J

23 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo.
"Dag mooie meid. Daar stond je dan op Eindhoven centraal op spoor 2 (om ongeveer 21.40h) te wachten op de intercity naar Venlo. Ik (oranje polo, groene geruite broek en cognackleurige sneakers) zat op een bankje, jij (donkerblond, licht krullend haar, beige broek, bijpassende pumps en lichtroze topje) leunde tegen een pilaar, relaxt een boekje lezend. Ik liep achter je aan toen je de trein instapte en je hield de deur voor me open. Die glimlach! Ik was verkocht! Ik ging ging op de bank naast je zitten, maar ik durfde je niet aan te spreken... En nu heb ik echt heel veel spijt dat ik dat niet deed. Ik stapte uit op station Helmond, jij reisde verder. Mocht je dit berichtje lezen, heb je zin om een keer een drankje/wandeling te doen?"

Ro

19 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Geen idee of dit werkt maar wie weet. Een onverwachte ontmoeting op zondagochtend in de trein. Bij aankomst op station eindhoven stonden we tegelijkertijd op en hadden we even oogcontact. Bij het uitstappen hield jij de glazendeur voor me open en hadden we een diepe oogcontact ook hadden we beiden een glimlach op ons gezicht. We kwamen elkaar in het voorbijgaan ook tegen bij de fietsenstalling. Jij met je eigen fiets en ik die een ov fiets ging lenen, ik wilde je toen vragen of je een kopje koffie met me wilde drinken maar je was al weggefietst. Jij, donkerblond met een halflang bobkapsel, droeg een oranje bruine trui en matchende rok. Ik kort zwart haar met een scheiding droeg een bril en een zwarte hoodie. Het lijkt me leuk om ooit dat kopje koffie met je te drinken en uit te vinden wie die vrouw met die mooie glimlach is."

S

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ze stapte in bij Amsterdam Bijlmer Arena in de intercity richting Venlo. Vanaf het moment dat ze aan de andere kant van het gangpad ging zitten hadden we gelijk oogcontact. Gedurende die rit waren we elkaar constant een beetje aan het betrappen op dat we naar elkaar zaten te kijken. Vroeg me af of dat misschien iets betekende :) ik stapte uit bij Utrecht en baalde dat ik niks had gezegd tegen haar… Zij had een koffer bij zich en had een donkere jas aan. Ik had zelf een spijkerjas aan met een hoodie eronder. Let me know of je dit herkent!"

A

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Op Eindhoven centraal bleef ze me al de hele tijd aan kijken waardoor ik achter haar ben aangelopen. Ik ben vervolgens achter je gaan zitten maar doordat ik introvert ben geen contact durven te maken. Terwijl je zat ging je achterom kijken opzoek naar mij en toen zag je me precies achter je zitten. Op Helmond station ben ik uitgestapt tijdens het deur openen in de trein bleef ze me aankijken en heel lief glimlachen. Wat een spijt dat ik niet heb gevraagd hoe je heet… :("

Renske

4 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! We zaten naast elkaar in de trein, jij met blauwe jas, tas en blonde krullen. Ik dacht je te kennen, dat was niet zo. Toch ontstond er een kort gesprek over add. Toen we elkaar gedag zwaaiden, dacht ik .. wat bijzonder ... en wat zou het leuk zijn om je misschien nog eens te zien. Maar toen zag ik je niet meer. Jij was al op weg naar Wijk en Aalburg .."

LP

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij droeg een mintgroen topje en een bloemetjesbroek en ik een bruin leren jasje. Op station Venlo stond je ineens naast me waar ik je al eerder opmerkte in de trein van Eindhoven naar Venlo. Even later pakten we samen de stoptrein naar Roermond. We keken elkaar de hele tijd aan. Eenmaal aangekomen op station Roermond rende ik de trein uit om de intercity naar Maastricht te halen. Ik baal ervan dat ik niet gewacht heb om een praatje met je te maken."

Daniel

14 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte zaterdag om 2020 uit bij Nijmegen Heyendaal. Bij de uitstap deur Hadden we Even oogcontact, maar meer niet. Maar dat was voor mij genoeg reden om dit berichtje te plaatsen. Je had bruine ogen, bruin haar en je droeg een mooi rokje. Zou graag willen weten wie je bent en je beter leren kennen :)"

Anoniem

19 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Schiphol Airport. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep naar boven om 11:45 uur waar ik op de eerste vrije bank ging zitten, daar begon mijn spijt doordat ik zag dat je aan de ander kant van het pad zat op een (4 zits) bank. Je zag er zo leuk uit met je bruine haren en zomers paars bloemetjes jurkje, ik kon mijn ogen niet van je af houden. In de treinreis hadden we beiden onze oortjes in waardoor ik contact maken moeilijk vond. Je deed in de tussentijd je make up wat je uit een bruine tas vandaan haalde en je lachte lief terwijl je een film keek op je telefoon. Had ik je maar aan gesproken."

Lennart

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein in Utrecht die om 18:24 ging vertrekken, ik liep de laatste wagon in en daar zat jij aan de perronkant. Terwijl ik de trap afliep ving ik je blik op en lachte je naar mij. In Eindhoven stapte we uit, jij nam de roltrap en ik de trap, toen we op gelijke hoogte waren voelde ik je naar mij kijken en ik draaide mijn hoofd om, je lachte nog eens naar mij. Daarna liepen we allebei richting de bussen. Je hebt donker haar in een knot, een zwarte koptelefoon op en een spijkerblouse aan."

