Je flirt uit het oog verloren op Station Veenendaal-De Klomp? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Daan

18 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Contact bij het uit- en instappen:)"

Thomas

17 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal-De Klomp naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, man in blauwe overjas en rugzak, kwam de coupé binnen. Het eerste wat ik zag waren je mooie grote ogen met lange wimpers. Je zat op de trap, ik bleef bij de deur staan want er was geen plaats. Gedurende de rit zochten we een paar keer oog contact terwijl we naar de blinde geleide hond van een slechtziende vrouw keken. Althans, dat gevoel had ik. Volgens mij kwam je net van Schiphol, je had hand bagage mee en ik zag het kaartje hiervan door het hoesje op de achterzijde van je telefoon zitten. Ik wilde je vragen of je al bezet was, want ik wist dat die kans groot is, en of ik je nummer mocht. We stapten allebei uit in Arnhem en ik zocht naar het juist moment. Je liep achter me. Ik dacht: “ik ga het vragen wanneer we de poortjes uit komen” Ik hoorde tot op 10 meter achter me het geluid van je neerkomende hakken, maar plots hield het op. Ik keek achter me maar je was weg. Ik wachtte nog even maar moest helaas gaan om mijn afspraak te halen. Ik hoop dat je dit leest"

Marije

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein die om 18:30 bij Amsterdam Amstel aan kwam. Je had een geruit/houthakkers blousje aan, een spijkerbroek, beige/groene suede laarsjes en donkerblond haar. We hadden continu oogcontact. Vanaf het moment dat ik instapte, vanaf Amsterdam Amstel, tot jij uitstapte bij Veenendaal de Klomp. Je lachte nog even toen je voorbij het raam liep. Laat je even van je horen?"

Bjørn

4 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal-De Klomp naar station Utrecht Centraal.
"Ik stapte in op Veenendaal de Klomp, jij zat al in de trein bij het raam. Je kwam van de richting Arnhem Nijmegen. Je had een rolkoffer bij je en zat lekker een filmpje of iets te kijken op je tablet. Toen we op Utrecht Centraal hield je de deur voor me open. We maakte een grapje dat het zo onaardig zou zijn als je de deur tegen mn hoofd had gesmeten. Je had een lieve lach. Ik wou nog vragen waar je naar op reis ging maar dat bedacht ik te laat. Stom heh. Hoop dat je het me toch nog kan vertellen."

Michael

16 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Maandag avond om 21:00 uur stapte ik op station Arnhem Centraal in de trein richting Den Helder. Ik ging boven in het laatste wagon zitten. En binnen een paar minuten viel je mij op. Je zat links bijna achter me in de rechter stoelenrij. Je bent halfbloed/mixed; Aziatisch-blank. Daarom keek ik een paar keer 'onopvallend' jouw kant op. En was gelijk nieuwsgierig naar jouw mix. Helaas, voor mijn werk, moest ik al 15 minuten later de trein uit bij Station Veenendaal-de klomp. Bij het opstaan en draaien uit mijn stoel keken wij gelijk in elkaars gezichten en moesten we spontaan met plezier glimlachen. Daarom ben ik benieuwd of je het fijn zou vinden om met elkaar in contact te komen. Je had een lichte jas aan, mogelijk grijs, met een zwarte broek, witte schoenen en een roze reiskoffer naast je. Ik had een grijze jas, zwarte broek en muts aan. En had een lichtbruine rugtas bij me."

Bart

9 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten. Ik zat rustig een filmpje te kijken. Je keek me al een keer aan en lachde. Jij begon rustig aan je boek. Jouw uitstraling viel me al meteen op, en door het geluid van een kind naast on begon ons gesprek. Jij vroeg naar de betekenis van mijn tatoeage. We hadden het over spirit animals, festival bandjes en tatoos in het algemeen. Voordat je erachter kwam dat je eruit moest stelde je jezelf nog voor(renee)Wat me toch het meeste opviel was je bril. Een redelijk unieke bril. Stiekem hoop ik dat je dit te zien krijgt. Want onze tijd was veel te kort voor ons gesprek. Plus ik baal ervan dat ik niet gewoon ook ben uitgestapt."

D

7 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal-De Klomp naar station Utrecht Centraal. Op station Den Helder verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij station Veenendaal-De Klomp. Jij zat samen met een vriendin in het tussenstuk bij de deuren in de trein richting Den Helder. Je had een witte trui, spijkerbroek met zwarte laarzjes aan. Ik wilde nog wat zeggen over je prachtige haar. Toen ik uitstapte op Utrecht dacht ik laten pas dat ik je eigenlijk een tegoedbon had moeten geven voor een bakkie in Den Haag. Ik zou best nog graag een keer in je mooie ogen wilen kijken dus dat aanbod staat. In Den Haag of andere stad naar keuze!"

