Lies

15 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin tegen over mij in een andere 4 zit. Beide nog aan het werk op de laptop, maar wij hadden elkaar duidelijk gezien. Jij had blond haar met een soort slag/krullen erin. Ik ben op Eindhoven eruit gestapt, maar zou graag met je in contact willen komen!"

TheNorthFace

15 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb uiteindelijk toch een IPhone lader in me tas gevonden. Als je tijd hebt breng ik die langs. Blonde krullen 3 energiedrank Bullit naast je met 1 of twee bekers. En ik zat achter je. Had zelf een TNF jas aan. We stapten beide uit in Amersfoort Centraal."

Streeptrui

14 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Utrecht Centraal.
"(Tram vanaf Utrecht CS richting IJsselstein) Ik had het pas laat in de gaten, dat je naar me keek, voornamelijk omdat ik een koptelefoon op had en verloren was in mijn muziek. Je grote, ronde ogen spraken erg! Voorzichtig keek ik terug, en heel even ontmoetten onze ogen elkaar waardoor alles even stil leek te staan, maar helaas hadden we mijn halte (24 okt plein zuid) bereikt. Ook bij het uitstappen keek ik nog even om, maar de trambestuurder had haast. Ik hoop je nogmaals te treffen op deze route en je dan wel aan te kunnen spreken. Liefs, Streeptrui"

Lien

13 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ging vanochtend schuin tegenover je zitten in de trein vanaf Arnhem naar Rotterdam, want ik had je vanaf buiten al zien zitten. Ik stapte bij Veenendaal-De Klomp in. Je was in een klein bruin boekje aan het tekenen, iets wat ik ook graag doe. We hadden een paar keer oogcontact en ik geloof dat we dat allebei leuk vonden. Station Utrecht Centraal naderde, het station waar ik er uit zou moeten. Ik verzamelde moed maar was uiteindelijk toch te verlegen om je aan te spreken. Meteen had ik natuurlijk spijt, dus ik probeer het dan toch maar op deze manier. Je had een donkerblauwe korte muts op en witte sneakers met een geel accent, je rugtas had een legerprint. Ik had een groene trui aan met een zwarte broek met witte stipjes. Hopelijk spreken we elkaar snel, want ik ben toch ook wel benieuwd wat je nou uiteindelijk hebt getekend tijdens die treinreis :)"

Roy

10 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jullie reisden met wat koffers in de eerste klas, ik met een vriendin. Zij had het over een forse neger waarop jij reageerde.. ik zeg niets.. Bij het uit stappen uit de trein wisselde wij een lach terwijl ik op de roltrap stond.. later zagen wij elkaar nog terwijl ik in de rij stond bij het Beatrix theater.. we lachten naar elkaar en weg was je (nu alleen) met je rolkoffertje… Zou je graag nog eens een lach uitwisselen…"

Marieke

8 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag 7 oktober om 23:42 stap jij vanaf Utrecht Centraal de trein binnen met 3 vrienden. Je valt me meteen op want je hebt geen mondkapje op. Je merkt pas later dat je die bent vergeten. Ik zat al in de trein en je gaat de rij stoelen naast me zitten, maar de andere richting op. Ik laat mn tasje op het gangpad vallen en jij raapt hem voor me op. Je zegt nog: “er zit toch niks breekbaars in?”. Waarop ik verlegen antwoord: “gelukkig niet”. Daarna vinden onze blikken elkaar nog een aantal keer en door je mondkapje zie ik pas wat voor mooie ogen je hebt! Ik hoor je over je nichtje/neefje praten met die vriend naast je en dat jullie weleens skypen. Ik meen te horen dat zij in Groningen wonen. De treinrit gaat voorbij en ik durf niet meer te kijken. We stappen beiden bij Station Zuid uit en je houdt nog een soort van de deur voor me open.. helaas heb ik niet meer achterom gekeken."

Marc

7 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Om 20:28 stapte ik in een volle trein, ik vroeg aan jou of ik naast je mocht zitten, dat vond je geen enkel probleem, je was een kaart aan het schrijven waarop de naam Renée voorkwam, per ongeluk stootte ik je aan, gelukkig reageerde je positief, we hadden daar een luchtig gesprekje over, jij zou mij de schuld geven van de mislukte kaart o.i.d., op een gegeven moment merkte ik dat ik je bewegingen onbewust ging spiegelen, sowieso gaf je mij een heel prettig gevoel, zesde zintuig in actie😄, je had een zwarte broek/legging aan en lang blond haar, ik had een donkergroene jas met hoodie en een donkerblauwe spijkerbroek aan en een zwarte rugzak, zie ik je nog eens terug?"

