Je flirt uit het oog verloren op Station Utrecht Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Eline

17 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal.
"Je gebaarde of je naast me mocht zitten. Ik reageerde iets te enthousiast door heftig ja te knikken . We hadden oogcontact en er was direct een bepaalde spanning. We hebben een paar keer oogcontact gehad terwijl je naast me zat. Je was gezellig aan het kletsen.. in het Frans. Ik kon het helaas niet verstaan maar het klonk gezellig. Ik stond bij leiden centraal op. Deed mij jas aan. We keken elkaar aan. Ongemakkelijk wel. Teleurgesteld dat ik uit de trein moest. Die ga ik nooit meer zien.."

M

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Zuilen naar station Rhenen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Meid met bruine trui en zwarte samba’s gezocht! Je stond op station Zuilen te wachten. Tijdens het korte ritje richting centraal wisselden we een paar keer van blik. Ik had een groen jack aan. Lijkt me leuk je beter te leren kennen!"

J

11 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we hadden oogcontact en een lach omdat we iemand niet konden verstaan die vroeg waar de trein naartoe ging. vervolgens hadden we een kort gesprek over wat we vandaag hadden gedaan en hoe moe we waren. ik was alleen te verlegen om je nummer te vragen, dus wie weet kan ik je hier nog vinden :)"

:)

6 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Thomas of zaantje Ik ben je e-mail kwijt en wil graag weten of jij degene was die ik in de trein zag. Als je dit leest wil je dan hierop reageren met of je die dag een korte of lange broek aan had, welke kleur je baret of muts had? En vooral: waarom heb je op deze website gekeken? Ben zo benieuwd."

R

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Had leuk contact met jou van Utrecht (17.21u) tot en met Zwolle. Je liet je dop vallen, die ik weer aan je terug gaf. Vind je het leuk om ons contact voort te zetten?"

Blonde vrouw

2 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij lachte naar me, kwam naast me zitten, deed je koptelefoon op en begon fanatiek te typen. Je been leunde bijna de hele weg tegen mijn been, dat voelde chill. Toen ik uitstapte maakten we behoorlijk wat oogcontact en lachten we een aantal keer naar elkaar. Ik hoopte dat jij er uit ook moest in Arnhem en we even konden kletsen, maar helaas. Zonde dat we elkaar niet even gesproken hebben, ben benieuwd naar je!"

Margot

31 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten niet in dezelfde 4-zits, maar jij zat in een 4-zits en ik in de 2-zits daarachter. We hadden veel oogcontact als ik opstond en ik boven de zitjes uitkwam. Je had erg leuk krullend haar en hele mooie lichte ogen. Je leek me zo lief en leuk. En ik jou ook misschien? Ik had in ieder geval een hele grote backpack, nog een bruine laptoptas en een linnen Dille&Kamille-tas. Hopelijk kom ik je nog tegen?"

Jongen mt fiets

31 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Helmond. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Het is zondagmiddag en ik zit met m’n wielrenfiets en blauwe tas in de trein. Ik zit op een klapstoel en jij zit al in de trein, in de 4-zits in het tussenstuk van de trein. Jij hebt (donker) blond stijl lang haar, zwart/blauwe outfit en rolkoffer. Ik heb een groen shirt en heb donker blond haar. De conducteur kwam langs en vroeg of we iets door de intercom wilde vragen. We zijn er allebei in Helmond uitgestapt. Ik ben net thuis en vind het jammer dat ik je niet heb aangesproken. Vind je het leuk om binnenkort een drankje te drinken?"

Dion

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om 22:35 in. Jij zat samen met een vriendin al in de vierzits beneden, jullie zaten een raadsel op Utrecht Centraal op te lossen, de oplossing was: Daar waar jij niet bent is geluk (of zoiets). Toen hadden we al oogcontact. Jij zat bij het raam en jullie hadden allebei de voeten op de bank ertegenover, ik zat in de vierzits schuin tegenover jullie. Toen de conductrice kwam controleren zei je vriendin dat je de voeten snel van de bank af moest doen, dit was net op tijd. We hadden vaker oogcontact, je zei tegen je vriendin dat je de volgende dag een lentefeest hebt op stage met ongeveer 1000 mensen. Toen we aankwamen op Arnhem Centraal stond jou vriendin al op en liep zij al gelijk naar de deur, jij bleef zitten en we stonden tegelijkertijd op. Toen hadden we wat langer oogcontact en begon je te blozen. Jullie liepen door de poortjes naar de bussen, toen verloor ik jou uit het oog. Ik had een zwarte jas, zwarte polo (lange mouwen), blauwe spijkerbroek en zwarte Nikes aan, naast mij zat een man met grijze haren. Het lijkt mij leuk om een keer samen uit te gaan of in ieder geval in contact te komen."

AJ

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi conducteur met lang haar in een knot, we keken elkaar tijdens de reis al een paar keer aan, je zei me gedag. We stapten tegelijk uit op Rotterdam centraal - jij met je koffer. Ik sprak je aan: je moest naar spoor 9, ik naar spoor 7. Je accent klonk alsof je uit t zuiden kwam: uit Heerlen, vertelde je me. Je sloot af met “tot de volgende keer” ik antwoordde met “ja..?”, waarna je zei: “als het zo moet zijn..”. We keken elkaar nog aan, ik vanaf spoor 7, jij vanaf spoor 9. Toen kwam m’n trein er aan, zagen we elkaar niet meer en.. dat was dat."

J.

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Wij zaten schuin tegenover elkaar bij de 4-Zits. Tegenover je zat een vrouw met een hoop tassen die ineens de benen nam. Beiden vonden wij de situatie ietwat grappig en kregen wij oogcontact. Het lijkt mij leuk om een keertje af te spreken!"

Steven

24 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Terwijde naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, ik kwam tegenover je zitten terwijl je druk aan het opmaken was. Je had mooi rood haar en toen ik door de poortjes liep op Utrecht Centraal keek ik om en liep je vlak achter me. Ik droeg een blauwe jas met kort haar. Ik kom graag met je in contact."

Lisa

23 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Er was eens een raadsel m.b.t. een achtergebleven tas en een half frietje en twee mensen die zich daarover verwonderden. Je had een heel open en aardige uitstraling! Misschien vind je het leuk om nog een keer met elkaar te praten :)."

Christina

22 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You got on in Armhem and sat down next to me. I was too shy to say hi. You are tall with beautiful hair and a nice beard and had a nice suit on. I noticed your cool skull bracelet and cool umbrella. I got off in Utrecht. If you ever see this I would like to have a drink with you."

Laura

22 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was het boek De diepst verborgen herinnering van de mens aan het lezen. Jij zei dat je die ook had gelezen en maakte een sudoku. Helaas durfde ik niet om je nummer te vragen!"