Je flirt uit het oog verloren op Station Sittard? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Luuc

12 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We raakten aan de praat omdat mijn hond aan je Adidas slippers begon te snuffelen. Ik ben eigenlijk nog niet uitgepraat en Kaya is nog niet uitgesnuffeld maar realiseerde me toen je uitstapte dat ik je naam ben vergeten te vragen. Binnenkort samen Kaya uitlaten?"

Eric

20 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Jij kwam op utrecht CS met een vriendin in de trein. Gezien de koffers waren jullie op reis geweest. Je zag er heerlijk zomers uit. We hadden oogcontact en jij moest een rompertje uit je koffer halen. We raakten aan de praat terwijl ik langzaam smelte. Op het perron zei je nog dank je sel en tot ziens. Ik ben een sufferd die te laat realiseert om je nummer te vragen Graag wil ik jou weer zien."

Larissa

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Alkmaar. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Om 16:47 stapte ik de trein in en liep naar boven, daar ging ik in de 4 zit tegenover jou zitten met al mijn spullen. Ik had een turquoise vest aan en pakte al snel een blikje drinken uit mij tas en een broodje. Direct vond ik je een knappe vent, donkere krulletjes met bruine ogen en net gekleed met blauwe stoffen jas en grijze sjaal. Je leren weekendtas viel ook best op. Denk dat je tussen de 25-30 jaar oud bent. Je had je koptelefoon op en op een gegeven moment werd je gebeld en kon ik je stem even horen. Helaas moest je vrij snel erna de trein uit. Toen je je koptelefoon op aan het bergen was, maakte ik een compliment over het hoesje. Je zei dat een maat zijne kwijt was, maar jij blij was dat je jouwe nog had. Je wenste mij een fijne reis en ik jou een fijne avond. Ik denk dat de kans klein is dat je hier kijkt, maar wilde het toch proberen. Misschien lijkt het jou ook leuk om te appen en wat te gaan drinken/eten."

Dennis

26 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Sittard. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was het meisje dat schuin tegenover mij zat met haar schoenen op de stoel. Had je eigenlijk moeten waarschuwen dat je daar een boete voor kon krijgen, maar je was een tijdje muziek aan het luisteren en was zelf ook met mijn eigen zaken bezig. Pas toen je bijna uitstapte was er een moment van oogcontact en voor ik het wist was je weg! Denk dat de kans klein is dat jij dit leest, maar zo ja dan ken ik nog wel een leuk restaurant in Eindhoven!"

Abdulqader

7 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"في يوم 7/9/2022 جلست جنبي ولم تكن على ما يرام كانت تضع رأسها على الطاولة وتنظر الي النافذة كنت اريد التحدث معها لاكن كنت اراها مرهقا جلست جنبي عندما نطلق القطار من رورموند بتجاه سيتارد وعندها نزل انا من القطار ورميت قفل صغير مع رقم هاتفي وكنت اتمنى ان تتصل بي ولأكن للاسف"

Veerle

14 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey stralende NS’er! Bij aankomst in Heerlen (uit Sittard om 14:56) liep je achter me richting de stationshal. We hebben elkaar wel vaker in Sittard gezien, maar de laatste keer is alweer even geleden! We kwamen elkaar later vanmiddag nog een tweede keer tegen op t stationsplein toen jij richting een NS-kantoor liep. Aan oogcontact geen gebrek. Helaas geen derde keer, want dan had ik je zeker op een biertje (of frisje) getrakteerd."

C

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Eindhoven in en ging naast jou zitten, jij hebt blond haar en droeg een wit shirt, lichtblauwe jeans, witte schoenen en (ik denk) een licht beige jas. Ik heb zwart haar en droeg een blauw t-shirt, zwarte korte broek en zwarte schoenen. Jij was met jouw mondkapje aan het friemelen en ik stelde er een vraag over, we raakten in een kort en gezellig gesprek, ik moest in Sittard over stappen en durfde uiteindelijk jouw nummer niet te vragen. Hopelijk zie je dit en wordt het de volgende keer een lang en gezellig gesprek!"

