Lorenzo

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we sat across from each other. You was with a girlfriend. We had eye contact. Around 17.30 we were in Utrecht."

Jo

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in de stiltecoupé. Vanuit arnhem centraal naar Utrecht. Volgens mij stapte je in Ede in. Brunette dame met mooie groene ogen, we hadden een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar. Heb je helaas niet aangesproken. Ik: baardje en een beige broek en shirt. Wellicht een keer drankje doen of een curry maken!"

Saskia

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen.
"We zaten samen te luisteren naar een mevrouw die het systeem in Nederland belachelijk aan het maken was. Daarna hadden we kort een leuk gesprek over studeren. Jij moest door tot Groningen en ik stapte in Amersfoort uit. Wie ben jij?"

L.

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weert. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagochtend 4 december. Om iets na half 11 stapte jij de trein in vanuit Utrecht. Je kwam tegenover mij in de vierzits zitten. Een lange man, met prachtige heldere lichtblauwe ogen, zeer lichtblond haar. Je had een houten horloge om, en enkele kleine armbandjes daarbij. Donkerbruine klassieke leren enkellaarzen, zeer licht blauwe jeans en een mooie bruine gemêleerde mid-lengte jas. Je hield de glazen coupe deur voor mij open bij ons eindstation: Weert. Ik bedankte je toen we waren uitgestapt. Zo kwamen we in een leuk (en nog best lang) gesprek over onder andere werk (Amsterdam), wonen en studie (Leiden). Ook over waarom we beide uitstapten in Weert. We waren op weg naar familie om Sinterklaas te vieren. Je had een licht over je heen waarvan ik later dacht.. Wauw. Dat ik dit mocht meemaken. Beste man met de heldere lichtblauwe ogen.. Wie ben je? Vele groetjes, de dame met de donkerbruine dikke jas, lichtbruine sjaal en muts."

Krullenbol

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij at een broodje gezond en ik een croissant wat een grote puinhoop was geworden. Je ging naar Zeeland voor sinterklaas. We raakten net aan de praat toen ik er uit moes. Doen we een keer een drankje? Jongen met de groene jas."

Jeroen

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam uit Utrecht ivm werk en droeg een sjaal, alleen ivm aanrijding met een persoon werd de andere trein ook bij jou in de trein geduwd. We gingen beide naar Eindhoven, alleen het was veel te druk. Wel leuk dat zo die 2 oudere vriendinnen elkaar zagen in de trein xD Ik had een doos vast wat het niet makkelijker maakte. Je moest nog de fiets naar huis nemen en ik de bus. Toen we uit de trein stapte zei je nog dat het leuk zou zijn als we trein buddies worden, wat mij heel leuk lijkt. Helaas heb ik je naam of nummer niet gevraagd. De komende dagen werk ik gelukkig in Eindhoven. Mocht je dit toch lezen, ik kon totaal niet slapen en was uiteindelijk meer dan 48 uur wakker. Alleen hoopte via deze manier nog in contact te kunnen komen. En anders misschien later :)"

Loes

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station hadden we elkaar al gezien. Ik stond m’n haar nog wilder te maken. Als we elkaar aankeken moesten we gewoon lachen. En wat een leuke lach heb jij, zeg! We zaten in dezelfde coupé, je liep achter mij aan en ging een paar plaatsen verder voor mij zetten. Via het raam hebben we nog eens naar elkaar gelachen. En toen… durfde ik niets meer, waar ik nu toch een beetje spijt van heb. Weet in ieder geval dat je in m’n hoofd bent blijven hangen en je met je lach m’n avond gemaakt hebt :) groetjes van die meid met een wilde bos haar aan die lange knappe jongen met groene broek, zwarte trui en lichtbruine schoenen/jas"

Mo

29 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je zitten in de 1e klas vond je mooie lange vrouw met je rood geverfde haren. We hadden oogcontact en wou je aanspreken maar had beetje gedronken en daardoor heb ik je niet aangesproken en heb er spijt van het was laat tegen 11 uur savonds op perron bij Deventer"

Mark

27 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Driebergen-Zeist. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Jij lieve man van begin 40 hield tot 2x toe de deur (lang) voor mij open. Trein Utrecht- Driebergen-Z. van 11.53- 12.01 uur. Zo galant. Jij ging op ziekenbezoek in Arnhem. En je baalde dat je daarvoor vanaf Driebergen-Zeist verder met de bus moest. Ik moest naar Ede-W. Helaas met een andere bus. Ik vond je bijzonder. Man dik 50 met rode jas en grijs petje schuin tegenover je denkt nog steeds aan dit moment."

David

19 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein die van utrecht vertrok om 17:09 zag ik je zitten in de eerste klas, mooie vrouw met een nog mooiere lach 🥰 Zat zelf 2e klas met de groene jas 😅 Je was met iemand in gesprek en wilde niet storen, maar toen ik op Gouda uitgestapt was baalde ik toch dat ik niet op je afgestapt ben. Zou graag je naam weten en misschien als het klikt eens wat gaan drinken?"

Valentijn

18 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve Jort, We kwamen van Leiden Centraal en stapten uit bij Utrecht Centraal. Jij kwam rechts van mij zitten terwijl je tas steeds omviel. Toen de man links van mij weg ging kwam je daar zitten. We praatte over onze studies, waar je mij vertelde over jouw houtbewerking-opleiding en ik met verwondering luisterde. Ik zag je al zitten vanaf het begin en voelde een klik. We hadden dezelfde trui aan en vond je direct leuk eruit zien. Ik durfde niet je nummer te vragen maar vraag die dan ook bij deze. Valentijn"

E. Jansen

14 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de trein. We hebben een paar woorden gewisseld, onder andere over de mobiele internet verbinding in de trein. Je was druk aan het werk met je laptop. Een powerpoint presentatie over energietransmissie in Zuid Amerika (Peru, Chili?). Ik zei dat ik je behoorlijk productief vond. Dat wel, want zeggen hoe mooi ik je vond zat er niet in. Ik kom graag met je in contact!"

J

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je bij het uitstappen. Ik was iets vroeg bij de deur dus keek rond en keken elkaar kort aan. Je zat op die bogen van de treindeur aan de andere kant een boek te lezen. Witte oortjes in (AirPods?) en ik geloof witte schoenen. Ik had een grijs vest aan, groen short en een zwarte rugzak. Airpods in, die ik uit deed. Een andere jongen aanspreken is al lastig genoeg zeker met anderen eromheen. Ik moest uitstappen bij ede-wageningen voordat ik je durfde aan te spreken. Ik stapte in bij Utrecht"

L

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Utrecht naar Amsterdam Centraal. Je stapte uit op Amstel. Als je dit leest weet je precies wie je bent."

Lena

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dag lieve jij! Op goed geluk... Op station Muiderpoort viel je me al op met je blonde krullen en donkere baard. Quasi nonchalant ging ik in de buurt, maar niet te dichtbij staan. Gelukkig stapte jij ook uit op Amstel, waar ik je in de Intercity naar Venlo de trap op achtervolgde en we precies in elkaars zicht aan weerszijde van de coupe kwamen te zitten. Ik zat een boek te lezen, jij op je telefoon. Op Utrecht stapte we beiden uit. Halverwege de reis vond ik onverwachts je blik en durfde daarna niet meer op te kijken, maar lezen lukte niet meer.. Bij gebrek aan insta en facebook bracht de Google search iemand tegenkomen in de trein me hier. Wie weet! Liefs van iemand met eveneens blonde krullen en een lange beige jas..."