Nikki

9 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Maliebaan naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi random guy who studies data science! You approached me outside of Utrecht Centraal station. You saw me standing in front of a shop and cane after me. I was with y friends and so were you, so we were both in a rush! You asked if I was single and my name, and my number. It was only when I arrived in the restaurant later that I realized I gave you my wrong one! This was a complete accident :( In the rush I unfortunately forgot to ask your name back. Little chance you will see this but I can always try! Hopefully we can still talk Nikki"

Miranda

8 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Utrecht Maliebaan. Op station Utrecht Maliebaan verloren we elkaar uit het oog.
"Op zaterdag 5 januari zagen wij elkaar bij de ijsbaan in het Spoorwegmuseum. Ik kwam van de trap en jij trok op dat moment jouw schaatsen aan. Je bent lang, hebt heel blond haar en je droeg die dag een lichtgrijze coltrui. Je was daar met een kind, een meisje. Je schaatste achter haar aan en maakte een filmpje. We hebben niet met elkaar gesproken, maar wel de hele tijd naar elkaar gekeken. Jij stond op de schaatsbaan toen ik wegging. Je maakte aanstalten om me aan te spreken, maar deed het niet. Ik ook niet. In plaats daarvan gaf ik je een glimlach en liep ik door. Tot op de dag van vandaag heb ik spijt dat ik je niet aangesproken heb. Ik ben ook blond, een stuk kleiner dan jij ;) en ik was daar met mijn twee zoons. Ik geloof eigenlijk niet in liefde op het eerste gezicht maar dit zou wel eens heel dicht in de buurt daarvan kunnen komen..."

Jim

10 november 2018
We hadden oogcontact in de trein naar station Utrecht Maliebaan. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op do 8 nov rond 17.30u bij het Jaarbeursplein in Utrecht zat je op de stoeprand bij de taxi's tegenover de tramhalte. Ik (hindoestaanse gozer) fietste voorbij en groette je, jij groette mij super enthousiast terug, alsof je blij was om me te zien :) Ik vroeg je om een lift achterop de fiets (beetje als grap bedoeld), je zei twijfelend nee maar je zei daarna nog iets, het leek zelfs alsof je mij riep op 'n gegeven moment haha.. Kon het niet horen door het lawaai van de bussen en ik was je al voorbij gefietst.. Ik draaide me om, zwaaide even en fietste weer verder. Nu vraag ik me af wat je precies zei. Ik had terug moeten fietsen naar je. Je was superknap, echt mijn type. De kans is 1 op de 100 miljoen dat je dit leest maar niet geschoten is altijd mis!"