Reiziger

22 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Onze trein reed vanaf eindhoven maar stopte bij tilburg door iets op het spoor. Onze oogcontact was geweldig… je had zwarte schoenen, een grijze rugzak en bruin haar dacht ik. Ik bruine krullen en een witte broek. Oogcontact is niet vaak zo bijzonder dus hopelijk zie je dit"

Co

14 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was op weg naar Eindhoven. Je vertelde dat jouw kat was weggelopen en dat je die weer ging ophalen."

Stijn

23 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben even kort gepraat in de laatste trein naar Tilburg, jij had een flinke rugzak bij en ik alleen een jas. Jouw naam was als meerdere van een vogelsoort. Hopelijk is dit specifiek genoeg om te weten wie ik bedoel :)."

Frank

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Met de trein van 23:21 ging ik terug naar Tilburg in het gezelschap van mijn dochter nadat we in Eindhoven een concert van Venice hadden bezocht. Jij had ons herkend en sprak mij meteen aan toen wij tegenover je zaten. We hadden al meteen al een gesprek over Venice en het al dan niet meedoen met de Nijmeegse vierdaagse. Ik vond het een heel gezellig en leuk gesprek en vond het jammer dat je uitstapte in Oisterwijk. Ik zou graag nog verder met je praten maar helaas heb ik je naam / telefoonnummer niet gevraagd. Als je dit leest en je het ook leuk vind om verder te praten met mij bijvoorbeeld over Venice, reageer dan a.j.b. op deze oproep!"

A

24 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"ik stapte in een trein met drukke mensen die waarschijnlijk van de tilburgse kermis afkwamen. wij waren de enige die rustig muziek zaten te luisteren en in ons eigen wereldje zaten. we maakten ook oogcontact, a few times. je droeg een oranje shirt en een zwarte koptelefoon. ik wou je aanspreken maar of course durfde ik die stap niet te zetten, en toen stapte je uit in rosmalen.. well i think you look cute. - a woman and you probably know who :) x"

Jongen

27 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten eigenlijk in de bus naar Tilburg rond 18.30. De bus zat propvol en ik had in het Engels een gesprek met mijn vrienden waar jij met je vriendin tussen stond. Je was geinteresseerd in het gesprek want je volgde met je blik de op dat moment sprekende persoon. Nadat we hadden uitgestapt in Tilburg speelde ik even piano en mijn vriend die naast mij stond vertelde tegen mij dat jij met een verbaasde uitdrukking naar mijn pianospel keek. Ik en mijn vrienden zijn toen eten gaan halen, waarbij ik er op de terugweg achter kwam dat jij en je vriendin de zaal met de piano hadden verlaten. Tot mijn verbazing zat je wel in de Starbucks en we hadden nog een keer oogcontact voordat ik door het poortje ging. Het kwam niet een keer in me op om op je af te gaan en een gesprek te beginnen, waar ik nu wel spijt van heb. Ik zou het op prijs stellen als je me zou contacteren. Het maakt niet uit wat je relationshipstatus is want je lijkt me een aardig persoon. Mijn vrienden waren ook helemaal door jou onder de indruk. btw ik ben een jongen van 16 en jij was een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd."

D

19 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg of ik naast je kon komen zitten gezien het een drukke trein (sprinter) zou worden. Je zei ja en gaf mij een complimentje over de groene rugzak die ik bij had. Jij had blond haar, blauwe ogen en een (volgens mij) geblokt jasje dat je uitdeed toen ik naast je kwam zitten. Ik had bruin haar, vastgezet met een clip, een witte jurk en een groene leren rugtas. We raakten aan de praat over de studies die we volgden en jouw sollicitatie bij defensie. Jij was meer bekend met het treintraject dat we aflegden, gezien je in Eindhoven woont en een vriend had bezocht in Tilburg. We hadden het ook even over waarom Strijp-S zo heet (Philips :p). We stapten in Eindhoven allebei uit. Ik om verder te reizen naar Limburg en jij om je fiets te pakken en naar huis te gaan. Ik zal niet snel meer dit traject reizen dus de kans dat ik je nog eens tegenkom is niet groot. Achteraf had het me leuk geleken om nummers uit te wisselen :)."

Eduardian

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Baarn. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan in een grote blauwe poncho. Ik lachte je uit, maar we wisten beiden dat ik dit niet zo bedoelde. Je liep snel weg met een rood hoofd, ik deed hetzelfde. Later die dag zag ik je weer in groningen, je deed alsof je aan het bellen was met iemand, toen ik achter je aan liep rende jij snel weg. ik heb zelf ook moeite met contact zoeken dus ik snap dit wel xx. Ik zou je graag nog een keer willen spreken :))))))."

Bob

4 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rodebroekmeisje, zaterdagavond sprong je achterop mijn scooter in het centrum van Tilburg omdat je trein naar Amsterdam binnen 5 minuten vertrok. Ik heb je afgezet voor het station en kreeg een kus op mijn wang. Het is geen Julia Roberts film maar ik had gelijk een kleine crush op je."

Daisy

1 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Tilburg. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die om 13.37 in Dieren vertrok, het was druk, toen vroeg ik of ik naast iemand mocht zitten, dat mocht. Tussen Oss en Den Bosch sprak diegene mij aan of ik een stroopwafel wou. Toen raakte we in gesprek, vertelde diegene dat ie net terug was. Na 9,5 uitgezonden te zijn, op weg naar Boxtel naar oma. Het is geen flirt, maar ik ben benieuwd naar diegene verhaal."

Merel

28 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 28 April rond een uur of 21:35, ik moest de trein in richting Nijmegen vanaf Tilburg en jij moest er in Tilburg uit. We hadden constant oogcontact maar helaas moest ik de trein halen en was het te laat om nog iets te kunnen zeggen :)"

Yas

16 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station Roosendaal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden stil in denbosch toen kwam je tegenover me zitten We keken elkaar nu en dan aan maar ik wist niet hoe ik het aan ging pakken. Ik stapte uit in tilburg en je zwaaide me na."

Kamil

20 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Etten-Leur naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo . Ik zoek een meisje dat vandaag om 10.36 uur op de trein van Etten Leur is gestapt. We hadden samen een overstap in Tilburg. U stapte uit bij Boxtel. Je had een blauwe jas en een zwarte rugzak met witte letters die begon met ICE. Hoogte 160-170 max. Haar Lichtblond. Ik vond je heel erg leuk. Praat met mij . Of als iemand dit meisje kent, neem dan contact met mij op. Heel erg bedankt . #ettenleur #tilburg #boxtel #nstrain"

Sjaak

9 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in Utrecht in. In het zwart gekleed. Meermaals met die mooie grote ogen naar me gekeken. In Den Bosch hield je de deur open en in Tilburg stapte je uit. Weer met je mooie blik in je ogen keek je omhoog…."

Manon

2 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de getinte cute guy met zwart curly hair, zwarte bestickerde backpack en instrument case.. Ik kon m’n ogen niet van je afhouden.. en spijt dat ik niet de ballen had om naast je te gaan zitten en een gesprek met je aan durfde te gaan. —meisje met de blonde krullen dressed in black"