S.

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station s-Hertogenbosch.
"We stapten allebei in tilburg in. Jij ging meteen links zitten. Ik eentje verder rechts. We hadden meteen een goeie blik gedeeld. Maar het was de stiltecoupe en je ging op je laptop dus ik vond aanspreken niet gepast, spijt! Je had een witte broek aan en een witte haarclip. Op den bosch stapte je helaas al uit."

Sanne

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte snel de trein op in Tilburg met je helm in je hand. Ik stapte met mijn aardbeien weer de trein uit, omdat deze vertraging bleek te hebben. Al snel volgde je me en stak jij ook het spoor over om een andere trein naar Breda te pakken. In de trein kwam ik tegenover je terecht, absoluut geen straf want zo kon ik af en toe nog stiekem (of niet zo stiekem) naar je kijken. In je groene shirt, spijkerbroek met scheur er in en vans (denk ik?) was je lekker muziek aan het luisteren. In Breda aangekomen vroeg je nog keer aan mij of het inderdaad Breda was, waardoor ik ineens je Vlaamse tongval hoorde. Helaas stapte jij uit en moest ik verder. Op het perron staarde ik je nog iets te ongegeneerd na, te verlegen om je nummer te vragen of echt met je te praten toen je voor me zat. Wie weet lees je dit en dacht jij hetzelfde!"

Stev anoniem

26 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg.
"Je zat schuin tegenover mij in de stoptrein van 23:17 vanuit Eindhoven. Stapte in op strijp-s"

Colin

19 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Tilburg Centraal in de Intercity richting Eindhoven toen kwam ik een mooie dame tegen met lang blond haar en met een koptelefoon op en met een paar tassen erbij die schuin tegenover mij zat. Ik had witte nike airmax aan met rode opdruk een zwarte broek en een wit shirt van Eminem en ik had een bril op. Ik wil graag met je in contact komen omdat je er heel leuk uitziet en ik durfde je toen niet aan te spreken."

E

13 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, jij stewardess bij transavia had een oplader nodig omdat jij die van jouw was vergeten, was van alles mis gegaan. We hadden een leuk gesprek tot aan tilburg en heb je mijn nummer gegeven maar in de haast omdat we al op tilburg aankwamen niet dubbel gecheckt of het goed is gegaan. Hoop je toch een keer uitgebreider te leren kennen en je mooie ogen wat langer te kunnen bewonderen."

Gijs

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Tilburg. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"27 Mei, we wilden allebei met de fiets in de trein. Vonden niet de juiste coupé waar een fiets in mocht staan, dat zat niet mee. Dat schepte wel gelijk een band. Ik hield jouw fiets vast zodat hij niet omviel en we begonnen met praten. Je werkt voor de gemeente Amsterdam en speelt in een band. Samen met een vriendin ging je fietsen in België voor een goed doel. Op het einde vroeg ik niet om je nummer, maar als het mag zou deze wel heel graag willen"

Jeroen

12 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Dordrecht. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Jij stond in de hal met je mooie blonde haren en een crème witte haarband en je lange jas. Je knappe en lieve gezicht en je verzorgde uiterlijk wekte mijn interese en ik kon mijn ogen niet van je weghouden. We keken elkaar aan tijdens de reis en toen ik uitstapte was er langer oog contact. Buiten draaide ik me om en we lachten naar elkaar en ik bleef staan kijken tot de trein wegreed. Volgens mij keken we beide vanuit wederzijds interesse Ik zou je graag willen ontmoeten en je mee uit eten nemen om elkaar te leren kennen 😘 Jeroen"

Sjaak

6 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kreeg je flesje ijsthee niet goed open… ik heb je maar even geholpen. wie was je?"

