Maarten

24 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in de trein van 17:52 richting Geldermalsen/Tiel. Je droeg een Werkjas, hoodie, broek en donkere pet en ging in de eerste klas zitten. Bij de kaartcontrole bleek je geen eerste klas kaartje te hebben en verhuisde je naar tweede klas waar je een biertje opentrok. Je stapte gelijk uit in Geldermalsen en stak een sigaret op. Ik liep een stukje achter je aan maar verloor je uiteindelijk uit het oog. Ik: grijze jas, blauw mondkapje, grijze tas. Zin in een avontuur?"

Fleur

16 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"De trein trein richting Den Bosch van 11.11 was erg vertraagd doordat het ontkoppelen van een ander treindeel niet lukte. Toen toch maar de trein richting Tiel genomen van 11.22. Ik zat in een 4-zits met een groene jas, een bos donker blonde/bruine krullen en een mondkapje met bloemetjes. Verder droeg ik een sportlegging en had ik een The North Face rugzak. Jij stond in de open ruimte bij de deur. Je had heel mooi bruin haar en hele mooie ogen, een rugzak van Eastpack om en nog een plastic tas in je handen. Je jas had je ooen. Ook al was het maar een kort stukje kn de trein, we hadden regelmatig oogcontact voor langere tijd wat ik toch wel heel leuk vond. Helaas stapte je bij Utrecht Lunetten alweer uit. Zou leuk zijn als je dit ziet en we in contact kunnen komen :)"

Bernadet

13 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Groningen Europapark. Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik verdween in jouw mooie ogen, ik had zin om ze eruit te trekken en op te eten. (Bij wijze van spreken natuurlijk ;-) ) We praatte heel gezellig zijn hobbies. (Gamen natuurlijk) Hij stapte uit op Arnhem Zuid. Ik vond het erg jammer dat hij er van door ging. Dus persoon met mooie ogen, en hongerige ogen. Kus me, niemand kijkt. Groetjes, Bernadet. Als je me ziet . kus me niemand kijkt."

Yannick

11 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Woerden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je lopen op station Utrecht Lunetten.com 11:15u. Je zag er leuk en lief uit en je lachte al vanaf het moment dat je mij zag zitten in de trein en jij de trein nog moest instappen. Je had blauw haar met bruin gemixt en een zwarte jas met buttons erop en een zwarte rugtas. We hadden veel oogcontact in de trein en lachte samen naar elkaar. Toen we uitstapte liepen we samen richting de kant van hoogcatharijn alleen jij had een spoor (dacht spoor 5) om te pakken en ik naar mijn werk liep ondertussen. Hopelijk kunnen we met elkaar in contact komen :) en dat je dit leest"

Shirly van terh

14 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Houten. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat bij mij (broek rood, zwarte jas, vriendin met krukken) in de trein van Tiel vanuit Appelpop naar Geldermalsen, ik ging door naar Houten. Jij met je gezellige wingman die een heerljjke tijd had met zijn elastiekjes :). En ik die daar onwijs veel lol om had s met jullie samen. We hebben gezellig zitten kletsen en eigenlijk wil ik nog wel verder met je kletsen. Ik baal enorm dat ik jouw 06 nr niet durfde te vragen toen jij uitstapte in Geldermalsen. Jij met je donkere krullen/slag in je haar en stoer blauw/groen jack. Je was samen met 3 vrienden, 1 daarvan woonde in Utrecht. Jij was afgelopen week nog in Tivoli Utrecht geweest vertelde je. Ik weet zelfs je naam niet "STOM"niet gevraagd. Maar ik denk nu nooit geschoten altijd mis!!!!"

Tim

7 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Woerden. Op station Culemborg verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij! Vandaag in de trein van 17:06 ging ik een rij voor jou zitten. Nou ja in eerste instantie bleef ik even staan om mijn jas en grijze vest uit te doen en om nog iets uit mijn tas te halen. Op dat moment kruisten onze blikken elkaar. We glimlachten naar elkaar. Op een gegeven moment hoorde ik je achter me een foto maken, ik keek om en jij zei sorry. Later bij station Geldermalsen stonden we even stil en riep de conducteur iets onverstaanbaars om. Wij wisselden een paar woorden over de mensen achter ons. We konden altijd nog gaan lopen zei jij, en vroeg of ik nog ver moest. Ik gaf aan bij het volgende station eruit te moeten. Dat is in theorie nog te doen. Inderdaad in theorie zei jij. Eenmaal bij dat volgende station aangekomen wenste we elkaar een fijn weekend. Toen ik bijna uit ging stappen keek ik nog eens om en zag jouw blik gericht op mij. Achteraf gezien had ik terug willen lopen en verder met je in gesprek gaan. Helaas koos ik ervoor uit te stappen.. Herken jij dit verhaal? Reageer dan even!"

T

20 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Arnhem naar Tiel kwam ik tegenover jou zitten, rond 18 uur. Jij zat op je telefoon en luisterde muziek, ik probeerde wat contact te maken. Uiteindelijk keek je mij een paar keer leuk aan. Helaas moest ik in Elst uitstappen, zonder iets te zeggen. Misschien dat je dit leest.. Groetjes van die jongen in dat witte gestreepte shirt en groene jas."

