Anoniem

9 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest.
"Jongen met donker baardje, accent alsof je uit een ander land komt. Ik heb lang bruin krullend haar, een knaloranje tas en een bloemenrok. Je ging weg en had je tas laten liggen, een andere man ging de coupé uit en zei tegen me dat de eigenaar van die tas weg was, ik zei dat je misschien nog terug zou komen. (Misschien wist je dat niet, of misschien had je die persoon wel instructie gegeven om dat te zeggen.) Je kwam de coupé weer in struikelde ("toevallig"?) toen je langs mijn stoel kwam, ik lachte erom. Je keek me steeds aan. Ik keek af en toe terug maar ontweek je vooral, ik ging een boek lezen. Na een tijdje had je op je telefoon een nieuw contact geopend en zorgde ervoor dat ik het zag, alsof je mijn nummer wilde. Die heb ik niet gegeven. Toen we uit moesten stappen vroeg je of je iets mocht vragen en dat was of ik een vriend heb. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen dus zei "Ga maar weg." Ik wil via deze weg zeggen dat ik je niet heb afgewezen omdat ik je eng vond of omdat ik vervelend wilde zijn, maar simpelweg omdat ik zestien ben en jij waarschijnlijk ouder dan twintig. Misschien had ik dat uit moeten leggen, sorry."

Tijmen

23 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan toen je uit het eerste klas hokje probeerde te gaan maar er heel onhandig iemand voor stond waardoor jij er niet uit kon. Je zag er leuk uit met zwarte krullen en een zwarte leren jas aan. Toen ik nog een keer naar je keek maakte je oogcontact en lachte je naar me. Even dacht ik dat het voor iemand anders bedoelt maar als bevestiging maakte we iets daarna weer oogcontact en lachte je weer naar me. Bij het uitstappen bij Station Zaandam maakten we weer oogcontact en gaf je me een knipoog terwijl je langs me liep. Zelfs toen de deuren sloten stond je nog even op het perron en lachten we weer naar elkaar. Als je dit leest stuur me een berichtje!"

S

22 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet of je dit ooit zal lezen haha. Ik ging zitten in een late sprinter richting Rotterdam Centraal en zag vanuit mijn ooghoek dat jij naar mij keek. Je droeg hoop earrings, een rode broek en doc martens, ik vond je stijl wel leuk. Ik droeg een blauw jack en witte adidas schoenen. Ik deed mijn muziek aan en sloot mijn ogen even, en toen ik ze open deed maakten we langer oogcontact. Jij glimlachte en ik glimlachte even kort terug, maar toen kwam je halte al. De rest van de rit dacht ik er nog aan, 1 of 2 haltes langer en ik had je waarschijnlijk aangesproken."

Noon

3 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heiloo. Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Je las het boek “ nationaal socialisme als racuneleer ... zou je graag leren kennen"

Thomas

30 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Uitgeest. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik reisde met m'n zusje naar Breukelen om 11.16, jij zat schuin achter ons en ging verder met de sprinter. Ik stapte heel enthousiast op bij station Breukelen en viel bijna om. Toen zag ik jouw geweldige lach. Bij het uitstappen zag ik hem weer. Wat een geweldige manier om de dag te beginnen!"

Noble

12 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Wormerveer. Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke meid met bril die aan het lachen was om dronken passagiers jongen met witte trui."

Anoniem

3 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Uitgeest.
"Het is al bijna 2 maanden geleden dat ik je zag op vrijdag 16 maart. Ik stapte voorin in de trein om 18:29. Ik stapte uit in Krommenie-Assendelft en jij bleef zitten. Jij had bruin haar, groene ogen, een zwarte jas aan, een donkere spijkerbroek aan, zwarte Nikes en een rugzak bij je. Vanaf het moment dat ik schuin tegenover je kwam zitten hadden wij oogcontact. Het was heel druk in de trein. Tijdens de treinreis hadden we best vaak oogcontact, ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen. Toen ik opstond om uit te stappen zei jij hey en ik ook, het was even stil, maar ik moest doorlopen om uit te stappen, het liefst had ik je nummer gevraagd maar ik was te verlegen om nog wat te zeggen. Ik wil graag met je in contact komen x"

Tessa

15 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Wauw, wat was jij knap! Ik was onder de indruk van je en durfde niets te doen. Af en toe bekeek ik je stiekem even en hadden we kort oogcontact. Maar wist niet of jij hetzelfde dacht. Ik stapte in op Amsterdam Centraal, jij zat er al. Ik ging in de vierzitter naast je schuintegenover je zitten. Beiden moesten we eruit bij Amsterdam Bijlmer ArenA. Jij was lang, ik schat tegen de 1.90. Droeg een toffe donkerblauwe parka, was donkerblond, had een baardje, een grijze rugzak bij je. Volgens mij had je een grijze jeans aan. En je had zwart-grijze met witte Nike Airmaxjes aan. Ik ben donkerblond en vrij lang, 1.80. Droeg een zwart rokje met zwarte panty en laarsjes. Had een grijs spijkerjasje aan, een lichtroze wollen sjaal om en een zonnebril in mn haar. Ik had een zwarte tas bij me, waar ik een croissantje uithaalde. Wie weet kijk je hierop en herken je jezelf! Zou graag een bak koffie met je drinken :) En oja, ik liet in de trein mijn nieuwe iPhone vallen, wat je opviel en gelukkig goed afliep ;) Liefs!"

