Je flirt uit het oog verloren op Station Uitgeest? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

D

21 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar. Ik las een boek en jij zat op je telefoon. Onze ogen kruisten elkaar af en toe. Ik kan het verkeerd hebben, maar er hing een spanning. Ik wist mij geen houding meer te geven ineens. Ik stapte bij Gouda uit.. en ik heb je niet meer gezien.. best een beetje jammer"

Jasmijn

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, druk met je MacBook bezig en duidelijk genietende van de muziek die je aan het luisteren was. Je had een super toffe kledingstijl, witte nikes , een neuspiercing, en een tattoo van 2 strepen op je linker onderarm. Je hebt blauwe ogen en bruin/donker haar. Je droeg een zwarte broek en witte sokken. Je had koffie gehaald van de Perla en belde met een vriend over dat je er over een kwartiertje zou zijn, en je noemde Joel Beukers. Ik zat schuin tegenover je. Spijkerbroek, Jordans, zwarte jas. Ik heb rood haar en groene ogen. Ook ik heb een neuspiercing. Af en toe hadden wij oog contact en toen ik de trein verliet keek je me wat langer aan. Ik had helaas niet het lef om iets tegen je te zeggen. Ik hoop dat ik je op deze manier kan vinden!"

Febe

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij die leuke gast met blond haar en een trekrugzak? Je ging uit de trein bij nieuwerkerk ad Ijsel. We hadden toen even oogcontact en lachte we naar elkaar :). Ik was het meisje met de pet, geruite jas en wit shirt :)"

Mirthe

22 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Uitgeest. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de sprinter van Amsterdam Amstel naar Zaandam. Jij kwam aanlopen op het perron, zonder schoenen aan. Wel leuke kleren trouwens! Lang krullend, bruin haar. We stapten ongeveer gelijk in en ik was meteen onder de indruk. Je ging in de vier zits naast mij zitten. Ik durfde niet echt te kijken maar toch hebben we aantal keren oogcontact gehad. Toen ik de trein uitliep in Zaandam keek ik je nog eens aan vanaf buiten, jij mij ook."

Anoniem

9 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest.
"Jongen met donker baardje, accent alsof je uit een ander land komt. Ik heb lang bruin krullend haar, een knaloranje tas en een bloemenrok. Je ging weg en had je tas laten liggen, een andere man ging de coupé uit en zei tegen me dat de eigenaar van die tas weg was, ik zei dat je misschien nog terug zou komen. (Misschien wist je dat niet, of misschien had je die persoon wel instructie gegeven om dat te zeggen.) Je kwam de coupé weer in struikelde ("toevallig"?) toen je langs mijn stoel kwam, ik lachte erom. Je keek me steeds aan. Ik keek af en toe terug maar ontweek je vooral, ik ging een boek lezen. Na een tijdje had je op je telefoon een nieuw contact geopend en zorgde ervoor dat ik het zag, alsof je mijn nummer wilde. Die heb ik niet gegeven. Toen we uit moesten stappen vroeg je of je iets mocht vragen en dat was of ik een vriend heb. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen dus zei "Ga maar weg." Ik wil via deze weg zeggen dat ik je niet heb afgewezen omdat ik je eng vond of omdat ik vervelend wilde zijn, maar simpelweg omdat ik zestien ben en jij waarschijnlijk ouder dan twintig. Misschien had ik dat uit moeten leggen, sorry."

Tijmen

23 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan toen je uit het eerste klas hokje probeerde te gaan maar er heel onhandig iemand voor stond waardoor jij er niet uit kon. Je zag er leuk uit met zwarte krullen en een zwarte leren jas aan. Toen ik nog een keer naar je keek maakte je oogcontact en lachte je naar me. Even dacht ik dat het voor iemand anders bedoelt maar als bevestiging maakte we iets daarna weer oogcontact en lachte je weer naar me. Bij het uitstappen bij Station Zaandam maakten we weer oogcontact en gaf je me een knipoog terwijl je langs me liep. Zelfs toen de deuren sloten stond je nog even op het perron en lachten we weer naar elkaar. Als je dit leest stuur me een berichtje!"

S

22 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet of je dit ooit zal lezen haha. Ik ging zitten in een late sprinter richting Rotterdam Centraal en zag vanuit mijn ooghoek dat jij naar mij keek. Je droeg hoop earrings, een rode broek en doc martens, ik vond je stijl wel leuk. Ik droeg een blauw jack en witte adidas schoenen. Ik deed mijn muziek aan en sloot mijn ogen even, en toen ik ze open deed maakten we langer oogcontact. Jij glimlachte en ik glimlachte even kort terug, maar toen kwam je halte al. De rest van de rit dacht ik er nog aan, 1 of 2 haltes langer en ik had je waarschijnlijk aangesproken."

