Je flirt uit het oog verloren op Station Valkenburg? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jacques

23 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Valkenburg naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik sprak jou (ik neem aan single) te kort. Je hebt 3 jaar in Japan gewoond. En je was op weg naar een loods in tweedehands spullen om bijzet tafeltjes te vinden. Zou jou graag beter leren kennen."

Bas

26 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Valkenburg. Op station Voerendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Op donderdagmiddag 26 april ontmoette ik je tijdens mijn rit van Deventer naar Valkenburg bij het uitstappen op station Maastricht. Jij ging een weekend naar je ouders en ik naar een vriend om koningsdag in het zuiden te gaan vieren. Vanaf het moment dat ik je zag had ik kriebels in de buik. Nadat we aan de praat raakten onderweg naar de volgende trein was het erg gezellig en fijn. Ik voelde me erg op mijn gemak bij je, maar helaas was de volgende trein waar we instapten samen veels te snel in Voerendaal waardoor we elkaar kwijt raakten. Gun je me nog een kans om ons fijne gesprek te vervolgen? X"

Gerben

24 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Valkenburg naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Nietsvermoedend stapte ik de trein in Valkenburg in, op weg naar Maastricht. Samen met een vriend had ik een leuk weekendje racefietsen in de benen zitten, we waren weer op weg naar huis. Ineens stapte jij, mooie jonge vrouw in, donker haar, prachtige ogen die zelfverzekerd de wereld in staarden. Je bleef bij de deur staan, omdat je slechts een paar haltes mee hoefde om zo snel weer uit te kunnen stappen. Net toen je binnen stapte kruisten onze blikken. Je zag twee racefietsen staan, je zag ons staan, je keek me even aan en keek ook snel weer weg, je mooie lichtgekrulde haar draaide mee de andere kant op. Maastricht naderde en wij pakten onze fietsen. Ik kwam op minder dan een meter van je te staan. We keken elkaar een paar keer aan, er was een glimlach op je gezicht, bij mij ook. Mijn fietsmaatje knikte een keer naar me. Hij had het door. We stapten uit. We liepen nog een tijdje in de buurt van elkaar op station Maastricht. Daar bleef het bij, helaas, met je lieve mooie glimlach. Ik zag je later nog lopen met een vriendin die je intussen had ontmoet, toen wij op een terrasje zaten. Je had niets door. Ik hoop dat je dit leest."

Hardloper

10 maart 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Valkenburg naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Met een vriend ging ik na afloop cpc loop rond 17.00 wat drinken in klein italiaanse koffiebar vlakbij station. Jij kwam binnen, staartje en honkbalpetje op, en vroeg meteen aan mij hoe het lopen gegaan was. Na je bestelling kwam je bij ons zitten en je loopt ook wel en werkt in zhuis. Na 10 minuten moesten we weer gaan en ik zou graag langer met je willen kletsen. Ik had rode jas en heel kort haar"

Ikke

6 december 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Valkenburg. Op station Valkenburg verloren we elkaar uit het oog.
"je zag me kijken je was met een vriend.je bloosde. en moest lachen"