Je flirt uit het oog verloren op Station Steenwijk? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

louk

24 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Steenwijk naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"24 januari, ochtend, perron Steenwijk. Jij, vrouw had een paar dagen bij vriendin gelogeerd in caravan. De trein had vertraging. Ik, man, suede jasje was op weg naar Amsterdam. Je ging naar de Fundatie. Bij het uitstappen had ik je graag uitgenodigd voor koffie. Helaas, niet gedaan. Volgens mij hadden we gespreksstof genoeg. Speld in hooiberg, maar ik probeer het toch."

Willem

18 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Steenwijk naar station Roosendaal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Je bent een lange blonde meid ergens in de twintig met een rol koffer en zat vandaag zowel in de trein naar Zwolle vanuit Steenwijk of Meppel, als in de trein naar Roosendaal. We keken elkaar vaak aan in de stilte coupé, helaas bleef het hierbij. Ik stapte uit de trein in Deventer en we keken elkaar door de ramen nog aan, ik baalde direct dat ik je nummer niet had gevraagd. Zelf had ik een spijkerjasje en rode trui aan :). Wellicht eens koffie of wijntje doen?"

An

27 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Akkrum. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je had mooi, vol bruin haar en een lieve blik. En mooie wenkbrauwen! Een blauw mondkapje, en een groenblauwe jas. Ik denk dat je rond de 20 was. We hadden regelmatig oogcontact, maar helaas was dit van korte duur, omdat je vanuit Zwolle uitstapte in Steenwijk. Dit was vrijdagmiddag, rond 17.30. Ik vond je wel interessant. Hopelijk lees je dit. Groetjes, het meisje met bruin haar, een bril en een wit/zwarte sjaal :)."

Lucas

23 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Hoogeveen. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Helemaal vergeten je naam te vragen! Je kwam tegenover me zitten in de trein vanaf Groningen en we starten een gesprek over de persconferentie rondom het corona virus. Je wekte m'n interesse met je helderblauwe ogen, blonde haren en paarse lippenstift. Naast jou zat een meisje dat labarorium wetenschaps studeert. Jij studeert taalwetenschap en vertelde hier met veel passie over. Jij was opweg naar je huis in Steenwijk. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten."

Ed

8 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Gouda. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag stapte je in de trein in Leeuwarden en kwam je heel even naast me zitten in het halletje van de trein waar ik zat. Wat een indruk maakte je. Later vlak voordat je.uit moestvstappen was je er weer. We hebben kort wat kunnen praten. Wåt een indruk heb je op me gemaakt!!! Je ging naar een concert van Sticky Fingers omdat je ma ziek was of zo Wat zou ik graag weer in contact komen met je! Als ik t goed onthouden heb kwam je uit Havelterberg....Hoop dat je n leuke avond had! Liefs Ed"

Jan

2 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Zwolle. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoewel het eigenlijk wel vaker gebeurt en ik het ook altijd heel moeilijk vind om iemand goed te kunnen omschrijven, gebeurde het vandaag weer. Er zitten gewoon vaak mooie vrouwen in de trein. Je zat schuin tegenover mij, vrouw van ongeveer 50 jaar en we hadden oogcontact. Meer is er helaas niet gebeurd. Kunnen wij het nog goed maken? Reageer op https://www.facebook.com/janjacobvandijk en wie weet. Omdat het best een vaag verhaal is en misschien niet de juiste persoon zich erin herkent, mag een andere vrouw van ongeveer deze leeftijd ook reageren. Wie weet wat voor mooist er nog uit voort kan bloeien. Ik ben sowieso single en hoewel het dus helemaal niet aan de orde geweest is maar ik ben een niet-rokende naturist uit Drachten dus."

Bas

23 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Steenwijk. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Dinsdag 23 juli rond 22:00 zag ik je in de trein. Ik stapte in vanaf Zwolle en zag je al zitten met je vriendin. Tijdens de reis naar Steenwijk had ik al het idee dat je af en toe naar me aan het kijken was. Ik kon je vanaf mijn plek niet super goed zien. Pas toen ik de trein uitstapte en ik je zag zitten in de trein zag ik hoe leuk je eruit zag. We hielden elkaars blik vast totdat ik voorbij was gelopen. Ik had geen kans meer om je aan te spreken. Als je dit ziet contacteer me."

Anoniem

26 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Steenwijk.
"Hey leuk blond meisje met bril! We stonden eerst op station Zwolle en vervolgens zaten we in dezelfde trein richiting het noorden. Helaas moest ik uit stappen voordat jij dit deed en kon ik je niet meer aanspreken... Je zal dit vast niet zien maar voor het geval dat: het lijkt me leuk om je beter te leren kennen!"