Arrogant meisje

18 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, die niet echt van carnaval houd (niet van onder de rivieren oorspronkelijk) stapte in Tilburg in de drukke trein en stond dicht bij jou (jij zijnde man met soort van blond haar). Ik had vlechtjes in mijn haren en een grote koptelefoon op en keek waarschijnlijk wat arrogant. Jij had wel iets van carnaval gevierd gelet op je carnavalsoutfit en het feit dat je toch wat naar bier rook :). De trein zat om 20:42 ook behoorlijk vol met andere carnavallers. Dat terwijl Ik die drukte toch wat wil vermijden meestal. Dus ik probeerde in de treinhal iedereen te negeren met mijn muziek op maar jij zag dat het me niet lukte om niet toch naar het gesprek naast met te luisteren en sprak me er lachend op aan. Ik ging jammer genoeg vervolgens door met arrogant wegkijken omdat ik dacht dat je met vrienden was en een gesprek in die situatie alleen maar wat ongemakkelijk zou worden. Net voor den bosch bleek dat anders te zijn en random genoeg hoorde ik ook dat je thuis lekker rustig wie is de mol ging kijken, (mocht die info helpen met je opsporen). Ik twijfelde toen over toch een gesprek starten maar toen waren we al in Den Bosch. Jij stapte uit en wenste me een fijne avond, ik, wat in de war, wenste je nog een goede dag. Nu dacht ik: laat ik eens zien of ik een tweede kans krijg op dat gesprek via dit platform""

Russell

12 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Dordrecht. Op station Breda-Prinsenbeek verloren we elkaar uit het oog.
"Jij conductrice met je mooie ogen en zwart haar liep door de sprinter op zoek naar lege plastic flesjes. Ik droeg een blauwe jas en had een zwarte rugzak bij me. Ik gaf jouw mijn lege flesje en we spraken elkaar een paar keer. Ik was onder de indruk van jouw mededogen naar armere mensen. In Breda-Prinsenbeek stapte ik uit om half 1 en jouw dienst eindigde op Breda station. Graag zie ik je ogen en mooie lach weer."

Reiziger

22 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Onze trein reed vanaf eindhoven maar stopte bij tilburg door iets op het spoor. Onze oogcontact was geweldig… je had zwarte schoenen, een grijze rugzak en bruin haar dacht ik. Ik bruine krullen en een witte broek. Oogcontact is niet vaak zo bijzonder dus hopelijk zie je dit"

Co

14 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was op weg naar Eindhoven. Je vertelde dat jouw kat was weggelopen en dat je die weer ging ophalen."

Stijn

23 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben even kort gepraat in de laatste trein naar Tilburg, jij had een flinke rugzak bij en ik alleen een jas. Jouw naam was als meerdere van een vogelsoort. Hopelijk is dit specifiek genoeg om te weten wie ik bedoel :)."

Frank

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Met de trein van 23:21 ging ik terug naar Tilburg in het gezelschap van mijn dochter nadat we in Eindhoven een concert van Venice hadden bezocht. Jij had ons herkend en sprak mij meteen aan toen wij tegenover je zaten. We hadden al meteen al een gesprek over Venice en het al dan niet meedoen met de Nijmeegse vierdaagse. Ik vond het een heel gezellig en leuk gesprek en vond het jammer dat je uitstapte in Oisterwijk. Ik zou graag nog verder met je praten maar helaas heb ik je naam / telefoonnummer niet gevraagd. Als je dit leest en je het ook leuk vind om verder te praten met mij bijvoorbeeld over Venice, reageer dan a.j.b. op deze oproep!"

Jongen

27 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten eigenlijk in de bus naar Tilburg rond 18.30. De bus zat propvol en ik had in het Engels een gesprek met mijn vrienden waar jij met je vriendin tussen stond. Je was geinteresseerd in het gesprek want je volgde met je blik de op dat moment sprekende persoon. Nadat we hadden uitgestapt in Tilburg speelde ik even piano en mijn vriend die naast mij stond vertelde tegen mij dat jij met een verbaasde uitdrukking naar mijn pianospel keek. Ik en mijn vrienden zijn toen eten gaan halen, waarbij ik er op de terugweg achter kwam dat jij en je vriendin de zaal met de piano hadden verlaten. Tot mijn verbazing zat je wel in de Starbucks en we hadden nog een keer oogcontact voordat ik door het poortje ging. Het kwam niet een keer in me op om op je af te gaan en een gesprek te beginnen, waar ik nu wel spijt van heb. Ik zou het op prijs stellen als je me zou contacteren. Het maakt niet uit wat je relationshipstatus is want je lijkt me een aardig persoon. Mijn vrienden waren ook helemaal door jou onder de indruk. btw ik ben een jongen van 16 en jij was een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd."