Je flirt uit het oog verloren op Station Utrecht Zuilen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

M

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Zuilen naar station Rhenen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Meid met bruine trui en zwarte samba’s gezocht! Je stond op station Zuilen te wachten. Tijdens het korte ritje richting centraal wisselden we een paar keer van blik. Ik had een groen jack aan. Lijkt me leuk je beter te leren kennen!"

Edward

9 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Zuilen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Gistermiddag rond een uur of half 5 zag ik je vanuit mijn rechter ooghoek aan komen lopen: zilveren haren, een zilveren brilmontuur met een zwart jack en (volgens mij) witte schoenen. Ik droeg een groen overhemd en blauwe broek. Kreeg alleen maar de ingeving om even kort naar je te lachen. Jij lachte terug, en we vervolgden beiden onze wegen. Ik keek toen toch nog eens om, en jij ook! We lachten allebei nog een keer, en ik stond een seconde stil om moed bij elkaar te rapen om je aan te spreken, maar je was al met de roltrap naar beneden gegaan en zag je daardoor niet meer. Maar wat had het mooi geweest als we elkaar toch nog even hadden gesproken, ik zou namelijk graag een biertje met je willen drinken :-)!"

Lief

16 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rhenen. Op station Utrecht Zuilen verloren we elkaar uit het oog.
"Dinsdag om 16.45 stapten we samen in sprinter van Amsterdam Bijlmer naar Utrecht Zuilen. We zaten schuin tegenover elkaar, jij met je telefoon ik met een boek. We hadden elkaar al in het oog op het station en nu dicht bij elkaar. Je keek naar mij en keek verlegen weg, dit deden we alle twee nog een paar keer. Op station Zuilen stapten we uit. Jij de ene kant op ik de andere, ik keek je na, je keek nog om... Je bent een leuke blondine met kort haar, rode rugzak en droeg slippers. Ik wil je graag nog een keer zien!!!"