Glyn

4 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Since we were speaking English I’ll write it that way. Hey I met you on the train on November 4th a Wednesday, I got on at the stop Den Haag HS and I think you got on at Delft (but idk). We met at the stop Tilburg around 20.00 and you had to go to Breda, You: black and red dyed hair, wearing a black jacket and grey hoodie/cardigan and listening to I think Metal? Music. You were sleeping and dropped your phone so I poked you to wake you up. While opening your eyes two grey coloured eyes met mines. I pointed at your phone, you picked it up and rushed to find the next train. I walked to the door where you were standing and we talked for a bit but I didn’t get your name. Me: the black girl with long black hair, red glasses, black eyes and black teddy jacket with beige scarf and orange/black hoodie. If you see this leave a reply :) and don’t miss your stop next time :p xoxo"

Sam

7 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al staan op het perron bij station Tilburg , lang, ik denk zo’n meter of 2, krullen en mooie ogen. Ondanks je mondkapje straalde je spontaniteit uit. Echter ben ik veel te verlegen om zomaar zo iemand aan te spreken, toch dacht ik, wat heb ik te verliezen, als we bij dezelfde halte uitstappen spreek ik je gewoon aan. Helaas raakte ik je kwijt op station Den Bosch waar we beide uit/over stapten. Je had die dag een donkerblauw gestreept shirt aan met een spijkerbroek en witte sportschoenen, ook had je een grote sporttas bij van een bekend merk. Ikzelf had een leren jas aan met een roze topje en jeans, lang bruin krullend haar. Ik had het idee dat we oogcontact hadden en ik hoop zo toch mijn mislukte poging om je aan te spreken voort te zetten."

Patrick

29 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Tilburg.
"Ik zag je wel in de Sprinter naar #Dordrecht. Jij keek ook de hele tijd. Leuk. Maar wie ben je? 👀 Leuke gast met krullen, grote sporttas, wit @dailypaper shirt..."

Michael

22 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Tilburg Reeshof.
"Ik kwam terug van het carnaval in Den Bosch en jij ook. We zaten samen in de intercity die als sprinter reed. Ik stapte op in Tilburg en moest er bij stop 2 helaas al weer uit. Even leuk gekletst maar stom genoeg je nummer niet gevraagd. Jij ging vandaag vieren in Breda. Je had prachtige ogen en we hebben het ook nog gehad over de aanplakwimpers er boven. 😉. Ik hoop je via deze weg weer te vinden. Ik had een uniformjasje aan en een piratenhoed op. Ik hoop je te vinden."

Anoniem

17 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oisterwijk naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We reizen vaak heen en terug op maandag en dinsdag. We hadden regelmatig kort oogcontact. Ik kijk telkens weer naar je uit !"

T

11 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tilburg.
"Voetballende J. uit DB, koffie?"

Anoniem

6 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke jongen ontmoet! Lang, blond haar en mooie ogen. Gezellig praatje gehad en dat door defecte trein op het spoor in contact gekomen omdat we samen met een oudere vermoedelijk Indische vrouw stonden te wachten. Daarna tot aan Breda samen gereisd beide daar uitgestapt helaas niet je naam gehoord dus weet ik niet wie je bent."

Laura van alphe

28 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! Ik heb geen idee of je hier op gaat kijken.. maar you made my morning! Tussen tilburg en eindhoven hebben we de hele tijd naar elkaar zitten lachen. Jij zat met je vriend een paar stoelen verderop. En toen we beide uitstapten in Eindhoven was ik helaas sneller dan jij. Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar toen ik uiteindelijk wachtte, kon ik je niet meer vinden. Jij had bruin haar en n hele leuk lach en ik droeg een zwarte jas met een witte sjaal. Ik hoop dat t je iets zegt :)"

Bredametdoosje

11 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had de trein rond 22:40 vanaf Breda op 11 nov, ik liep tikkie onhandig met een doosje naar buiten maar zag nog net je waanzinnige ogen! Toen ik de trap afliep wisselden we nog een glimlach, ik had echt terug de trein in moeten springen. Drankje doen?"

Anoniem

30 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle.
"Maandag 30 sept. rond 17:45 stonden we samen op het station. We hadden dezelfde coupé in de trein van 18:04 en je stapte uit in Den Bosch. Jij had een felrode rolkoffer mee en een rugzak om. Je droeg een panty (incl. doorbrekende ladder ;)) met een donkerrode rok, een zwart shirt, en witte sneakers. Je had bruin haar tot net voorbij schouderhoogte, en zal ergens tussen 20 - 26 jaar geweest zijn en 1.62 - 1.70 lang. Ik droeg een bruine jas, spijkerbroek en een blauw wit geblokt overhemd. Met daarbij een donkerblauwe rugzak en zilvergrijze rolkoffer. Ik had de hoop je digitaal te vinden, gezien ik mijn stem de dag daarvoor helaas in Duitsland achtergelaten had... Hopelijk komt er via deze weg een herkansing! Het lijkt me heel leuk samen te kletsen (nu incl. stem vanuit mij) en drankje te doen."