Quin

7 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was een vroege en regenachtige ochtend, toen ik de trein pakte naar Venlo. In Den Bosch stapte ik om 8.25 uur in de trein. Al lachend stapte ik de trein in. Ik zag daarvoor iets gebeuren op het station wat me aan het lachen maakte. Eenmaal in de drukke trein vond ik een plaatsje en ging zitten. Ik scande wat rond en we hadden meteen oogcontact. Je lachte vriendelijk en we keken daarna weer weg. Ik ging wat scrollen door mijn tiktok, zag wat grappige filmpjes en ging wederom weer stuk. Ik zat wat stom in mezelf te lachen en te grijnzen en keek weer even jouw kant op. Je keek terug en lachte weer vrolijk terug. Wat schattig. Zo ging dat af en toe over en weer. Wat een spontaniteit én vrolijkheid op deze vroege druilerige ochtend. Jij droeg een bril en had een koptelefoon op. In Eindhoven stapten we allebei uit en zijn we elkaar uit het oog verloren. Ik heb geen idee of je dit leest, maar het is het proberen waard. Ik ben erg benieuwd wat je luisterde en.. ben je altijd zo vrolijk in de ochtend?"

Harm

12 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vertelde me over je blauwgroene ogen toen ik ernaar vroeg, en gaat overnachten bij je vriendin. Zelf had ik het over Tesla. Stom van me dat ik je nummer niet heb gevraagd. Hoop je te zien in Utrecht."

Wouter

11 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"In de stiltecoupé kwam een jongen achter jou zitten. Wij zaten schuin naast elkaar. Hij maakte veel lawaai en dat was het eerste moment waarop onze blikken kruisten. Je viel me meteen al op. Je had zwart krullend haar, een blauwe rugzak, een nog feller blauwe rolkoffer en was in de weer met heel veel kabels. Toen de coupé leeg was en we Venlo naderden, raakten we in gesprek. Ik vroeg waar je vandaan kwam. Jij zei Curaçao. Ik bedoelde eigenlijk waar je reis was begonnen. Dat bleek Amsterdam te zijn, waar je ook je master volgt, en je was onderweg naar Düsseldorf om een oude vriend te bezoeken die je nog kende van je tweede bachelor in Maastricht. Ik wees je nog de weg naar de internationale trein, maar baal ervan dat ik je nummer niet heb gevraagd."

Paul

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Venlo. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Voor mijn reis naar Limburg pak ik weer eens de trein. Ik neem plaats op een 3-zits waar toevallig nog wel plek was. Tenminste dat is wat ik dacht. Ik twijfelde. Ik vroeg het de dame tegenover mij en ze bevestigde dat het oké was hier te zitten. Wat ik nog niet wist was dat er een spontane, lieve lach achter het zwart-wit gestreepte mondkapje verborgen zat. Gelukkig nam ze het kapje af bij het lezen van haar boek. Daardoor had ik moeite om niet te vaak te kijken. Na een tijdje had ik ook de moed verzameld om een gesprekje te starten over het boek van Lala Gül. Het enthousiasme, je lach zorgde voor een glimlach op mijn gezicht. Helaas moest ik ook een keer uit de trein. Na een paar dagen maakt dit onschuldige gesprek blijkbaar nog steeds indruk op mij. Kan ik de vrouw met de zwart trui en beige pantalon, die zaterdagavond (6-11) rond half 7 in de trein naar Venlo zat, ooit nog vragen of ze nog andere goede boeken kent?"

Sarah

16 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"12 augustus rond 12:00/13:00 zat ik in de treincoupé en kwam er een super knappe jongen naast mij zitten, die instapte in Breda. Hij had mooie blauwe ogen, een groene Tommy Hilfiger jas aan, grijze pantalon en witte schoenen (volgens mij Mason Garments). We moesten allebei uitstappen in Eindhoven omdat dat het eindpunt was. We waren allebei aan het wachten totdat iedereen uit de coupe was en vervolgens liet hij mij als eerst uit mijn zitplaats gaan. Daarna keken we elkaar nog even aan en liep hij naar de trein die naar Venlo reed. Jammer dat ik je niet durfde aan te spreken maar hopelijk komen we nog een keer met elkaar in contact.. 🙈"

Werner

12 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar in de intercity van Utrecht Centraal richting Venlo. Je zat op je laptop te werken tot s Hertogenbosch. We stapten allebei uit op Eindhoven Centraal. We zaten ondanks de mondkapjes plicht bijna de hele rit elkaar aan te kijken en elke keer als je me aankeek en naar me lachte kon ik niets anders dan klunzig terug te glimlachen. Ik was zo onderste boven van je dat ik hopeloos faalde om naar iets van informatie over je te vragen aan je, ondanks de gelegenheid die je me nog bood tot we elkaar gedag zeiden. Je hebt blond haar en je droeg een zwarte top met leuke franjes bij de schouders en een blauw denim rokje. Ik heb bruin haar in een hoge kuif, ik droeg een groen band shirt met de naam Green Day erop en daarbij donkerblauwe shorts en grijze All Stars. Ik hoop dat je dit leest en dat je me nog herinnert."