Noon

3 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heiloo Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Je las het boek “ nationaal socialisme als racuneleer ... zou je graag leren kennen"

Thomas

30 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Uitgeest. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik reisde met m'n zusje naar Breukelen om 11.16, jij zat schuin achter ons en ging verder met de sprinter. Ik stapte heel enthousiast op bij station Breukelen en viel bijna om. Toen zag ik jouw geweldige lach. Bij het uitstappen zag ik hem weer. Wat een geweldige manier om de dag te beginnen!"

Noble

12 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Wormerveer. Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke meid met bril die aan het lachen was om dronken passagiers jongen met witte trui."

Anoniem

3 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest.
"Het is al bijna 2 maanden geleden dat ik je zag op vrijdag 16 maart. Ik stapte voorin in de trein om 18:29. Ik stapte uit in Krommenie-Assendelft en jij bleef zitten. Jij had bruin haar, groene ogen, een zwarte jas aan, een donkere spijkerbroek aan, zwarte Nikes en een rugzak bij je. Vanaf het moment dat ik schuin tegenover je kwam zitten hadden wij oogcontact. Het was heel druk in de trein. Tijdens de treinreis hadden we best vaak oogcontact, ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen. Toen ik opstond om uit te stappen zei jij hey en ik ook, het was even stil, maar ik moest doorlopen om uit te stappen, het liefst had ik je nummer gevraagd maar ik was te verlegen om nog wat te zeggen. Ik wil graag met je in contact komen x"

Tessa

15 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Wauw, wat was jij knap! Ik was onder de indruk van je en durfde niets te doen. Af en toe bekeek ik je stiekem even en hadden we kort oogcontact. Maar wist niet of jij hetzelfde dacht. Ik stapte in op Amsterdam Centraal, jij zat er al. Ik ging in de vierzitter naast je schuintegenover je zitten. Beiden moesten we eruit bij Amsterdam Bijlmer ArenA. Jij was lang, ik schat tegen de 1.90. Droeg een toffe donkerblauwe parka, was donkerblond, had een baardje, een grijze rugzak bij je. Volgens mij had je een grijze jeans aan. En je had zwart-grijze met witte Nike Airmaxjes aan. Ik ben donkerblond en vrij lang, 1.80. Droeg een zwart rokje met zwarte panty en laarsjes. Had een grijs spijkerjasje aan, een lichtroze wollen sjaal om en een zonnebril in mn haar. Ik had een zwarte tas bij me, waar ik een croissantje uithaalde. Wie weet kijk je hierop en herken je jezelf! Zou graag een bak koffie met je drinken :) En oja, ik liet in de trein mijn nieuwe iPhone vallen, wat je opviel en gelukkig goed afliep ;) Liefs!"

Anoniem

15 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Uitgeest. Op station Zaandijk Zaanse Schans verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein op station Zaandam richting Uitgeest in een overvolle trein. Ik had een grijs vest aan en jij een zwarte jas met je capuchon op, je glimlachte meerdere keren met je mooie bruine ogen en ik glimlachte terug. Uiteindelijk ging ik op een vrijgekomen stoel zitten en hadden we nog een beetje oogcontact totdat jij uitstapte bij Koog Zaandijk (Zaandijk Zaanse Schans). De kans dat je dit leest is klein, maar je weet het maar nooit"

Gina

13 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie man die in de 4-sits naast mij zat. (In de trein naar Uitgeest om 18:13 vanaf Amsterdam Centraal) Ik weet niet of ik je ooit nog tegen ga komen. Ik weet niet of je in Uitgeest woont. Maar wat ik wel weet is dat ik onwijs graag met je in contact zou willen komen. Ik keek stiekem naar je en ik had door dat jij dat ook deed. Toen we eenmaal op Uitgeest aankwamen bleven we beide even zitten en keken elkaar aan. Ik werd verlegen en ben vervolgens de trein uitgestapt.. waar ik nu erg veel spijt van heb. Had ik je maar aangesproken! Je hebt een baard, deed je muts af tijdens de treinrit en droeg bruine schoenen. Hopelijk zie ik je snel weer in de trein en dan zal ik zeker wat tegen je zeggen! :)"

Suus

28 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Haarlem. Op station Bloemendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg of ik naast je kon zitten in de overvolle sprinter van Uitgeest naar Haarlem. Jij, donker haar, lang, tattoos op je rechterarm. Iets met grote romeinse cijfers geloof ik..Ik vroeg nog of t wel zo handig was de de bus te pakken naar Bloemendaal aan zee. Je had je zwembroek al aan, dus nam aan dat je ook die kant op ging. Maar je ging er bij de verkeerde Bloemendaal uit.. Je zwaaide nog even gezellig vanaf het perron. Ik wil je eigenlijk wel vaker uitzwaaien :)"