Je flirt uit het oog verloren op Station Tiel Passewaaij? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jade

10 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel Passewaaij naar station Utrecht Centraal. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Heyy You! Gisteravond laat zag ik je al op het station Passewaay maar voor korte duur helaas. Vandaag ging ik weer met de trein om 12:54 en stond je er heel toevallig weer. Je had een korte spijkerbroek aan, bruine tas om en een wit shirt met bloemen geloof ik... Je was heen en weer aan het lopen terwijl je aan het roken was en keek vaak mijn kant op maar toen we dezelfde trein in gingen, stapte jij al in Geldermalsen uit helaas. Dit soort dingen doe ik nooit en misschien lees je het niet eens, maar doe je dit toevallig wel, lijkt het me leuk om je te leren kennen. :) Ben benieuwd!"

Timo

3 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel Passewaaij naar station Utrecht Centraal. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Niets meer dan oog contact... Jij keek, dan keek ik, zo ging het omstebeurt... Jij droeg een donkere spijker broek, hakken en rood haar... Had een bege tas en een zwarte sjaal..."