Je flirt uit het oog verloren op Station Venlo? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Bart de Klein

30 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden op Amsterdam Zuid, perron bij spoor 2. We keken elkaar aan, aantal keren. Het was rond half drie. Jij donker haar en donkere ogen en een rugtas. Ik ook met zwarte rugtas en twee stoelkussens in een doorschijnende tas. In de trein, in dezelfde coupé, raakte ik aan de praat met een andere vrouw, maar het liefst had ik juist met jou een praatje. Ik had ook uit moeten stappen in Utrecht. Had ik je daar nog kunnen aanspreken. Had zeker graag, dolgraag meer van jou willen weten. Op het perron had ik al iets kunnen zeggen. Weet je nog dat die fietsers daar opeens waren. Dat wij daar tussendoor liepen. In de trein had ik kunnen vragen of ik naast je mog zitten. Weer niet meer precies welke kleren je aan had. Je gezicht nog wel, jouw ogen, mooie tanden. Je haar half lang. Woon je in Utrecht? Had graag iets met jou willen drinken en nu zie ik je waarschijnlijk nooit meer. Had ik maar iets gezegd. Nu heb ik niks, geen aanknopingspunten. Liefs, Bart"

Marc

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Venlo. Op station Horst-Sevenum verloren we elkaar uit het oog.
"Ook jij stapte uit de trein vanuit Rotterdam. Wij kwamen in gesprek op perron 6 in Eindhoven. De trein was vertraagd vandaar zoekende naar de eerst volgende aansluiting…daar stond jij ook. Het voelde vertrouwd en het gesprek verliep zo ontspannen dat wij ons pas later realiseerde dat de trein naar Venlo zou vertrekken van perron 2. Zelfs onderweg richting perron 2 liepen wij door richting de poortjes. Volledig de weg kwijt. Wij hebben een leuk gesprek gehad to Horst Sevenum. Daar scheidde onze wegen. Ik kom je graag weer eens tegen, zeker niet in een stilte coupé Groetjes Marc."

Yara

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik ben opzoek naar Maarten. Uit Groningen, op weg naar een hotel 40 min buiten Venlo, omdat hij morgen een meeting heeft. Nog aan het afstuderen en een super leuke gast. Leuk gesprek over zijn dikke gele boek. Hij leert het gedicht “chaos” uit zijn hoofd op dit moment. Ik hoop je terug te vinden Maarten, je was een gezellige jongeman!"

Roos

9 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat op de trap. Ik zat op de stang van de deur met een zwarte gebrouwen door vrouwen jas met sjaal, lang bruin haar en een teddy tas. Jij had oortjes in, bent donkerblond, én had een lieve uitstraling. We hadden even oogcontact… zou het leuk vinden je nog n keer te zien."

Maarten

21 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Venlo. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We were on the same flight from Berlin to Amsterdam, and we smiled at each other before boarding. After that we sat next to each other in the train, and I don’t know why I did not start the conversation.. you had a beige Polo bag and dark hair :) Cheers from the boy with the blue shirt…"

Emma

21 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo.
"Dag mooie man met lang haar en baard, Ik keek je aan en ging naast je zitten wachten op het bankje bovenaan spoor 18/19 tot mijn afspraak kwam. Rond 1850 pakte je je witte vouwfiets en verdween. Mag ik nog eens naast je zitten? X bril en oranje/bruin jurk dragende vrouw"

michelle

10 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"jij stapte in beetje aangeschoten we raakte in gesprek jij had dorst ik had nog een onaangebroken flesje water die heb ik je gegeven jij wilde proosten en stelde je voor als michelle 27jaar en je was onderweg naar vrienden tegenover station helmond we hadden het ook nog over de stoopjes hoop je nog een keer te spreken het was gezellig al was het maar 15 min"

R

13 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een zwarte broek aan en een grijze hoodie en viel soms in slaap haha. Ik had een oranje jas aan en heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd."

Isabelle

12 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, we hadden af en toe oogcontact terwijl ik aan het leren was. Ik zat links tegenover je, meisje met krullen. In Den Bosch moest ik er uit waardoor ik niet je nummer heb kunnen vragen. Wil je contact op nemen?"

Lena

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dag lieve jij! Op goed geluk... Op station Muiderpoort viel je me al op met je blonde krullen en donkere baard. Quasi nonchalant ging ik in de buurt, maar niet te dichtbij staan. Gelukkig stapte jij ook uit op Amstel, waar ik je in de Intercity naar Venlo de trap op achtervolgde en we precies in elkaars zicht aan weerszijde van de coupe kwamen te zitten. Ik zat een boek te lezen, jij op je telefoon. Op Utrecht stapte we beiden uit. Halverwege de reis vond ik onverwachts je blik en durfde daarna niet meer op te kijken, maar lezen lukte niet meer.. Bij gebrek aan insta en facebook bracht de Google search iemand tegenkomen in de trein me hier. Wie weet! Liefs van iemand met eveneens blonde krullen en een lange beige jas..."

J

11 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Een knappe gast met leuke kledingstijl, baardje en AirPods in (wie niet), die al in de trein zat toen ik de stiltecoupe binnenstapte. We raakten kort in gesprek over een (illegale) toerist die probeerde de conducteur te slim af te zijn, maar faalde. Jij wist hier een goed trucje voor. Hier hield het op, maar toch jammer…"

J

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Venlo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden bij elkaar gepropt bij de trap in een overvolle Intercity, samen met de rest van de kudde. Jij naar Hilversum, ik naar Eindhoven. Jij zwart haar, ik blonde krullen. Ik vond het wel leuk naast je, maar jouw stop in Hilversum maakte iets te vroeg een einde aan een gezellig treinritje :)"

Anoniem

25 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht Centraal stapte ik in en ben gaan zitten aan het andere kant van het gangpad. Dit was schuin tegenover je in een vier zits. Tijdens de rit, ik zat met mijn rug naar de rij richting, hebben we meerdere keren net geen oogcontact gehad. Jij was gekleed in het zwart met mooie blonde haren nonchalant achterover gedragen. Ik droeg een witte trui met horizontale zwarte strepen en heb bruin/blonde krullen halflang. Voor je uitstapte in Den Bosch wilde ik oogcontact maken maar was te verlegen. Voor ik het wist was je uitgestapt en zag ik je de roltrap naar boven nemen. Wat zou het me leuk lijken om wel een keer echt oogcontact met je te maken."

hapee

14 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Een flirt is een groot woord. Ik zat op het bankje aan de Maas in Steyl en jij kwam bij me zitten. Toen het pontje kwam vertrok ik met mijn fiets. Daarna was er spijt."

J

23 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo.
"Dag mooie meid. Daar stond je dan op Eindhoven centraal op spoor 2 (om ongeveer 21.40h) te wachten op de intercity naar Venlo. Ik (oranje polo, groene geruite broek en cognackleurige sneakers) zat op een bankje, jij (donkerblond, licht krullend haar, beige broek, bijpassende pumps en lichtroze topje) leunde tegen een pilaar, relaxt een boekje lezend. Ik liep achter je aan toen je de trein instapte en je hield de deur voor me open. Die glimlach! Ik was verkocht! Ik ging ging op de bank naast je zitten, maar ik durfde je niet aan te spreken... En nu heb ik echt heel veel spijt dat ik dat niet deed. Ik stapte uit op station Helmond, jij reisde verder. Mocht je dit berichtje lezen, heb je zin om een keer een drankje/wandeling te doen?"