Isabelle

5 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein naar Utrecht vroeg ik je of ik naast je mocht zitten op een van de klapstoeltjes. Rond Gouda raakte we aan de praat over van alles, jij deed vroeger karate en ging die avond nog Risotte koken. Ik was onderweg naar de verjaardag van m’n zus. Ik vond het gezellig. Mocht je nog eens in Rotterdam zijn, laten we dan een drankje doen voor je weer naar Nijmegen reist!"

XD

5 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Breukelen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden al oogcontact op de brug en de trap. Jij was alleen. Ik eerst ook, later kwam er een vriendin bij. Jij had je haar in een leuk staartje omhoog, ik had een groene rok aan. Je ging één vierzits voor ons zitten. Bij het verlaten van de trein in Utrecht zwaaide je nog even. Ik kom graag met je in contact!"

D

3 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in het onderste treinstel. Jij droeg een groene rok en een wit topje en had een koptelefoon op. Ik droeg een blauw pak en had een zonnebril op. Was te zenuwachtig om het gesprek te beginnen. Misschien dat het op deze manier alsnog kan? :’)"

Ewout

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We chatted the whole way from breda to den bosch to utrecht. I told you about my experiences on the boat and you were traveling on to poland. Then you had to rush into the train to schiphol."

Heywad

26 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ja hij zat voor mij en glimlachte en vroeg of ie mocht zitten. Hij leek me super aardig en leuk maar ik wist nie of ie op jongens viel dus durfde niks te zeggen jammer genoeg."

Jolante

23 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal.
"Je kwam naast mij zitten. Casper (met n C!). Uit Delft, je bent aannemer daar. Je had de 4 daagse gelopen. Ik was onderweg naar Almere. We hadden echt telefoon nummers uit moeten wisselen!"

Sebastiaan

22 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op het station en jij kwam naar mij toe om te vragen of ik eten voor jou had. Je had een bloemen shirtje aan met een witte broek en je hebt bruin haar. Ik vond je lach mooi en de glinstering in jouw ogen"

J

19 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 20:45 stapte ik (zwart topje, lange rok met bloemenprint) in op Amsterdam Amstel en jij (spijkerbroek, zwart shirt) kwam schuin tegenover me zitten. We hadden een paar keer oogcontact, maar na een lange, warme dag kon ik niks bedenken om het gesprek te openen. Stiekem hoopte ik dat Utrecht ook jouw eindpunt zou zijn zodat ik je daar nog kon aanspreken, maar helaas moest jij je overstap halen. Als je dit toevallig leest, zullen we binnenkort toch een keer dat drankje doen?"

Sandra

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover mij met een grote groene rugtas. Volgens mij had jij gewandeld. Ik voelde me meteen verlegen dus durfde je niet aan te spreken nadat je mij wel netjes gedag zei. Het zou leuk zijn om in contact met jou te komen :)"

Laura

13 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep met mijn dochtertje door de coupe naar de wc en op de terugweg keek ik naar je en ik denk jij ook naar mij, je droeg een zonnebril. Toen ik weer in de tussencoupe ging zitten, zag ik dat je je omdraaide en me nakeek. Toen we Utrecht centraal naderden stapte je op me af en maakte eerst contact met mijn dochtertje. Je vroeg haar naam en hoe oud ze was. De sfeer was echter een beetje ongemakkelijk omdat je zag dat mijn moeder naast me zat en ik voelde dat je daarom niet echt wist wat je doen moest. Ik vertelde intussen dat we op weg waren naar Zeeland. Je droeg een pet, donkerblauwe polo en ik geloof een gouden kruisketting. Toen je met mij en Nalini praatte, zette je je zonnebril af en dat was voor mij een aangename verrassing. Je hebt een open, zachte blik en een mooie uitstraling. Wie weet ben je ook op het idee gekomen op deze site te kijken want ik geloof dat we beide baaalden dat moeder tussen ons inzat ."

Bob

12 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten ons beide een beetje te ergeren aan een heel hard bellende man en moesten daar eigenlijk ook weer om lachen. Dat lachen deed je erg leuk. Jij in jurk en stoere laarzen, ik underdressed in mijn kleren waarin ik de hele dag had staan klussen. Super stom dat ik niet even praatje met je maakte."

Heidy

10 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wijchen naar station Lage Zwaluwe. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vertrok om 10:32 uur vanaf station Wijchen samen met mijn ouders met de trein (6533?) naar Lage Zwaluwe. Rond 10:40 uur kwam jij (conducteur) controleren. Je zag dat ik vergeten was om in te checken en vertelde me dat ik er bij station Oss even uit mocht om in te checken, (waarop ik zei : "Niet stiekem wegrijden hè"!!") Dat deed ik. Toen de trein weer reed, kwam je voorbij gelopen. Mijn vader wees naar mij en je zei : "Ja , ik heb het gezien, ik heb haar zelfs zien rennen"... Sindsdien laat het mij niet los en ik zou graag met je in contact komen. Je bent lang, slank gebouwd, kaal, rossig baardje en je droeg een bril..... Help!!😊😉"

maurice

7 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Veenendaal Centrum.
"zat in de trein ze zat tegenover me voelde gewoon de warmte tussen ons we keeken elkaar lachend aan getint meisje iraans denk ik"

N

4 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station leken we al even oogcontact te hebben. Je zag er uit als een stoerr chick met krullend rood/rossig haar. Ik durfde je niet zomaar aan te spreken. Vlak voordat we bij jouw halte aankwamen betrapte je me er op dat ik naar je tattoos zat te kijken. Een van een stoere ridder in gevecht met een draak/slang en eentje van een plaguedocter waar je ook een speldje van droeg op je jack. Je keek me aan en glimlachte en ik voelde me betrapt en mijn hoofd rood worden. Vlak voordat je uitstapte keer je nog een keer naar me en we glimlachte naar elkaar. Wie weet of dit iets uithaalde maar ik krijg je lach niet uit mijn hoofd 😅"

F

21 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Utrecht Centraal. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond rond 17.45u lichtelijk geïrriteerd te wachten op station Alkmaar voor de trein naar Utrecht Centraal. Dit omdat mijn treinstel uitgevallen was vanwege een defect. In mijn ooghoek zag ik tot mijn verbazing een hele knappe conducteur. Mooi vol donker haar en een klein baardje. Heel vriendelijk stond hij een paar oudere dames te voorzien van informatie/gerust te stellen. Had bijna even gewild dat ik ook 65+ was.. We hebben volgens mij even kort oogcontact gehad. Ik stond een beetje verlegen naar mn telefoon te kijken en stiekem af en toe naar jou. Misschien heb je mij ook gezien? In een spijkerbroek, zwart topje en lang blond haar.."