Anoniem

23 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Feanwâlden naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Graag wil ik contact zoeken met het enorm mooie meisje dat in de trein zat van Veenwouden naar Groningen CS op vrijdag 23 augustus zo rond 12:35 u. Jij zat al in de trein, ik stapte in in Veenwouden. Ik ging schuin tegenover je zitten en had zo een perfect uitzicht op jou! Je viel me direct op, wat een ongelofelijk mooie meid! Je staat nog in mijn geheugen gegrift en ik kan je maar niet vergeten: je blonde haren, zonnebril, zwarte strakke topje en korte spijkerbroekje met motiefje. Ik [jongen, niet zo groot, donkerbruin haar] had toen een wit shirt aan, blauwe spijkerbroek en blauw/grijs gestreept overhemd die ik los droeg. Verder had ik een zwart tasje bij me waar wat papieren in zaten. Ik zat dus schuin tegenover je en hadden oogcontact, ik kon mijn ogen ook niet van je afhouden! Eerst las je nog een krantje (Spits/ Metro) en ik moest eigenlijk nog wat lezen/ leren, maar dat heb ik snel weer opgeborgen omdat ik me natuurlijk totaal niet kon concentreren! Na ongeveer 5 minuten had jij je krantje uit en hebben we vaak oogcontact gehad. Helaas (spijt!) ben ik je op Groningen CS uit het oog verloren, waar wij allebei uit de trein stapten... Laat wat van je horen als je dit bericht leest!"

Menno

25 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Buitenpost naar station Feanwâlden. Op station Feanwâlden verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je vroeg aan mij wat ik aan het doen was op het station (Buitenpost) wist ik zo gauw niet wat ik moest zeggen (Meisje op foto). Ik was foto's aan het maken op het station met statief en antwoordde dat ik maakte van het station. Uiteindelijk ben jij op het bankje gaan zitten en ik stond nog met mijn vriend van scouting te praten. Uiteindelijk stonden we even te praten maar heb nooit je naam gevraagd. Uiteindelijk ben ik in Veenwouden uitgestapt en later zag ik dat jij dat ook deed. Ik durfde toen ook niet te vragen hoe je heet. Ik zag je alleen de Nijewei inlopen. Ik hoop dat ik je naam een keer te weten kom en dan een vriendschap met je kan opbouwen."