Z

22 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi je dat tegenover me met een rood bruin leren rokje en zwarte top. Eerst had je je een jas aan maar toen. Ik werd gegrepen door je 1ste blik.. ik heb nog gezocht naar de pen die ik helaas niet had en toen was mijn uitstap halte al. Ik zou je graag nog een keer tegen het lijf lopen.. zo stom dat ik je nummer niet heb durven vragen."

Richard

22 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Zetten-Andelst verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat schuin tegenover mij in de trein richting tiel. Je ogen hadden zo een lieve uitstraling, telkens moest ik naar je kijken via de weerkaatsing van het raam. En zo keken we elkaar soms aan. Jammer dat je er bij station Zetten-Andelst uit moest :/ Denk aan de mevrouw die vertelde dat de sleutel niet paste in de deur ;) Ik zat naast haar, wie weet lees je dit bericht :)"

J

28 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Kesteren verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf het moment dat ik tegenover je ging zitten in Arnhem keken we elkaar soms al aan. Volgens mij glimachte je stiekem ook ondanks je moeheid. Pas een aantal stations verder sprak ik je aan. Ik vroeg of je het zwaar had, gezien het feit dat je net weer wakker werd. Je vertelde dat je een zware dag had gehad en we raakte aan de praat. Al veel te snel moest ik eruit omdat we bij mijn station waren. We spraken beide half de hoop uit elkaar zaterdag in Arnhem te zien. Het is alleen een grote stad. Misschien denk jij eraan hier ook te zoeken naar mij..."

Y

26 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Geldermalsen.
"Ik stapte uit in geldermalsen. Je zat nog in de trein en de elle of iets dergelijks te lezen. Ik was aan de telefoon en keek je aan. We lachten naar elkaar. Je had een mooie glimlach. Zou graag verder in contact willen komen. Je hebt blond half lang haar"

Lau

5 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi bloedmooie meid!! Ik zag je zitten toen ik tussen de hoofdsteunen van de stoelen die tegenover mij zaten keek, vanwaaruit jij mij ook kon zien zitten. Ik kon m'n ogen maar niet van je afhouden zo mooi was/ben je!! Jij had donker haar, (volgens mij) een donker gekleurde jas aan, maar zeker een sjaal om met een Schotse ruit print erop, en je had rode lippenstift op. Ik had een plaatselijk (bij de sik) grijze baard, een donkergrijze jas aan, een donkerblauwe spijkerbroek, en grijze schoenen aan. We hebben geen woord gewisseld met elkaar maar voor mijn gevoel was dat ook niet echt nodig, want een plaatje zoals jij bent zegt meer dan duizend woorden!! Ik zou graag je telefoonnummer willen hebben om verder contact te kunnen opstarten!!"

Lau

5 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi bloedmooie meid!! Ik zag je zitten toen ik tussen de hoofdsteunen van de stoelen die tegenover mij zaten keek, vanwaaruit jij mij ook kon zien zitten. Ik kon m'n ogen maar niet van je afhouden zo mooi was/ben je!! Jij had donker haar, (volgens mij) een donker gekleurde jas aan, maar zeker een sjaal om met een Schotse ruit print erop, en je had rode lippenstift op. Wat me ook opviel toen je eenmaal de trein verliet en opstond was dat je redelijk lang bent. Je was samen met een vriendin die lang blond haar had en een licht gekleurde jas aanhad. Ik had een donkere (plaatselijk bij de sik grijze) baard, een donkergrijze jas aan, een donkerblauwe spijkerbroek, en grijze schoenen aan. En ik was in het begin van de treinreis nogal bezig met m'n gsm en oordopjes. We hebben geen woord gewisseld met elkaar maar voor mijn gevoel was dat ook niet echt nodig, want een plaatje zoals jij bent zegt meer dan duizend woorden!! Ik zou graag je telefoonnummer willen hebben om verder contact te kunnen opstarten!!"

Khalid ziani

7 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Hoi....jammer dat ik je naam niet ken, Ik zag je rond 19.00 uur in de trein uit Utrecht CS. Jij bent een leuke marokaanse meid, en komt uit Ksar sgair. We hadden een leuk gesprekje over Marokko (vakantie) en het woonklimaat in Houten. Ook vroeg ik je aanvankelijk of je de zus bent van ..... uit Houten...weet je nog? Ik stuur je dit bericht omdat ik je erg spraakzaam, spontaan en leuk over vond komen tijdens ons korte gesprek. Bovendien vond ik je kledingstijl echt super! Ik ben zelf overigens een marokkaan uit al-Hoceima, dit had ik ook al aangegeven tijdens ons gesprekje. Ik hoop wat van je te vernemen inchallah en wens jou een gezegende ramadan. xxx Groetjes, Khalid"

Ad

16 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een ontzettend leuke ontmoeting met jou vanmiddag op Utrecht Centraal rond 15:00 uur. Toen ik je aan zag komen lopen in je blauw met wit gestreepte jurk en je mooie blonde lokken, wist ik al, jou wil ik aanspreken! En het was goed. Ook je subtiele glimlach bij het uitstappen bij Utrecht Lunetten was voldoende. Succes met je studie."