Je flirt uit het oog verloren op Station Soest Zuid? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Damien

23 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Soest Zuid naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op het moment dat ik de bus in liep op station soest zuid, (lijn 70 ) (rond half 5 tot 5) Zag ik jou daar achter in de hoek zitten. Onschuldig keek je om je heen. En ik kon me niet in houde om naar je te lachen. En na verloop van de rit leek ik toch echt een reactie terug te krijgen. En toen wij/ik heel druk bezig waren met onze mooiste lach na elkaar toe tegeven, kwam er een vader met zijn zoon. Die vervolgens naast jou op de achter bank gingen zitten. En ondaks de mooie gelegenheid heb ik net te lang gewacht om na je toe te stappen. En op het moment dat we op het station amersfoort lopen kwam je een vriendin tegen. Toen is het engeltje dat op me schouder zat gevlogen. En later in de trein op weg na huis, voelde het als of je alle waardevolle spullen in één tas zou stoppen en die kwijt te raken."

Nick

6 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Soest Zuid naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond op station Soest zuid. Knap meisje, blond haar en een bril. En later ontdekte ik dat je ook een hele mooie lach hebt. Je stapte in de trein en je liep voor mij. Toen je ging zitten keek je naar mij en glimlachte je. Ik ging een 4 zitter verderop zitten. Bij Utrecht centraal stapten we allebei uit. Bovenaan bij de trappen in de buurt van spoor 8 stond ik stil stond ik naar het matrix bord te kijken waar niks op stond. Ik draaide mij om, en toen liep jij mijn richting op. Ik glimlachte en jij glimlachte terug. Toen liep ik naar een stel andere matrix borden en jij liep door. Dat was rond 6 uur savonds 6 april. Ik een jongen van 1.86 lang, licht blauwe blouse, donker blauwe spijkerbroek en blauwe schoenen."

Lina

24 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Soest Zuid naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We raakte aan de praat over mobiele telefoons, straling, echt contact, verbinding en (gebrek aan) interactie. Je was onderweg naar je moeder in Tilburg. Ik zou je graag een keer op koffie trakteren..."

G

28 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Soestdijk. Op station Soest Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"ik was zaterdag 28 treinreis boek en op de terug op station Overvecht een juffrouw met een mooie hond praten eerst over hond en daar dan over anderen dingen en zij nog tegen pas goed op je spullen zorg saam en ik vond het leuk om met er te praten ze kon goed luisteren maar op station soest zuid moest zij er uit en zij nog tegen mij dat ze phiegoloog was en dat ze het begreep ik had graag verder gepraat maar ze moest verder ik hoop dat u dit leest ik vertelden nog dat ik volgen de week met de nacht trein ging naar mijn familie ik hoop dat ik bij thuis komst een bericht van u mach lezen als u dat wilt maar niet geschreven krijg je spijt ik wens u een prettige week verder en misschien kunnen wij verder spreken dat dat zou leuk zijn hartelijke groeten G"

Y

18 december 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Soest Zuid. Op station Soest Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo! Jij zat op een bankje op het perron op Utrecht Centraal te wachten op de trein naar Soest Zuid oftewel perron 1. Je had roze Nike schoenen aan en blonde haren. Ik kwam aanlopen op het perron en we hadden vrijwel gelijk oogcontact. Toen we de trein in stapte kwam jij tegenover mij zitten:-) en ik vond dat wel leuk:-) De trein reed langzaam want hij had een seinstoring. En wij hadden daardoor steeds een beetje lachend oogcontact! Ik durfde niet steeds naar je te kijken maar wou dat wel! Je pakte ook je macbook pro met een paarse of roze silicone hoes eromheen tevoorschijn. Pffff wie ben je? Alsjeblieft reageer, want ik kan je niet uit mn hoofd zetten. We stapten allebei uit op Soest Zuid. Toen was het helaas voorbij:-("

Darly

13 april 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn naar station Utrecht Centraal. Op station Soest Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Om 8 uur vanavond zag ik je op station soest zuid. Zwarte skinnyjeans, zwarte jas, pet en een zwarte baard. Beide stapten we in dezelfde coupe.. helaas ging je aan de andere kant van de coupe zitten en kon ik geen glip meer van j e opvangen. Bij het uitstappen keek je me aan. Ik weet niet of je me daadwerkelijk zag, maar ik zag jou in ieder geval wel. Op utrecht ging jij rechts en ik links. Ik weet niet of ik je ooit nog eens zie, maar je intrigeerde mij! Het meisje met het rode rokje."

Kalejongen

4 februari 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Soest Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Utrecht Centraal en ik wilde graag naast je zitten. Ik vroeg aan je of ik naast je mocht zitten. Op dit moment hadden we oogcontact en ik zag aan je dat je me wel leuk vond.We bleven om en om stiekem naar elkaar kijken. Toen ik bij Soest-Zuid weer uitstapte keken we elkaar lachend aan. Je bleven elkaar lachend aan kijken, totdat ik uitgestapt was. Ik hoop je snel weer te zien in de trein. Als je dit leest reageer dan."

Staanplaatser

27 januari 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Soest Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi!We stonden allebij bijna achter in de overvolle trein van 18:05. Jij droeg een rode jas en hebt een beetje krullend donkerblond haar met mooie groene kijkers. We raakte een beetje aan de praat, en vond het wel gezellig! Als je dit leest, zin om gezellig wat berichten heen en weer te gooien? :)"

Gevanee

17 juli 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Soest Zuid. Op station Soest Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"22.39 stapten we allebei op in utrecht overvecht. leuk gepraat tot in soest-zuid. jij vond me jonger lijken en je bekeek mijn id-kaart. ik vond jou aardig. nog op tijd om 02.00 teruggekeerd op de saigondreef?"

Stratagem

15 april 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Soest Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi!Ik zag jouw voor me de trein van 19:05 in stappen op Utrecht Centraal. Je ging helemaal voorin zitten. In Soest Zuid hadden wij even oogcontact toen jij uitstapte en ik bleef zitten voor het volgend station. Ik vraag me maar een ding af... wie ben jij en hoe kom ik met je in contact? Je droeg een groen/blauw truitje had blond/donkerblond haar en ogen die zo lief waren!Ik hoop dat je dit leest en snel reageerd!"