Charlotte

16 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sliedrecht Baanhoek. Op station Sliedrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in en ik ging zitten. Jij stond op en glimlachte naar mij. Vervolgens gaf jij mij een compliment over mijn schoenen. We hadden een kort maar leuk gesprek. Ik zoek de man met beige veterschoenen."

Sem

25 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht Stadspolders naar station Sliedrecht. Op station Sliedrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Zo charmant als dat je was, liet je me voor zodat ik mijn fiets in de trein kom zetten. Je had met mij de trein vanaf stadspolders om 20:45 In de trein wierpen we enkele blikken naar elkaar, lachte we even toen een vader er alles aan deed zijn kleine te vermaken. Je fiets was van het merk Batavus, en aan je fiets sleutel zat naast Een andere sleutelhangen een Jumbo winkelwagen muntje. Ik ben benieuwd naar je naam en naar wie je bent! Stuur je me een berichtje?"

Thomas

3 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Sliedrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk meisje met blond haar tot haar schouders. We hadden een paar keer oogcontact en lachten telkens naar elkaar. Je stapte uit in Sliedrecht op het station waar je met een paar vriendinnen had afgesproken. Als je dit ziet, reageer je dan of komende dinsdag rond dezelfde tijd, dezelfde trein? ;) Wil graag kennis maken."

Esther

16 oktober 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Sliedrecht. Op station Sliedrecht verloren we elkaar uit het oog.
"60 minutes of after work eye-flirting tussen Den Haag CS en Sliedrecht, is blijkbaar nog niet lang genoeg voor een van ons om met een originele openingszin te komen... Ik had nog zo gehoopt op vertraging...Krijg ik (vrouw, 23, grijze jas, roze sjaaltje, naar buiten gestyled haar) van jou (man die bijna iedere dag tussen Sliedrecht en Den Haag pendelt, zwarte jas, rood met wit blousje, lichte spijkerbroek en nieuwe asics) een herkansing???"