Anoniem

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport.
"Aan die ene leuke man met witte Vans (zwarte streep in het midden van de schoenen) Zwarte koptelefoon en bruin haar, blauwe blouse en drinkt een blikje 330 ml Leffe bier (je vrouwelijke medepassagier een halve liter hertog Jan) Oeps, ziet na een uitgebreide check, en tijdens het type van deze oproep een trouwring om je linkerhand zitten. Hopelijk kun snel weer naar de zon, ookal gaat dat momenteel ff niet. En aan de gene met de andere trouwring je hebt een ontzettende leukerd aan je zijde, wees er zuinig op!"

Sanne

29 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten vanaf Schiphol om 8.23 en ging werken op je laptop. Je stapte voor mij op zodat ik op Sloterdijk uit kon stappen. Ik had een donkerbruin/rood jasje aan, blond haar en een mintgroene rugzak op mijn schoot."

Stephanie

27 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging met 3 vrienden op vakantie vanaf Schiphol, na onze ontmoeting in de trein vroeg jij mij mee... Op Almere Centraal sprong ik toch uit de trein na een mislukte poging mijn nummer goed in jouw telefoon te zetten. Het enige wat ik nog weet is: Je word september 30 en komt uit Stadskanaal."

Anoniem

22 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte allebei in op station Nijmegen en zaten schuin tegenover elkaar. Jij met een vriend en ik met een vriendin. Je had bruine krullen en een groene trui aan. Op station Arnhem Centraal ging ik in een andere coupé zitten. Eigenlijk had ik je moeten aanspreken. Liefs, het meisje met de blonde krullen"

Anoniem

19 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Schiphol Airport. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep naar boven om 11:45 uur waar ik op de eerste vrije bank ging zitten, daar begon mijn spijt doordat ik zag dat je aan de ander kant van het pad zat op een (4 zits) bank. Je zag er zo leuk uit met je bruine haren en zomers paars bloemetjes jurkje, ik kon mijn ogen niet van je af houden. In de treinreis hadden we beiden onze oortjes in waardoor ik contact maken moeilijk vond. Je deed in de tussentijd je make up wat je uit een bruine tas vandaan haalde en je lachte lief terwijl je een film keek op je telefoon. Had ik je maar aan gesproken."

Liza

8 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet wanneer je bent ingestapt maar we zaten in de stoptrein en we zijn beiden op Schiphol uitgestapt. Ik dacht dat jij ook de roltrap naar boven zou pakken maar je bleef beneden. Ik zag je naar boven kijken en we lachten naar elkaar :)"

Deb

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke conducteur op deze trein. Ik wilde je aanspreken toen we oogcontact hadden, maar vond het ongepast met mijn dochter naast mij. Ik: grijze lange jas. Dochter: groene blazer Bij deze koffie?"

WHB

17 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hey you! Donderdag 17 maart 2022 nam ik de trein vanuit Schiphol Airport rond 7:25 uur. Waarschijnlijk was het spoor 2 of 3 de Intercity richting Nijmegen. Jij zat al in de trein. Ik kwam dus later zitten in een rij naast jouw rij, maar we zaten soort van schuin tegenover elkaar. We zaten in een stiltecoupé en de plek was redelijk druk met andere reizigers. Ik moest uitstappen bij Amsterdam-Zuid, mijn reis duurde dus 5 a 6 minuten, wel te kort. Het viel me op dat je een boek aan het lezen was, waarschijnlijk was het “Over leven in het wild” van Martine van Zijll Langhout. Ik keek dus geïnteresseerd om van verre afstand te lezen wat de boektitel was, maar ik verloor mijn doel omdat ik verdwaald was in jouw oogcontact, die ondeugend, stiekem en energieke blikken. We hebben elkaar vaak aangekeken gedurende die 5-6 minuten, dat ik af en toe even moest glimlachen, misschien was dat minder duidelijk door het medische mondkapje dat ik droeg. Ik stapte uit bij Amsterdam-Zuid en voor ik vertrok stond ik een tijdje naast de rij waar je zat. Voor ik vertrok zei ik nog tegen je “nog veel leesplezier, hehe!”. Die ochtend had ik een belangrijke praktijktoets, ik had veel stress, maar onze oogcontact maakte de begin van mijn dag echt veel beter, mijn dag kon niet meer stuk, wat de uitslag van de toets dan ook was. De kans is klein dat je dit leest, maar als je jezelf toch herkent in dit verhaal zou ik graag in contact met jou willen komen. Ik ben het, de jongen met een donker groene leren jas, Jeans en witte schoenen."