Meisje naast je

14 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hai! Ik voel me super desperate nu maar, wie niet waagt, wie niet wint. Dit is voor de jongen die naast mij zat in de trein. We stapte samen in op Zwolle, in een overvolle trein hadden we beide een plekje kunnen vinden, waarna er een man binnen komt lopen met wandelstok. In volledige angst schoot ik de meest wanhopige blik naar je, waarna je toch maar opstond om deze man je plek aan te bieden. Ik was stiekem zo blij dat jij hem je plek aan had geboden maar voelde mij super schuldig tegenover jou, en heb je mijn plek aangeboden. Het volgende station heb je toch een plek kunnen bemachtigen. Ik wou even tegen je zeggen dat ik super veel respect voor je heb. Je ziet er super leuk uit met je blonde haar en je lange bruine jas, en je hebt een super vriendelijke lach. Als je dit leest dan, Hai! Stuur me een berichtje, als je wilt! :) - Het blonde meisje naast je"

11 uurige reizi

7 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wolvega naar station Steenwijk. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hey Saar, We hebben op station Steenwijk een tijdje staan praten, waarbij ik versteld stond van jou leeftijd ( je lijkt zoveel jonger) Ik zal het leuk vinden om met je verder in contact te komen ben alleen helaas vergeten je telefoonnummer te vragen."

Gerard

28 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Eerst voorzichtig oogcontact en toen een kletspraatje. In Zwolle ging je roken en toen je in Steenwijk uitstapte hebben we nog ff gezwaaid. Allebei wit shirt en jij met grote koffer ivm presentatie. Vond je leuk! Maybe more ?"

A

3 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuke blonde vrouw met blauw/grijze ogen...wie ben jij ? Ik zat links in de coupe met bruine rugzak naast me. We hadden aantal malen oogcontact net voor je uitstapte in steenwijk... ben benieuwd naar je.."

Anoniem

22 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"In Zwolle stapte ik op de trein van 20.23 in de richting van Steenwijk en ging zitten bij een 4-zits waar toen 2 oudere dames zaten. Even later kwam jij de coupé binnen lopen op zoek naar een plekje in de overvolle trein en onze blikken kruisten elkaar even. Je wilde volgens mij weer terug lopen, maar zag toen dat er nog een plekje naast één van de dames was, dus schuin tegenover mij. Ik droeg een zwarte jas en roze sjaal en ik heb zwart haar. Ik zat het grootste deel van de tijd een boek te lezen en durfde je niet meer aan te kijken. Jij had een blauwe blouse aan en een bruine jas. We zijn beiden in Steenwijk uitgestapt. Ik geloof dat we elkaar ook een keer eerder hebben getroffen in de trein van Steenwijk naar Zwolle, op een zondagavond in oktober. Toen kwam je naast me zitten. Op één of andere manier ben je in mijn hoofd blijven hangen, dus daarom dit bericht."

Anoniem

28 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Op zoek naar blond meisje traject Zwolle -> Leeuwarden. Ik stapte op station Zwolle in de trein die om 20:23 zou vertrekken richting Leeuwarden. De trein was erg rustig, maar toen ik (een paar minuten voor vertrek) instapte zat jij er al. Jij bent een blonde meid, je droeg een compleet zwart shirt en had je jas naast je op de bank liggen, je had je telefoon op je knie / in je hand liggen en luisterde met oordopjes in naar muziek. Ik ben een jongen met donker haar en blauwe ogen, ik droeg een zwarte leren jas en een blauwe spijkerbroek. We zaten schuin tegenover elkaar, gescheiden door het gangpad en hadden elk een vier-zits bankstel voor onszelf. Toen op station Zwolle de conducteur over het perron langs de trein liep draaide je snel weg van het perron en leek je te schrikken. Ook leek je het eerste deel van de rit onrustig. Vlak na vertrek maakte je een aantal foto's door het raam, ondanks dat het buiten donker was. Het was buiten donker, hierdoor konden we via de weerspiegeling van het raam naar elkaar kijken. Ook hadden we een paar keer kort oogcontact, maar keken we allebei snel verlegen weg. Ik stapte op station Steenwijk uit om 20:47. Toen ik opstond keken we elkaar aan en lachten we kort naar elkaar. Nadat ik uitgestapt was kreeg ik direct spijt dat ik je niet had aangesproken. Ik weet dat een oproep als deze relatief kansloos is, maar niet geschoten is altijd mis."

Gabriel

26 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Steenwijk. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"op Spoor 12 Station Amsterdam Sloterdijk 0m 16.25 + 3min. raakten we in gesprek je werkte bij het onderwijs en woonde Lelystad en moet en het was een halfuurtje fietsen naar je werk. Vermoedelijk werk je dus ook in Lelystad op een school voor gezet onderwijs. je moest nog plm. 7 jaren tot je pensioen. je had een normaal postuur, totaal geen opmaak en toch een erg leuk fris gezicht maar ook je uitstraling was gewoon "mij rust geven" heerlijk je had blauw-grijs ogen - middel blond haar kortom ik was onder de indruk van je, en het gaf een gevoel "van ja, die zou best graag weer willen ontmoeten". ik moest overstappen in Almere Centrum voor de trein naar Steenwijk mochten er nu studenten zijn op scholen in Lelystad ! die een onderwijzeres kennen die met haar dochter naar Afrika is geweest --- laten die haar dan op dit bericht wijzen a.u.b."