maurice

7 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Veenendaal Centrum.
"zat in de trein ze zat tegenover me voelde gewoon de warmte tussen ons we keeken elkaar lachend aan getint meisje iraans denk ik"

E

14 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal Centrum naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Neee!!! Hoe krijg je het voor elkaar... Vraagt ze om je nummer geef je het verkeerde. Opzoek naar International studente die ik tegen kwam op Utrecht centraal! Ben opzoek naar een meisje die ik op 14 september ontmoete in de trein. Ze zat naast me in de trein van Veenendaal naar Utrecht en we raakte aan de praat. Trein aankomst om 21:30. Ze was een internationale student, geloof in Rotterdam. Ze is Iers, zag er Frans uit en heeft een vader in Vermont. We stonden nog een hele tijd te praten boven aan de roltrap op centraal. Maar ieder hadden we een afspraak waar we heen moesten en hadden haast. Ze vroeg om mijn nummer en die heb ik haar toen gegeven. Zo scheiden onze wegen weer, met de verwachting nog een keer af te spreken. Echter realiseerde ik me na een tijdje dat het nummer dat ik haar had gegeven verkeerd is. Had een fout in de volgorde genoemd (inplaats van 4325 moest het 2543 zijn). Misschien zat het in de biertjes van die avond. Helaas ze was al weg. Toen maar dit nummer gebeld om te vragen naar haar nummer. Ook dat nog, is het geen bestaand nummer.... Ongelofelijk hoe kan je zo iets verprutsen. Wat denk ik nog te weten van haar: -Ze ziet er uit alsof ze Frans is -ze komt uit Ierland -waarschijnlijk woont ze in Veenendaal -vader woont in vermomt -waarschijnlijk studeert ze in Rotterdam -had vel oranje schoenen Heb al Facebook proberen af te zoeken. Maar ja dan is Nederland in een keer weer veel te groot. Dus de vraag wie komt er met de gouden tip en zorgt er voor dat we dit even recht trekken. Jullie worden alle zeer bedankt!!"

Theo

28 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Veenendaal Centrum. Op station Veenendaal Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke mooie dame met prachtig bruin haar, mooie ogen en een leuke giechelende lach..wie ben je?? We stonden beide op station rhenen, stappen beide uit op station veenendaal centrum. We raakten in gesprek omdat de trein ons liet wachten in de kou. je bent af en toe beetje streng tegen je dochtertje;) jullie waren bij oma geweest op die middag, ik bij vrienden. Je houdt van koffie. Je woont paar straten/blokken verderop. Je bent van de details;) Je bent grappig, je bent leuk, je bent mooi.. maar wie ben je en hoe heet je? Ik wil graag koffie met je drinken.. (Volgende week: zelfde tijd, zelfde plaats, dezelfde glimlach?)"

Anoniem

1 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal Centrum naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op station veenendaal centrum, had even een gesprekje met je, was daarna eigenlijk verbaasd hoeveel ik aan je heb gedacht de hele dag. Wie weet kijk jij op deze site, lijkt me leuk om eens af te spreken. jij, leuke man in blauw....ik , in mijn oude kleren...zit midden in een verhuizing, zette alleen maar mijn kinderen af op het station."

Jongen tegenove

23 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Veenendaal Centrum. Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in Utrecht Centraal in op perron 14b in de sprinter van 08:27. Ik liet jou eerst instappen en ging bij je zitten in de tweede wagon van voren in een verhoogd vierzitje vlak bij de kreukel. Bij het instappen zag je mij volgens mij nog niet. Jij reisde vooruit en zat bij het raam. Ik zat schuin tegenover je. Het was druk in de trein, maar bij ons zat verder niemand. Je bent een jongen met zwart/ donker haar. Je had o.a. een (grijs dacht ik) shirt met een diepe hals aan, casual schoenen. Op je schoot hield je een rugtas welke je de hele rit op je schoot hield. Je pakte een Spits die naast je lag en ging die lezen. Tijdens de rit keek je me af en toe aan en dan weer weg. Ik voelde dat je het ongemakkelijk vond, net als ik. Via de ruit keek je stiekem naar me. Toen je zag dat ik dit merkte deed je je wenkbrauwen op en neer en lachte. De hele weg zei je geen woord tegen me, maar je lichaamstaal zei genoeg. Toen de conducteur langs kwam keken we elkaar aan van: moet dit nou? Ik pakte mijn ov-chipkaart in doorzichtig hoesje en legde deze op de stoel naast me. Jij probeerde mijn naam te lezen hierop. Toen de conducteur er was hield jij je pas in je portemonnee tegen de handscanner. Toen in Driebergen-Zeist de meeste mensen uitstapten bleef jij zitten, net als ik. Toen ik even later in Maarn er uit moest keek je me lief aan en ik zei 'doei' tegen je. Je was nogal overrompeld en probeerde nog wat te zeggen, maar er kwam niet echt iets uit. Jij reisde door in de richting van Veenendaal Centrum. Ik ben een jongen met oranje/brons haar en had een zandkleurige zomerjas open aan. Ik had een lichtbruine broek, casual schoen zoals jij, verder een geel-grijs overhemd. Op mijn schoot hield ik een katoenen tas met een grote gele opdruk. Ik las net als jij een Spits welke ik net als jij op de stoel naast me legde. Net als jij voelde ik de ongemakkelijkheid en probeerde ik zo vaak als ik kon naar je te kijken. Het enige wat ik tegen je zei was 'doei', toen ik weg ging. Het is echt dom dat ik niets tegen je durfde te zeggen, maar ik kan je niet vergeten. Vanaf het begin dat ik je zag vond ik je leuk en graag wil ik, als jij dat ook wilt, eens met je afspreken om elkaar wat beter te leren kennen. Dus ik hoop dat je me vind."

Veenendaaler

2 april 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Rhenen. Op station Veenendaal Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in driebergen in, ik liep. beld langs en maakte me gesprek af bij de deur van de trein vervolgens kwam ik naast je zitten, merkte gelijk dat jij dit wel fijn vind want je schoof gelijk een stukje dichterbij, jij dacht dat ik iets liet valle toen ik me tas neerzette waarop ik jedankte voor je opletendheid, uit eindelijk lliete we elkaar iets zien op de telfoon(filmpje over aape op de moter kap) uit eindelijk in het veen aangekome stapte we uit en wenste elkaar een fijne avond toe, normaal zou ik dit hopeloos vinden maar je was zon leuke meid. dat ik hoop jee over 3weken weer in de zelfde trein weer tezien groetjes my"

Edwin

21 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Veenendaal Centrum. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Je zit ineens in mijn gedachten,al sinds ik vannochtend stond te wachten.Het leek een eeuwigheid te duren,toen ik in je ogen stond te turen.Ineens was daar die lieve lach,omdat ik keek en jij dat zag.Ik lachte terug maar werd verlegen,daar is het toen ook bij gebleven.morgen koffie? same time same place!-------------------+/- 10:05 spoor 11b Jij: bruine ogen, bruin krullend haarmet vouwfiets en koptelefoon.groene broek en hempje.en een hele mooie lach..en soulmateIk: Blauwe ogen,Kort haar,gescheurde spijkerbroek,blauwe blouse,sigaretje aan het roken"