Je flirt uit het oog verloren op Station Tilburg? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

M.

13 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden geloof ik al even oogcontact op het station in Tilburg, waarna we in de trein stapten. Hier was ik zo netjes om de deur voor je open te houden. Aangekomen op Den Bosch centraal stonden we naast elkaar te wachten op de trein naar Utrecht. Daar heb ik in ieder geval genoten van je bescheiden dansmoves op het perron. Eenmaal in de trein naar Utrecht liep je toevallig weer achter me de trein in, waar ik weer netjes de deur voor je open hield. Eenmaal aangekomen in Utrecht liep ik de trein uit, waar ik onverhoopt weer de deur voor je open hield omdat je (ik vermoed per toeval) wederom achter me liep. We hebben toen even naar elkaar gelachen, waarop ik zei: de volgende keer hou jij hem voor mij open toch? Hierop stemde je in, en of dat kon in de trein naar Woerden (die je vermoedelijk moest hebben daarna). Toen zei ik dat Utrecht mijn eindstation was, maar dan voor de volgende keer. Ik vond sowieso dat de lange grijze jas die je aanhad je goed stond. Nu kom ik net thuis en vond ik dit wel een hele aangename interactie. Ongeacht of je contact zou willen, wil ik je in ieder geval zeggen dat ik dit een leuk schouwspel vond. Het was een fijn einde van mijn avond en reis naar huis."

Bo

17 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht: knappe conducteur op traject naar Amsterdam, rond 19:30. Jij was je collega veel te snel af met het scannen van de OV-kaarten en daar was ik erg blij mee: hierdoor maakten we meermaals oogcontact in de coupé. Op station Tilburg zeiden we elkaar nogmaals gedag. Ik voelde wel een vibeje, jij ook?"

Rosalie

17 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal.
"Ik zag hem op het perron tegenover die van mij en wist meteen: zo’n man.. zoek ik.. Je bent een mooie, lange man, een leuk baardje en een kledingstijl die nu beschreven zou worden als ‘daddy’. Hoe cringe het ook is, er zit een kern van waarheid in. Ik probeerde je blik te vangen, maar je keek weg.. Je liep naar de reling en ging nonchalant erop leunen, niet wetend dat ik je nog steeds in de gaten had. Ja ja, ik zag je lekkere ‘man buns’ wel. Verdorie, die sprinter kwam er voor staan en plots was ik je kwijt, terwijl ik juist van plan was je oogcontact weer te zoeken en je een kushand te werpen (in mn hoofd leek het romantisch, oké..) Impulsieve gedachten als Zal ik gewoon even naar em toe sprinten? (hihi :) ) schoten door mn hoofd. Toen kwam mijn trein aan en zodra ik ging zitten zag ik je weer! Je trein ging naar Breda en Roosendaal, wat toch niet veel opties zijn :) Een ding is zeker: als ik je nog eens tegen kom op station Tilburg zal ik geen seconde twijfelen om je aan te spreken."

Elisabeth

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had die avond een concert gezongen, maar had mijn bloemen laten liggen in de trein (een van de ergste dingen die je kan overkomen als artiest).. Overstappen in Rotterdam voor de trein naar Eindhoven. Ik hoorde de deur van de machinist dichtslaan dus dacht, misschien kan ik een poging wagen mijn bloemen terug te krijgen via de conducteur? Niet geschoten, altijd mis. Vanachter het blauwe deurtje verscheen de meest leuke, knappe, sympathieke conducteur ooit. Ik legde mijn probleem uit en hij maakte er meteen werk van. We hadden een leuk gesprek over wat ik deed en andere trein-dingen. Uiteindelijk had hij voor me geregeld dat de bos - die in een trein naar Roosendaal was blijven liggen - op het station zou worden bewaard, zodat ik ze de volgende dag kon ophalen. We kwamen aan op station Dordrecht, dus ik voelde me een beetje in de weg staan. Nou ga lekker zitten, zei je. Jammer, dacht ik, had nog wel even met je willen kletsen.. :) In Tilburg aangekomen bedankte ik je nogmaals vanuit de verte. Je zette je handen aan je mond en riep -succes he, en met de bloemen!- De volgende dag zou ik de bloemen ophalen, maar helaas werd ik geveld door een zware verkoudheid… het knaagde aan me dat ik de bloemen niet had opgehaald, maar dat niet alleen: ook de ontmoeting met jou, Koen, de conducteur (je naam kreeg ik mee in het gesprek met je collega’s) kon ik niet uit mn hoofd krijgen. Het gesprek en je behulpzaamheid waren nog mooiere bloemen dan de bloemen zelf :)"

Rico

6 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Dordrecht. Op station Gilze-Rijen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte bij station tilburg in de sprinter naar dordrecht waarna ik vrijwel direct schuin tegenover je ging zitten. Het viel me al snel op hoe leuk je er uit zag, je had een paarsachtige gebreide trui aan, donker krulhaar (lichtelijk) en een beetje pluizige sjaal (beige met wit?). Je was papieren aan het doorlezen en dingen aan het opschrijven tot het moment dat je mij een compliment gaf over mijn outfit, super lief maar wist niet heel goed hoe ik moest reageren. Kort daarna zei je nog iets over die random man die net op mn muts tikte, je vroeg of ik die persoon kende maar dat was niet zo. Waarna ik zei dat blijkbaar in de trein alles kan tegenwoordig. Ik durfde daarna niet meer naar je naam of je telefoon nummer te vragen. Toen ik bij rijen uitstapte wenste ik je nog een fijne reis. Vrijwel gelijk nadat ik uitstapte had ik al spijt..... ben jij deze meid dan wil ik graag met je in contact komen!!!"