Anoniem

15 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Uitgeest. Op station Zaandijk Zaanse Schans verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein op station Zaandam richting Uitgeest in een overvolle trein. Ik had een grijs vest aan en jij een zwarte jas met je capuchon op, je glimlachte meerdere keren met je mooie bruine ogen en ik glimlachte terug. Uiteindelijk ging ik op een vrijgekomen stoel zitten en hadden we nog een beetje oogcontact totdat jij uitstapte bij Koog Zaandijk (Zaandijk Zaanse Schans). De kans dat je dit leest is klein, maar je weet het maar nooit"

Gina

13 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie man die in de 4-sits naast mij zat. (In de trein naar Uitgeest om 18:13 vanaf Amsterdam Centraal) Ik weet niet of ik je ooit nog tegen ga komen. Ik weet niet of je in Uitgeest woont. Maar wat ik wel weet is dat ik onwijs graag met je in contact zou willen komen. Ik keek stiekem naar je en ik had door dat jij dat ook deed. Toen we eenmaal op Uitgeest aankwamen bleven we beide even zitten en keken elkaar aan. Ik werd verlegen en ben vervolgens de trein uitgestapt.. waar ik nu erg veel spijt van heb. Had ik je maar aangesproken! Je hebt een baard, deed je muts af tijdens de treinrit en droeg bruine schoenen. Hopelijk zie ik je snel weer in de trein en dan zal ik zeker wat tegen je zeggen! :)"

Anoniem

2 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de defecte trein die stilstond bij Muiderpoort. Nadat de lichten uitvielen, kwamen we in gesprek. Je heet Andy (als ik het goed gehoord heb), 27 jaar, webdesigner en houdt niet van horrorfilms (vooral niet met geesten). Ik vond je een hele leuke man en heb een beetje spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd. Wie weet heb jij dat ook en kijk je op deze site. Groetjes, de roodharige, 19-jarige musicalstudent."

Suus

28 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Haarlem. Op station Bloemendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg of ik naast je kon zitten in de overvolle sprinter van Uitgeest naar Haarlem. Jij, donker haar, lang, tattoos op je rechterarm. Iets met grote romeinse cijfers geloof ik..Ik vroeg nog of t wel zo handig was de de bus te pakken naar Bloemendaal aan zee. Je had je zwembroek al aan, dus nam aan dat je ook die kant op ging. Maar je ging er bij de verkeerde Bloemendaal uit.. Je zwaaide nog even gezellig vanaf het perron. Ik wil je eigenlijk wel vaker uitzwaaien :)"

Danielle

14 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die om 21.18 uur vertrok uit Uitgeest. Je was conducteur op deze trein. Jij: donkerblond haar, leuke lach, was de conducteur en hebt mijn ov chipkaart vlak na vertrek uit Uitgeest gecheckt. Ik: bruin haar, in een staartje, zat in mijn eentje, grijze broek, zwart hemdje en zwart leren jasje. Nadat ik was uitgestapt bij Amsterdam Muiderpoort zeiden we elkaar op het perron nog gedag. Terwijl ik de trap begon af te lopen, blies jij op je fluitje en stapte weer in...terwijl we naar elkaar bleven kijken en lachen. Zou je graag nog eens willen zien en wat langer met je kletsen!"

L

17 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Uitgeest. Op station Heemskerk verloren we elkaar uit het oog.
"Nou weetje, ik ga hier geen romantisch verhaal schrijven, maar ik vond ons gesprek zo gezellig en aangezien ik je naam vergeten ben te vragen probeer ik t via dit (bijna wanhopig haha) Alkmaar-Uitgeest Alkmaar- Heemskerk"

Meisje met skat

13 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie dame met je mooie lach en prachtige lippen. Op Zondag 13 maart zat ik met m'n moeder in de sprinter van Uitgeest naar Rotterdam. Op station Amsterdam bijlmer arena maakte de trein een stop van 4 minuten, daar zag ik mijn kans om snel een sigaret op te steken. Toen ik terug kwam had een mevrouw mijn plaats (naast m'n moeder ingenomen) ik ging er maar tegenover zitten. M'n moeder maakte een opmerking dat ik naar rook stonk. Ik schaamde me een beetje en keek om me heen om te kijken of niemand het gehoord had. Op het moment dat ik naar links keek zag ik jou zitten (ik denk met je moeder, maar durf het niet te zeggen want heb eerlijk gezegd niet gekeken, ik zag alleen jou en kon m'n ogen niet van je afhouden). Je was in gesprek met de mevrouw naast je, jullie spraken papiaments soms keek je naar me en lachte je naar me met je mooie lach.Ondanks ik een zonnebril op had en je m'n ogen dus toch niet goed kon zien. Werd ik verlegen en keek maar weg elke keer als je ook naar mij keek. Ook werd ik ongemakkelijk omdat ik het gevoel had dat de vrouw die naast m'n moeder zat me door had. Toch forceerde ik om toch naar je te kijken. Voordat de trein station Woerden naderde pakte ik mn skateboard en de primarktas en liep ik snel naar voren, los van m'n moeder. ik dacht wat ga ik doen schrijf ik snel een briefje en geef ik het aan haar. Maar toen dacht ik ook aan de mevrouw die naast je zat. Ik dacht neeee dit kan echt niet.. De trein stopte op station woerden m'n moeder kwam achter me aan.. Ik kan niet geloven dat ik ben uitgestapt zonder actie te ondernemen maar in deze situatie was het best lastig. Ik baalde zo hard, de hele dag tot aan vandaag zit je in m'n hoofd maar ben bang dat ik je nooit meer ga zien. Ik hoop op een wonder van god, dat je dit leest en contact met me opneemt. Ik wacht het af.. liefs meisje met het skateboard"