Anoniem

20 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal-De Klomp naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"De kans dat je dit ooit gaat lezen is heel klein. Het begon al toen we allebei als enige de trap naar de bovencoupe namen, ik kon niet zo goed kiezen waar ii wou zitten en liep bijna tegen je aan. Hierna hadden we nog oogcontact en lachde ik naar je. Toen we allebei uitstapten hield je de deur voor me open en noemde je me leuk, ik was zo verbaast dat ik alleen met 'dankje' reageerde, hierna verloor ik je uit het oog op het enorme Utrecht Centraal. De kans is 0,001% maar als je dit leest reageer dan even want normaal doe ik nooit dit soort moeite hah. Ohja ik ben dat blonde meisje met de blauwe tas"

K

30 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in laatste trein van Arnhem richting Utrecht. Ik had een Gucci tas en jij zat tegenover me. Kon me ogen niet van je afhouden. Reageer."

Jongen met een

14 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! We stapten beide achterin de trein in op Utrecht, en zaten schuin tegenover elkaar. Je trok mijn aandacht met je mooie verschijning, en had wel door dat ik naar je zat te kijken. Je zong stil met je muziek mee en leek je betrapt te voelen, vond ik leuk want ik word ook vaak betrapt.. We wisselden wat vluchtige blikken uit, helaas stapte je al op Veenendaal-De Klomp uit. Jij: leuk gekleed! Rode (?) sneakers, donkere broek, wit shirt, halflange jas, donkerrode rugzak, ipod. Ik: bril, koptelefoon, zwarte jas, wit shirt, groene broek, vans, volkskrant, macbook. Ik ben wel benieuwd naar je muziek! Wat drinken?"

Laura

25 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Op deze zondag avond stond ik een sigaretje te roken op de rookplek. jij kwam bij me staan en vroeg hoe mijn weekend was geweest, hierbij ontstond een heel gezellig gesprek. Je was net wezen voetballen en was op weg naar je ouders. Ik vond het heel gezellig met jou op het trapje in de trein en het is doodzonde dat we verder geen contact middel hebben. Ik ben hier, nog een keer een uitstapje maken?"

Joel

14 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Veenendaal-De Klomp. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat helemaal achteraan het perron. Spoor 12 en 14. Je liep naar me toe en vroeg of ik mn oortjes uit kon doen. Je zei of ik ....media ken. Ik weet niet meer precies wat je vroeg of ik het kende maar ik zei ja. Toen vroeg je of ik flirt op het station, hoe vaak en hoe ik dat dan aanpak. Zo raakten we even in gesprek. Daarna had je nog een foto van ons beide gemaakt. Daarna was je gelijk weg. Ik vind je wel een leuke meid. Met een mooie uitstraling Ik wilde nog je nummer vragen maar ik was te laat. Echt stom. Dit was om 16:40"

Anoniem

13 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal-De Klomp naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was nog vroeg in de ochtend op deze 13e februari dat jij op De Klomp in de intercity richting Den-Helder stapte: 06:46 uur om precies te zijn. Je kwam recht tegenover mij zitten (naast een wat oudere, Aziatische dame) en keek direct een paar keer mijn richting op. Na wat oogcontact over en weer toverden we beide een lichte glimlach op ons gezicht. Ik had een licht shirt aan met een zwarte jas en een blauwe broek. Jij had ook een blauwe broek en zwarte jas aan. Wat me opviel was dat jij je eigen koffie had meegebracht in de trein, dat zien we niet vaak meer.Op Amsterdam centraal stapte je uit, en toen je bij de deur van de trap was keek je nog een keer achterom mijn richting op. Kijken wij elkaar binnenkort nog een keertje aan?"

Bert

2 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal-De Klomp naar station Arnhem Centraal. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"jij, man, voedingsassistent 55 jr., wonend in A'dam, geboren in Arnhem, ik, man, verzorgende I.G.42 jr.,woon in Veenendaal, we raakten aan de praat en ik vond jou een erg boeiende man, maar durfde dit niet tegen je te zeggen. Op 't station Arnhem gaf jij me nog een hand en wenste mij 't allerbeste. Toen scheidde onze wegen, ik heb spijt dat ik je naam en evt. je telefoonnr. niet heb gevraagd, ik denk nog steeds aan je, als je dit hopenljk leest en je ervaart hetzelfde, reageer dan a.u.b.!"

Joris

22 juni 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (vrouw, 1,70m? blond krullend haar, licht gekleurde ogen volgens mij blauw,roze gelakte nagels,zwarte tassen, rond de 18?) kwam later de trein in dan ik op Utrecht CS. Je ging meteen voor mijn neus zitten, expres dacht ik. Je lachte wat, en ik was van plan je aan te spreken maar ik werd verrast door station Veenendaal-De Klomp.Ik ben 1.88 slank van postuur droeg een donker blauw longsleeves t-shirt zonder opschrift. Donker blond kort haar.Ik had je willen aanspreken maar hopelijk kan dat alsnog."