Birgit

11 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tilburg.
"Op het station in Arnhem zat jij op een bankje. Een groepje mensen vroeg of je een foto wilde maken en dat deed je. Het was 22.30 en de trein richting Roosendaal had vertraging en ging niet verder dan Tilburg. Je had een geruite jacket aan, blauwe ogen en een baardje. We hadden oogcontact en lachten wat naar elkaar en toen kwam de trein. Jij stapte in de trein bij de eerste klas deuren en twijfelde of ik je achter na zou lopen. Dat vond ik te obvious ? en besloot via de andere deur te gaan. Je ging bij de 2e klas stoelen zitten, waar maar een paar plekken waren. Ik (blonde dame, lichte lange jas) stapte uit bij Station Nijmegen en we hadden oogcontact door het raam. De trein reed weg en ik had spijt dat ik je niet had aangesproken. Ben jij deze man? Stuur mij een berichtje. Het lijkt me leuk om je nog eens te zien en en ook spreken dit keer. ? groetjes Birgit"

V

5 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (man, lang krulhaar, koptelefoon op) zat 2 stoelen verder tegenover je. Je had een lange beige jas aan, roodgeverfd haar en was een telefoongesprek aan het houden. Je leek van streek, en in het korte oogcontact dat we hadden probeerde ik je wat sterkte mee te geven. Ik had graag gevraagd of ik iets voor je had kunnen betekenen, een kop koffie te halen oid, maar het was druk en jij moest uitstappen. Niet als flirt, maar die koffie en een gesprek zou ik je bij deze willen aanbieden"

Jalou

3 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"De trein reed niet verder dus beide moesten we uitstappen in Den Bosch, jij op weg naar Groningen, ik (eigenlijk) op weg naar Nijmegen. We hebben even staan kletsen op het perron. Ik wilde je nummer vragen, maar was een schijterd. Achteraf natuurlijk spijt van dus proberen we het maar op deze manier. ??‍♀️"

Teun

11 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, een jongen van gemiddelde lengte met een baardje, blauwe lange jas en zwarte rugzak, keek mij, een lange blonde jongen tot tweemaal toe aan in de trein. Eerst in de IC naar Eindhoven, daarna de IC naar Maastricht. Toen je in Weert uitstapte hadden we even oogcontact en heel even had ik de gedachte om ook uit te stappen. Heb dat niet gedaan, heb er wel spijt van haha. Had ook het idee je al ooit eerder in de trein gespot te hebben. Lijkt me leuk je een keer te spreken :)"

S.

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station s-Hertogenbosch.
"We stapten allebei in tilburg in. Jij ging meteen links zitten. Ik eentje verder rechts. We hadden meteen een goeie blik gedeeld. Maar het was de stiltecoupe en je ging op je laptop dus ik vond aanspreken niet gepast, spijt! Je had een witte broek aan en een witte haarclip. Op den bosch stapte je helaas al uit."

Sanne

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte snel de trein op in Tilburg met je helm in je hand. Ik stapte met mijn aardbeien weer de trein uit, omdat deze vertraging bleek te hebben. Al snel volgde je me en stak jij ook het spoor over om een andere trein naar Breda te pakken. In de trein kwam ik tegenover je terecht, absoluut geen straf want zo kon ik af en toe nog stiekem (of niet zo stiekem) naar je kijken. In je groene shirt, spijkerbroek met scheur er in en vans (denk ik?) was je lekker muziek aan het luisteren. In Breda aangekomen vroeg je nog keer aan mij of het inderdaad Breda was, waardoor ik ineens je Vlaamse tongval hoorde. Helaas stapte jij uit en moest ik verder. Op het perron staarde ik je nog iets te ongegeneerd na, te verlegen om je nummer te vragen of echt met je te praten toen je voor me zat. Wie weet lees je dit en dacht jij hetzelfde!"

Stev anoniem

26 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg.
"Je zat schuin tegenover mij in de stoptrein van 23:17 vanuit Eindhoven. Stapte in op strijp-s"

Colin

19 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Tilburg Centraal in de Intercity richting Eindhoven toen kwam ik een mooie dame tegen met lang blond haar en met een koptelefoon op en met een paar tassen erbij die schuin tegenover mij zat. Ik had witte nike airmax aan met rode opdruk een zwarte broek en een wit shirt van Eminem en ik had een bril op. Ik wil graag met je in contact komen omdat je er heel leuk uitziet en ik durfde je toen niet aan te spreken."

E

13 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, jij stewardess bij transavia had een oplader nodig omdat jij die van jouw was vergeten, was van alles mis gegaan. We hadden een leuk gesprek tot aan tilburg en heb je mijn nummer gegeven maar in de haast omdat we al op tilburg aankwamen niet dubbel gecheckt of het goed is gegaan. Hoop je toch een keer uitgebreider te leren kennen en je mooie ogen wat langer te kunnen bewonderen."

Gijs

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Tilburg. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"27 Mei, we wilden allebei met de fiets in de trein. Vonden niet de juiste coupé waar een fiets in mocht staan, dat zat niet mee. Dat schepte wel gelijk een band. Ik hield jouw fiets vast zodat hij niet omviel en we begonnen met praten. Je werkt voor de gemeente Amsterdam en speelt in een band. Samen met een vriendin ging je fietsen in België voor een goed doel. Op het einde vroeg ik niet om je nummer, maar als het mag zou deze wel heel graag willen"