Je flirt uit het oog verloren op Station Schiphol Airport? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Kas

20 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in een sprinter naar s ‘Hertogenbosch waar we een keer oogcontact maakten. Op het perron moesten we wachten op de trein die vertraging had en je stond tegen een paal geleund toen ik zag dat je een hele leuke kledingstijl (lange beige jas en een lange zwarte jurk) had en je keek ook af en toe naar mij. In de intercity naar Utrecht hield je de deur voor me open een glimlachte je naar me, maar toen sloeg mijn teleurstelling toe, we zaten in een stilte coupé dus ik kon je niet aanspreken. Tijdens die lange rit haalde ik mezelf over om m’n nummer op een briefje te schrijven, maar ik durfde dit niet aan je te geven of in je tas te laten vallen. Je stapte uit op Utrecht en ik moest door naar Amsterdam. Ik zou graag je een keer willen ontmoeten :)"

Bart

9 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar vanaf utrecht. En toen ik uitstapte op amsterdam hadden we oogcontact en lachte je leuk. Je had blonde haren, een lichte lange jas en veel spullen bij je:) Misschien dat je dit leest!"

Sarah

7 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Schiphol airport naar Dordrecht zat je schuin tegenover mij in de vierzits. Je had een rode ruitjessjaal en blauwe broek. We wisselden een blik en glimlachten naar elkaar toen een meisje uitgebreid relatieadvies ging geven aan een vriendin die ze aan het bellen was in de trein. Later hadden we nog een paar keer oogcontact. Je vriendelijke ogen en glimlach maakten een lange vermoeiende dag met veel vertraging weer goed. Ik vond het jammer dat je er een halte eerder dan ik uit moest bij Den Haag laan van NOI. Bedankt voor je vriendelijke blik en ik hoop dat je een fijne avond hebt"

Emma

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Rotterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beide te wachten op Schiphol met onze kleine koffertjes, jij was naar vrienden geweest in Londen, ik met mijn broer en zussen naar Tenerife. We hadden een kort momentje, even oogcontact en je gaf me een lieve glimlach. Eenmaal in de trein ging je vlakbij zitten, maar de trein zat zo vol dat ik eigenlijk te verlegen werd om verder iets te zeggen. Ik droeg een lichtblauwe trui en licht roze sjaal, jij een zwarte jas en een koptelefoon. Misschien kunnen we samen een koffietje doen?"

Kasper

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Schiphol Airport. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrouw met 2 kids stapte in, in Deventer. 2 kids, ze gingen met z’n 3en op vakantie naar haar broer in Istanbul. Veel oogcontact in de trein, helaas moest ik uitstappen in Amersfoort. Het zou leuk zijn om met je in contact te komen."

Steph

13 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Schiphol Airport.
"Ik zag je vroeg op de ochtend op Laan van Noi (trein van 07.06 u) en kwam je weer tegen op Schiphol. Je kwam me bekend voor, maar ik was niet in de gelegenheid om het je te vragen omdat ik met mijn vader in gesprek was. Je bent de afgelopen dagen af en toe door mijn hoofd gaan spoken en ik ben ergggg benieuwd naar je."

Petra

4 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leiden Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Op maandagmorgen 31 juli tussen half elf en kwart voor twaalf ontmoette ik je in een tussenwagon bij station Zwolle. Jij met je donker rode Adidas? jack, sneakers, grijze koffer en zwarte handtas. Ik ben naast je komen staan met mijn donkergroen shirt, spijkerjack, oranje koffer en bruine handtas. Misschien dat je mij ook kunt herkennen aan mijn donkere haar en bruine ogen. We stonden naast elkaar in het tussenwagon en hebben eigenlijk alleen kortstondig een paar blikken uitgewisseld en niet met elkaar gesproken. Die blikken waren voor mij heel veelzeggend! Je krachtige uistraling kan ik me nog goed herinneren. Voordat je uitstapte op station Shiphol Airport, keek je me nog een keer langdurig aan en durfde ik niet naar je terug te kijken.. Toen stapte je tot mijn schrik uit en ben ik je uit het oog verloren. In tussentijd ben ik je niet vergeten en zou ik het leuk vinden om jou nog eens te ontmoeten."

