Je flirt uit het oog verloren op Station Utrecht Vaartsche Rijn? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Anoniem

15 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Vaartsche Rijn en samen uit op Driebergen- Zeist. 1ste klas. Jij gekleed in groene jurk, zwarte laarzen. We hadden een paar keer oogcontact. Binnenkort kop koffie?"

Eelco

1 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na een avond stappen met vrienden en geslapen te hebben in Utrecht, stap ik deze zaterdag morgen op de trein om naar Oegstgeest terug te gaan. Tijdens deze terug reis kwam jij tegenover mij zitten, met een hele mooie warme, positive uitstraling! De hele reis naar Leiden heb ik hier intens van genoten en uiteindelijk heb ik de moet gehad om dit te zeggen tegen jou en ja met een emotioneel traantje. Op Leiden Centraal hebben we tijdens het lopen naar de uitgang nog even kort gepraat en elkaar de hand geschud, maar door mijn planning en mijn emotie, ben ik vergeten mijn voor te stellen en eventueel gegevens uit te wisselen.... Hopelijk via deze lukken! A picture in my heart is already there!"

Roze jurk

1 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Vaartsche Rijn. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden lief oogcontact in de stoptrein richting Utrecht. Ik (roze jurk, rood haar, zonnebril) zat in de vierzits tegenover je en vond je ontwapenend, maar ik klapte dicht en durfde niets te zeggen. Voor het uitstappen in Woerden zwaaide je naar me. Normaal ben ik niet zo verlegen. Krijgen we nog een kans?"

Finn

28 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Houten Castellum. Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"1800 op het perron. 1813 de trein naar Houten Castellum. Ik was aan het bellen met mijn moeder. Jij kwam het perron op en was bezig op je mobiel. We zaten naast elkaar in de trein en je stond op voor een kinderwagen."

Lady in red

3 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Houten.
"Ik stapte de trein in met rode jas en jij stapte uit met je (ik denk) dochter en 2 koffers. We hadden oogcontact en daarna liep je naar de lift. Je zocht met je ogen de trein af en toen zag je mij. De trein reed weg..."