N

15 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Een hele leuke man met kind ontmoet in de trein. Gezellig kort gesprek gehad en helaas bij Den Haag Laan van NOI zijn ze uitgestapt en ik ben zelfs uitgezwaaid vanaf het perron. De kleine man is een ware paw patroll fan met zijn eigen koffer vol autootjes. Ze kwamen terug van vakantie uit Edinburgh"

Deborah

3 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Dont know if you speak Dutch or English. We had eye contact on the train which was going 1133h to Groningen. I got off at station Schiphol. I was sitting in front of you, blond hair in a pony tail and blue eyes. I worse a blue jacket with a scarf around my neck. When I got off your eyes followed me when I went up the stairs. You had darkbrown/black hair, you wore a blue sweater over your shirt and were listening to music with your ear pods. You wore brown high shoes.Next to you was your backpack and your jacket."

Sam

14 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Een dame zat schuin tegenover mij, was een boek aan het lezen met een paarse kaft. Zo vaak oogcontact gehad dat we was moesten lachen haha :) achteraf spijt dat ik niet je nummer heb gevraagd… Ik moest er helaas uit op Amsterdam Zuid, jij bleef nog zitten tot Schiphol"

Anoniem

2 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht: Vriendelijke lange jonge man met donker haar en bruine ogen, die op dinsdag 2 november met een oranje koffer op zakenreis gaat naar Mexico. Aan je tas hangt een label van Roundable(?) en je moet de KLM-vlucht van 14.30 uur hebben. Vertel je me die cliffhanger over Zambia nog een keer? :-)"

Marieke

8 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag 7 oktober om 23:42 stap jij vanaf Utrecht Centraal de trein binnen met 3 vrienden. Je valt me meteen op want je hebt geen mondkapje op. Je merkt pas later dat je die bent vergeten. Ik zat al in de trein en je gaat de rij stoelen naast me zitten, maar de andere richting op. Ik laat mn tasje op het gangpad vallen en jij raapt hem voor me op. Je zegt nog: “er zit toch niks breekbaars in?”. Waarop ik verlegen antwoord: “gelukkig niet”. Daarna vinden onze blikken elkaar nog een aantal keer en door je mondkapje zie ik pas wat voor mooie ogen je hebt! Ik hoor je over je nichtje/neefje praten met die vriend naast je en dat jullie weleens skypen. Ik meen te horen dat zij in Groningen wonen. De treinrit gaat voorbij en ik durf niet meer te kijken. We stappen beiden bij Station Zuid uit en je houdt nog een soort van de deur voor me open.. helaas heb ik niet meer achterom gekeken."

Yvonne

30 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Je vertelde mij dat het beter is om tegen de rijrichting in te zitten, zodat je bij een eventuele botsing minder kans op letsel had. Je stapte uit bij Schiphol en zou naar Moskou vliegen. Weet je dat nog? Ik heb kort krulhaar en droeg die dag een rood vest. Zien we elkaar misschien nog eens? Lijkt me lollig! Houdoe!"

Gert

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Almere Oostvaarders. Op station Almere Muziekwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij dame werkzaam bij KLM als stewardess net terug van nacht vlucht vermoeid, je snapte de reisplanner niet helemaal in het advies wat hij je gaf richting huis. Ik stelde je gerust om in deze trein te blijven. We raakte in gesprek over van alles, ik bood je nog koffie aan om wakker te blijven tot Almere Muziekwijk. Helaas stapte je daar uit met je grote koffer waarvan juist nu de wieltjes kapot waren gegaan. Je bent gescheiden zei je en toen moest je er echt uit. Als jij dit leest weet je meteen wie ik ben, ik zou ons gesprek graag wil vervolgen en wie weet wat er van komt. Ik hoor graag van je"