Aron

2 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Venlo. Op station Tegelen verloren we elkaar uit het oog.
"Op 2-4 moest ik op station Roermond hard rennen om de Arriva trein te halen richting Venlo. Ik weet niet hoe je het deed maar jij rende nog net iets harder dan ik. Flink buiten adem moesten we nog even bijkomen en ik zei dat ik het knap vond dat je zo hard kon rennen op hakken. Je keek me wat verbouwereerd aan en daarom ben ik doorgelopen. Ik zou graag met je in contact komen, je stapte eerder uit dan ik, ik meen in Tegelen. Maar dat weet ik niet zeker. Ik was onder de indruk van je elegante uitstraling."

Blacky

26 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tegelen naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein zat je schuin tegenover mij en in de buurt van roermond kregen er oogcontact. In roermond allebei overgestapt en op t perron naast elkaarstaan wachten op de trein. Jij had een spijker aan en blauw/wit truitje. De trein kwam en jij liep richting mij om voor me in de trein te gaan. Jij ging boven zitten en ik zo dat ik stiekem in jouw mooie ogen kon kijken. Op weg naar Sittard keek ik vaak en zag jou door je haar friemelen. Toen ik in sittard uitstapte keek jij me zo aan dat ik eruit kon aflezen dat jij mij nog eens vaker wil aankijken. In sittard liep je de trap af naast mij maar helaas liep de andere kant op. Wie weet zie ik je nog eens..."

Olav

15 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tegelen naar station Roermond. Op station Reuver verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat langs me in de trein.Je had een mooie vlecht en wat krullend haar.Je zag er mooi uit."

Andre

18 november 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Tegelen verloren we elkaar uit het oog.
"Het is zo ongeveer 21.35 uur...JIJ jongen met donker haar, blauwe werkbroek en jas. Stapt op in Sittard...stapt uit in Tegelen. Ik zat naast je aan de overkant van \\\'t gangpad!! We hadden oogcontact, maar ik durfde niks te zeggen. Voor ik \\\'t wist stapte je uit in Tegelen.. ik had m\\\'n e-mail adres in een krantje gezet en wou die aan je geven, maar dat durfde ik ook niet :S helaas... Ook heb ik gezocht op hyves, maar heb je niet gevonden. Zie ik je nog is?"