M

11 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden allebei te wachten op station Utrecht Centraal. Jij had een weekendtas bij je en droeg een mondkapje met bloemetjes. Je had hele mooie lange blonde haren. Ik was een broodje aan het eten. Op een gegeven moment liep je langs mij om iets weg te gooien in de prullenbak, en volgens mij hadden we toen even oogcontact. De trein kwam aan en ik volgde je de trap omhoog. Toen ik zag waar je was gaan zitten, ben ik aan de andere kant van het gangpad gaan zitten in dezelfde stoelenrij. We hebben de hele rit niet met elkaar gepraat. Ik baal er heel erg van dat ik je niet heb aangesproken. Bij station Sittard moesten we er allebei uit, en toen ben ik je uit het oog verloren. Ik moet de hele tijd aan je denken en ik hoop heel erg dat ik je nog een keer kan zien, dat meisje met het bloemetjesmondkapje en de lange blonde haren. Ik ben de jongen met de zwarte jas en de gitaartas."

Roger

5 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Sittard. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"You're my everything, bigg kiss."

D

20 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met blauw bloesje en rood haarelastiekje wat tegenover me zat ik zou je graag willen ontmoeten. Je had ook een vans button op je tas. Je zag er leuk uit en ik zou graag in contact komen"

Nanny

28 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"I loved my journey together with you, drinking wine together and you forgot to get out of the train, before you go to Rome, lets meet ?!"

Roel

28 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Eindhoven Centraal. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Op zondag 28 juli om 20:00 stond ik op station Roermond te wachten op de intercity naar Eindhoven en er stond een intercity richting Maastricht tegenover mij die bijna vertrok. Ik keek op en zag plots een hele lieve charmante glimlach mijn kant op. Toen ik een keer weg had gekeken en terug keek of die glimlach voor mij bedoeld was zag ik een nog lievere leukelach! Helaas reed de intercity richting Maastricht weg en zwaaide deze jongedame min nog na. Ik had een licht blauwe skinny jeans aan, met een gebroken wit linnen bloesje. Heb een tattoo op mijn onderarm en een volle baard. Ben jij die meid met donkere haren en een superlieve glimlach en denk je hey dat is hem! Dan nodig ik jou uit om eens een bakkie te doen! ;)"

Enrico

29 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij mooie vent met je lieve ogen! Tussen Sittard en EIndhoven hadden we onze coupe alleen en we hebben ontelbare blikken uitgewisseld. Heerlijk, lief oogcontact! Wat jammer dat je in Eindhoven uitstapte... Waarom kom je niet eens een keer een paar stations verder, naar Amsterdam, voor nadere kennismaking?"

X

1 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Amstel. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar een jongeman van 27 die als planner bij de NS werkt. Ik had een leuk gesprek met hem gehad over of ik na mijn hbo opleiding nog een master zou volgen. Hij gaf mij aan dat hij het mij gunde om verder te studeren, ik kan mij nog herinneren dat die een blikje in zijn hand vast hield, verder heb ik mijn beurs laten liggen toen ik moest uitstappen bij Amsterdam Amstel. Gelukkig zag hij het en riep die mij terug. Mocht je dit berichtje lezen? En jezelf hierin herkennen, dan weet je nu dat ik naar je opzoek ben. Ik zelf heb zwart krullend haar en ik had bijna alles zwart aan behalve mijn topje die was rood- oranje."

Anoniem

20 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn beiden opgestapt in Utrecht in de zomer. Mijn ov was gestolen en ik moest een nieuwe aanvragen. Nadat ik klaar was met bellen, heb jij tegen mij gesproken. En we hebben tot dat ik moest uitstappen gesproken. Voordat ik uitstapte vroeg je mijn nummer. Die heb je niet gekregen. Jij studeerde toegepast psychologie aan de hogeschool zuyd. Je had een studenten kamer in sittard. Ik kan het niet afsluiten. Ik krijg het niet uit mijn hoofd."

