Je flirt uit het oog verloren op Station Schiphol Airport? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

P.

13 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik wilde mijn tas voor je wegzetten om wat ruimte te maken voor je benen, maar dat was niet nodig. Een glimlach die de maandagochtend nog even wat zonniger maakte. Beiden uitgestapt op Utrecht Centraal en ben achter je de trap op gegaan. Jij rechts richting de rest van je dag, ik helaas naar links. Een laatste blik was voldoende.."

A

24 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Tijd: 7.15 - 8.15 Jij: bruin haar, blauwe ogen, wit jasje met letters JV erop, zwarte broek, halsketting, stapte in op station Apeldoorn. Ik: lang, donkere jas met capuchon, donkere trui."

Reiziger

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We only saw eachother when you got out at Amsterdam Central Station.You had Jaguar pantyhoses on and green nails plus eyes that have cast a spell on me. I hope this finds you."

K

11 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Baarn verloren we elkaar uit het oog.
"Voordat je de trein instapte op Amersfoort Centraal keken we elkaar al even aan. Jij met je groen/rood/witte nikes en beige cargobroek.. In de trein hadden we staand op het tussenstuk nog een paar keer oogcontact en werden we nog gecontroleerd door de conducteur. Later stapten we beiden uit in Baarn en reed jij weg in je auto. Ik ben nieuwsgierig naar je en ik dacht niet geschoten is altijd mis, wellicht lees je dit en denk jij hetzelfde.."

Jo

1 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (sukkel voor de romantiek) in blauwe denim, bruin/groen gekleurd overhemd en zwarte boots. Jij in klm-pak met zwarte sjaal en rode nagels. Op Station Lelylaan omstreeks 9 uur stapte je in en keek ik heel even naar de deur bij het opengaan waarbij er in een flits oogcontact was. Zonder dat ik me daar bewust van was schoof ik wat naar achteren om ruimte te creëren. Met je koffer kwam je recht tegenover me zitten. Ik weet het niet, noem het lichaamstaal wellicht was het niks misschien toch wel. In geval van het laatste, samen een bestemming onbekend?"

Christina

22 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You got on in Armhem and sat down next to me. I was too shy to say hi. You are tall with beautiful hair and a nice beard and had a nice suit on. I noticed your cool skull bracelet and cool umbrella. I got off in Utrecht. If you ever see this I would like to have a drink with you."

Max

19 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden paar keer een intense oogcontact, super mooi, ik dacht ik haar honderd procent aanspreken als ze ook bij Schiphol uitgestapt. Zij moest wel lachen want de conducteur sloeg mij over bij het checken van vervoerbewijzen. Zij is helaas uit gestapt bij Hilversum."

Joost

15 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging voor me zitten in de trein richting Utrecht. Me grijze koffer stond een beetje in de weg. (Sorry daarvoor) Je probeerde onopvallend naar me te kijken, en ik naar jou. Ik reis niet vaak met de trein waardoor de kans klein is dat ik je vaker zie."

Jo

10 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Utrecht Centraal.
"Ik zat in de trein van schiphol naar utrecht. Rond 15:00 uur. Jij stond buiten te wachten op een andere trein op schiphol. Je bent een aantrekkelijke donkere vrouw. We hadden een paar keer oogcontact. Ik kon je niet aanspreken omdat de trein wegging :( Groetjes meneer met Nike outfit"

Kas

20 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in een sprinter naar s ‘Hertogenbosch waar we een keer oogcontact maakten. Op het perron moesten we wachten op de trein die vertraging had en je stond tegen een paal geleund toen ik zag dat je een hele leuke kledingstijl (lange beige jas en een lange zwarte jurk) had en je keek ook af en toe naar mij. In de intercity naar Utrecht hield je de deur voor me open een glimlachte je naar me, maar toen sloeg mijn teleurstelling toe, we zaten in een stilte coupé dus ik kon je niet aanspreken. Tijdens die lange rit haalde ik mezelf over om m’n nummer op een briefje te schrijven, maar ik durfde dit niet aan je te geven of in je tas te laten vallen. Je stapte uit op Utrecht en ik moest door naar Amsterdam. Ik zou graag je een keer willen ontmoeten :)"

Bart

9 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar vanaf utrecht. En toen ik uitstapte op amsterdam hadden we oogcontact en lachte je leuk. Je had blonde haren, een lichte lange jas en veel spullen bij je:) Misschien dat je dit leest!"

Sarah

7 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Dordrecht. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Schiphol airport naar Dordrecht zat je schuin tegenover mij in de vierzits. Je had een rode ruitjessjaal en blauwe broek. We wisselden een blik en glimlachten naar elkaar toen een meisje uitgebreid relatieadvies ging geven aan een vriendin die ze aan het bellen was in de trein. Later hadden we nog een paar keer oogcontact. Je vriendelijke ogen en glimlach maakten een lange vermoeiende dag met veel vertraging weer goed. Ik vond het jammer dat je er een halte eerder dan ik uit moest bij Den Haag laan van NOI. Bedankt voor je vriendelijke blik en ik hoop dat je een fijne avond hebt"

Emma

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Rotterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beide te wachten op Schiphol met onze kleine koffertjes, jij was naar vrienden geweest in Londen, ik met mijn broer en zussen naar Tenerife. We hadden een kort momentje, even oogcontact en je gaf me een lieve glimlach. Eenmaal in de trein ging je vlakbij zitten, maar de trein zat zo vol dat ik eigenlijk te verlegen werd om verder iets te zeggen. Ik droeg een lichtblauwe trui en licht roze sjaal, jij een zwarte jas en een koptelefoon. Misschien kunnen we samen een koffietje doen?"

Kasper

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Schiphol Airport. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrouw met 2 kids stapte in, in Deventer. 2 kids, ze gingen met z’n 3en op vakantie naar haar broer in Istanbul. Veel oogcontact in de trein, helaas moest ik uitstappen in Amersfoort. Het zou leuk zijn om met je in contact te komen."

Steph

13 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Schiphol Airport.
"Ik zag je vroeg op de ochtend op Laan van Noi (trein van 07.06 u) en kwam je weer tegen op Schiphol. Je kwam me bekend voor, maar ik was niet in de gelegenheid om het je te vragen omdat ik met mijn vader in gesprek was. Je bent de afgelopen dagen af en toe door mijn hoofd gaan spoken en ik ben ergggg benieuwd naar je."