Michel

4 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in de bus op bushalte Utrecht Lanslaan richting Utrecht Centraal. Jij droeg een rode jas en was circa 1.60m. Het was druk in de bus en je viel bijna om tijdens een scherpe bocht, ik hield je tegen. Alsof we in een attractiepark waren, zei je. In de wappiebus, zei ik. Eenmaal aangekomen op Utrecht Central scheidden onze wegen helaas. Ik had je willen vragen om contactgegevens uit te wisselen en daar baal ik nu van"

Anoniem

30 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar de conducteur (vrouw) die onze kaartjes kwam controleren vlak voor station Assen. Ze stapte, net zoals ik, vanaf Utrecht in. Geen idee of ze ook op vrouwen valt, maar wie weet vind ik haar via hier! De trein reed rond 18:20 bij assen!"

Katya

27 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaren schuin tegenover elkaar in de trein naar Amsterdam. Jij krullend haar, bril. Ik leren jas, dreads in een knot, turquoise dagrugtas en zwarte jurk. Ik was Japans aan het leren met de Duo Lingo app en we raakten aan de praat over Japan en de taal. Jij liet het boekje -Japans voor Dummies- zien.We stapten uit op Amsterdam CS en ik moest helaas rennen voor mn aansluiting. Zou t leuk vinden om met je verder te praten over Japan."

Maarten

24 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in de trein van 17:52 richting Geldermalsen/Tiel. Je droeg een Werkjas, hoodie, broek en donkere pet en ging in de eerste klas zitten. Bij de kaartcontrole bleek je geen eerste klas kaartje te hebben en verhuisde je naar tweede klas waar je een biertje opentrok. Je stapte gelijk uit in Geldermalsen en stak een sigaret op. Ik liep een stukje achter je aan maar verloor je uiteindelijk uit het oog. Ik: grijze jas, blauw mondkapje, grijze tas. Zin in een avontuur?"

Harm

22 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo blauwe ogen, ik vroeg of je van het vliegveld kwam. Je zei dat je een week in Amsterdam was en altijd veel spullen meenam. Je moest er meteen al uit in Den Bosch toen het gesprek net begon..."

Help

15 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Alphen ad Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij Leiden Lammenschans, jij zat al in de trein met een vriendin. Je droeg zwart witte vans en een grijze trui. We hadden oogcontact via het raam en toen je bij Alphen uitstapte keken we elkaar nog na. Ik heb uiteraard niks durven zeggen, maar je trok wel m’n aandacht 👀"

Michiel

14 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagavond rond half 10 stapte ik op Amersfoort Centraal in. Naast mij op het perron stond een mooie jongedame met halflang blond haar te wachten. We gingen in de zithoeken naast elkaar zitten. Ze droeg een broek met wijde pijpen en blauw jasje en had een Loods 5 tas bij zich. Na een overstap in Hilversum stapte ik uit in Utrecht Overvecht en zij reed door naar Utrecht Centraal. We hadden toen ik uitstapte nog even oogcontact. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten!"

Vincent

13 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal.
"Dag Anna, We hebben elkaar gister avond ontmoet tussen 8.45 en 9.05 op een bankje bij Utrecht Centraal. Het bankje was in de overdekte stationshal vlakbij de trappen naar spoor 20. We raakten aan de praat over jouw mooie thermos kan van de Hema, die een prachtige blauwe kleur had. Ik zei dat ik hem heel charmant vond en dat ik hem goed bij jou vond passen. Tussendoor plaagde ik je een beetje over je lichte blozen, jij zei dat ik dat niet kon zien omdat je een mondkapje droeg. Hierna hadden we het over eten en kwamen we erachter dat we allebei een voorkeur hebben voor vegetarisch eten. Je gaf me een tip voor een falafel gerecht, met rozijntjes en nog veel meer ingrediënten die ik niet allemaal kon onthouden. Hierna moest ik snel mijn trein halen. Ik stelde me voor aan je, mijn naam is Vincent. Lijkt me leuk om je nog eens te zien."

Kim

13 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Iets voor 1500 uur. Je liep wat heen en weer en uiteindelijk gingen jij en je zoontje tegenover mij zitten. Ik Aziatische komaf paarse jas paarse trui en zwarte broek met dunne rib. Mijn haar opgestoken in een clip en bril op tegen de wand stond mijn witte vouwfiets met tas aan stuur. Jij met je zoontje zijn oogje was wat ontstoken en hij was aan het spelen met de prullenmand. Je zoontje zwaaide me heel lief gedag aangemoedigd door jou. Je zoontje is halfbloedig denk ik. Jij van voor mij onbekende komaf donker getint donkerblauwe jas en donkere broek. Je had een super mooie lach en ook je zoontje had een super gezichtje. In Hilversum centraal stapten we alledrie uit. Ik verloor je uit het oog maar had je achteraf gezien graag willen leren kennen"

Flügel

11 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij als Oisterwijkse in Amsterdam... carnaval gevierd in Den Bosch... samen in de trein richting Utrechts een flügel gedronken... Dammnnn... hoe heet je????"

Sophie

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben samen overgestapt in den Bosch en zijn beide uitgestapt in Utrecht. Je las een boek net als ik. Volgens mij heb je hem uitgelezen in de trein. Je had een geruite broek aan met happy socks en nette schoenen, een petje en een bril, wat ik een leuke combinatie vond. In utrecht ging je naar de albert heijn, waar ik eigenlijk je achterna wilde gaan om je naam en nummer te vragen, maar besloot toch mn bus te halen."

Remco

1 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Geen flirt!! Wel een heel boeiend gesprek met een jongedame die naar Leiden ging. Zij is net twee maanden ambtenaar in Utrecht en is dieren-consulent. Ik heb net twee maanden een nieuwe baan in Amsterdam. Ik zou het gesprek graag voortzetten, vond je vraag erg interessant :) Misschien reis ik deze week wel vaker via Utrecht. Je draagt een bril met rond montuur. Ik draag er eentje met rechthoekig montuur. En o ja, mijn bakje met pasta mocht op de stoel naast jou blijven staan."

Christian

29 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond kwart over zeven s avonds op 29 oktober liep ik naar de uitgang van Utrecht Centraal centrumzijde op mijn mobiel met iemand te appen. Jij liep naar binnen en we hadden oogcontact waarna je glimlachte terwijl je je donkerblonde haar fixte. Het laatste wat ik me kan herinneren is een subtiele knipoog. Ik had een bulky groene jas en keek waarschijnlijk verbaasd. Ik had eigenlijk meteen moeten vragen waarom je doorliep zonder naar mijn nummer te vragen. Maar je was in ieder geval heel erg cute. Wellicht dat ik volgende keer dat ik je zie de kans grijp."

Peer

29 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag 29-10, jij - man, mooi blond haar, mooie ogen, staartje, sportief-casual gekleed met (laptop-)tas - stond op perron 7-8 op Utrecht-Centraal te wachten op de trein (van 12.29 uur) met als eindbestemming Alkmaar. Ik - man, pet, blauwe jas, beige broek - stond schuin, links achter je. We hadden tweemaal (iets langer dan “normaal”) oogcontact. Ik stapte uit op Amsterdam-Centraal, jij bleef zitten en ging door met je werk (?) op je laptop. Binnenkort een biertje of bakkie…?"

Lies

15 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin tegen over mij in een andere 4 zit. Beide nog aan het werk op de laptop, maar wij hadden elkaar duidelijk gezien. Jij had blond haar met een soort slag/krullen erin. Ik ben op Eindhoven eruit gestapt, maar zou graag met je in contact willen komen!"