Mirte

25 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen.
"Ik stapte de trein uit en jij ging instappen. We lachten naar elkaar en dit oogcontact kwam nog een keer. Jij met je million dollar smile en mooie zwarte haren. Ik blond krullend haar met een roze broek, geel hemdje en groen jasje. Jij deed je oortje nog uit om hallo te zeggen. Ik zei hi terug en toen liep ik verder. Achteromkijkend of je misschien nog uit de trein stapte. Was dit een mega vriendelijke jongen of was het meer?"

Sara

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten allebei te wachten op de trein. Jij op de trein naar Nijmegen en ik op de trein naar den bosch. We hadden oog contact en lachte naar elkaar. Toen kwam mijn trein en we lachte nog is. Ik stapte in en durfde je niet aan te spreken. Groene blouse. Leuke slag/krullen in je haar. Mooie ogen en oortjes in."

Lotte

21 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik voelde dat ik dit wilde proberen! Wie niet waagt, die niet wint… We moesten met de fiets in de trein op Utrecht Centraal. Er waren maar twee ingangen, waarvan eentje defect. Ik zag je zitten en dacht, ‘o, leuke blonde frisse jongen’ (haha). De conductrice zei me dat ik beter naar het einde kon lopen, maar ik wilde liever in jouw buurt blijven. Nog twee mede-fietsers zaten naast jou en jullie probeerden alles bij elkaar te wurmen. Ik stapte alsnog in en parkeerde mijn fiets voor het hok van de conducteur, gooide mijn sporttas op de grond en ging erop zitten. Ik droeg een donkergroene stoffen broek en had een felblauw trainingsjack aan. Mijn blonde haren in een staart en mijn oortjes in. We gingen rijden en af en toe keek ik jouw kant op en dacht ik, ‘dat lijkt me een leuke jongen!’ Blond en sterk. En lekker in zijn eentje op pad met zijn mooie rode racefiets. Er was niet echt een aanleiding voor gesprek en dat hoeft ook niet geforceerd te worden… maar ik voelde wel een bepaalde aantrekkingskracht. Helaas stapte niet alleen de andere twee mensen, maar ook jij uit in Gouda. Door het raampje keken we elkaar nog een paar keer aan, dus ik ga ervan uit dat jij ook ‘iets’ voelde… Hier scheidden onze wegen, maar wellicht kruisen ze hier weer! Gaan we een keertje samen fietsen..!"

Ab

21 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je binnenkwam keken we elkaar aan. Ik ben nog steeds geïntrigeerd door je. Ik stapte bij Bussum-Naarden uit."

Martijn

20 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Apeldoorn. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast je. Ik en mijn collega kwamen met jullie aan de praat. Jij en je broer waren bij een concert geweest. Ik keek je een paar keer in de ogen en toen was de rit alweer voorbij. We hebben nog de handen geschut en ik kreeg nog een klapje op mijn bovenbeen toen jullie weg gingen."

Sam

19 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal.
"We hadden constant oogcontact, jij was met vrienden, ik met m’n vriendin. Normaliter doe ik dit niet, maar ik krijg je niet uit m’n hoofd. Het was in de nacht. Ik stapte uit bij Utrecht centraal, de trein reed door met jou erin.. ik wil je beter leren kennen. Bericht me"

Frans

18 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey leuke vrouw! We zaten naast elkaar in de trein van Den Bosch naar Utrecht van 18 mei, vertrek om 15:48. Jij was het boekenweekgeschenk aan het lezen en we hebben het daar kort over gehad. Helaas moest ik in Utrecht uitstappen. Ik hoor graag van je of het boek nog steeds de moeite waard is als je het uit hebt! P.s.: Je gaf aan dat je in Tallinn stage hebt gelopen."

amuda

13 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve jongen met groen jasje, glimlachte heel lief naar me toen ik uitstapte. Ik zwaaide nog naar je.. Ik hoop dat je vaker de trein pakt op dit tijdstip zodat we zo laat niet alleen hoeven te zitten.."

Wessel

9 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"9 Mei: Waren beide ingestapt op de trein van Amsterdam Sloterdijk naar Utrecht Centraal. Op het perron viel je me al op door je camo broek, rode lippenstift en kort haar. Ik zelf had een blauw hemd, zwart vest en een baard. Eenmaal in de trein bleek je schuin tegenover mij te zitten en ondanks dat we beide bezig waren met ons eigen ding, bleven we toch omkijken naar elkaar. Eenmaal op Utrecht Centraal stapte we beide uit en vanwege haast moest ik direct door om mijn aansluiting te halen, maar de afgelopen dagen blijf ik terug denken aan je en heb ik lichtelijke spijt dat ik je niet benaderd heb. De kans lijkt me niet heel groot dat je dit bericht zal lezen (ik kan namelijk ook geen oproepen lezen vanwege server problemen) maar het leek mij in ieder geval het proberen waard."

Anoniem

8 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover mij, ik was aan het werk op de laptop. We hadden oogcontact. Ik had geen lef om je nummer te vragen...! Kom graag in contact."

Martine

3 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden in Utrecht CS op de IC naar Den Haag CS, 15:58 uur. Jij (bruin haar, bruine ogen, schoudertas, blauwe broek en witte sneakers) had een vouwfiets mee en omdat er niet zoveel plek was ging je er in het halletje op zitten. Ik zat op één van de klapstoeltjes bij het raam, rugzak op schoot en met een boek. In Gouda gingen er wat mensen uit en kwam er een klapstoeltje schuin tegenover mij vrij. Jij ging daar zitten en was bezig met je telefoon. In Gouda hadden wat opgeschoten tienerjongens een grote mond tegen de conducteur. Toen de trein weer vertrok keek jij me ineens recht aan en zei daar iets over. Ik was het met je eens en we lachten een beetje. Tot aan Den Haag af en toe een steelse blik en ik kon me niet echt meer op mijn boek concentreren. In Den Haag kwamen we min of meer tegelijk bij hetzelfde uitcheckpoortje aan. Jij was voor mij, je checkte uit maar het poortje ging niet open. Ik maakte een grapje over je vouwfiets. Jij legde vervolgens uit dat het kwam door de persoon die voor jou uitgecheckt was. Eenmaal buiten moest jij met je fiets verder en ik naar de tram. Ik keek je nog na. Stom dat ik niet heb gevraagd naar je telefoonnummer, want zou graag nogmaals in die prachtige bruine ogen willen kijken. Nou, de kans is minimaal, maar misschien lees je dit."

Bart

26 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Onder de indruk van je vrolijke kijkers en blonde krullenbos , moest ik helaas uitstappen : toen ik naast het gangpad hoorde : mijnheer : U heeft een hele mooie trui” maar omdat ik uit moest stappen : kon ik niks anders verzinnen dan … “ ja dankjewel, maar daar moet je wel helemaal naar Peru “ … waar ik de trui gekocht had . Ik zelf ca 1,80 bruin haar en wat grijzend . Groetjes Bart uit Utrecht"

Noah

25 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal.
"Vandaag zagen wij elkaar op Utrecht centraal. Ik moest overstappen en liep met mijn hond door de stationshal. Daar hadden wij even oogcontact en je lachte vriendelijk naar mij. Het mooie moment werd door de haast verdrongen. Jij: klein van stuk, blond, open uitstraling en hip gekleed. Ik: lang en goed postuur, baard, groen mutsje en leren jack. Maar waarschijnlijk nog herkenbaarder door mijn leuke hond."

M

21 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Heerlen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar in de trein, je stapte bij Amsterdam Amstel en zaten tegenover elkaar. We wisselden af en toe een blik uit en we stapten uit in Utrecht. Je luisterde muziek, had een beige jas en een donkerblauwe (Ralph Lauren?) polo en liep uiteindelijk richting de fietsenstalling onder het station. Je had een zwarte rugtas. Ik ben benieuwd wie je bent.."

Thijs

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je CoC op je telefoon spelen in een beige Naruto (toch?) hoodie. Toch die van mij maar even opgestart met geluid hard genoeg dat je het hoorde en even keek"