Y

27 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Velp naar station Roosendaal. Op station Arnhem Presikhaaf verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet of je dit ooit nog zult lezen, want het is best wel een tijd geleden dat dit zich afspeelde. Omdat ik vergeten was in te checken in Rheden moest ik van de conductrice snel in Velp de trein uitstappen, daar inchecken en daarna mocht ik weer de trein in. Ik kwam op de stoel naast jouw te zitten aan de andere kant van het gangpad. Jij maakte een opmerking naar mij toe na mijn gesprek met de conductrice en zo begon ons gesprek. We waren toen de enigen in de coupe. Je vertelde mij als ik het mij goed herinner dat je in Velp de opleiding landbouwinrichting/architectuur deed en in Driebergen werkte. Ik vertelde je dat ik in Amsterdam studeerde. Aan het eind van ons gesprek wilde ik nog je nummer vragen, maar ik durfde het toen niet. Een halte daarna stapte je uit. Jij: jongeman ongv 22/23, blond haar, je had die dag een lichtblauw overhemd aan en een spijkerbroek. Mocht jij jezelf herkennen, dan kom ik graag in contact met je"

Indebuurt

11 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Velp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, was je al eens in de trein tegengekomen, maar nu fietste ik je achterop terwijl je van het station naar huis liep. Ik stopte even en liet je voorbijlopen, daarna kwam ik je weer achterop en sloeg je af... Al die keren hadden we oogcontact en viel me je super leuke glimlach en rode haarbos op :) Snel iets afspreken? Groetjes, P"

P

20 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Velp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Jij, in een zomerse blauwe jurk kwam tegenover me zitten, na al je tassen te hebben weggestopt... We hadden vaker kort oogcontact, vooral ik had moeite je niet (steeds) aan te kijken, maar meer kwam er niet van op het korte stukje. Woon je ook in de buurt, of was je gewoon toevallig onderweg? Meldt je maar als nieuwsgierig bent, ik wel! Fijn weekend, P."

Arend

3 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Velp verloren we elkaar uit het oog.
"De trein naar Zutphen had vertraging Door een wissel storing. Ik zat samen met een mede passagier en tegenover me zat een meisje met blond haar dienst Den bosch kwam en voordat ze uitstapte raakte we aan de de praat. Zou graag met je in contact willen komen want vond je wel leuk."

Anoniem

1 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Velp naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"- zat met een Fransboek voor mij - rode nike schoenen - sportas mee - blond haar - bruine jas"

Krullenjongen

4 september 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Velp. Op station Velp verloren we elkaar uit het oog.
"Eigenlijk is het geen treinflirt maar een busflirt. Jij zat in lijn 3 naar Velp vanaf het Velperplein waar jij met je vriendin over mijn \"engelenhaar\" aan het kletsen was. Ik wil nog wel meer weten over je mooie rode krullen. Ik stapte uit op de Esperantolaan maar jij ging nog door naar Bronbeek. Hoop je snel weer eens te spreken/je krullen te bewonderen."