Lau

2 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Kerkrade Centrum.
"Hoi! Ik zag je met mij instappen in sittard. Je ging na mij ergens zitten, helaas niet naast mij. Je hebt donker haar met grijze zijkanten en een heel aardig gezicht. Ik durfde je helaas niet aan te spreken maar ik hoop dat je mij, blond haar, grijze jas klein van postuur. Toch nog terug kan vinden"

L

6 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke, lange blonde man uit Maastricht(?), ik kan je niet zo goed peilen.. maar mocht je single zijn en de interesse is wederzijds dan hoop ik dat je deze site eens checkt."

Sjors

22 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een rode sporttas met op de zijkant geschreven Mr. poll, maar dat maakt de zoektocht niet echt makkelijk. Ik stapte in Sittard in, en we zaten tegenover elkaar tot jij in Eindhoven uitstapte 🙈😇. We gingen tegelijk muziek luisteren 😊"

Alice

15 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Hee jij! Ik zag je op spoor 18 op station Utrecht Centraal. Ik wilde in de trein naar Eindhoven springen, maar die was al afgevloten en de deuren gingen dicht. Je sprak me aan om te zeggen dat de directe verbinding van 15.33 naar Maastricht sneller was. We stapte tegelijk in en ik zat tegenover je in de stiltecoupe. Waardoor we helaas maar een paar woorden hebben kunnen uitwisselen. Onze blikken bleven elkaar kruisen en je hoopte op tijd thuis te zijn voor de de tweede helft van de wk finale Frankrijk-Kroatie. Helaas stapte je al uit op Sittard voordat ik verder met je in gesprek kon raken. jammer want ik had graag met je willen kletsen, vandaar deze bizarre actie. Mocht je dit lezen dan zou ik graag nog eens een koffie met je drinken..;)"

Moreno

19 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had de intercity richting enkhuizen vanuit sittard om 19:47 , Jij kwam waarschijnlijk vanuit heerlen aangezien je vertelde dat je daar vandaan kwam Maar je woonde in doorn voor je opleiding, mode management op het TMO als ik me niet vergis... dit stond op je tas. Ik ging schuin tegenover je zitten en je viel me meteen op, je zat in een enkele stoel, spelend met je lange bruine haren, druk bezig op je laptop voordat we meerdere malen oogcontact maakte. Echt een mega mooie meid met mooie bruine ogen. Ik wist dat ik graag met je wilde praten maar ik kon geen moment kiezen. Je had een wit blousje aan en een ketting met een rond hangertje Uiteindelijk aangekomen in utrecht moesten we wachten voordat de deuren open gingen, politie kwam binnen opzoek naar iemand. Vanaf dat moment hebben we een paar woorden gewisseld en gelachen! Omdat je ook uit limburg kwam... jij gaf aan dat je over 10 min je bus moest halen naar doorn , en ik heb vervolgens je nog succes gewenst met het halen van je bus voorsat ik in de intercity richting den helder stapte die op het zelfse perron aankwam. Ik ben mijn domme kop ben vergeten je naam te vragen.... en heb je stiekem proberen op te zoeken maar kan je nergens vinden... Ik wil niet overkomen als een stalker dus als je dit leest (wat ik persoonlijk niet verwacht) en niet wilt reageren snap ik dat. Lees je dit wel en herken je je hierin, zou ik graag je naam willen weten en misschien een keer iets gaan eten/drinken in heerlen ( of doorn )"

Anoniem

10 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Eindhoven Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in met je fiets en kwam naast me zitten. We hadden gelijk contact over de fietsen en de controleur. Je was wisten fietsen en had ook een wandelroute gedaan. Tja en toen was je al weer uitgestapt. Had jij ook dat gevoel? Ik wil best nog eens naast je komen zitten in de trein, misschien eens samen er op uit?"

X

17 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Op donderdag 17 Mei om plm 12.12 ingestapt in Maastricht, stoptrein naar Sittard. Jij zat tegenover mij, grijze gebreide jurk, regenjackje, lang grijsbruin haar. Je maakt opmerking over volume intercom ('te hard'. Ik rommelde wat met afvalbakje waarin jij ook iets kwijt wilde. Denk eigenlijk steeds aan je."