J

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
""Op het station in Eindhoven hadden we al licht oogcontact. Uiteindelijk zaten we dicht bij elkaar in de buurt, maar toch net iets te ver om je aan te spreken. Uiteindelijk kwam je dichterbij zitten, maar ik durfde je niet aan te spreken. Daar ik bang was dat je niet geïnteresseerd was/ bent. Ik ben de jongen met het lichtblauwe shirt, zwarte broek en witte oortjes. Ik had een rugzak mee en een winkeltje van de Sting. Jij had een zwart topje aan, met een leuk rokje en een zwarte zonnebril op je hoofd . Je had draadloze oortjes in met een kabeltje, die je subtiel uitdeed toen ik langs liep. Ik durfde je niet aan te spreken en nu heb ik onwijs spijt.. Ik stapte in Sittard uit en jij zal in Maastricht uitgestapt zijn (eindpunt trein). Als je dit ziet, stuur een berichtje (dat lijkt me leuk!)"."

Afran

18 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Alkmaar. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"We raakte aan de praat. Je kwam erbij zitten. Ik zat nog alleen waar plek was voor 4. Dankjewel ?? Ik ben opgegroeid met paarden."

Mootje T

13 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Het was druk in de trein . Ik zat in de buurt van de deur . En de 2 dames stonden naast mij, een andere leuke dame had een zwarte leren broek ik wilde haar aanspreken maar die stap durfde ik niet te zetten omdat ze helemaal rechts stond. Ik stapte trouwens in weert uit wel jammer dat ik je niet kon aanspreken? Ze stond niet echt in mijn zicht om haar aan te spreken Ik hoop als je dit leest contact opneemt met mij je ging richting Sittard samen met je andere vriendin."

Bart

1 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Daar zaten we dan, in de trein van Utrecht naar Sittard. Beide zaten we in de voorste coupe op de beneden verdieping maar pas bij het uitstappen in Sittard zagen we elkaar. Je liep langs me richting de uitgang maar op het moment dat je langsliep keek je me aan en lachte je lief. Ik pakte mijn spullen en liep achter je aan. Daar lachte je weer je naar me. Je blik was zo betoverend dat ik helemaal niet gelet heb op wat je aan had. Het voelde alsof we een connectie hadden maar elkaar niet durfde aan te spreken.. Wat ik me nog herinner is dat je een ronde bril op had, en een zwarte lange jas. Ik was de jongen in de blauwe polo. We liepen richting perron en jij nam plaats op een bankje, ik liep jammergenoeg door, niet wetende wat ik moest doen. In de stationshal realiseerde ik me dat ik terug moest gaan om een gesprek met je aan te knopen. Maar helaas, je was al weg.. zo stom dat ik niet direct ben omgedraaid, ik had je zo graag willen spreken. Ik hoop dat je een beetje oplettend bent op de schermen in de trein en dat je dit bericht leest. Ik hoop je nog een keer te zien :)"

M

11 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden allebei te wachten op station Utrecht Centraal. Jij had een weekendtas bij je en droeg een mondkapje met bloemetjes. Je had hele mooie lange blonde haren. Ik was een broodje aan het eten. Op een gegeven moment liep je langs mij om iets weg te gooien in de prullenbak, en volgens mij hadden we toen even oogcontact. De trein kwam aan en ik volgde je de trap omhoog. Toen ik zag waar je was gaan zitten, ben ik aan de andere kant van het gangpad gaan zitten in dezelfde stoelenrij. We hebben de hele rit niet met elkaar gepraat. Ik baal er heel erg van dat ik je niet heb aangesproken. Bij station Sittard moesten we er allebei uit, en toen ben ik je uit het oog verloren. Ik moet de hele tijd aan je denken en ik hoop heel erg dat ik je nog een keer kan zien, dat meisje met het bloemetjesmondkapje en de lange blonde haren. Ik ben de jongen met de zwarte jas en de gitaartas."

Roger

5 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Sittard. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"You're my everything, bigg kiss."

D

20 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met blauw bloesje en rood haarelastiekje wat tegenover me zat ik zou je graag willen ontmoeten. Je had ook een vans button op je tas. Je zag er leuk uit en ik zou graag in contact komen"

Nanny

28 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"I loved my journey together with you, drinking wine together and you forgot to get out of the train, before you go to Rome, lets meet ?!"