Je flirt uit het oog verloren op Station Tiel? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

J

3 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"Recht tegenover je at ik een broodje en werd ik verwelkomd door je leuke lach. Je droeg een rode top onder je jas, denk ik. Ik was door je prachtige hazelkleurige ogen even alles kwijt. Ik lachte naar je terug en we zochten elkaars ogen daarna nog vaak speels op. Je was met gezelschap waardoor de kans tot contact me ontgleed."

Lena

9 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Utrecht Centraal. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Oproepje naar blonde Guy met krullen en longboard, wonend in Wageningen. Je ging s’avonds naar een diner in Zeeland en moest eerst nog de auto ophalen bij je ouders. Leuk gesprek in de trein, vergeten om je insta of je nummer te vragen. En ook zelfs eigenlijk je naam.. misschien kunnen we op deze manier het gesprek voortzetten. X"

G

18 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Tiel. Op station Den Haag Ypenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Heel kort, krachtig en intens oogcontact! Je stapte bij Ypenburg uit om 18:50uur. Wenste elkaar een fijne dag en terwijl jij wegliep zag ik je meermaals omkijken."

Freek

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Tiel. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, moe aan het eind van de dag, stapte in in Gouda. Ik zat een beetje voor me uit te staren, en plotseling hoorde ik vrolijk "hoi!": de conductrice liep voorbij, met leuke blonde haren en een prachtige lach. Rond Woerden liep ze nog een keer voorbij, en we lachten veelbetekend naar elkaar. Misschien zien we elkaar nog een keer?"

Jasper

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Arnhem Centraal. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Jij adembenemend mooi zat tegenover me druk bezig op je laptop. Ik lezend in een boek verlegen te zijn toen je ging zitten en je glimlach me raakte. Niets van de bladzijden drong daarna meer tot me door. Telkens als ik naar je opkeek en mijn blik de jouwe trof straalde je de tijd stil. Ik zocht nog naar papier om je iets te schrijven twijfelde een bladzijde te scheuren uit mijn geleende boek. Het liedje Toen ik je zag van Antonie Kamerling zit door jou weer sinds lang in mijn hoofd. Ik groene jas, groene muts en rode wangen. Jij blond haar met een lieve warme vriendelijke uitstraling. Ik stapte in Elst uit hopende dat jij daar toevallig ook moest zijn maar helaas. Voorlopig ga ik de zelfde tijd weer naar huis hopend dat ik je weer tref. Nu heb ik wel pen én papier bij me!"

Maarten

24 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in de trein van 17:52 richting Geldermalsen/Tiel. Je droeg een Werkjas, hoodie, broek en donkere pet en ging in de eerste klas zitten. Bij de kaartcontrole bleek je geen eerste klas kaartje te hebben en verhuisde je naar tweede klas waar je een biertje opentrok. Je stapte gelijk uit in Geldermalsen en stak een sigaret op. Ik liep een stukje achter je aan maar verloor je uiteindelijk uit het oog. Ik: grijze jas, blauw mondkapje, grijze tas. Zin in een avontuur?"

Fleur

16 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"De trein trein richting Den Bosch van 11.11 was erg vertraagd doordat het ontkoppelen van een ander treindeel niet lukte. Toen toch maar de trein richting Tiel genomen van 11.22. Ik zat in een 4-zits met een groene jas, een bos donker blonde/bruine krullen en een mondkapje met bloemetjes. Verder droeg ik een sportlegging en had ik een The North Face rugzak. Jij stond in de open ruimte bij de deur. Je had heel mooi bruin haar en hele mooie ogen, een rugzak van Eastpack om en nog een plastic tas in je handen. Je jas had je ooen. Ook al was het maar een kort stukje kn de trein, we hadden regelmatig oogcontact voor langere tijd wat ik toch wel heel leuk vond. Helaas stapte je bij Utrecht Lunetten alweer uit. Zou leuk zijn als je dit ziet en we in contact kunnen komen :)"

Bernadet

13 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Groningen Europapark. Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik verdween in jouw mooie ogen, ik had zin om ze eruit te trekken en op te eten. (Bij wijze van spreken natuurlijk ;-) ) We praatte heel gezellig zijn hobbies. (Gamen natuurlijk) Hij stapte uit op Arnhem Zuid. Ik vond het erg jammer dat hij er van door ging. Dus persoon met mooie ogen, en hongerige ogen. Kus me, niemand kijkt. Groetjes, Bernadet. Als je me ziet . kus me niemand kijkt."

