij reisde verder. Mocht je dit berichtje lezen, heb je zin om een keer een drankje/wandeling te doen?"

Ro

19 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Geen idee of dit werkt maar wie weet. Een onverwachte ontmoeting op zondagochtend in de trein. Bij aankomst op station eindhoven stonden we tegelijkertijd op en hadden we even oogcontact. Bij het uitstappen hield jij de glazendeur voor me open en hadden we een diepe oogcontact ook hadden we beiden een glimlach op ons gezicht. We kwamen elkaar in het voorbijgaan ook tegen bij de fietsenstalling. Jij met je eigen fiets en ik die een ov fiets ging lenen, ik wilde je toen vragen of je een kopje koffie met me wilde drinken maar je was al weggefietst. Jij, donkerblond met een halflang bobkapsel, droeg een oranje bruine trui en matchende rok. Ik kort zwart haar met een scheiding droeg een bril en een zwarte hoodie. Het lijkt me leuk om ooit dat kopje koffie met je te drinken en uit te vinden wie die vrouw met die mooie glimlach is."

S

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ze stapte in bij Amsterdam Bijlmer Arena in de intercity richting Venlo. Vanaf het moment dat ze aan de andere kant van het gangpad ging zitten hadden we gelijk oogcontact. Gedurende die rit waren we elkaar constant een beetje aan het betrappen op dat we naar elkaar zaten te kijken. Vroeg me af of dat misschien iets betekende :) ik stapte uit bij Utrecht en baalde dat ik niks had gezegd tegen haar… Zij had een koffer bij zich en had een donkere jas aan. Ik had zelf een spijkerjas aan met een hoodie eronder. Let me know of je dit herkent!"

A

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Op Eindhoven centraal bleef ze me al de hele tijd aan kijken waardoor ik achter haar ben aangelopen. Ik ben vervolgens achter je gaan zitten maar doordat ik introvert ben geen contact durven te maken. Terwijl je zat ging je achterom kijken opzoek naar mij en toen zag je me precies achter je zitten. Op Helmond station ben ik uitgestapt tijdens het deur openen in de trein bleef ze me aankijken en heel lief glimlachen. Wat een spijt dat ik niet heb gevraagd hoe je heet… :("

Renske

4 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! We zaten naast elkaar in de trein, jij met blauwe jas, tas en blonde krullen. Ik dacht je te kennen, dat was niet zo. Toch ontstond er een kort gesprek over add. Toen we elkaar gedag zwaaiden, dacht ik .. wat bijzonder ... en wat zou het leuk zijn om je misschien nog eens te zien. Maar toen zag ik je niet meer. Jij was al op weg naar Wijk en Aalburg .."

LP

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij droeg een mintgroen topje en een bloemetjesbroek en ik een bruin leren jasje. Op station Venlo stond je ineens naast me waar ik je al eerder opmerkte in de trein van Eindhoven naar Venlo. Even later pakten we samen de stoptrein naar Roermond. We keken elkaar de hele tijd aan. Eenmaal aangekomen op station Roermond rende ik de trein uit om de intercity naar Maastricht te halen. Ik baal ervan dat ik niet gewacht heb om een praatje met je te maken."

Daniel

14 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte zaterdag om 2020 uit bij Nijmegen Heyendaal. Bij de uitstap deur Hadden we Even oogcontact, maar meer niet. Maar dat was voor mij genoeg reden om dit berichtje te plaatsen. Je had bruine ogen, bruin haar en je droeg een mooi rokje. Zou graag willen weten wie je bent en je beter leren kennen :)"

Anoniem

19 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Schiphol Airport. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep naar boven om 11:45 uur waar ik op de eerste vrije bank ging zitten, daar begon mijn spijt doordat ik zag dat je aan de ander kant van het pad zat op een (4 zits) bank. Je zag er zo leuk uit met je bruine haren en zomers paars bloemetjes jurkje, ik kon mijn ogen niet van je af houden. In de treinreis hadden we beiden onze oortjes in waardoor ik contact maken moeilijk vond. Je deed in de tussentijd je make up wat je uit een bruine tas vandaan haalde en je lachte lief terwijl je een film keek op je telefoon. Had ik je maar aan gesproken."