Jonathan

27 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Dit verhaal speelt zich af maanden terug, de vroegste datum die ik kon opgeven was helaas augustus. We zaten samen in de trein vanuit Leiden richting Schiphol. Ik had je al gezien in die trein, een avontuurlijke leuke meid met een lieve uitstraling. Je had mooie donkere krullen, en een volle backpack/Rugtas. De trein had wat vertraging, en daar hadden wij samen last van. Allebei onze treinen zouden bijna vertrekken vanaf Schiphol. Samen maakten we ons klaar om te gaan rennen bij de deur in de trein. Tijdens het wachten maakten we een gezellig praatje, met wat geklaag over de NS erbij. Het klikte. Toen de trein stopte renden we samen, al lachend, naar boven Schiphol in en weer naar beneden naar onze trein. Het bleek dat we dezelfde trein moesten hebben, richting Amersfoort. Jij ging zitten aan het raam, en ik naast jou aan de andere kant van het gangpad, aan het andere raam. We lachten een aantal keer naar elkaar en we betrapten elkaar een aantal keer op stiekem naar elkaar kijken. Jij moest eruit bij Hilversum en je zei me nog lief gedag. Ik zei doei terug. Toen je buiten was zwaaide je nog een keer. Ik zwaaide terug maar ik denk niet dat je dat nog hebt gezien. Ik weet dat je dit waarschijnlijk niet zal lezen en de kans is groot dat je het al bent vergeten. Het is ook maanden terug. Toch hoop ik dat dit je op de een of andere manier vind. Mocht dat gebeuren zou ik je graag nog een keer zien. Groetjes de blonde jongen, blauwe ogen en een zonnebril (volgens mij..)"

Koen

15 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke blonde jongen, hopelijk ken je deze site. Ik stond op Schiphol bij de treindeur en hield deze voor je open. Tijdens het korte ritje wisselden we blikken uit. Spannend! Op Hoofddorp hield een toerist me aan het lijntje en verloor ik je helaas uit het oog..."

J

10 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Je droeg een grijswitte trui en blauwe legging, je blonde haar in een vlecht. Je lachte naar me op het perron in Heerenveen en ging vervolgens in de trein vlak achter me zitten. Helaas zat het grootste deel van de reis al iemand naast je en kon ik niet meer naast je komen zitten om een gesprek te beginnen. Ik stapte uit op Schiphol, we keken elkaar nog een keer aan en toen reisde jij door richting Den Haag. Hopelijk lees je dit bericht en krijgen we alsnog de kans om iets tegen elkaar te zeggen!"

Anoniem

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Schiphol Airport. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de mooie blonde meid die de trein van Enschede om 13:16 pakte. Zaten bovenin in de achterste coupé vlakbij de trap. Helaas in Amersfoort uit het oog verloren."

Lio

20 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Schiphol Airport. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Krullenbol met die mooie lach, waarom heb ik je nummer niet gevraagd? Ik was met mijn hondje en moest verder naar Amsterdam helaas.."

Maurice

16 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik nam plaats in een ochtendtrein met een zure kop, want ik had niet zo goed geslapen en moest toch nodig naar kantoor. Mijn humeur verbeterde toen een dame met erg leuke uitstraling binnenstapte. Voorzien van sporttassen en dergelijke leek je op weg naar Schiphol. Helaas was je wat verkouden en had je geen zakdoekjes bij de hand! Na een tijdje realiseerde ik me plots dat er wat pakken papieren zakdoekjes in mijn tas verstopt waren. Ik gaf je er een en je leek zichtbaar opgelucht. Ik vergat helaas te vragen "een kop koffie als tegenprestatie graag" :( Dan maar via deze weg, misschien lees je het en houd je wel van koffie!"

Blue

3 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leiden Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"You sat with me because we both had the same blue haircut. I said something awkward about liking your hair too and then proceeded to sit in silence because i was deep in my gay panic. I wish i wouldn’t have done that, I’ve been thinking about you since!"

Maarten

21 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Venlo. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We were on the same flight from Berlin to Amsterdam, and we smiled at each other before boarding. After that we sat next to each other in the train, and I don’t know why I did not start the conversation.. you had a beige Polo bag and dark hair :) Cheers from the boy with the blue shirt…"