Je flirt uit het oog verloren op Station Schiedam Nieuwland? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Anoniem

21 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Nieuwland naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik wil dat ze zoiets hebben voor de metro maar dat hebben ze niet. Dus ik wil heel graag hier doen als ik bij Pernis de metro instap staat daar een jongen die lach naar me. Hij kijkt naar me hele tijd ik ook naar hem en het probleem is ik durf hem geen verkering te vragen omdat ik bang was dat hij al iemand had. Of dat hij homo is of helemaal geen verkering wil. En hij is de enige die mij zo lachend aankijkt dus ik wil echt weten wie het is en ik hoop gewoon dat hij hier kijkt blond haar zwart rode rugtas zwarte jas spijkerbroek blauw witte Nike schoenen en witte oordopjes Ik hoop dat iemand me kan helpen. En dat berichtje van waar die in een uitstapt dat klopt niet alleen Schiedam Centrum klopt wel."

M

1 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlaardingen Oost. Op station Schiedam Nieuwland verloren we elkaar uit het oog.
"Waarschijnlijk een hopeloze oproep. We zaten samen voor één halte in de één na laatste trein. Het oogcontact was minimaal, maar toch had ik het gevoel dat er iets klikte. Je droeg een comfy (als ik het mij goed kan herrineren) lichtbruine trainingsbroek en je keek me even aan terwijl ik nog knalrood en buiten adem mijn haar hopeloos naar achteren streek. Bij Schiedam Nieuwland stapte je weer uit ."

Mike

19 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoek van Holland Haven naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiedam Nieuwland verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar al op het perron van HvH Haven. Onze trein ging tegen half twaalf. Lekker geflirt, op een gegeven moment verderop in de trein gaan zitten. Heel spannend allemaal! Met een uitnodigend gebaar stapte je uit op S'dam Nieuwland. Was ik maar meegegaan..."

Anoniem

23 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Schiedam Nieuwland. Op station Schiedam Nieuwland verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag hielpen we een groepje ouderen met inchecken op Schiedam Nieuwland. Jammer dat ik je naam niet heb gevraagd!"

Marliese

19 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Schiedam Nieuwland. Op station Schiedam Nieuwland verloren we elkaar uit het oog.
"Heej, super lief dat ik op je plek mocht zitten terwijl je je huiswerk niet gemaakt had en nog naar muziekles ging. Je stapte al na 1 halte uit en ik zat zo hard te twijfelen of ik ook uit zou stappen. Ik durfde niet.. Heb daar nu spijt van.. Eens koffie drinken als dank voor je zitplekje?! ;-)"