Je flirt uit het oog verloren op Station Tilburg Reeshof? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Roel

24 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg Reeshof naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in in Tilburg- Reeshof. We hadden oogcontact. Toen je in Breda uitstapte heb ik je gezegd dat je een hele mooie vrouw bent. De hele dag liep ik met jou in geachten. Je ging door naar Delft, ik naar Amsterdam. Ik wil je heel graag zien en spreken. Reageer je??"

Michael

22 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Tilburg Reeshof.
"Ik kwam terug van het carnaval in Den Bosch en jij ook. We zaten samen in de intercity die als sprinter reed. Ik stapte op in Tilburg en moest er bij stop 2 helaas al weer uit. Even leuk gekletst maar stom genoeg je nummer niet gevraagd. Jij ging vandaag vieren in Breda. Je had prachtige ogen en we hebben het ook nog gehad over de aanplakwimpers er boven. ?. Ik hoop je via deze weg weer te vinden. Ik had een uniformjasje aan en een piratenhoed op. Ik hoop je te vinden."

Arnold

30 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg Reeshof naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Zou heel graag nog eens tegenover die mooie, lieve glimlach willen zitten. Ik stap dus in de trein op station Tilburg-Reeshof en wil helemaal voorin zitten, scheelt lopen. Zag een dubbele ‘box’ vrij, gooide mijn tas op de bank en wilde gaan zitten. Tja, dat ging niet zo soepel als ik dacht. Stootte mijn hoofd erg hard tegen het bagagerek. Een ferme vloek kon ik nog net onderdrukken en ging zitten. Ik keek op en zag een erg lief gezicht mijn kant op kijken en zij kon een glimlach niet onderdrukken. “Je mag wel lachen hoor, doe ik zelf ook, hoewel het me moeite kost.” En toen werd haar glimlach duidelijker, haar ogen glinsterden en ze werd alleen maar liever. Je stapte uit in Tilburg en weg was je....."

Isi

31 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg Reeshof naar station Tilburg Universiteit. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ergens in februari zat jij te kletsen in de bus in Tilburg met je donkere vriendin. Het ritnummer ben ik even kwijt maar was ergens in de 20.. Ik had een leren jas aan en jij zei dat ik keek. Je vond de vraag gek van zullen we gaan appen? Die had je zelf namelijk al verzonnen voor me. Bij de uitstaphalte zei je nog dat hij hopelijk nog wat haltes bleef zitten?! Ik kreeg mail en zat helaas te lezen op mijn mobiel. Anders was ik op je afgestapt. Konden we elkaar maar eens weer ontmoeten? Dat zou erg leuk zijn. Hopelijk lees je dit of een vriendin van je..."

Mitchell

14 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Tilburg Reeshof. Op station Tilburg Reeshof verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden in de sprinter van Utrecht richting Breda recht tegen over elkaar. We keken elkaar zo nu en dan aan. Op een gegeven moment verscheen er een kleine schattige glimlach op je gezicht. Toen we eenmaal uitstapten liet ik je voorguin bij het uitcheck paaltje waar je nog eens lief lachte naar me vanwegen het nette gebaar dat ik maakte. Helaas durfe ik je niet aan te spreken maar ik zou je graag via deze weg terug vinden."

Jos

8 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Tilburg Reeshof. Op station Tilburg Reeshof verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat daar met een tas met kleren gekocht uit Rotterdam, wel verdient nu de vakantie dan toch is begonnen. Ik sprak je aan en we hadden het over 3e armen, gloeiende vissen en rode bomen. Uitgestapt op Reeshof moest je rennen voor de bus, hopelijk heb je hem gehaald! Misschien zie ik je nog eens, in de trein?"

Cas

15 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg Reeshof naar station Gilze-Rijen. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo!Ik zag je op het peron al zitten, met een muts met van die oortjes erop. Ik was die jongen met die zwarte jas en donkere haren (ondergesneeuwd ook) Eenmaal in de trein was ik vooral met mijn telefoon bezig dingen voor school aan het regelen, maar merkte wel dat je vlakbij was gaan zitten. Ik keek een keer op en we keken elkaar aan en lachtte naar elkaar. Omdat ik best wel verlegen ben aangelegd moest ik eerst bedenken wat te zeggen. Helaas stapte jij er bij Gilze-Rijen al uit terwijl ik naar Breda moest. Als je dit leest, ik zou graag meer van je willen weten :)"