Je flirt uit het oog verloren op Station Utrecht Terwijde? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Steven

24 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, ik kwam tegenover je zitten terwijl je druk aan het opmaken was. Je had mooi rood haar en toen ik door de poortjes liep op Utrecht Centraal keek ik om en liep je vlak achter me. Ik droeg een blauwe jas met kort haar. Ik kom graag met je in contact."

Freek

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Tiel. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, moe aan het eind van de dag, stapte in in Gouda. Ik zat een beetje voor me uit te staren, en plotseling hoorde ik vrolijk "hoi!": de conductrice liep voorbij, met leuke blonde haren en een prachtige lach. Rond Woerden liep ze nog een keer voorbij, en we lachten veelbetekend naar elkaar. Misschien zien we elkaar nog een keer?"

J

4 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Woerden. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg me of deze trein naar Bodegraven ging. Tijdens de treinreis riep het systeem een naam op welke totaal niet het geen was waar we ons bevonden. Ik lachte naar je en zei “dat klopt niet, dit is leidsche rein” waarna je mij vroeg of hier dat grote winkelcentrum is… nee dat is Leidschendam. Vervolgens hadden we het over waar we naartoe gingen en vertelde je dat je met een vriendin een drankje had gedaan en naar de nieuwe Spider-Man film geweest was. Toen moest ik uitstappen want dit was station terwijde. Het zou leuk zijn als ik nog eens met je in contact kon komen."

Rachid

6 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal.
"Op zoek naar een blonde dame waarmee ik altijd instapte op bus lijk 4 halte klifrakplantsoen In leideche rijn. Elke ochtend om 10 over 6. Rond periode januari 2017"

Cris

24 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Terwijde naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Daar stond jij dan, op het station Amsterdam-Zuid. Een leuke, lief uitziende dame met een blauw spijker jasje aan, zwarte schoentjes, bruin ( licht) krullend haar, blauwe ogen en ongeveer 1,65 cm lang. We stonden bijde te wachten op de intercity richt Utrecht van 22;50. Maar helaas viel de trein uit en zou hij om 23:30 pas weer komen. Dus besloot ik met de Metro naar bijlmer Arena te gaan. Boven aangekomen, daar was je weer kijkend naar een video billboard van een Kitkat promotie. Aandachtig stond je te kijken naar de video terwijl je tegelijkertijd een koekje aan het eten was. Toen kwam de metro richting Bijlmer Arena. (Lijn 50 Gein) Het was erg druk in de metro, en hoe kon het ook niet anders dan, de enige plek die vrij was achter jou was. Dus ik nam plaats, en we reden weg twee haltes voor Bijlmer Arena stonden we tegelijk op en hadden we best wat oog contact met elkaar en voor mijn gevoel wederzijds geintereseerd. Bij Bijlmer Arena verloren wij elkaar uit het oog. Mocht je hier ook zitten, ik zou het leuk vinden om je eens te spreken."

Dave

15 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Je was volgens mij met je moeder samen. Ik had een zwarte capuchon op. We zagen elkaar al op het perron, en toen in de trein ook! Geen idee of dit werkt maar jij bent zeker de moeite waard!"

Tess

15 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie man met bruin haar, mooie ogen en Nike Roshe runs, je stapte in de trein op Utrecht Terwijde, en weer uit (met mij) op Utrecht Centraal. Je las in een studieboek waar groot Calculus op stond.. Je was zo leuk maar ik durfde je nummer niet te vragen! Spijt van. Dus bij deze :)"

Julia

1 november 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik in de trein stapte van 17.26u, zag ik jou (de conducteur met bruin haar, blauwe ogen en een fantastische glimlach :-).Bij het controleren van de kaartjes zag ik je weer en kruisten onze blikken elkaar.In Utrecht Terwijde moest ik helaas uitstappen, we zeiden doei tegen elkaar en keken daarna allebei nog een keertje achterom. Ben of ken jij deze conducteur, let me know.Ik was dat meisjes met de zwarte jas en de roze sjaal."

Anoniem

25 september 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"dit gaat eigelijk over de tram.als ik in stap zit jij daar al jongen met een witte blackberry (waarschijnlijk muziek te luisteren ) bijna geen haar .bijna elke morgen zie ik jou in de tram van rond half 7 .meestal ga jij dan nog een krantje pakken we hebben meestal oogcontact maar ben te verlegen om hoi te zeggen als jij langs loopjij stapt uit op utrecht centraal en loopt dan naar de bussen ik stap ook uit op utrecht centraal en loop dan naar de roltrappen denk jij dat je die jongen bent laat dan even iets horen"

Anoniem

15 maart 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Utrecht Terwijde. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je niet in de trein, maar in de bus.Het haalt waarschijnlijk niets uit maar ik kan het altijd proberen:)Bus naar de uithof, klein meisje, krullend haar, onze blikken kruisten elkaar een paar keer. Je bent heel erg leuk(A)"

Valerie

2 januari 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Utrecht Lunetten. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"om 12.30 op Utrecht cs in de halDe flirt: donkere jas, donker haar, mooie (groene?) ogen, gitaarOp aanraden van een vriendin, niet geschoten is altijd mis!!"

Renew

8 februari 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Terwijde naar station Hoorn. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagavond laat. Jij was onderweg naar Hoorn, ik naar Utrecht, vanuit Woerden. Het was niet duidelijk of de trein naar A'dam CS ook naar Hoorn door zou gaan, dus dit vroeg jij aan mij. Een kort gesprekje volgde, maar jouw vertraagde trein kwam er (helaas) al snel aan.Wie weet lees je dit en kunnen we een keer een drankje doen?De jongen met het snowboard en de rode tas.PS. Niet alleen de persoon met wie je belde, om uit te zoeken of de trein door reed naar Hoorn, heeft je harde BOER op de trap gehoord...."