E

21 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met groene broek en zwarte laarsjes, ik blauwe trui, grijze broek. Je wenste mij smakelijk eten bij het instappen op Amsterdam Cs richting Den Bosch. Ik vraag mij af waarom ik niet even met je gepraat heb, maar volgens mij hoort dat niet Eerste Klas ;). Samen een keer een broodje eten? :)"

Anoniem

26 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"ik zat te wachten tot mijn trein zou komen en jij kwam eigenlijk tegen over mij zitten terwijl ik heek charmant mijn broodje aan het eten was. je zei super lief eet smakelijk en we knoopte uiteindelijk een gesprek aan omdat je lekker zat te klungelen met je zonnebril die vast zat in je haar en je stiekje haha. uiteindelijk moest ik em trein halen en bleef jij achter op het station ik heb verder niet meer je naam vraagt maar wat in me hoofd blijft zitten is je mooie glimlach en je mooie lange blonde haren."

Dv

1 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op het perron van Breda, spoor 3 of 4 op de trein naar Tilburg van 17.39 te wachten op donderdagavond 1 Aug, ik keek op mijn telefoon en rechts in mijn ooghoek kwam je aangelopen, je keek me aan en mijn adem stokte, je verschijning zond via mijn ogen allemaal neurotransmitters naar mijn hoofd en lichaam.. jij, half lang bruin haar haar, je bent ongeveer 1.65 m en droeg een lichte(witte?) blouse met een zwarte pantalon met als ik het goed zag, een streepje verticaal op de broek.(vlot en trendy gekleed) Verder had je een tas en een zwarte leren jas over je arm, je gezicht was slank en je ik meen je bruine ogen gezien te hebben, ik zag je onopvallend om je heen kijken alsof je , je ongemakkelijk voelde en ik.. ik kon mijn ogen niet van je afhouden, ik weet dat je dat voelde of zag.. Toen de trein eraan kwam, stond je voor de deur van de 2e klas te wachten terwijl ik uit handigheid via de 1e klas binnenkwam en plaats nam, je liep mij voorbij zonder te zien.. in Tilburg stapte ik uit en verwachtte je niet meer te zien, little did i know, dat je rechts achter mij liep en binnen enkele passen liepen we samen gelijk aan elkaar de trap af, beneden aangekomen liepen we nog steeds samen naast elkaar waarop ik besloot naar je te kijken en je keek terug, ik glimlachte en je deed het terug, vluchtig en weer ongemakkelijk, je liep door naar de fietsenstalling en ik volgde je.. sterker nog.. ik stond op een verhoging om je te kunnen volgen met mijn ogen.. het vreemde was dat ik tegen mijzelf zei , dat ik je moest aanspreken, als was het alleen om je kenbaar te maken dat ik een "vibe" meende te voelen of iig mijzelf inbeeldde en je wilde leren kennen.. maar ik deed het niet... wat een fuck up was dat zeg.. ik zag je de fietsenstalling uitkomen en ik had het gevoel dat je ogen mij zochten.. ik ben vandaag , dezelfde tijd even teruggekomen en dat zal ik soms blijven doen op spoor 6 om 17.39 voor de trein van Breda naar Eindhoven met als tussenstation Tilburg.. in de hoop dat ik je weer zie, en wanneer ik je zie, zal ik je dit allemaal vertellen, ongeacht wie er bij je is of wat je ervan vindt.. je verdient het om te horen dat je een prachtige verschijning bent met een betoverende smile.. Ik ben die man met dat ringbaardje, kale kop, 171 cm slank, bruine ogen, licht getint, bruine slaperige ogen , een smile met knijpoogjes.. ik droeg een strakke donker blauwe spijkerbroek, een licht blauwe spijkerblouse met daaronder een wit shirt wat goed bij mijn donkere huidskleur past en ik had witte gympen aan en een grote zwarte rugtas. Mocht ik je weer tegenkomen dan heb ik mijn pitch al voor je klaar, ik durf elk risico te nemen.. blauwtje, vriend, geen interesse.. je naam , je stem en je lach zullen voldoende voor mij zijn.. Zelfs als ik je niet meer zie... is dit een mooie les , kijk... voortaan pak ik elke kans die ik krijg... want ik wil niets meer laten lopen in dit leven...hoe ironisch .. je kent mij niet maar je hebt door onze kortstondige rendez-vous mijn hart, brein en ogen geopend.. ik had de keus om je aan te spreken, wat ik niet deed, maar voortaan volg ik mijn intuïtie..feilloos.. Bedankt... en hopelijk alsnog tot ziens.."

Sven

25 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Zwolle. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"8:50u op station Breda, we stonden met zijn allen te wachten op die ene trein naar Tilburg die wel reed door de seinstoring. We maakten oogcontact en lachten naar elkaar omdat een vrouw scheldend op het perron stond. Je had een rood jurkje aan en witte sneakers, blond haar tot op je schouders. In de trein hadden we nog een aantal keer oogcontact en glimlachten we nog naar elkaar. Helaas had ik haast en geen tijd meer om een gesprek te beginnen. Graag zou ik je beter leren kennen."

Frank

13 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Tilburg. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Eerste klas, laatste treinstel, onderin. Je zat in de hoek op de bank, laptop, leesbril, krullen, slank, korte laarsjes, wijde rok, spijkerjas en sjaal. Je stapte uit in Den Bosch, waarschijnlijk richting Eindhoven. Onze ogen kruisten elkaar een paar keer, ik glimlachte en meende interesse te zien. Je zachte oogopslag trok me aan, maar was niet op mijn qui-vive om je te benaderen. Zag ik het goed?"