Je flirt uit het oog verloren op Station Utrecht Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Max

13 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Zandvoort aan Zee. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat aan de telefoon ik ging tegenover je zitten. De verbinding werd bij jou een paar keer verbroken en degene aan de telefoon werd er narrig van. We moesten erom lachen. Je had een hele leuke uitstraling vond ik. Oh ja er zat modder op je schoenen en broekspijpen. Reageer je?"

Rosa

12 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Gouda. Op station Lansingerland-Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"Nog wachtende om te mogen instappen keken we elkaar aan. Jij in zwarte sportieve kleding, met een sporttas en helm. We stapten allebei op bij Utrecht Centraal, voor de intercity naar Den Haag Centraal. Jij stapte eerst in, en ik volgde. Ik zat niet bij je in de buurt, maar kwam je weer tegen toen je langs mij liep, om ook over te stappen bij Gouda. Ik stond op en jij hield de schuifdeur voor mij open. Ik wist niet hoe ik moest reageren en keek weg met een glimlach. Allebei liepen we naar de sprinter voor de overstap, jij heel relaxt, ik een beetje gespannen. Ik hoopte dat je bij een twee zits plaats ging zitten, maar je ging voor een vier zits plek. Mijn gevoel zei, ga dichtbij zitten dit keer. Dat deed ik, maar net zodat je mij niet kon zien. Ik probeerde je af en toe aan te kijken, maar was te nerveus. Bij Lansingerland Zoetermeer, waar ik uitstapte en jij bleef zitten, wisselden we nog twee blikken uit. Intens oogcontact, vanuit mijn perspectief. Hoe jij dit ervaarde weet ik niet, maar ik zou het wel willen weten. Bericht je mij?"

Ali

11 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een jonge blonde dame met een zwarte hoofdband droeg een witte rok en zwarte laarzen. Ze had een doorzichtige paraplu bij zich, evenals een iPhone en een koptelefoon van de Sony XM-serie. Ik, een jongeman met zwart haar en een bril, had een rugtas met een Dopper-fles en een blauwe zomerjas in mijn hand. Ik droeg een blauwe spijkerbroek en een blauw T-shirt met het logomerk van BOSS op de borst, en had zwart-witte Nike Air Max aan. Verder had ik een S23 Ultra in mijn hand. We zaten in het balkon van de trein."

Jasmijn

9 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat metro vanaf Zuidplein Rdam , toen een jongen bij Zuidplein erbij kwam. hij had donkerbruin haar, witte korte broek aan en een zwart t shirt. Mijn oorbel viel nog op de grond en er was veel oogcontact, maar bij Rdam Centraal ging hij eruit maar ik bleef zitten in de metro. Spijt dat ik niet zijn insta heb gevraagd! Dus hierbij!"

Arjan

6 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Prachtige sieraden u in witte kleding was bezig met uw mobiel ik wilde niet storen u droeg mooie ketting om.uw arm en slavenarmband u keek even naar mij ik zat op de bank in de trein u op de stoel met mooie ringen om uw vingers"

J

6 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens de treinrit van Enschede naar Den Haag liep je langs en meteen was ik helemaal uit mijn concentratie. Met je prachtige lange donkerblonde haren, donkere glitterbroek en rood/zwarte bomberjack ging je samen met een blonde vriendin aan de andere kant van de coupé zitten, maar onze blikken kruisten elkaar regelmatig. Op Utrecht Centraal stond ik toevallig achter je op de roltrap en lachte we even naar elkaar. Eenmaal boven scheidde onze wegen, maar wie weet voor hoelang. Hoop je sprankelende lach snel nog eens te zien."

dichtertje

4 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagavond, stiltecoupé. Ik kom schuin tegenover je zitten en aan de andere kant van het gangpad blijft een meisje met grote koptelefoon doorkletsen. Een blik van verstandhouding en dan die prachtige lach. Ik kom van een lezing, jij hebt spullen in een CB doos, genoeg om over te kletsen, maar... stiltecoupé. Bij Amstel stap je uit. Misschien leuk het gesprek alsnog te voeren..."

Kevin

26 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: blauwe jurk met witte streepjes, halflang haar. Ik: within temptation shirt. Wij: hadden een hoop vertraging vanwege een persoon op het spoor. Wilde eigenlijk om jouw nummer vragen, maar heb helaas de kans gemist. Vind ik je op deze manier?"

P

25 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Arnhem Centraal stapte je samen met een paar collega’s in de trein. Ik zat op het klapstoeltje bij de deur en nadat we oogcontact maakten begon je een kort gesprekje met me. Op Utrecht Centraal stapte ik uit en wachtte ik nog even op het bankje bij perron 5-7. Ineens zag ik jou daar op een afstandje weer langslopen met je collega’s en we hadden weer even oogcontact. Door de functie die je hebt kon je me waarschijnlijk niet aanspreken als je dat had gewild en ik jou ook niet. Ik hoop dat je dit berichtje ziet en contact met me opneemt. Ik droeg die dag een rood/wit gestreept blouseje en een grijze broek en jij je uniform."

K.

25 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Akkrum. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om 08:43 uur op Rotterdam Alexander in de trein richting Akkrum. Schuintegenover mij op de andere 4 zits-bank zat een vriendelijke man (kaal, slank gebouwd, mooie vriendelijke ogen, zwarte trui met een zwart rond embleem erop met daarin gekruiste objecten misschien reddings of defensie embleem?, grote zwarte leerachtige duffe bag op de stoel ernaast). We hebben elkaar een paar keer aangekeken. Toen ik bij Utrecht Centraal eruit moest, bleef jij zitten en keken we elkaar nogmaals aan. Ik zat te twijfelen om je aan te spreken, maar ik was veel te verlegen en moest eruit. Wie weet lees je dit en dan zou ik het leuk vinden om met je in contact te komen"

Hartschot

15 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Den Helder. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag een engel op het perron/trein en kan haar niet uit mijn hoofd zetten. We stapten allebei in op station Driebergen. Jij in wit, gouden schoentjes die knelden. ik in het zwart met fiets..je stapte uit op Utrecht CS. en weg was je.....zal ik je ooit nog een keer zien?"

Eelco

6 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
""Flirt" is misschien een verkeerde term hiervoor. Maar ik zat vandaag naast een jongedame (ik durf niet echt een leeftijd te noemen, maar 40+?), die echt een indruk achterliet. Vriendelijk/lief (je hielp een blinde vrouw en haar hond plaats te nemen in een best wel volle coupe), mooi (halflang, blond, fijnbesneden gezicht, slank), eco (gesprek over natuurgeneeswijzen), grappig (stamppot maken voor je kids, zonder hen eerst te laten wezen dat je brandnetels gebruikt hebt ipv bijv. andijvie). Mocht je deze oproep lezen, jezelf herkennen, en ook ons gesprek (en mij) prettig hebben gevonden dan zou ik (vader, gescheiden, zoon, 58) graag met je in contact komen."

Evi

5 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heel Utrecht lag plat. Talloze mensen wachtten allemaal geduldig op de eerstvolgende rijdende trein. Pas in Arnhem kwam er een stoel vrij om eindelijk te gaan zitten. Jij ging schuin tegenover me zitten met je gezicht naar me toe. Kaal, baardje, hele leuke sproeten, mooie ogen. Je had bruine combat boots aan, Levi’s spijkerbroek (zag ik later toen ik achter je liep), blauw shirt, blauwe jas en een horloge om je linkerpols. Volgens mij ook een North Face rugzak. Je zat me steeds aan te kijken en ik keek terug. Af en toe allebei lachend. Hele sprekende ogen. Ik heb er over gedacht er wat over te zeggen, maar niet mans genoeg. Toen we uitstapten, heb ik dus nog even achter je gelopen alvorens onze wegen scheidden. Je keek me nog aan toen ik de trap af liep en lachte. Achteraf heb ik spijt dat we elkaar niet gesproken hebben. Dus wie weet vind ik je via deze weg."

Jolene

5 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hee leuke jongen met donker haar die zo lief naar mij lachte! We zagen elkaar vanochtend op Amstel station om 8:32, keken elkaar een paar keer aan en stapten in hetzelfde treindeel. Toen ik uit de trein ging in Utrecht lachten we naar elkaar. Helaas bleef jij zitten en konden we geen gesprekje aanknopen. Toen ik uitstapte baalde ik dat ik niet snel je nummer heb gevraagd! En nu kan ik me niet concentreren op werk en heb ik deze website gevonden haha. X meisje met bruine vintage jas"

JongenZwolle

4 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Heyhey, Oke de kans is echt een op de miljoen dat je dit leest maar het is het proberen waard. Om 17:49 vertrok ik met de trein uit Utrecht. De eindbestemming van deze trein is overigens Groningen. Tijdens het zitten in de trein zat je naast een andere jongen, maar we hadden oogcontact en glimlachte al naar elkaar. Toen we bijna bij Zwolle waren kregen we vertraging. Jij stond met die jongen al bovenaan het trappetje bij de deur van de trein en ik stond nog onderaan de trap in de deur. Ik maakte een soort zucht gezicht naar je van nou, lekker deze vertraging waarop jij hetzelfde deed. Daarna moest ik in mezelf lachen hahah. Toen we de trein uitstapte ging jij toevallig met die guy dezelfde kant op, eerst de trap af en daarna naar rechts (volgensmij). Ik liep naar de Albert Heijn en had niet meer verwacht je ooit nog te zien. Vervolgens keek ik uit het raam in de winkel naar buiten en zag ik dat je mij ook door het raam zag. Ik ‘bevroor’ eigenlijk eerst even, daarna probeerde ik nog snel af te rekenen, maar helaas kon ik je niet meer vinden. Over mij: groene trainingsbroek, grijs shirt en basic fit tas, en een koptelefoon om mijn nek, kort donkerbruin haar. Van jou kan ik eigenlijk alleen je leuke en lieve glimlach , gezicht en haar herinneren. Ik baal er stiekem best flink van dat ik je niet direct heb aangesproken en om je nummer heb gevraagd."