Yannick

11 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Woerden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je lopen op station Utrecht Lunetten.com 11:15u. Je zag er leuk en lief uit en je lachte al vanaf het moment dat je mij zag zitten in de trein en jij de trein nog moest instappen. Je had blauw haar met bruin gemixt en een zwarte jas met buttons erop en een zwarte rugtas. We hadden veel oogcontact in de trein en lachte samen naar elkaar. Toen we uitstapte liepen we samen richting de kant van hoogcatharijn alleen jij had een spoor (dacht spoor 5) om te pakken en ik naar mijn werk liep ondertussen. Hopelijk kunnen we met elkaar in contact komen :) en dat je dit leest"

Shirly van terh

14 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Houten. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat bij mij (broek rood, zwarte jas, vriendin met krukken) in de trein van Tiel vanuit Appelpop naar Geldermalsen, ik ging door naar Houten. Jij met je gezellige wingman die een heerljjke tijd had met zijn elastiekjes :). En ik die daar onwijs veel lol om had s met jullie samen. We hebben gezellig zitten kletsen en eigenlijk wil ik nog wel verder met je kletsen. Ik baal enorm dat ik jouw 06 nr niet durfde te vragen toen jij uitstapte in Geldermalsen. Jij met je donkere krullen/slag in je haar en stoer blauw/groen jack. Je was samen met 3 vrienden, 1 daarvan woonde in Utrecht. Jij was afgelopen week nog in Tivoli Utrecht geweest vertelde je. Ik weet zelfs je naam niet "STOM"niet gevraagd. Maar ik denk nu nooit geschoten altijd mis!!!!"

Tim

7 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Woerden. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij! Vandaag in de trein van 17:06 ging ik een rij voor jou zitten. Nou ja in eerste instantie bleef ik even staan om mijn jas en grijze vest uit te doen en om nog iets uit mijn tas te halen. Op dat moment kruisten onze blikken elkaar. We glimlachten naar elkaar. Op een gegeven moment hoorde ik je achter me een foto maken, ik keek om en jij zei sorry. Later bij station Geldermalsen stonden we even stil en riep de conducteur iets onverstaanbaars om. Wij wisselden een paar woorden over de mensen achter ons. We konden altijd nog gaan lopen zei jij, en vroeg of ik nog ver moest. Ik gaf aan bij het volgende station eruit te moeten. Dat is in theorie nog te doen. Inderdaad in theorie zei jij. Eenmaal bij dat volgende station aangekomen wenste we elkaar een fijn weekend. Toen ik bijna uit ging stappen keek ik nog eens om en zag jouw blik gericht op mij. Achteraf gezien had ik terug willen lopen en verder met je in gesprek gaan. Helaas koos ik ervoor uit te stappen.. Herken jij dit verhaal? Reageer dan even!"

T

20 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Arnhem naar Tiel kwam ik tegenover jou zitten, rond 18 uur. Jij zat op je telefoon en luisterde muziek, ik probeerde wat contact te maken. Uiteindelijk keek je mij een paar keer leuk aan. Helaas moest ik in Elst uitstappen, zonder iets te zeggen. Misschien dat je dit leest.. Groetjes van die jongen in dat witte gestreepte shirt en groene jas."

Z

22 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi je dat tegenover me met een rood bruin leren rokje en zwarte top. Eerst had je je een jas aan maar toen. Ik werd gegrepen door je 1ste blik.. ik heb nog gezocht naar de pen die ik helaas niet had en toen was mijn uitstap halte al. Ik zou je graag nog een keer tegen het lijf lopen.. zo stom dat ik je nummer niet heb durven vragen."

Richard

22 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Zetten-Andelst verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat schuin tegenover mij in de trein richting tiel. Je ogen hadden zo een lieve uitstraling, telkens moest ik naar je kijken via de weerkaatsing van het raam. En zo keken we elkaar soms aan. Jammer dat je er bij station Zetten-Andelst uit moest :/ Denk aan de mevrouw die vertelde dat de sleutel niet paste in de deur ;) Ik zat naast haar, wie weet lees je dit bericht :)"

J

28 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Kesteren verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf het moment dat ik tegenover je ging zitten in Arnhem keken we elkaar soms al aan. Volgens mij glimachte je stiekem ook ondanks je moeheid. Pas een aantal stations verder sprak ik je aan. Ik vroeg of je het zwaar had, gezien het feit dat je net weer wakker werd. Je vertelde dat je een zware dag had gehad en we raakte aan de praat. Al veel te snel moest ik eruit omdat we bij mijn station waren. We spraken beide half de hoop uit elkaar zaterdag in Arnhem te zien. Het is alleen een grote stad. Misschien denk jij eraan hier ook te zoeken naar mij..."