K

15 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bunnik naar station Veenendaal West. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Het was een prachtige, warme donderdagmiddag. En toen zag ik opeens een leuke meid op de trap zitten bij Station Bunnik, die zeker mijn aandacht trok. Ik glimlachte naar je en ik hoopte dat je ook iets zou zien in mij. En wat bleek: je kwam naast me zitten in de trein! Ik hoopte dat je in Veenendaal uit zou stappen zodat ik met je zou kunnen praten... helaas stapte je uit in Driebergen-Zeist. Daardoor kon ik de mogelijkheid om met je te praten helaas niet benutten. Maar alsnog gaf het me een geweldig gevoel toen ik achterom keek en jou zag zwaaien op het perron van Driebergen-Zeist!"

H

3 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Veenendaal West verloren we elkaar uit het oog.
"Je komt uit Griekenland, en was samen met klasgenoten op weg naar Veenendaal voor een uitwisselingsweek. Op donderdagavond kwam je in Utrecht naast me zitten in de stoptrein naar Rhenen/Veenendaal. We hadden een leuk gesprek. Ik vertelde je in het Engels dat ik zojuist een kadootje voor mijn nichtje van 4 gekocht had, en had dit in een tas op schoot. Jij had een rondvaart gehad in Amsterdam en vertelde over Griekenland. Ik wenste je een fijne week toe en stapte uit in Veenendaal West. Je zwaaide nog even. Ik zou graag nog eens met je mailen, en heb spijt dat ik je dit niet gevraagd heb. Nu hoop ik dat iemand jou kent en dit bericht aan je doorgeeft."

Jannes

3 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal West naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Normaal gesproken neem ik slechts enkele keren per jaar de trein! Eenmaal in de trein richting naar mijn bestemming, zonder enige gedachten dat ik iemand zoals jou zou ontmoeten. Jij stapte op in Maarn ( 3 juli rond 10.30uur). Het eerste moment dat ik je zag liep je op perron, je was meteen opvallende verschijning, donker kort krullend haar met je rode lippen die je benadrukte door je lippenstift, daarnaast droeg je zwarte jurk! Jij ging schuin tegenover mij zitten , helaas zat er een bank tussen. Tijdens de reis keken we naar elkaar en knipoogden, maar zo snel het ging, draaiden we onze hoofden net zo snel weg, ik bloosde door verlegenheid! Wat mij opviel, je droeg lichtblauwe mascara bij je donkere ogen. Perfecte combinatie! Eenmaal aangekomen op Utrecht Centraal, stapten we hier beiden uit en groetten we naar elkaar waar onze wegen gingen scheiden. Helaas door mijn verlegenheid durfde ik je niet aan te spreken, hoop alsnog in contact te komen wie je daadwerkelijk bent! Ik ben de jonge in oranje shirt met kort stekelig haar!"

Ket

24 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal West naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Om 07.20 uur stapte ik, aziatisch jongeman, spijkerbroek, rood/wit/blauwe winterjas met grijze rugtas, de trein in en nam plaats bij de 4 zitsbank aan het gangpad. Het was druk, ik las de Metro en toen keek ik jouw kant op. Jij zat aan de andere kant van de 4 zitsbank bij het raam. Het mooiste jonge dame van de wereld...blond haar in een staartje, mooie ogen en..we keken mekaar recht in de ogen en jouw glimlach maakte mij zoveel indruk en toen dacht ik: Ik vind jou leuk! Nadat ik m'n metro krantje heb gelezen, deed ik m'n oordopjes in en luisterde naar muziek en speelde wat met m'n iPhone. Jij had ook oordopjes in, typte wat in je mobieltje, je had een zwarte of een hele donkere bruine jas aan, beige broek en een gekleurd (lightpaars, groen..) gebreide sjaal om. Utrecht (spoor 5) was onze eindbestemming. Ik stond al op en wilde je nog 1 keer zien, voordat ik de trein uitstapte. Maar helaas blokkeerde een forse man mijn uitzicht. Dus ging ik op spoor 7 staan en daar zag ik jou weer..maar jij nam de roltrap naar boven en ik liep balend naar m'n werk. Als ik aan jouw mooie, grote glimlach denk, word ik warm vanbinnen en ik kan je maar niet vergeten ! Zucht...blijft het bij die glimlach of...? Als jij dit herkent en je weet nog wie ik ben, wil jij een keer met mij uit?"