Pieter

2 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deurne. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens het uitstappen zag ik je brillen tekenen in je schetsboek. Ik werd nieuwsgierig en sprak je even aan. Na een kort gesprek moest ik hier overstappen. Ik vond je blauwe ogen erg sprekend en zou graag nog eens verder met je praten!"

Marieke

30 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten uit op Utrecht centraal rond 18:45. Vlak daarvoor wees ik jou op een ‘romantisch’ kaartje onder je stoel, die ‘helaas’ niet van jou bleek te zijn gaf je aan. Nu zou ik je graag eens zo’n kaartje sturen (bedacht ik me dus iets te laat)! Je hebt bruin donker haar, een donkerblauwe jas, lichte - vrij nieuwe - Clarks en las op je tablet de krant! Mocht je jezelf herkennen: het lijkt t me leuk je nog eens te ontmoeten!"

Maud

26 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 19:19 stapte we vanaf Utrecht centraal in de trein naar Leeuwarden, we hadden 7 minuten vertraging. Jij zat schuin achter me en we hadden een paar keer oogcontact. We stapte later ook beide in Zwolle uit maar verloren elkaar uit het zicht. Ik baal er erg van dat we geen contactgegevens hebben uitgewisseld. Komt dit je misschien bekent voor? Stuur een berichtje/reageer. Fijne avond nog!"

Isan

24 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Op het perron bij Utrecht Centraal zag ik je al staan, je mooie krullenbos en je vrolijke uitstraling. Toen ik in de vertraagde trein zat, kwam je toevallig naast mij te zitten. Je keek een film en ik vroeg je wat de titel was. We begonnen te praten over de vertraging, waar onze reis heen ging en wat voor kleur muts je moest bestellen. In Zwolle moesten we heel plotseling afscheid nemen. Toen ik de trap afliep naar de stationshal, keek je nog één keer om. Ik heb heel erg veel spijt dat ik je contactgegevens niet heb gevraagd en ik hoop heel erg dat ik je vind. De film heet tales from earthsea, je had een soort weekendtas mee en je ging naar Sneek. Groetjes, het meisje met de roze JBL koptelefoon uit Kampen."

Erik

11 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagavond, 20:54-21:30, Utrecht naar Arnhem. Samen op bovenverdieping in stiltecoupe: mochten niet praten. Je deed wel mondmasker af om te glimlachen, durfde zelf niet, maar kon ook niet stoppen met lachen. Gaaf vest, blonde haren, schoudertas, zonder telefoon. Wilde je toch aanspreken, toen ik er al uit moest bij Arnhem, zwaaide naar elkaar. Uit de trein, keek ik nog naar je raam en wilde terug je nummer vragen, maar bleek het licht in de trein gedooft te zijn, en ontkoppelt te worden. Ik zag je naar de treindeur rennen, we zwaaiden nog 1x toen je donkere trein in de nacht wegreed. Snel gemeld bij NS meldpunt, en hoop ook snel bevrijd. Hoop nog van je te horen!"

Meneer

11 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij kwam in de trein van 16.28 van Utrecht CS naar Den Haag CS schuin tegenover me zitten. De trein was al vertrokken van Utrecht naar Den Haag en jij kwam later. Was bovenin een dubbeldekker, 4 zits. Ik zat bij het raam en jij schuin tegenover, bij het middenpad. Jij was een blonde dame, die eerst een broodje ging eten tot Gouda ongeveer en daarna scheen een dutje te doen tot Den Haag CS. Ik luisterde wat op mn oortjes en jij het laatste stuk ook. Had jij nog wat willen zeggen? Ben benieuwd... Groetjes van de meneer in het zwart/grijs en blauw."

Sjaak

9 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in Utrecht in. In het zwart gekleed. Meermaals met die mooie grote ogen naar me gekeken. In Den Bosch hield je de deur open en in Tilburg stapte je uit. Weer met je mooie blik in je ogen keek je omhoog…."

Jeroen

5 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat schuin tegenover je en zodra ik gong zitten viel me op dat je een hele leuke stijl en uitstaling had. Een prachtige rode zomerjurk met witte opdruk en leuke hakschoenen met accessoires. Je had twee tassen naast je en tot mijn verbazing haalde je er een borduurwerk uit en ging plechtig aan de slag, je leek oprecht op een prinses! We maakten een aantal keer oogcontact en wisselden blikken uit, en toen ik een keer knipoogde glimlachte je lief alvorens weer aan terug te gaan aan je borduursel. Toen ik uitstapte wilde ik iets zeggen maar mijn stem stoke en je hoorde me volgens mij niet. Laten we een keer 19de eeuws daten!"