Jakko

14 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had een snelle reactie had toen mijn tas bijna van mijn schoot af viel gaf je te kennen. Jij vlotte dame met een zwart leren jasje en koffie in je hand. Helaas stapte je op Schiphol uit. Zie ik je nog eens vlotte dame met de koffie"

Wietze

3 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Enschede. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"OMG. Wat was het fijn om stiekem naar jou te kijken en oogcontact te maken. Ik baal ontzettend dat we geen gegevens hebben uitgewisseld. Jij (jongen met donker haar, een korte broek en t-shirt, hippe regendichte rugzak, vooruitreizend) las een boek over schematherapie en droeg zwarte ‘in ears’. Ik (jongen met donker haar en eveneens een korte broek en t-shirt, achteruitreizend) las in mijn e-book. Rond 14.15 uur stapte je uit in Almelo vandaag. Je blijft in mijn gedachten, heel bijzonder. Ik hoop dan ook dat ik je kan vinden! X"

Stijn

1 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Enschede. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Leiden op de trein. Ik had je al heel kort op het perron gezien. Ik had een creme wit shirt aan met gekleurd opdruk, een donkere broek, een bril, een gele rugzak en zat in de trein beneden in een vierzits. Plotselingen zat je tegenover me. Je had fel groene kleding aan, mooie ogen en heel veel sproeten. Je had een grijze rugzak (vlgsmij een eastpak) bij je, met boven in een haarclip bevestigd. We keken elkaar aan en lachten. We hebben elkaar een paar keer aangekeken en gelachen. Ik verving mn oortjes met een boek en potlood om misschien met je te kunnen praten. Toen ben ik zo dom geweest om te gaan bellen ipv een gesprek met jou te beginnen. Niet wetende dat je er al op schiphol uit moest. Toen je stond te wachten op de trein deuren hebben we elkaar nog lang aangekeken. Ik zou je graag willen leren kennen!"

Jet

26 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten als eerste in de coupé, jij met je zoontje, ik alleen. We hebben even gekletst. Jullie gingen vliegtuigen kijken op schiphol, wat jij leuker vond dan je zoon, die wilde liever naar de bios. Toen jullie uitstapte en met de roltrap omhoog gingen zwaaiden jullie uitgebreid met een grote lach. Ik baalde dat we geen info hebben uitgewisseld. Misschien via hier?"

Anoniem

20 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de sprinter, en jij stapte volgens mij in op Schiphol. Jij had een lichtroze shirt met bijbehorende broek aan met een patroontje erop. Om je nek had je een ketting hangen. Je huid is een beetje lichtgetint en je hebt zwart haar. Je had een kaartje (daar leek het in ieder geval op) en mobiel in je hand. We hadden een paar keer oogcontact in de trein. En ik weet niet of je kleurlenzen in had, maar zulke ogen had ik nog nooit gezien. Toen ik uitstapte op Lelylaan keken wij elkaar nog even recht in de ogen aan. Ik had een knalroze polo aan, zwarte broek en een zwarte rugzak om."

Sandra

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover mij met een grote groene rugtas. Volgens mij had jij gewandeld. Ik voelde me meteen verlegen dus durfde je niet aan te spreken nadat je mij wel netjes gedag zei. Het zou leuk zijn om in contact met jou te komen :)"

goodvibes

15 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amersfoort Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Hoihey, Ik was intens muziek aan t luisteren en daarna een boek aan t lezen en ik had te laat door dat je naar me keek. Uiteindelijk keken we elkaar aan tijdens het einde van mijn rit en toen realiseerde ik me hoe mooi je was. Wil graag een keer koffie met je drinken!"

Bob

12 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten ons beide een beetje te ergeren aan een heel hard bellende man en moesten daar eigenlijk ook weer om lachen. Dat lachen deed je erg leuk. Jij in jurk en stoere laarzen, ik underdressed in mijn kleren waarin ik de hele dag had staan klussen. Super stom dat ik niet even praatje met je maakte."

S

12 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met hoge laarzen aan, in de 4-zitten in de stiltecoupé. Links achter je. Je was samen met een oudere meneer met een grote koffer waarmee je mee naar Schiphol wandelde. Veel lieve glimlachjes over en weer."

Anoniem

11 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik moest uitstappen op Amsterdam Zuid WTC komende van Hilversum. Bij het uitstappen was een gehandicapte mevrouw met een rollator aanwezig. Ik zag dat je je al aan het voorbereiden was om de mevrouw te helpen. Toen de deuren open ging, wilde je de mevrouw helpen en toen hielp ik je ook door de rollator van de mevrouw te overhandigen. Jij stond al buiten en had twee grote koffers bij wat ik ook niet uit het oog verloor. En met een arm had ik je twee koffers naar buiten gedragen waarop je reageerde met het woordje wow. Je uitspraak deed mijn ego goed. Raakte kort je hand bij het overhandigen van je koffers. Of dit zal worden gelezen. Ik weet het niet. Maar ik vond je zeker een leuke lange dame met mooi bruin haar. Had het idee dat je half Indonesisch zou kunnen zijn en toen gingen we beiden onze eigen weg nadat ik je uit de lift zag komen."

MrDelft

29 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Op Station Delft stapten we allebei de trein in. Je had op de trap moeite met je grote blauwe koffer, ik hielp je met de deur. Zoals ik al dacht stapte je bij Schiphol uit, ik hoop dat je niet bent weggevlogen!"

F

19 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Leeuwarden. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"I met you at the train when we got in at schiphol airport. You were carrying a blue suitecase. First you were sitting on the left with the back towards me. After people were standing up you sat right in front of me and we started smiling. I had a bucket with roses. We had a little conversation and were smiling all the time and when I left the train at Almere centrum we gave a wink to each other and I loved your smile. I would love to keep in touch with each other. On the phone you were speaking another language. I think when you read this you will recognize. :)"

S

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ze stapte in bij Amsterdam Bijlmer Arena in de intercity richting Venlo. Vanaf het moment dat ze aan de andere kant van het gangpad ging zitten hadden we gelijk oogcontact. Gedurende die rit waren we elkaar constant een beetje aan het betrappen op dat we naar elkaar zaten te kijken. Vroeg me af of dat misschien iets betekende :) ik stapte uit bij Utrecht en baalde dat ik niks had gezegd tegen haar… Zij had een koffer bij zich en had een donkere jas aan. Ik had zelf een spijkerjas aan met een hoodie eronder. Let me know of je dit herkent!"

Anoniem

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport.
"Aan die ene leuke man met witte Vans (zwarte streep in het midden van de schoenen) Zwarte koptelefoon en bruin haar, blauwe blouse en drinkt een blikje 330 ml Leffe bier (je vrouwelijke medepassagier een halve liter hertog Jan) Oeps, ziet na een uitgebreide check, en tijdens het type van deze oproep een trouwring om je linkerhand zitten. Hopelijk kun snel weer naar de zon, ookal gaat dat momenteel ff niet. En aan de gene met de andere trouwring je hebt een ontzettende leukerd aan je zijde, wees er zuinig op!"

Sanne

29 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten vanaf Schiphol om 8.23 en ging werken op je laptop. Je stapte voor mij op zodat ik op Sloterdijk uit kon stappen. Ik had een donkerbruin/rood jasje aan, blond haar en een mintgroene rugzak op mijn schoot."